o.k καλορίζικο, αλλά ταπεινή μου αποψε πάρε ο,τιδήποτε άλλο στα ίδια λεφτά πλην του nolan...![]()
κουνάει και εχει θόρυβο...τόσες άλλες μάρκες υπάρχουν....
Υ.Γ
ναι απο Αλεξ/λη...![]()
o.k καλορίζικο, αλλά ταπεινή μου αποψε πάρε ο,τιδήποτε άλλο στα ίδια λεφτά πλην του nolan...![]()
κουνάει και εχει θόρυβο...τόσες άλλες μάρκες υπάρχουν....
Υ.Γ
ναι απο Αλεξ/λη...![]()
Live every day as if it were your last one...but don`t make it so..!
Εμπιστευεσαι καποιον που σου 'πε 200 ευρω για να βαψει το ολοκαινουργιο νιντζακι [καλα με λαδομπογια θα το βαψει] και δεν εμπιστευεσαι τον επισημο στο σερβις επειδη πεταγε τα εργαλεια και φωναζε στο βοηθο του, αλλα τελικα θεωρεις οτι πρεπει να ειναι καλος αφου ειναι χρονια εκει κι εχει εξισου την αντιπροσωπεια της kawasaki οσο και της daelim. Αυτο εγραψες ετσι δεν ειναι;
Ακου φιλε μου ειτε λες για παρεξηγηση ειτε οχι εγω θα σου δωσω μια συμβουλη. Ενταξει παρε το μηχανακι σου, αλλα να θυμασαι ενα πραγμα ειναι πολυ διαφορετικο να φανταζεσαι τι θα κανεις το καλοκαιρι με αυτο απο το να το κανεις πραγματικα. Κι επειδη το κοβω οτι θα θες να πας και για μπανιο μ' αυτο η γενικα καμια εκδρομουλα, κρατα μια πισινη και πες σ' ενα φιλο πιο εμπειρο να σ' ακολουθει.
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Ο γνωστός μου είναι λαμαρινάς και, επειδή ο μπαμπάς μου είναι λογιστής, είναι και πελάτης.Για αυτό έχω εκπτωση..Και αυτο για τον τυπά που έχει την kawasaki εννοούσα οτι συνεργείο έχει χρόνια εκεί και είναι γεμάτο απο μηχανές και μηχανάκια αρα έχει δουλειά.Αμα δεν ήταν καλος δεν πιστευω να πήγαιναν εκεί πελάτες ακόμα...
@smith:Θα κάνω ενα θεματακι στον εξοπλισμό για το κράνος.
Everything starts with choice, and everything ends with change...
cψάξε και σε αυτό και σε άλλα φορουμς...Αρχικά δημιουργήθηκε από whiteshadow
Ο γνωστός μου είναι λαμαρινάς και, επειδή ο μπαμπάς μου είναι λογιστής, είναι και πελάτης.Για αυτό έχω εκπτωση..Και αυτο για τον τυπά που έχει την kawasaki εννοούσα οτι συνεργείο έχει χρόνια εκεί και είναι γεμάτο απο μηχανές και μηχανάκια αρα έχει δουλειά.Αμα δεν ήταν καλος δεν πιστευω να πήγαιναν εκεί πελάτες ακόμα...
@smith:Θα κάνω ενα θεματακι στον εξοπλισμό για το κράνος.
εννοείται βέβαια ότι πριν πάρεις δοκιμάζεις στο κεφάλι ε... - κανόνας..πριν πάρεις δοκιμάζεις στο κεφάλι ε... - κανόνας..
![]()
Ε καλα αυτο εννοείτε.Και οτι πάρεις γενικα πρέπει να το δοκιμάσεις πρώτα.Οσο για test drive εδω στην kawasaki δεν έχει.Ούτε μια kawasaki είχε μέσα...Δεν με απασχολή όμως γιατι έχω ακούσει πολύ καλα λόγια για την μηχανή.Και να μην είναι η καλύτερη επιλογή, σίγουρα για εμένα θα είναι απλώς κορυφη σε σχέση με αυτο που έχω τώρα.....Άντε να έρθει η δευτέρα να παω με τον μπαμπά εκεί να κανονίσουν πληρωμή κτλ να μου δώσει την ευχή του,λέμε τωρα, και να την πάρω.Βέβαια η μαμα κλασικα είναι εναντίων των μηχανών και ιδιαίτερα αυτου του στυλ....
με το καλό να την πάρεις και...σκέψου...Αρχικά δημιουργήθηκε από whiteshadow
Ε καλα αυτο εννοείτε.Και οτι πάρεις γενικα πρέπει να το δοκιμάσεις πρώτα.Οσο για test drive εδω στην kawasaki δεν έχει.Ούτε μια kawasaki είχε μέσα...Δεν με απασχολή όμως γιατι έχω ακούσει πολύ καλα λόγια για την μηχανή.Και να μην είναι η καλύτερη επιλογή, σίγουρα για εμένα θα είναι απλώς κορυφη σε σχέση με αυτο που έχω τώρα.....Άντε να έρθει η δευτέρα να παω με τον μπαμπά εκεί να κανονίσουν πληρωμή κτλ να μου δώσει την ευχή του,λέμε τωρα, και να την πάρω.Βέβαια η μαμα κλασικα είναι εναντίων των μηχανών και ιδιαίτερα αυτου του στυλ....
να ήσουν εσύ η ''μαμα'' ή ο ''μπαμπας'' που σε μεγαλώσανε... και...να έκανες ενα παιδι -λέμε- και να τους έγραφες στα....#$τετοια σου...
θα σπαζοσουν ε...??
και θα πεθαινες στην αγωνία κάθε φορά που καβαλούσες τη μηχανή και πήγαινες...κάπου....
Υ.Γ.
δεν τα λεω τα παραπάνω προσωπικά για εσένα...![]()
Λογικό η αγωνία, ανησυχία κτλ...Αλλά τόσα χρόνια πιστεύω με ξέρουν..Εγώ μ****ες δεν κανω και το ξέρουν.Για αυτο μου την δίνει..Και ειδικά με το αλκοόλ.Εγω μπορώ να πω άνετα όχι στο αλκοόλ.Και αμα ποιό μπορώ να πω σημερα το αφήνω εδω..Τεσπα thanks για της απαντήσεις και συγγνώμη για την παρεξήγηση που έγεινε![]()
oχι ρε τι παρεξηγήσεις, αλλά σε ενα foroum καλό ειναι να πρλαμβάνουμε και να γράφουμε καποια πράγματα πριν γίνουν..και επειδή ο γραπτός απο τον προφορικό λόγο απέχει πολύ γι` αυτό και ειναι δύσκολο να χαρακτηρισεις καταστάσεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από whiteshadow
Λογικό η αγωνία, ανησυχία κτλ...Αλλά τόσα χρόνια πιστεύω με ξέρουν..Εγώ μ****ες δεν κανω και το ξέρουν.Για αυτο μου την δίνει..Και ειδικά με το αλκοόλ.Εγω μπορώ να πω άνετα όχι στο αλκοόλ.Και αμα ποιό μπορώ να πω σημερα το αφήνω εδω..Τεσπα thanks για της απαντήσεις και συγγνώμη για την παρεξήγηση που έγεινε![]()
εν πασει περιπτώσει..κράνος, καλά χιλιόμετρα, ρίξε φώτο...και..κάμμια μερα αν σε πετυχω στην πόλη θα σου`ρθω καρφωτός..εγώ θα ειμαι...
![]()
..αντε....Καλορίζικο....:rotflmao:![]()
Ευχαριστώ πολύ φίλε...![]()
![]()