που καλέ;Αρχικά δημιουργήθηκε από lantz
Αδερφή![]()
![]()
που καλέ;Αρχικά δημιουργήθηκε από lantz
Αδερφή![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
XR
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Ακριβούτσικο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
XR
Αλλά ΣΟΥΠΕΡ!![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
οπως εχω πει και παλαιοτερα αντι να παρεις κανενα σουργελο XT πεντε-δεκα ετων με-2500-3500 ευρωπουλα οπως σου λενε εδω τα παιδια στο φλωρουμ,παρε κανενα KLR 650 μεταχειρισμενο 1-3 ετων με τα ιδια λεφτα και εως 20000 χλμ.
ΚΑΙ καλυτερο μηχανακι ειναι,και το κυριωτερο δεν κλεβεται.Μειονεκτημα του ο γαμος με τον ιδιοκτητη του λογω αντιεμπορικοτητας του μοντελλου στην ελλαδα.
(δωσε σουργελο παπι χοντα και ΧΤ στον ελληνα και παρτου την ψυχη)![]()
![]()
![]()
![]()
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
DRZ400e , υπαρχουν αρκετα εκει εξω που πηραν πινακιδα με το πατροπαδοτο τροπο ...
CCM404 , εχει το κινηρα του παραπανω , αναρτησεις WP , γενικα ειναι λιγο puzzle το μηχανακι αλλα ειναι κουκλα και το βρισκεις με 3-3500 , το ψιλοπαντρευεσαι μετα αλλα ειναι ξεχωριστο μηχανακι .
Βασιλης
DRZ4??sm k5 full extra!
Καλησπερα φιλε,αν θες χωμα πιο πολυ παρε drz,για δρομο και ταξιδια παρε xt 660 με 4000 χιλιαρικα
βρισκεις πια.![]()
ΖΗΣΤΕ ΤΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΜΗ ΞΕΝΕΡΩΝΕΤΕ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από lantz
Καλημέρα και καλό μήνα παιδία..
Σκέφτομαι να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο εντουροειδές μηχανάκι (μέχρι 2500-3500€) για να το χρησιμοποιω για τους επόμενους 4-5 μήνες στην Αθήνα και σε ταξιδάκια μέχρι 250χλμ (με χαλαρές ταχύτητες 100-120χλμ/ω) χωρίς να το λυπάμαι, και μετά σκέφτομαι να καταθέσω άδειες, και να το έχω μόνο για enduro.
Εαν όντως σε 4-5 μήνες θα το χρησιμοποιήσεις μόνο για enduro
μην πάρεις τίποτα για 4-5 μήνες και μετά πάρε ενα μηχανακι για να κάνεις enduro.
Οτι και να πάρεις απο αυτά που αναφέρθηκαν θα σου κάνει για τους πρώτους 4-5 μήνες,
και μετά θα ψάχνεις να το δώσεις για να πάρεις αξιόλογο μηχανάκι enduro που με αυτά τα λεφτά που ψάχνεις μπορείς εύκολα να βρείς.
Δεν υπάρχει μηχανή να την έχεις για ταξιδάκια και μετά να παραδόσεις πινακίδες και να κάνεις enduro.![]()
Husqvarna wr125 για δίχρονο εντουράκι τα σπαει...Καινούριο ειναι πανακριβο αλλα ένας γνωστος το πήρε μεταχειρισμένο του 99 περυσι 1900!
Από τετράχρονο μαλλον θα πω κι εγω κανα Χr250!
Σημειωτέον οτι και τα δυο χάνουν σε δρομο,αλλα σε χώμα...
Αν θες πιο πολυ δρομο συμφωνω με κανα ΧΤ η κανα παλιό ΚΤΜ 620 στα λεφτα που ψάχνεις!
Με κάθε επιφύλαξη για το τελευταίο....![]()