Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 70

Θέμα: Τροχαία 'Το Εθνικό Πένθος'_Βιβλίο του Ιαβέρη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
    Τα οποία πράγματα είναι παράνομα, σε δημόσιο δρόμο που κυκλοφορούν παππούδες, γιαγιάδες και εγγονάκια. Σε καμία σχολή ασφαλούς οδήγησης, δεν θα σε προτρέψουν να κινειθείς παράνομα, μάθημα σου κάνουν για να αντιδράσεις όταν έχεις ξεπεράσει τα όρια σου ή και του οχήματος, μέσα σε λογικά πλαίσια που συνήθως δεν ξεφεύγουν από τον ΚΟΚ. Τελείως διαφορετικό θέμα ο προσωπικός τρόπος οδήγησης τους και κατά πόσο τηρούν τον ΚΟΚ.
    To παράνομο και το επικίνδυνο στην Ελλάδα σπάνια ταυτίζονται.Δηλ. όταν Εθνική Οδός έχει όριο 70 σε σημείο φραγμένο και με ορατότητα 1000μέτρα αν πας παραπάνω(που όλοι πάμε) δε θα κινδυνέψει κανείς.
    Και μεταξύ μας αν πας πάντα εντός ορίων η περίπτωση να κινδυνέψεις να χάσεις το αμάξι είναι σχεδόν απίθανη...
    Αυτό που θέλω να σας πω από προσωπική πείρα είναι ότι ένας πρωταθλητής(μιλάμε για επίσημο,όχι πρωταθλητή του δρόμου) έχει την ικανότητα να κινηθεί γρηγορότερα από μας χωρίς να κινδυνέψει κανείς.
    Μην συγχέετε το γράμμα του νόμου(πχ όριο) με την ουσία(να μη κινδυνέψει κανείς).
    Το γράμμα είναι κοινό για όλους και αποσκοπεί στην ουσία.Απλά όσο μεγαλύτερη ικανότητα έχεις στην οδήγηση τόσο πετυχαίνεις την ουσία χωρίς κατ'ανάγκη να χρειάζεται να εφαρμόσεις το γράμμα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Η Αστυνομια απο οσο ξερω δεν εχει ακριβη στοιχεια οσο αφορα το συνολο των περιπτωσεων...Πολλοι απο τους βαρια τραυματιες που την <<κανουν>> μετα δεν καταγραφονται απο οσο ξερω....
    Και όχι μόνο αυτό,διάβασε τί έγραψα παραοάνω για τους νεκρούς που τους δηλώνουν βαριά τραυματίες για να βελτιώσουμε το σκορ.
    Εννοείται ότι όταν ένας βαριά τραυματισμένος "φεύγει", η λίστα θυμάτων δεν γίνεται update...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geotriada
    ρε apav, δεν εχω καταλαβει ακομα τι προβλημα εχεις.

ενταξει ο Ιαβερης τα φουσκωνει ,το κρατος τα ξεφουσκωνει,

δηλ δεν εχουμε προβλημα τροχαιων στην Ελλαδα?????????

ξερεις ποσα σπιτια κλεινουν????????

αντι να λεμε μπραβο που τα μπ@@@καναλια καλουν εναν ανθρωπο status για την Ελλαδα
    να πει δυο κουβεντες μηπως και ανοιξουν τα ματια μερικων , θα του την πουμε κιολας????

Re: Τροχαία 'Το Εθνικό Πένθος'_Βιβλίο του Ιαβέρη

Αρχικά δημιουργήθηκε από ares_tz
    Γεια σας,

..... Σκέφτηκα να ανασύρω από το αρχείο μου ένα [Β] άρθρο [/Β] το οποίο βρήκα ........
    χωρις να μας λεει χρονια, λεγοντας μονο αρχειο θεωρω οτι ειναι καποια χρονια πιαω....
    πιστευω οτι τελευταια δεκαετια εχουνε περιοριστει κατα πολυ τα τροχαια.

θυμαμε παλιοτερα που το πρωτο θεμα του κυριακατικου δελτιου ειδησεων ηταν με τον απολογισμο των νεκρων κ τραυματιων του σου/κου!

συνηθως 3ψηφια κ στις δυο κατηγοριες...

τελευταια εχουν μειωθει κατα πολυ αυτα τα νουμερα....

ισως το πρωτο ποστ να αναφερεται σε 'κεινη την εποχη!
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Τα νούμερα που αναφέρει ο Ιαβέρης, είναι εκτός πραγματικότητας.

http://www.astynomia.gr/index.php?op...temid=86&lang=

Έχετε δει πως κυκλοφορεί στον δρόμο ο Ιαβέρης και ο κάθειαβέρης που μοιράζει παρατηρήσεις απλόχερα;
    Δε γράφω συχνά στο συγκεκριμένο Forum κυρίως λόγω των πολλών αντιπαραθέσεων...αλλά αυτό είναι βεβαίως προσωπικό θέμα-πρόβλημα.

Παρόλα αυτά επέτρεψε μου να επέμβω στο συγκεκριμένο θέμα οπου αναφέρεις διότι έχεις ένα λάθος.

Τυγχάνει να ξέρω τον Μαρκουίζο προσωπικά.Δούλεψα με το γιό του στους αγώνες για 3 χρόνια όταν έτρεχε με τη FIAT και ήμουν παρόν σε κάθε αγώνα όπως και ο Μαρκουίζος δεν είχε λείψει σε κανέναν.Όποτε υπήρχε συμμετοχή είτε του Άρη είτε του Junior ήταν εκεί.

Έτυχε να μπω μέσα στο πολιτικό του αυτοκίνητο αρκετές φορές να πάμε μαζί σε διάφορα σημεία απο Εθνική οδό,επαρχιακούς δρόμους και μέσα στην πόλη.

Πίστεψέ με και δεν έχω κανένα λόγο να σου πω ψέματα.Μέσα στην πόλη οδηγούσε εκνευριστικά αργά,στους επαρχιακούς normal και στην Εθνική με όσα έλεγε η σήμανση.

Μια φορά έπρεπε να καθίσω στο πίσω κάθισμα και δεν ξεκίναγε το αμάξι εαν δεν έβαζα ζώνη για να πάμε μια απόσταση 5 Km σε ένα χωριό.

Μετά μου εξήγησε ότι σε περίπτωση μετωπικού ατυχήματος όλο μου το σώμα θα παει μπροστά τραυματίζοντας τον εαυτό μου και αυτόν.

Το έργο του για την οδική ασφάλεια καθώς και να περάσει κάποια μυνήματα στους Έλληνες οδηγούς είναι μοναδικό.

Και όταν λέω μοναδικό δεν ενοώ για την σχολή ασφαλούς οδήγησης οπου εκεί έχει και οικονομικό όφελος.

Μακάρι ο κόσμος να γνώριζε το πόσα σεμινάρια δίνει ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ σε διάφορες πόλεις στην Ελλάδα και σε διάφορους φορείς.

Μακάρι ο κόσμος να ήξερε ότι ό,τι λέει όχι μόνο το πιστεύει αλλά το εφαρμόζει αυστηρά και με επιμέλεια στην καθημερινότητά του.

....Όσο για τους άλλους αγωνιζόμενους δεν είδα ποτέ μου κάποιον να έκανε μ@λ@κία εκτός "ειδικών διαδρομών" ή οριοθετημένων χώρων.

Όσο το ότι πάει με αστυνομική συνοδεία πραγματικά πρώτη φορά το ακούω αλλά μπορεί να έχει γίνει και κάπου δεν αντιλέγω.Απλώς όσες φορές εγώ τον συνάντησα μόνο με τη γυναίκα του ήταν ο άνθρωπος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook

Re: Re: Τροχαία 'Το Εθνικό Πένθος'_Βιβλίο του Ιαβέρη

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    χωρις να μας λεει χρονια, λεγοντας μονο αρχειο θεωρω οτι ειναι καποια χρονια πιαω....

θυμαμε παλιοτερα που το πρωτο θεμα του κυριακατικου δελτιου ειδησεων ηταν με τον απολογισμο των νεκρων κ τραυματιων του σου/κου!

Tα αυτοκινητα ειναι πιο ασφαλη,οι δρομοι λιγο καλυτεροι και οι οδηγοι φορανε πιο ευκολα ζωνη σε σχεση με 10 και 20 χρονια πριν.
    Τα ατυχηματα και οιτραυμαρισμοι εχουν μειωθει,αλλα η κατασταση ειναι η ιδια και χειροτερη.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Δες και τα βιντεάκια με τα παιδιά στις πίστες των δρόμων. Και αυτά σε αγώνες τρέχουν.

Φίλε apav πλάκα έχεις .

Τα λόγια του billy_BMW τα είπαν όλα (ή μήπως και αυτός λέει ψέματα ??)
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

το ότι άτομα όπως ο ιαβέρης αλλά και ο σταθάκης (σε άλλες κουβέντες) τρώνε χλευασμό, αποτελεί απόδειξη πως ποτέ δεν θα δούμε άσπρη μέρα, γιατι απλά δεν το αξίζουμε

αυτοί που καταδίκασαν καποτε τον κολοκοτρώνη έχουν άξιους απογόνους

Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    το ότι άτομα όπως ο ιαβέρης αλλά και ο σταθάκης (σε άλλες κουβέντες) τρώνε χλευασμό, αποτελεί απόδειξη πως ποτέ δεν θα δούμε άσπρη μέρα, γιατι απλά δεν το αξίζουμε

αερααααααααααααααααααααα!!!!!

:a011: :a011: :a011:
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Aκομα και η εκπομπη του Σταθακη,ποσοι δεν την θυμουνται αραγε απο την θεση του οδηγου

ηταν ενα εβδομαδιαιο "driving school"

Oσοι τον προλαβαν ,σιγουρα θυμουνται...

αφιερωματα επι αφιερωματων

1.στην χρηση ζωνης ασφαλειας- με ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ βιντεο με crash test

2. Eκτενη αφιερωματα στο ΑBS

3. "Αλκοολ και οδηγηση σκοτωνει"

Ουτε πολλα διαφημιστικα,οπως τωρινες εκπομπες,ουτε αφιερωματα σε Τζιπακια και τουφες κατσαρες,,,

Οδηγηση και πως πρεπει να γινεται.ΤΕΛΟΣ !!!

Αυτο μονο.

Λειπουνε παρα πολυ ανθρωποι σαν τον Αρη Σταθακη και τον Ιαβερη στην τηλεοραση σημερα.

Ισως να λειπουνε και απο το υπουργειο συγκοινωνιων...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Aκομα και η εκπομπη του Σταθακη,ποσοι δεν την θυμουνται αραγε απο την θεση του οδηγου

Ουτε πολλα διαφημιστικα,οπως τωρινες εκπομπες,ουτε αφιερωματα σε Τζιπακια και τουφες κατσαρες,,,

Αυτο μονο.

Λειπουνε παρα πολυ ανθρωποι σαν τον Αρη Σταθακη και τον Ιαβερη στην τηλεοραση σημερα.

Εκτός απ'όλ'αυτά είχε τρομερό βιντεάκι με το οποίο άρχιζε η εκπομπή!!
    http://www.youtube.com/watch?v=TKgeCQGu_ug

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Εκτός απ'όλ'αυτά είχε τρομερό βιντεάκι με το οποίο άρχιζε η εκπομπή!!
    http://www.youtube.com/watch?v=TKgeCQGu_ug

Ω ναι... :o

+ 1
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Ρε φιλαράκι... έλεος!!!!!! Μάθε να κάνεις quote για αρχή και μην αυτοαναιρείσαι!!! Τουλάχιστον στήριζε τις απόψεις σου ως το τέλος μην αναιρείς τα ίδια που έχεις πει πριν.

Το "τα νούμερα είναι αυθαίρετα" που μου κάνεις quote ΔΕΝ το γράφω εγώ!!!!!! ΕΣΥ το έχεις πει αμάν δηλαδή!!! Ορίστε:
    "Και αυτό το νούμερο είναι αυθαίρετο". ΕΣΥ το γράφεις. Αυτό που μου κάνεις quote η δική μου φράση είναι η εξής:
    " Ρε φίλε όλα άσχετα τα βγάζεις. Ότι σου λέμε δεν έχει σχέση. Τα νούμερα είναι αυθαίρετα το ότι ο ιαβέρης ήταν αγωνιζόμενος δεν έχει σχέση..." κλπ. Οπότε μην απαντάς σαν να το έχω πει εγώ. Εκτός αν αναιρείς τον εαυτό σου.
    Επίσης:
    "τα νούμερα είναι δική του κατασκευή". Εάν ήταν έτσι ρε φίλε θα τον είχε κράξει ένα κάρο κόσμος. Είναι δυνατόν να μην τον είχε κράξει για αρχή ας πούμε η τροχαία; και μετά το ΕΚΑΒ το οποίο επίσης έχει στοιχεία; Η αστυνομία; Όλοι θα τον έβγαζαν ψεύτη. Τι νομίζεις έτσι θα το άφηναν;;;;; Και ειδικά ΑΝ όπως λες "έφτιαχνε νεκρούς"; Τι λες τώρα;;; Θα δημιουργούσε ο οποιοσδήποτε ψεύτικα πτώματα θα παρουσίαζε ψεύτικους αριθμούς σε εκπομπές παρουσία τροχαίων κλπ και θα το άφηναν έτσι;;;;;;; Γιατί αυτό;;; Γιατί είναι καλά παιδιά ας πούμε;;;
    Και αυτό πάλι το "διψάς για αίμα αλλιώς δεν θα πας να μάθεις"... δηλαδή όσοι ακούμε ή έχουτνε ακούσει τον Ιαβέρη και τον κάθε Ιαβέρη διψάμε για αίμα... μας αρέσει και τη βρίσκουμε να ακούμε για πτώματα και να σκεφτόμαστε αίμα...
    ναι η αλήθεια είναι πως εγώ αν δεν σκεφτώ ίσα με δύο κιλά αίμα την ημέρα κάτι παθαίνω άσε που πρέπει να μιλήσω για δυστυχήματα αποκεφαλισμούς και ξεκοιλιάσματα τουλάχιστον πέντε φορές για να πάει καλά η ημέρα. Αφού να καταλάβεις και τώρα που θα βγω για ένα ποτό...
    bloody mary θα πάρω (δικιά μου κόπια)...
    Δεν σου σβήνω το παραμικρό γιατί φοβήθηκες ότι διαγράφω ότι έχω γράψει. Τα νούμερα του Ιαβέρη δεν συμφωνούν με τα νούμερα του επίσημου κράτους. Το αναφέρω για πολλοστή φορά και επιμένεις να το προσπερνάς. Διψάς για αίμα και μένεις στα νούμερα του Ιαβέρη παραβλέποντας τις συμβουλές του και το αποδεικνύεις πέφτωντας με το μηχάνακι σε κάθε γωνία και τρώγοντας καζούρα από το forum για να σε πείσουν να αλλάξεις λάστιχα. Τι πιο απλό θες για να πειστείς ότι δεν σε ενδιαφέρουν οι συμβουλές του;

To παράνομο και το επικίνδυνο στην Ελλάδα σπάνια ταυτίζονται.Δηλ. όταν Εθνική Οδός έχει όριο 70 σε σημείο φραγμένο και με ορατότητα 1000μέτρα αν πας παραπάνω(που όλοι πάμε) δε θα κινδυνέψει κανείς.
    Και μεταξύ μας αν πας πάντα εντός ορίων η περίπτωση να κινδυνέψεις να χάσεις το αμάξι είναι σχεδόν απίθανη...
    Αυτό που θέλω να σας πω από προσωπική πείρα είναι ότι ένας πρωταθλητής(μιλάμε για επίσημο,όχι πρωταθλητή του δρόμου) έχει την ικανότητα να κινηθεί γρηγορότερα από μας χωρίς να κινδυνέψει κανείς.
    Μην συγχέετε το γράμμα του νόμου(πχ όριο) με την ουσία(να μη κινδυνέψει κανείς).
    Το γράμμα είναι κοινό για όλους και αποσκοπεί στην ουσία.Απλά όσο μεγαλύτερη ικανότητα έχεις στην οδήγηση τόσο πετυχαίνεις την ουσία χωρίς κατ'ανάγκη να χρειάζεται να εφαρμόσεις το γράμμα...
    Γνωστό αλλά το θεώρησα περιττό για να το αναφέρω.

Και όχι μόνο αυτό,διάβασε τί έγραψα παραοάνω για τους νεκρούς που τους δηλώνουν βαριά τραυματίες για να βελτιώσουμε το σκορ.
    Εννοείται ότι όταν ένας βαριά τραυματισμένος "φεύγει", η λίστα θυμάτων δεν γίνεται update...
    Αυτό δεν το γνωρίζουμε και ούτε καν ο Ιαβέρης δεν είδα να το αναφέρει στα πιο πάνω νούμερα. Ας κάνει κάποιος μια ερώτηση στην Τροχαία ή αγώνα για σωστά νούμερα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada
    ρε apav, δεν εχω καταλαβει ακομα τι προβλημα εχεις.

ενταξει ο Ιαβερης τα φουσκωνει ,το κρατος τα ξεφουσκωνει,

δηλ δεν εχουμε προβλημα τροχαιων στην Ελλαδα?????????

ξερεις ποσα σπιτια κλεινουν????????

αντι να λεμε μπραβο που τα μπ@@@καναλια καλουν εναν ανθρωπο status για την Ελλαδα
    να πει δυο κουβεντες μηπως και ανοιξουν τα ματια μερικων , θα του την πουμε κιολας????
    Κανένα πρόβλημα δεν έχω, τα τροχαία υπάρχουν και κάποιοι κάνουν παιχνίδι πάνω σε αυτά. Πριν πόσα χρόνια ξεκίνησε αγώνα ο ΚΚ και γιατί δεν τον αναφέρουμε ως τον πρώτο;

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid

Επιτέλους ο πρώτος που βλέπει διαφορά στα νούμερα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από billy_BMW
    Δε γράφω συχνά στο συγκεκριμένο Forum κυρίως λόγω των πολλών αντιπαραθέσεων...αλλά αυτό είναι βεβαίως προσωπικό θέμα-πρόβλημα.

Παρόλα αυτά επέτρεψε μου να επέμβω στο συγκεκριμένο θέμα οπου αναφέρεις διότι έχεις ένα λάθος.

Τυγχάνει να ξέρω τον Μαρκουίζο προσωπικά.Δούλεψα με το γιό του στους αγώνες για 3 χρόνια όταν έτρεχε με τη FIAT και ήμουν παρόν σε κάθε αγώνα όπως και ο Μαρκουίζος δεν είχε λείψει σε κανέναν.Όποτε υπήρχε συμμετοχή είτε του Άρη είτε του Junior ήταν εκεί.

Έτυχε να μπω μέσα στο πολιτικό του αυτοκίνητο αρκετές φορές να πάμε μαζί σε διάφορα σημεία απο Εθνική οδό,επαρχιακούς δρόμους και μέσα στην πόλη.

Πίστεψέ με και δεν έχω κανένα λόγο να σου πω ψέματα.Μέσα στην πόλη οδηγούσε εκνευριστικά αργά,στους επαρχιακούς normal και στην Εθνική με όσα έλεγε η σήμανση.

Μια φορά έπρεπε να καθίσω στο πίσω κάθισμα και δεν ξεκίναγε το αμάξι εαν δεν έβαζα ζώνη για να πάμε μια απόσταση 5 Km σε ένα χωριό.

Μετά μου εξήγησε ότι σε περίπτωση μετωπικού ατυχήματος όλο μου το σώμα θα παει μπροστά τραυματίζοντας τον εαυτό μου και αυτόν.

Το έργο του για την οδική ασφάλεια καθώς και να περάσει κάποια μυνήματα στους Έλληνες οδηγούς είναι μοναδικό.

Και όταν λέω μοναδικό δεν ενοώ για την σχολή ασφαλούς οδήγησης οπου εκεί έχει και οικονομικό όφελος.

Μακάρι ο κόσμος να γνώριζε το πόσα σεμινάρια δίνει ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ σε διάφορες πόλεις στην Ελλάδα και σε διάφορους φορείς.

Μακάρι ο κόσμος να ήξερε ότι ό,τι λέει όχι μόνο το πιστεύει αλλά το εφαρμόζει αυστηρά και με επιμέλεια στην καθημερινότητά του.

....Όσο για τους άλλους αγωνιζόμενους δεν είδα ποτέ μου κάποιον να έκανε μ@λ@κία εκτός "ειδικών διαδρομών" ή οριοθετημένων χώρων.

Όσο το ότι πάει με αστυνομική συνοδεία πραγματικά πρώτη φορά το ακούω αλλά μπορεί να έχει γίνει και κάπου δεν αντιλέγω.Απλώς όσες φορές εγώ τον συνάντησα μόνο με τη γυναίκα του ήταν ο άνθρωπος.
    Παρόμοιο έργο προσφέρουν πολλοί αλλά δεν τους αναφέρουμε. Έχω δει αγωνίζομενο να κινείται επικίνδυνα σε δημόσιο δρόμο, χωρίς ζώνη, κλπ. Το κάνει συνέχεια; Όχι αλλά να που το έκανε. Υπάρχουν και άλλοι; Φυσικά, και δίνεις πολύ κακό παράδειγμα. Το ίδιο κακό παράδειγμα που δείχνεις ότι κινείσαι μέσα στα Μέγαρα με την F430 του Βωβού χωρίς κράνος. Τι και αν λέγεσαι Σταθάκης; Μπες εσύ χωρίς κράνος στα Μέγαρα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Tα αυτοκινητα ειναι πιο ασφαλη,οι δρομοι λιγο καλυτεροι και οι οδηγοι φορανε πιο ευκολα ζωνη σε σχεση με 10 και 20 χρονια πριν.
    Τα ατυχηματα και οιτραυμαρισμοι εχουν μειωθει,αλλα η κατασταση ειναι η ιδια και χειροτερη.
    Άλλος ένας που βλέπει διαφορά στα νούμερα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8

Φίλε apav πλάκα έχεις .

Τα λόγια του billy_BMW τα είπαν όλα (ή μήπως και αυτός λέει ψέματα ??)
    Κρίμα γιατί θα έπρεπε να έχεις διαβάσει τα σχετικά θέματα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek

Καθόλου χλευασμό, εποικοδομητικό σχόλιο για να βελτιώσουν την εργασία τους. Δες και πιο πάνω απάντηση και για τους δύο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas

Αυτο μονο.

Ο ΚΚ έχει ξεκινήσει πριν 40+ χρόνια.

Banned Το avatar του/της gozntari
    ελατέ βρε παιδία τα κάνει και λίγο τραγικά ο Ιαβέρης (είναι αλλά όχι και τόσο ).και ένας να σκοτωθεί και χιλιάδες για την οικογένεια του είναι το ίδιο(καταλαβαίνετε τι εννοώ).τον έχω παρακολουθήσει σε πολλές συνεντεύξεις του .έμαθα πολλά αλλά νομίζω πως τρομοκρατεί και υπερβάλει .σε 5 χρόνια θα μας έχει πεθάνει όλους με τα νούμερα που δίνει ,μιλαεί για γενοκτονία .δεν ξέρω ,για τι δεν τον λένε ψεύτη .αν του πουν ότι τα νούμερα είναι μεγαλύτερα από της τροχαίας λέει: αυτό το απαράδεκτο που κάνει η τροχαία να μην προσθέτει στην λίστα τον νεκρών αυτούς που φτάνουν στο νοσοκομείο και πεθαίνουν εκεί .και έτσι ο κάθε Ιαβέρης λέει ότι νούμερο του έρθει στο κεφάλι, τελείως αυθαίρετα .τον αφήνουν πιστέψω, για τι κάποιος πρέπει να παίξει και το ρολό του μπαμπούλα. και το κράτος βαριετέ .καλό κάνει, δεν κάνει κακό ,με την προσπάθεια του ,αλλά είναι υπερβολικός .στην πόλη λέει ότι πάει μονό με 40 .βγάζει και βιβλίο εεε ???δεν σας προβληματίζει αυτό ??????κάτι ακόμα τι να μας πει ο Ιαβέρης είναι επικίνδυνα και εγώ το ξέρω και σας το λέω … έχουν σκοτωθεί οδηγοί παγκόσμιο φήμης είτε σε πίστες είτε σε δρόμους ,που μπροστά τους ο Ιαβέρης μοιάζει εκπεδεβομενος που δίνει για δίπλωμα …βλέπε colin mcrae ή κοπιάν οδηγό (μου διαφεύγει το όνομα του ) στα motogp που σκοτώθηκε στο δρόμο όταν μια νταλίκα έκανε παράνομα ανάστροφη .αυτοί με εμπνέουν να πάω ποιο συνετά .δεν με τρομάζουν τα νούμερα του Ιαβέρη και γενικός κανένα νούμερο .... όσοι θέλουν τρομοκρατία για να οδηγούν σωστά ας την έχουν …

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παιδιά λίγη ηρεμία....
    Καλό θα ήταν να μη πάει στις Διαμάχες το thread

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2006, 21:37
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2006, 16:18
  3. Το πιο άχρηστο πλάσμα του κόσμου
    από troulis στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1