Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: Αλλο ενα ατυχημα συναδελφου σημερα.

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira

Προσοχή!!!! Οι περισσότεροι οδηγοί νομίζουν πως το φλας δίνει προτεραιότητα!!!

Στην Ελλάδα δυστυχώς, όταν είσαι με μηχανή και μπροστά σου έχεις αυτοκίνητο, το φλάς δίνει προτεραιότητα στο αυτοκίνητο(όχι σύμφωνα με τον ΚΟΚ όμως, αλλά σύμφωνα με τον κανόνα του ισχυρού).

Και παλι οταν θες να στριψεις με το κουτακι αλλα και με την μηχανη , δεν κοβεις τερμα τιμονι λες και πανε να σου τη βγουνε. Αφου δεν προκειται να γυρισεις το κεφαλακι σου πισω να δεις τη γινεται , οπως σου ειπανε στη σχολη οδηγων, πηγαινε ποιο χαλαρα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από tyxeros
    Και παλι οταν θες να στριψεις με το κουτακι αλλα και με την μηχανη , δεν κοβεις τερμα τιμονι λες και πανε να σου τη βγουνε. Αφου δεν προκειται να γυρισεις το κεφαλακι σου πισω να δεις τη γινεται , οπως σου ειπανε στη σχολη οδηγων, πηγαινε ποιο χαλαρα.

απλά άμα είσαι τέρμα αριστερή λωρίδα και στρίβεις αριστερά, άντε να φανταστείς ότι υπάρχει μηχανάκι μεταξύ εσένα κ του πεζοδρομίου..δεν είναι όπως όταν αλλάζεις λωρίδα που στάνταρ θα γυρίσεις κεφάλι. Κι έπειτα όσο αργά και να τη πάρεις τη στροφή αυτή είναι 90 μοίρες αναγκαστικά θα κόψεις τιμόνι και την πορεία της μηχανής

Αρχικά δημιουργήθηκε από cyberwolf
    απλά άμα είσαι τέρμα αριστερή λωρίδα και στρίβεις αριστερά, άντε να φανταστείς ότι υπάρχει μηχανάκι μεταξύ εσένα κ του πεζοδρομίου..δεν είναι όπως όταν αλλάζεις λωρίδα που στάνταρ θα γυρίσεις κεφάλι. Κι έπειτα όσο αργά και να τη πάρεις τη στροφή αυτή είναι 90 μοίρες αναγκαστικά θα κόψεις τιμόνι και την πορεία της μηχανής
    Αλλο αυτο, σε αυτη τη κατασταση ο μοτοσυκλετιστης εχει αυτοκτονικες διαθεσεις. Θεωρουμε οτι το αμαξι εχει αναψει φλας και οτι η μηχανη δεν παει παραλληλα με το αμαξι οπου και παλι τα περιθωρια αριστερα ειναι τοσο μικρα που φαινετε απο τον καθρεφτη.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
    Παιδια έχω ξαναπεί!
    τα Jet κράνη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΑΜΕ ΑΝΟΙΚΤΑ,
    ΤΟ ΚΑΛΚΑΙΡΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΖΕΣΤΗ!

ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟΙ!

Εχω ζωντανό παράδειγμα γνωστό φίλου που me KTM 990 & Jet κράνος ανοιγμένο με 40 χιλιόμετρα πέφτωντας έσπασε γνάθο μύτη και λοιπά , παραμορφώθηκε το πρόσωπό του και με χιλιες δυο πλαστικές και ακόμα είναι χάλια και τρέχει... με λιγα λόγια λάθη που τα πληρώνεις μια ζωή μετά!
    Tα jet κράνη δεν κλείνουν γιατί απλά δεν έχουν κάτω μέρος..... (προφανώς μιλάς για τα ανοιγόμενα Λάμπρε.....)

Επίσης τα jet κράνη είναι για τον μΠ@ύτσο!
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    τι να πεις παλι?

Εδω ο αλλος ο μαλακας τη Κυριακη που πηγαινα Πατρα, εκανε αναστροφη, αμεσως μολις εγω ημουν στην εξοδο της στροφης, ΠΑΝΩ στην Εθνικη Αθηνων - Πατρων στο Δερβενι!!!

Ημουνα με καμποσα βεβαια αλλα ρε πουστη μου...ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ?

Αμεσως μου ηρθε μια εικονα στο μυαλο που εχει παιξει και εδω μεσα στο φορουμ, απο μια η οποια (στη Κρητη νομιζω) πηγε να μπει στο βενζιναδικο στο αντιθετο ρευμα και την εμβολισε ο μοτοσικλετιστης!

Ο,τι να ναι λεμε!

Φυσικά και προτίστως περαστικά στο παλληκάρι.

Κατόπιιν όμως εγώ θα το ξαναπώ, και πείτε ότι θέλετε:

Γυναίκα ή ηλικιωμένος σε τιμόνι = ΘΑΝΑΤΟΣ και το ΕΝΝΟΩ 110%.

Μπορείτε να μου την πέσετε, να με πείτε ρατσιστή, φαλοκράτη, ότι γουστάρετε. Δεκάρα δεν δίνω. Όχι βέβαια πως δεν έχω δει Μ@Λ@ΚΙΕΣ και από άλλους οδηγούς, αλλά στατιστικά και το λέω χωρίς κανένα φόβο και χωρίς κανένα πάθος μετά απο 27 χρόνια μοτοσυκλέτας + ποδηλάτου, και δεν έχω αυτοκίνητο για όσους απο εσάς βιαστούν, με το που βλέπω στον μπροστινό μου καθρέφτη γυναίκα ή ηλικιωμένο ξέρω πως θα δώ και Μ@Λ@ΚΙ@, στο 99.999% των περιπτώσεων.
    Τι κάνω? απλά τους αποφεύγω και φεύγω από άλλη λωρίδα το συντομότερο. Και όταν δεν μπορώ πλακώνομαι στα φρένα τα φώτα και τις κόρνες, μήπως και τους ξυπνίσω απο τον ύπνο τους. Αλλιώς δε γίνεται.

Και βέβαια επειδή δεν είναι δυνατόν ούτε να απαγορευτεί η οδήγηση ούτε να γίνει το οτιδήποτε άλλο, σε συγκεκριμένες κατηγορίες πληθυσμού, ένα μόνο πιστεύω ότι μπορεί να αποδώσει:
    Ο καθένας μας να είναι το ίδιο προσεκτικός με το που αντιλαμβάνεται οδηγούς των δύο αυτών κατηγοριών κοντά του.
    Παράλληλα δε και το θεσμικό πλαίσιο κάθε χώρας να υποχρεώνει όλους ανεξεραίτως τους οδηγούς σε πραγματικές επανεξετάσεις διπλώματος κάθε πέντε χρόνια, στους δε ηλικιωμένους άνω των 60 κάθε 2 χρόνια, άνω δε των 65 κάθε χρόνο. Στα 75 πιστεύω θα πρέπει να είναι ΟΡΙΣΤΙΚΗ η αφαίρεση του διπλώματος σε ΚΑΘΕ περίπτωση.
    2€ η αμόλυβδη. Μάλιστα...

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Tα jet κράνη δεν κλείνουν γιατί απλά δεν έχουν κάτω μέρος..... (προφανώς μιλάς για τα ανοιγόμενα Λάμπρε.....)

Επίσης τα jet κράνη είναι για τον μΠ@ύτσο!
    Ναι τα ανοιγόμενα εννοω ,
    μιας και τα jet δεν θεωρούνται κράνη!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. αλλο ενα ανεκδοτακι....
    από el_hymador στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2005, 10:22
  2. ΑΛΛΟ ΕΝΑ Ζ 750 ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ
    από toyota στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2005, 10:29