αφου ειναι πιστα σκυλιά αναλόγως με το χρώμα γυρίζουν πισω στο αφεντικό τούς τα αφρικανακια!
εσενα απλα χάθηκε σε κάποια στενά λιγο παραπάνω!
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
Παρατημένη σε ένα πεζόδρομο πάνω στα πατίσια.
Η αλυσίδα χαλαρωμένη τελείως. Ακούμπαγε πάνω στο ψαλίδι πίσω. Την κυκλοφόρησαν έτσι μάλλον ή την τέντωσαν όσο μπορούσαν. Πιο πολλές λεπτομέρειες δεν ξέρω, την πήρα στις 23:30 το βράδυ και την έχω στον μηχανικό,να καθαρίσουμε και το ρεζερβουάρ επειδή ήταν ανοιχτό και το φοβάμαι. Αλλαγή αλυσίδα γραναζιού θα την έκανα έτσι και αλλιώς, δεν ξέρω ακόμα αν έκανε μεγαλύτερη ζημιά η διαδρομη Λουτράκι-Αθήνα. Το μπροστά λάστιχο που ειναι σκασμένο-ξεφουσκωμένο. Και πολύ σκονη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μπραβο ρε φίλε!!
Χαίρομαι πραγματικά για σένα!!!![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Και ναι... έξω απο την ασφάλεια είναι παρκαρισμένη η κούκλα μου, το χαρακτηριστικό κόκκινο μπροστινό φτερό είναι εκεί... Είναι η δικιάαααα μουυυυυυ
![]()
![]()
safety doesn't happen by accident
Η αλυσίδα χαλαρωμένη τελείως. Ακούμπαγε πάνω στο ψαλίδι πίσω. Την κυκλοφόρησαν έτσι μάλλον ή την τέντωσαν όσο μπορούσαν. Πιο πολλές λεπτομέρειες δεν ξέρω, την πήρα στις 23:30 το βράδυ και την έχω στον μηχανικό,να καθαρίσουμε και το ρεζερβουάρ επειδή ήταν ανοιχτό και το φοβάμαι. Αλλαγή αλυσίδα γραναζιού θα την έκανα έτσι και αλλιώς, δεν ξέρω ακόμα αν έκανε μεγαλύτερη ζημιά η διαδρομη Λουτράκι-Αθήνα.![]()
![]()
Γειά στην τύχη σου (μέσ'την ατυχία σου)
Να πούμε κι ένα μπράβο στους "μπάτσους" που έκαναν τη δουλειά τους...
Αυτό με την αλυσίδα που λες...με έβαλε στον εξής προβληματισμο..
Πριν καμιά βδομάδα είδα στην Αλεξάνδρας (μεταμεσονύχτια ώρα) έναν τύπο με ένα blackbird μπλε το οποίο έκανε έναν μεταλλικό θόρυβο μόλις επιτάχυνε...και ναι...όταν το παρατήρησα στο επόμενο φανάρι...η αλυσίδα σερνόταν στο δρόμο...είχε και αρκετές γρατζουνιές στα αριστερά πλαστικά...ξεκράνωτος και δικάβαλος με μια γκόμενα.
Μου έκανε εντύπωση ,γιατί κανείς μοτοσυκλετιστής δεν αφήνει την αλυσίδα (και μάλιστα σε τέτοιο μηχανάκι) να φθαρεί τόσο.Εκτός των άλλων είναι και πολύ επικίνδυνο...
Γενικά ο τύπος είχε περιέργη συμπεριφορά...
Το σκέφτηκα μήπως ήταν κλεμμένο,αλλά δεν κράτησα πινακίδα (μαλακία μου)..
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Είχα ακούσει ότι λύνουν τους τετωντήρες στην αλυσίδα ώστε να την παρατάς και να την πάρουν πριν την μεταφέρεις σε μηχανικό. Στην δική μου περίπτωση βέβαια δεν συνέβει κάτι τέτοιο γιατί ήξερα το πρόβλημα και είχα ραντεβού με τον μηχανικό 2 μέρες μετά αλλά και η ζημιά έγινε όταν ήμουν εγώ πάνω στην μηχανή.
ρε παιδιά αυθεντικός διακόπτης, τάπα και κλειδωνιά σέλας ζήτησε η ΗΟΝDA 300 euro έλεος δηλαδή...
....
ρε παιδιά αυθεντικός διακόπτης, τάπα και κλειδωνιά σέλας ζήτησε η ΗΟΝDA 300 euro έλεος δηλαδή...
Έλα ντε..... πούλα το το ρημάδι και πάρε κανένα Capponord
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Έχεις δίκιο, η Aprilia έχει φτηνότερα ανταλλακτικά
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=66081
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σετάκι 3 κλειδαριες για Capo, 202,72? -10% έκπτωση. Ετοιμοπαράδοτο κιόλας....Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Έχεις δίκιο, η Aprilia έχει φτηνότερα ανταλλακτικά
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=66081
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Φιλαράκι, να σου πω.... Εκτός απ΄τα 300? σου είπαν και σε πόσους μήνες μήνες θα τα πάρεις;![]()
![]()
Για το μωρό σου που επέστρεψε
![]()
αστον βρε βυρωνα. μεχρι 3 γραμματα μπορει να θυμηθει.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Caponord θρασύτατε με το 3κύλινδρο παρτάλι![]()
ομπρελα κραταγε οταν ο θεος εβρεχε....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ομπρελα κραταγε οταν ο θεος εβρεχε....
Φαλάκρες εννοεις?
Ναι, οντως! Τον πηραν βεβαια κατι σταγονες ψιλες....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Mολις την φτιαξεις καμια κυριακη να μαζευτουμε Λουτρακι για καφε τετοια εποχη ειναι ωραια....