αυτο πως να το πω δηλαδη?Αρχικά δημιουργήθηκε από ares_tz
Οχι δα και φίδι...
Να πας στην Μαλαισία 'η Φιλιππίνες να δεις φίδια...!
την αλλη φορα θα φωτογραφισω ανακοντα, κροκοδειλακηδες ολοι εδω μεσα...
:rotflmao:
αυτο πως να το πω δηλαδη?Αρχικά δημιουργήθηκε από ares_tz
Οχι δα και φίδι...
Να πας στην Μαλαισία 'η Φιλιππίνες να δεις φίδια...!
την αλλη φορα θα φωτογραφισω ανακοντα, κροκοδειλακηδες ολοι εδω μεσα...
:rotflmao:
καλα εκανες γιατι η χωρα της Ανδρου δεν πολυλεει (μη σου πω πως δεν λεει καθολουΑρχικά δημιουργήθηκε από kalant
εκει ημουν ολη μερα...
![]()
)
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
απο ανδρο ειμαι ρε φιλε, καθε καλοκαιρι εκει ειμαι...Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
καλα εκανες γιατι η χωρα της Ανδρου δεν πολυλεει (μη σου πω πως δεν λεει καθολου)
![]()
και η χωρα λεει και πολυ μαλιστα![]()
αλλα εσυ γιατι το λες αυτο?
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααα!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
σε ενα δρομο στην ανδρο και σταματησα να το φωτογραφισω...![]()
![]()
![]()
Είσαι ελεϊνός!!!!!
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
national geografic!
kala pou den eides kana liontari.....na stamatiseis gia foto!!![]()
![]()
Στο κεφάλιΑρχικά δημιουργήθηκε από kalant
Το Πετυχα Ζωντανο...![]()
![]()
![]()
Yesterday is history.
Tommorow is mystery.
But today is a gift.
That is why it is called the "present"...
κι εγω Ανδρο πηγα φετος και η χωρα μου φανηκε λιγο ερημη μπροστα στο Μπατσι. Ειδικα κατω η παραλια της πολυ σκοταδι ρε παιδι μουΑρχικά δημιουργήθηκε από kalant
απο ανδρο ειμαι ρε φιλε, καθε καλοκαιρι εκει ειμαι...
και η χωρα λεει και πολυ μαλιστα![]()
αλλα εσυ γιατι το λες αυτο?![]()
![]()
Εχει ομως πολυ ωραια αρχοντικα και δρομακια![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
quote:Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Μην ειναι βοας; μην ειναι κροταλιας;
Δενδρογαλιά είναι...![]()
![]()
![]()
ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ, ΤΙΣ ΚΟΡΝΤΟΥΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ CB ΝΑ ΦΥΓΩ...
GIB MIR BENZIN
Οντως....δεντρογαλια ειναι...απο τα πιο γαληνια και με ήρεμη ιδιοσυγκρασία φιδια που ζουν στην Ελλάδα...αγλυφο.... δηλαδη χωρις δηλητηριο....ακινδυνο τελειως...Δενδρογαλιά είναι...![]()
![]()
[/B]
Σε αντιθεση με αυτο http://www.lefteriani.gr/images/big/k_oxia.jpg που αν το δειτε.....απλα εξαφανιστειτε..!!!! (οχια η κερασφορος η αμμοδυτης)
Δεν χρειάζεται να είσαι τρελός για να συνεννοηθείς μαζι μου.... αλλά βοηθάει.!!!!
Α επίσης να ξέρετε ότι όσα φίδια έχουν κωνοειδές ή τριγωνικό σχήμα κεφαλιού και γενικά σώματος είναι σφίχτες π.χ. δενδρογαλιά, πύθωνες, βόες. Όσα έχουν στρόγγυλο κεφάλι και σώμα είναι δηλητηριώδη πχ. οχιά, κόμπρα.
ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ, ΤΙΣ ΚΟΡΝΤΟΥΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ CB ΝΑ ΦΥΓΩ...
GIB MIR BENZIN
η Ανδρος ποτε δεν εχει πολυ κοσμο, μονο γυρω στο 15αυγουστο μαζευει, 10 - 20 αυγ, γι'αυτο δεν ειδες κοσμο...Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
κι εγω Ανδρο πηγα φετος και η χωρα μου φανηκε λιγο ερημη μπροστα στο Μπατσι. Ειδικα κατω η παραλια της πολυ σκοταδι ρε παιδι μου![]()
![]()
Εχει ομως πολυ ωραια αρχοντικα και δρομακια![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από KLE
Οντως....δεντρογαλια ειναι...απο τα πιο γαληνια και με ήρεμη ιδιοσυγκρασία φιδια που ζουν στην Ελλάδα...αγλυφο.... δηλαδη χωρις δηλητηριο....ακινδυνο τελειως...
Σε αντιθεση με αυτο http://www.lefteriani.gr/images/big/k_oxia.jpg που αν το δειτε.....απλα εξαφανιστειτε..!!!! (οχια η κερασφορος η αμμοδυτης)
τα φιδακια της Παναγιας δεν ειναι αυτα?
αλλος παντως θα το ειχε κανει λυωμα μπραβο που δεν το σκοτωσες
Παντως παρ΄ολο που εχουμε τα περισσοτερα ειδη ερπετων στην Ευρωπη κανενα δεν ειναι θανατηφορο (τουλαχιστον οχι αμεσα) Ακομα και οχια να σε δαγκΑσει δεν πεθαινεις αρκει να γινει σχετικα συντομα η διακομιδη σε ενα ιατρικο κεντρο/ νοσοκομειο.
Γενικα στην Ελλαδα δεν παιζουν επικινδυνα ζωα, ερπετα, εντομα, κητη, ψαρια κτλ...be cool. Ειναι μερικα που μπορουν να σου κανουν ζημια αλλα σε καμια περιπτωση δεν σε αφησουν στον τοπο μεσα σε ενα λεπτο. (εξαιρουνται οι αλλεργικοι φυσικα)
Τι να πουν και οι Αυστραλοι;...με το που πατας το ποδι σου εκει, υπαρχει λιστα αναμονης με τα ερπετα, αρθροποδα, ψαρια, κτλ που θελουν να στην πεσουν...ακομα και χταποδι υπαρχει που σου την πεφτει και στην πεφτει και ασχημα μαλιστα...
7 απο τα 10 πιο θανασιμα ειδη φιδιων ζουν στην Αυστραλια...
Αυτο λεγεται οτι ειναι το πιο θανασιμο απο ολα τα φιδια παγκοσμιως...Inland Taipan ή Oxyuranus microlepidotus ή τον πούλο...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Αυτο λεγεται οτι ειναι το πιο θανασιμο απο ολα τα φιδια παγκοσμιως...Inland Taipan ή Oxyuranus microlepidotus ή τον πούλο...
και τετοια φωτογραφιζω αμα λαχει, εχε χαρη που δεν εχουμε...
:rotflmao::rotflmao:
Αυτα παθαινεις ρπμ αμα εχεις προσβαση σε καναλια με ντοκυμαντερ.Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Παντως παρ΄ολο που εχουμε τα περισσοτερα ειδη ερπετων στην Ευρωπη κανενα δεν ειναι θανατηφορο (τουλαχιστον οχι αμεσα) Ακομα και οχια να σε δαγκΑσει δεν πεθαινεις αρκει να γινει σχετικα συντομα η διακομιδη σε ενα ιατρικο κεντρο/ νοσοκομειο.
Γενικα στην Ελλαδα δεν παιζουν επικινδυνα ζωα, ερπετα, εντομα, κητη, ψαρια κτλ...be cool. Ειναι μερικα που μπορουν να σου κανουν ζημια αλλα σε καμια περιπτωση δεν σε αφησουν στον τοπο μεσα σε ενα λεπτο. (εξαιρουνται οι αλλεργικοι φυσικα)
Τι να πουν και οι Αυστραλοι;...με το που πατας το ποδι σου εκει, υπαρχει λιστα αναμονης με τα ερπετα, αρθροποδα, ψαρια, κτλ που θελουν να στην πεσουν...ακομα και χταποδι υπαρχει που σου την πεφτει και στην πεφτει και ασχημα μαλιστα...
7 απο τα 10 πιο θανασιμα ειδη φιδιων ζουν στην Αυστραλια...
Αυτο λεγεται οτι ειναι το πιο θανασιμο απο ολα τα φιδια παγκοσμιως...Inland Taipan ή Oxyuranus microlepidotus ή τον πούλο...![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?