Το Κιατο εχει Σαντορινη ή η Σαντορινη εχει Κιατο.![]()
Καλα να περασεις![]()
Το Κιατο εχει Σαντορινη ή η Σαντορινη εχει Κιατο.![]()
Καλα να περασεις![]()
Θα ειναι κανεις Σεπτεμβρη στα νησια Φιτζι; Αν ναι χτυπηστε κανα τηλεφωνο θα ειμαι στην θαλαμηγο...εχω κανει και το ελικοδρομιο πιστα, μου εχει δωσει και ο Χιου (ο Χεφνερ ντε!) κατι "τεμαχια"...αντε ρε παιδια γιατι θα βαριεμαι...![]()
re tosa postakia, auto vrikate na gam@@@@@ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
re tosa postakia, auto vrikate na gam@@@@@ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αφου αυτο ειναι το δικο σου!
![]()
Ποιές μέρες;Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Θα ειναι κανεις Σεπτεμβρη στα νησια Φιτζι; Αν ναι χτυπηστε κανα τηλεφωνο θα ειμαι στην θαλαμηγο...εχω κανει και το ελικοδρομιο πιστα, μου εχει δωσει και ο Χιου (ο Χεφνερ ντε!) κατι "τεμαχια"...αντε ρε παιδια γιατι θα βαριεμαι...![]()
![]()
![]()
![]()
Μπορεί να περάσω για λίγο![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
na upothesw oti to kanete epitides diladi? :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
αφου αυτο ειναι το δικο σου!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
na upothesw oti to kanete epitides diladi? :rotflmao:
οχι, τυχαιο ηταν!
:wacko:
Ρε οπερατερ, να σε ρωτησω ρε κατι που θυμηθηκα, με το φρονιμιτη τελικα τι εκανες?
![]()
e entaxei tote, keep up the good work :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
οχι, τυχαιο ηταν!
Ρε οπερατερ, να σε ρωτησω ρε κατι που θυμηθηκα, με το φρονιμιτη τελικα τι εκανες?
![]()
Ante gia...misou ki esiΑρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
Ante gia, kai ta leme septemvri pali![]()
!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλά να περάσεις ρε Γιώργη και καλή ξεκούραση...
![]()
![]()
![]()
![]()
Ή δευτέρα ή τρίτη θα τον βγάλω το γ@μ^δ^....Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
οχι, τυχαιο ηταν!
![]()
![]()
Καλά να περάσεις Γιώργη! Εγώ Σάββατο πάω Νάξο για βαφτίσι, ξυστά θα περάσω από Σαντορίνι!
Να με περιμένεις στο ταβερνάκι του κυρ-Μάριου φορώντας κίτρινο μπλουζάκι και κουνώντας άσπρο μαντίλι! Θα σε αναγνωρίσω με τα σούπερ Through the Walls κυάλια μου!!![]()
![]()
Ρε μπας και θέλω vacations for the nation?![]()
![]()
Τέλλλλος...Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Να με περιμένεις στο ταβερνάκι του κυρ-Μάριου φορώντας κίτρινο μπλουζάκι και κουνώντας άσπρο μαντίλι!
Αφες αυτοις, ου γαρ οιδασι τι ποιούσι....Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Τέλλλλος...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Αφες αυτοις, ου γαρ οιδασι τι ποιούσι....![]()
στη μανα σου το πες?
:rotflmao::rotflmao: