δεν είναι απαραίτητο αυτό που γράφεις φίλε.Αρχικά δημιουργήθηκε από Antono
Μόλις πήρα το Stromaki απο το service των 24.000 km και ο μηχανικός μου ( που τον εμπιστεύομαι απόλυτα) είπε ότι χρειάστηκε να ρυθμίσει όλες τις βαλβίδες γεγονός αρκετά περίεργο καθώς σε αντίστοιχα km πολλές φορές άντε να έχει πρόβλημα μια βαλβίδα.
να τους αλλάξεις τότε άμεσα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Antono
Επίσης ανέφερε ότι και οι δίσκοι μπορεί να πατινάρουν ψηλα κάτι που νομίζω ότι το έχω παρατηρήσει. ....
Για να διορθώσεις τυχόν οδηγικά σφάλματα, πρέπει προηγουμένως να μάθεις ποιά είναι αυτά.Αρχικά δημιουργήθηκε από Antono
πρέπει να διορθώσω οδηγικά σφάλματα τα οποία δεν μπορώ να καταλάβω ποια μπορεί να είναι. φαντάζομαι όλοι μες στην κίνηση πατινάρουν με τον συμπλέκτη - η μήπως κάνω κάτι λάθος;
Το ερώτημα προς τους έμπειρους του forum είναι: ποιος είναι ο σωστό τρόπο όδηγησης που μπορεί να εξασφαλίσει μεγαλύτερη βιοσιμώτητα σε κινητήρα και σε κιβώτιο?
Καλά φαντάζεσαι...αν και είναι πολύ γενικό αυτό. Αν δεν σε ''βοηθάει'' και το μοτέρ σου χαμηλά αναγκάζεσαι να πατινάρεις.
Οι δίσκοι δεν φθείρονται τόσο εύκολα στα πατιναρίσματα γύρω από τις στροφές του ρελαντί παρά κοντά στις στροφές της μέγιστης ροπής και πολύ περισσότερο αν εκεί έχεις και φορτίο..
Ο σωτός τρόπος οδήγησης για την μηχανή σου, είναι εκείνος που προσαρμόζεται στις ''ανάγκες'' της μοτό σου..
Ο σωστός τρόπος οδήγησης για εσένα, είναι εκείνος που πρωτίστως σε καθιστά όσο το δυνατόν ασφαλέστερο, με όσο το δυνατόν λιγότερο στρες, με προσήλωση στην ροή της οδήγησης, με αυξημένα τα αισθητήρια της αντίληψης του κινδύνου, και πάντα αμυντικά...