δεν είπε κανείς οτι θα είναι ακριβώς όπως στην φωτο, μην τρελαίνεστε, μια προσέγγιση είναι......
δεν είπε κανείς οτι θα είναι ακριβώς όπως στην φωτο, μην τρελαίνεστε, μια προσέγγιση είναι......
Αρχικά δημιουργήθηκε από Arxagelos
πιστευω πως δεν ειναι καν προσεγγιση, απλα το σχεδιο καποιου κομπιουτερακια ειναι...
Aντε!
Καλώς τα δεχτήκαμε!
Παρά το οτι αυτή την στιγμή εξυπηρετεί τις ανάγκες μου ένα Suzuki SV1000S, είμαι βαμμένος Yamahakias.
Και παρά το οτι είμαι yamahakias....το νέο R1 δε μου άρεσε καθόλου
ΥΑΜΑΗΑ R1![]()
SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!
GSXR 750 Κ6.......!!!!!
οχι ρε! τι ειναι αυτο? αισχος........:a31:
2004-06 έχει χαρακτηρισθεί απο περιοδικά του ξενου τυπου ως το πιο sexi ss ever,
2007-08 το πσιλογαμ@@σαν
2009 τα παραγα@@σαν!!!![]()
![]()
Σου λένε εκεί στη yamaha δεν μπορεί η honda να έχει το ασχημότερο ss , θα τους φάμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από Arxagelos
οχι ρε! τι ειναι αυτο? αισχος........:a31:
2004-06 έχει χαρακτηρισθεί απο περιοδικά του ξενου τυπου ως το πιο sexi ss ever,
2007-08 το πσιλογαμ@@σαν
2009 τα παραγα@@σαν!!!![]()
![]()
Στο τομέα σχεδίασης ss η suzuki παίζει μόνη της
V - 2 p o W e r
γαζώνουν λέμε...
τι'ναι τουτο ρε παιδια?το πιο ασχημο R1 EVER!!!!!μπορει απο τεχνολογια,γκαζια και στησιμο να γ@μ@ει αλλα απο εμφανιση...αντε να δουμε το Κ9 πως θα ειναι.πατατα μυριζομαι αν κρινω απο τα Κ8 750 και 600.δεν εμεινε ουτε ενας ιαπωνας με ομορφο ss.κατα την αποψη μου τα πιο ομορφα ιαπωνικα ss κατασκευαστηκαν απο το 2004 εως το 2006 και πιο αναλυτικα:
KAWASAKI ZX10R 04-05
YAMAHA R1 04-06
HONDA CBR 04-07
SUZUKI GSX-R K5-K6
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Παίδες...αυτό δεν είναι ούτε cbr ούτε zx...R1 είναι...δείτε λίγο τι παίζει. Φυσική συνέχεια είναι.
Αν έπρεπε να ανεχτείτε τα άλλα μοντέλα των άλλων εταιρειών, σίγουρα δεν φταίει η Yamaha.
και εντελως ''τυχαια'' εχουν μπει με τη σειρα,απο το πιο ομορφο στο πιο ασχημο...
![]()
τωρα που το παρατηρω βλεπω οτι στο καινουργιο δεν υπαρχει ram air!!!!
λογικα πρεπει να ειναι μεσα στο κενο στα φαναρια????
αυτο που παρατηρω ειναι οτι εχει τεραστιες θερμικες ασπιδες για τα τυχον εγκαυματα που θα κινδυνεψουν να παθουν στην γαμπα οι μελλοντες ιδιοκτητες, οποτε αλλαγη των τελικων μονο δεν θα παιζει.
Σιγουρα τελικα στυλ r6 θα κατακλιουν συντομα την αγορα κανοντας το μηχανακι λιγο-πολυ πιο ελκυστικο.
αυτο που παρατηρω νο2βλεποντας την ουρα, ειναι οτι η μηχανη ειχε εξ αρχης σχεδιαστει για τελικο στο πλαι.Μαλλον οι προδιαγραφες θορυβου-ρυπων επεβαλαν αυτες τις κουμουτσες πισω.
ναι εκει ειναι....Αρχικά δημιουργήθηκε από kawasaki ZX-12
τωρα που το παρατηρω βλεπω οτι στο καινουργιο δεν υπαρχει ram air!!!!
λογικα πρεπει να ειναι μεσα στο κενο στα φαναρια????