Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 29 από 29

Θέμα: Καμμία κουβέντα για Tdm εδώ;

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Εσυ τρωγεσαι παλι να παιξουμε μποξ
    Eσύ τρώγεσαι για μποξ!!! Έμαθες για τα νέα χρώματα του Xmax;
    :rotflmao:
    Αλήθεια έχεις σκεφτεί καθόλου το TDM900 αντί για Fazer1000;
    Έτσι απλά λέω τώρα εγώ γιατί η πρακτικότητα που έχει το TDM,
    σέλα, φόρτωμα, γραμμικός κινητήρας κτλ. είναι πολύ καλό value
    για τα λεφτά του...

Και μην κοιτάς που εδώ στο Forum δεν γίνεται εύκολα κουβέντα για
    TDM, αυτό γίνεται γιατί τα TDM 850 & 900 είναι τόσο καλά μηχανάκια
    που οι ιδιοκτήτες τους βολτάρουν ακατάπαυστα από το πρωί μέχρι
    το βράδυ και δεν έχουνε χρόνο ελεύθερο στο σπίτι για να κάθονται να
    γράφουν στα Forum...
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

Καλο παιδι Το avatar του/της sakdrama
    Γεια χαρα παιδιά

εγω χθες εκανα τεστ ραιντ

ενα τδμ900 του 04 και εμεινα ικανοποιημένος

το εκλεισα και απο Δευτέρα θα το εχω τελεια και παυλα

Πρωην TDM τζης

Καλορίζικο φίλε καλοτάξιδο να είναι! Εύχομαι πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα!

Καλο παιδι Το avatar του/της sakdrama
    Ευχαριστώ πολυ

το πηρα και ειναι τελειο

τωρα περιμενω να κανει καλες

μερες για βόλτες
    Πρωην TDM τζης

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
    Αλήθεια, το έχεις οδηγήσει; Ποιές είναι οι απόψεις του; Τα φρένα του μου αρέσουν περισσότερο από αυτά του Fazer όμως, χωρίς να πω οτί το δεύτερο δεν φρενάρει καλά. Μιλάμε για την έκδοση με το ABS!
    Χθες βράδυ καβάλησα το 05. Κατ' αρχήν, μέσα στην πόλη ένιωθα συνεχώς οτι ζορίζεται και απόδειξη αυτού 2-3 φορές σε φανάρι στο ρελαντί μου έσβησε γιατί ζεστάθηκε. Η αλήθεια είναι οτι με χάλασε λίγο αυτή η αίσθηση σα να μπουκώνει κι επειδή δεν έχω σκοπό να έχω 2 μηχανές αλλά μία με προβληματίζει για ενδοαστικές μετακινήσεις.
    Δικάβαλο με άτομο πίσω 100+ κιλών δεν κατάλαβε τίποτα σα να ήμουνα μόνος μου. ΦΡΕΝΑΡΕΣ. Έχεις δίκιο πάντως εν μέρει. Δεν στρίβει πολύ εύκολα αλλά νομίζω λόγω της απόστασης και της θέσης του τιμονιού, αλλά σε αντίθεση με το fazer ακόμη και μέσα στην πόλη το τιμόνι του δεν κουράζει μετά από ώρα. Αυτό που μου 'κανε εντύπωση είναι πως με το απειροελάχιστο ζελατινάκι του δε μασάει στον αέρα, τον κόβει επαρκώς χωρίς να χρειάζεται να κρυφτείς τελείως από πίσω του.
    Γενικά, θετικές εντυπώσεις. Αλλά το ζόρισμα του μέσα στην πόλη είναι ατυχές. Πάντως είχε καλό τράβηγμα, αν και όχι κορυφαίο. Δεν ξέρω αν πηγαίνει σε χώμα, η επαρχιακό αλλά σύντομα θα μάθω.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Παλαιό μέλος
    το ότι έσβηνε στην πόλη είναι πρόβλημα του συγκεκριμένου μοντέλου που οδήγησες, αφού εγώ
    εδώ και 2-3 χρόνια μέσα στην πόλη γυρνάω (με μοντ '05) και όλα καλα.

είναι οικονομική μοτοσυκλέτα σε θέμα κατανάλωσης και σέρβις και έχει γκαζάκι για να ταξιδευει
    φορτωμένο με 160-180

στις στροφες, μολις συνηθίσεις την θέση οδήγησης είναι παιχνιδάκι κυριολεκτικά...(βεβαια ειναι λιγο μαλακό)

Χθες βράδυ καβάλησα το 05. Κατ' αρχήν, μέσα στην πόλη ένιωθα συνεχώς οτι ζορίζεται και απόδειξη αυτού 2-3 φορές σε φανάρι στο ρελαντί μου έσβησε γιατί ζεστάθηκε. Η αλήθεια είναι οτι με χάλασε λίγο αυτή η αίσθηση σα να μπουκώνει κι επειδή δεν έχω σκοπό να έχω 2 μηχανές αλλά μία με προβληματίζει για ενδοαστικές μετακινήσεις.
    Δικάβαλο με άτομο πίσω 100+ κιλών δεν κατάλαβε τίποτα σα να ήμουνα μόνος μου. ΦΡΕΝΑΡΕΣ. Έχεις δίκιο πάντως εν μέρει. Δεν στρίβει πολύ εύκολα αλλά νομίζω λόγω της απόστασης και της θέσης του τιμονιού, αλλά σε αντίθεση με το fazer ακόμη και μέσα στην πόλη το τιμόνι του δεν κουράζει μετά από ώρα. Αυτό που μου 'κανε εντύπωση είναι πως με το απειροελάχιστο ζελατινάκι του δε μασάει στον αέρα, τον κόβει επαρκώς χωρίς να χρειάζεται να κρυφτείς τελείως από πίσω του.
    Γενικά, θετικές εντυπώσεις. Αλλά το ζόρισμα του μέσα στην πόλη είναι ατυχές. Πάντως είχε καλό τράβηγμα, αν και όχι κορυφαίο. Δεν ξέρω αν πηγαίνει σε χώμα, η επαρχιακό αλλά σύντομα θα μάθω.
    καμια σχεση φιλε μου το οτι εσβηνε στην πολη επειδη ζεσταθηκε!αυτο ελειπε να σβηνει η μηχανη επειδη ζεσταινεται ,αυτο ειναι προβλημα που παρουσιασαν καποια μοντελα του 04 κυριως και ειναι το tps,πας στο αλλαζουν στην εγγυηση ακομα κ ανα εχουν περασει τα 2 χρονια!!σε οοπιοδηποτε yamaha αντιπροσωπεια!κ πιστεψε 2 χρονια το χω κ ειδικα μεσα στην πολη δεν ζοριζεται καθολου,ειδικα το συγκεκριμενο μηχανακι!

Ο παππούς με τη γριά.
    Ελεγα κι εγω [ειμαι γιαμαχακιας εχετε κανα προβλημα ;;] εχει και η Yamaha ενα on off μεχρι που το καβαλησα και πειστηκα οτι οσοι λενε πως προκειται για μπασταρδο street εχουν δικιο. Εγω δε θα το επαιρνα. Ενω μου αρεσει και ειδικα το λευκο ειναι κ//λα δε μπορω να το ταξινομησω καπου. Street δεν ειναι, on-off δεν ειναι, σε καμια απο τις δυο κατηγοριες δεν εχει κορυφαια χαρακτηριστικα. Βεβαια στον αερα ειναι παραπανω απο ικανοποιητικο.
    Eδώ είναι το πρόβλημα:
    Street δεν ήθελα να πάρω με τίποτα (πονάνε οι όμοι,χέρια κλπ από τη στάση οδήγησης), on-off πάλι δεν ήθελα γιατί με πονάει η μέση μου .......... τι να πάρω??
    Κάτι στο μέσο όρο: TDM !!!
    Aυτό πήρα (βέβαια το 850 για αρχή μετά από τόσο καιρό) και είναι πολύ καλό για τη δουλειά που το θέλω.

Υ.Γ. Είχα πριν από 6-7 χρόνια ένα Fazer 600s , αλλά έφαγα μια τράκα γερή (σπασμένο πόδι με σίδερα κλπ) , είπα να μην ξαναπάρω αλλά μέσα μου............ ξαναπήρα!!

Ο παππούς με τη γριά.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
    Eσύ τρώγεσαι για μποξ!!! Έμαθες για τα νέα χρώματα του Xmax;
    :rotflmao:

Και μην κοιτάς που εδώ στο Forum δεν γίνεται εύκολα κουβέντα για
    TDM, αυτό γίνεται γιατί τα TDM 850 & 900 είναι τόσο καλά μηχανάκια
    που οι ιδιοκτήτες τους βολτάρουν ακατάπαυστα από το πρωί μέχρι
    το βράδυ και δεν έχουνε χρόνο ελεύθερο στο σπίτι για να κάθονται να
    γράφουν στα Forum...
    Ακριβώς, δεν έχουμε βλάβες για να κλεινόμαστε στο σπίτι και να γράφουμε στα forums.
    Είναι και παντώς καιρού ..

Αρχικά δημιουργήθηκε από alex-kal
    Ακριβώς, δεν έχουμε βλάβες για να κλεινόμαστε στο σπίτι και να γράφουμε στα forums.
    Είναι και παντώς καιρού ..
    Δεν είμαστε εδώ γιατί έχουμε κάποια βλάβη!
    Είμαστε εδώ γιατί γουστάρουμε!

ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟ..... .. Το avatar του/της Thrakiotis
    Δυστυχως παρολο που το συγκεκριμενο μηχανακι ειναι οντως value for money (κανει σχεδον τα παντα και δεν παραπονιεται-δεν βγαζει ζημιες) εχει απο κατασκευης του μαλακα αμορτισερ, ιδανικα για τους δρομους του εξωτερικου, απαραδεκτα για την Ελλαδα.
    Η λυση, αλλαγη ελατηριων εμπρος και πισω ή αν υπαρχουν χρηματα Νεο αμορτισερ πισω.
    ΑΛΛΟ μηχανακι...
    Μετα απο αυτες τις αλλαγες, στριβει και παραστριβει!!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	wp competition.jpg 
Προβολές:	250 
Μέγεθος:	30,7 KB 
ID:	145001
    ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΦΑΝΑΡΙ TDM900 http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=103236
    TDM900 Link: http://tdm900.webs.com/
    Πωλούνται για TDM900:
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=97542

Νέο μέλος
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
    [B]TDM 900 2005 μοντέλο χωρίς ABS με 6.000 ευρώ παίζει να βρούμε τίποτα

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΔΩ...ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΜΙΧΑΝΗ...TDM 900 04'.. AΠΟ ΠΑΠΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΕΝΑ Ζ750 ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΜΗΧΑΝΙ..ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΕΨΑΞΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ..ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ...(ΠΙΣΤΕΥΩ)..ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΜΑΘΑΙΝΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ..ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ ΑΚΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΙΝΑΙ 190ΚΙΛΑ ΜΕ 80ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΓΩ ΜΟΛΙΣ 50ΚΙΛΑ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ..ΧΑΧΑ

καλοριζικο καλοταξιδο και καλα χιλιομετρακια να εχεις,οσο για το βαρος μην σ απασχολει μολις το μαθεις θα σαι κομπλε

i mprostini i aisthisi einai xalia gia tetoio mixanaki!!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Ελαστικα για TDM 850 μοντελο '94
    από tzic στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2016, 10:14
  2. Για Κοιταξτε Εδω!!!!
    από GTZ750 στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2005, 23:47
  3. λαστιχα για TDM 900;;
    από GST στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks