Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
50% ??????
καν'το 20 και παλι πολλα θα λες...
αντε +5% ακόμα...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
50% ??????
καν'το 20 και παλι πολλα θα λες...
αντε +5% ακόμα...
![]()
επικυνδηνη πολυ ....μασ επιασε χτεσ αφου γυρηζαμε απο αγιουσ σαραντα πισω απο το πιλιο.. οπου καναμε free camping στην παραλια...
με το που μπενουμε βολο εχει ξεληνησει ψηλη βροχη....οχι πολυ για να καθαρησει αλλα μονο και μονο για να κανει ακομα πιο επικυνδηνουσ τουσ δρομουσ μεσα στον βολο και στην λαρισα!
ο φιλοσ μου με το χτ επεσε με 5 χλμ ευτηχωσ δεν επαθε τπτ το παλιο χτ του μπαμπα,,,,,! εγω εννιωθα οτι σε καθε στροφη γλυστρανε και οι δυο τροχοι,,,,,,και επισησ εκει που επεσε απο πι παραλιγο να μασ πατησει ενα 4χ4 που ανεβηκε στο κρασπεδο!!!!!
μετα ο γυρησμοσ προσ λαρισα ητανε ευκολοσ!
![]()
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
LARISEOS, καλα ε φοβερο το μπουφαν σουαπο που το πηρες να παρω κι εγω ενα ;
![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
δεν παλευεται τετοια εποχη το μπουφαν στην λαρισα και στην γυρω περιοχη......εχω καλοκαιρινο αλλα το φωραω βραδια και ταξιδια πιο μεγαλα.... τωρα λαρισα βολοσ ειναι 30 λεπτα!
αλλα αμα σου αρεσει πολυ εχω να σου δωσο πουλαω στο μαγαζι DVS ειναι και ειναι waterproof breathability kai anti-υδρωτασ protection! :smilea:
ετοιμαζω πεμπτη λαρισα--> βολο- αλονισο --> σαββατο επιστροφη βολο -σμιξη γρεβενων--> κυριακη λαρισα!
εε κατι ακομα ευτηχωσ δεν ειδεσ και την παντοφλα!
![]()
μολισ εμαθα πωσ απο 45 2 ατομα με μηχανη πηγε 75 φετοσ!!!!
ξεφτυλα και boikotaz!!! στην ακρηβεια!!!!!
σε ενοχλεί η ζέστη με το μπουφάν;Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
δεν παλευεται τετοια εποχη το μπουφαν στην λαρισα και στην γυρω περιοχη......εχω καλοκαιρινο αλλα το φωραω βραδια και ταξιδια πιο μεγαλα.... τωρα λαρισα βολοσ ειναι 30 λεπτα!
το έγκαυμα από σύρσιμο στην άσφαλτο να δεις πώς παλεύεται...![]()
Εγω ειτε με το σκουτερ ειτε με τη μηχανη καθημερινα φοραω μπουφαν, μποτες και κρανος μεσα στην Αθηνα. Αν δεν υπαναχωρεις στα ''ελα μωρε'' των φιλων σου και στη βιολογια σου [μεσω του ιδρωτα] συνηθιζεις. Ασε που πανω απο τα 60 δεν υπαρχει περιπτωση να ζεσταθεις και στο λεω εγω που φοραω χειμωνιατικο μπουφαν.
Εκτος απο το εγκαυμα, επισης δεν παλευεται και η σφηκα που θα σου ερθει και πολλα ακομη απο τα οποια θα σε προστατεψει το μπουφαν.
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
χε χε... μου έπεσε σφήκα στο μπράτσο προ μηνών... με καλοκαιρινό διάτρητο μπουφάν...
για μια εβδομάδα είχα ένα πολύ εντυπωσιακό αριστερό δικέφαλο...
σθμφωνω σε ολα εκτοσ απο την σφυκα,,,, εχω μια τεραστια ζελατινα μπροστα οπου καθαρηζει τα παντα οσα ερχονται επανω μου......2 χρονια δεν με εχει χτυπησει τπτ ακομα....
τωρα στο θεμα μου ,,,,, καμια προταση για τον 15 αυγουστο?
ημαστε
1)africa
2)varadero
3)vstrom
4)xt
ολοι θα εχουμε σθνεπιβατη και θελοθμε να καταληξουμε σαββατο βραδι στην σμηξη γρεβενων!
σκεφτηκα να παω λιμνη πλαστηρα την πεμπτη και μετα σμηξη! τι λετε?
δεν πας και στην Βωβουσα που ειναι κοντα και ειναι αρκετα πιο ομορφη απο την Σμιξη..??
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
απλωσ εχουμε καποιυσ γνωστουσ εκει....και θα περασουμε λεμε να τουσ δουμε!
δεν σου'πα να κατσεις και τις 4 μερες εκει,απλα οπωσδηποτε να περασεις και θα αποζημιωθεις.!!
(και που να σου'λεγα και για το Χαλικι που εχει πρασιναδα να στησεις διπλα στο ποταμι με την κολυμπηθρα..)
![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
δεν συμφωνούμε γιατί όλα τα λεφτά... τα έχουν oi άλλοιΑρχικά δημιουργήθηκε από k.klitsas
ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΚΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ.ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΣΕ ΚΑΝΑ ΧΩΡΙΟΥΔΑΚΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕ,ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ .......................................................................................ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ.
ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΈ?![]()
Ο δε καιρός, ποτέ δεν είναι μελαγχολικός, ποτέ δεν είναι καλός και ποτέ δεν είναι κακός![]()
Στο δε τίτλο που διάβασα στα νέα μηνύματα, έγραφε ότι, η ΒΡ-έχει
Υπέθεσα λοιπόν, ότι έχει βενζίνη, ότι έχει ανεβάσει τις τιμές- αντί να τις κατεβάσει και ότι εμείς συνεχίζουμε να βάζουμε βενζίνη στις μεγάλες εταιρίες, αντί να κάνουμε αποχή από τις υπηρεσίες τους
Οπότε όταν λέμε τον κακό σου (μας) τον καιρό, είναι σχήμα λόγου και μάλιστα οξύμωρο
όπερ έδει δείξαι :hypnotize
Quod Erat Demonstratum![]()
![]()
Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση
να υποθέσω… διαχρονικάΑρχικά δημιουργήθηκε από Respect
+ 1000![]()
![]()
![]()
Που βρέχει ρε παιδιά;
στο πέρα βρέχει και στο πάντα βρέχει
Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση