ΟΧΙ ρε γ@μώ το φελέκι μου...
Περαστικά ρε κούκλε, θα μιλήσουμε αύριο...
ΟΧΙ ρε γ@μώ το φελέκι μου...
Περαστικά ρε κούκλε, θα μιλήσουμε αύριο...
τελικά φαίνεται μια (αρκετά σοβαρή) θλάση στο ένα πόδι ψηλά και ένα σκίσιμο στον τένοντα στο άλλο (χαμηλά απ' ότι κατάλαβα)
τουλάχιστον δεν έσπασε τίποτα...
περίμενε αιματολογικές και να τον στείλουν σπίτι
αν όχι σήμερα (μπορεί και να 'χει φύγει), αύριο το πρωί
3 βδομάδες αναρρωτική και βλέπουμε
με το παπί ήταν στην όμορφη Ε.Ο. μας :a37:
Μάκη αύριο έχουμε επίσκεψη (που να μην είχαμε...)
Περαστικά στο παιδί και προσοχή όλοι μας γιατί εκτός από εγχώρια ΖΩΑ έχουμε και εισαγόμενα … που από ότι φαίνετε την Ελλάδα την βλέπουν σαν πίστα για συγκρουόμενα …
Ρε πως είναι δυνατών στις χώρες τους να οδηγούν σαν κότες και εδώ γίνονται «Έλληνες» οδηγοί με την μια ?
I make good milkshake !!!
Λάμπρο Περαστικά!!!!
Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό.......![]()
Γμτ!!!!!![]()
Είναι ζώα!!!!!
Κουράγιο ρε Λάμπρο!!!! Μακάρι να μπορούσα να κατέβω κι εγώ!!! Αλλά......
Περαστικά και πάλι και.......................αγύριστα!!!!!
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
περαστικα tropeαρχοντα . . . . ! ευτυχως μικρο το κακο....
![]()
![]()
![]()
![]()
Παλια οι γυναικες θελανε αντρα και λεβεντη,
τωρα θελουν αδερφη και τον φωναζουν trendy.-
Fz6
CB500
XT600E
XR250
C50
Όταν λέω ότι φέτος μας πάει γ@μιώντας το κωλοκαλόκαιρο...![]()
![]()
![]()
Γρήγορα όρθιος και πιο γερός από πριν!![]()
![]()
![]()
Τι να πω ρε γμτ...
Περαστικα ρε Λαμπρο..
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
Λοιπόν ................
είμαστε με τον MikeG από τις 7.00 το απόγευμα στο νοσοκομείο μαζί με τον Λάμπρο .........
Προς το παρόν θα σας πω μόνο τα περί υγείας του ........
Έκανε μερικά ράμματα στο δεξί πόδι λίγο πάνω από τη φτέρνα και μπήκε και νάρθηκας καθώς το κόψιμο πήρε λίγο και τραυμάτισε τον Αχίλλειο τένοντα. Θα έχει το νάρθηκα 3 εβδομάδες.
Το άλλο πόδι δεν έχει πληγή, αλλά οι μυες στον μηρό έπαθαν θλάση και δεν μπορεί καθόλου να το κουνήσει !!!
Δεν είναι σοβαρά τραύματα αλλά το ένα πόδι δεν μπορεί να το πατήσει και το άλλο δεν μπορεί να το κουνήσει ........... είναι λίγο δύσκολα .......
Πάντως από κέφι καλά ήτανε ........... λίγο τώρα το βράδυ τον έπιασε μια ελαφριά μίρλι-μίρλι απόλυτα φυσιολογική και αναμενόμενη !!!
Να συμπληρώσω ότι μια καρακουκλάρα![]()
![]()
νοσοκόμα του πάτησε πριν φύγουμε ένα κοκτεϊλάκι τριών ενέσεων ............. στον πωπό !!!
![]()
Αποτέλεσμα όλα καλά (σίγουρα με ότι προβληματάκια λέει ο Κώστας).Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Λοιπόν ................
είμαστε από τις 7.00 το απόγευμα στο νοσοκομείο μαζί με τον Λάμπρο .........
Έκανε μερικά ράμματα στο δεξί πόδι λίγο πάνω από τη φτέρνα και μπήκε και νάρθηκας καθώς το κόψιμο πήρε λίγο και τραυμάτισε τον Αχίλλειο τένοντα. Θα έχει το νάρθηκα 3 εβδομάδες.
Το άλλο πόδι δεν έχει πληγή, αλλά οι μυες στον μηρό έπαθαν θλάση και δεν μπορεί καθόλου να το κουνήσει !!!
Δεν είναι σοβαρά τραύματα αλλά το ένα πόδι δεν μπορεί να το πατήσει και το άλλο δεν μπορεί να το κουνήσει ........... είναι λίγο δύσκολα .......
Πάντως από κέφι καλά ήτανε ........... λίγο τώρα το βράδυ τον έπιασε μια ελαφριά μίρλι-μίρλι απόλυτα φυσιολογική και αναμενόμενη !!!
![]()
νοσοκόμα του πάτησε πριν φύγουμε ένα κοκτεϊλάκι τριών ενέσεων ............. στον πωπό !!!
![]()
Εγώ πάντως της είπα της νοσοκόμας να τον προσέχει όλο το βράδυ........![]()
![]()
![]()
Ας κοιμηθούμε τώρα & αύριο το παπί
![]()
Ρε πως την έπαθε έτσι το γλυκό αγόρι...
Περαστικά Λαμπρούκο!
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά ρε γιατί δεν με πήρατε ένα τηλέφωνο.. τι να πω.. το καλοκαίρι με τους τουρίστες η κατάσταση είναι τραγική..Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Λοιπόν ................
είμαστε με τον MikeG από τις 7.00 το απόγευμα στο νοσοκομείο μαζί με τον Λάμπρο .........
![]()
![]()
αύριο φεύγω αλλά μάλλον θα περάσω πριν από το Βενιζέλειο να τον δω λίγο.. αφού γλιτώσαμε τα χειρότερα πάλι καλά..
spam : κατέβαινες κατά τη μία την αντιστάσεως γλυκό αγόρι? άκουσα τον δαιμονισμένο ήχο από τα yoshiμουράκια σου καθώς σετάραμε το gps στο ybr με την κοπελιά..
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
![]()
νοσοκόμα:
καλα ρε κωλοπαιδα, ουτε ενα τηλεφωνο?![]()
περαστικα λαμπρο![]()
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy