Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 49

Θέμα: ybr125 καινουρια ή cbf250 μεταχ

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
    κατανοητό το ότι προτιμάς καινούριο, αλλά λάβε υπόψην σου ότι αυτά τα μηχανάκια -και ειδικά το χρ- δεν πρόκειται να βγάλουν ζημιές, οπότε δεν παίρνεις κάποιο σοβαρό ρίσκο σε μεταχειρα. Μεγάλο συν ότι έχουν πολύ καλύτερη μεταπωλητική αξία από το ybr125
    Βασικά το xr πλέον δεν υπάρχει καινούριο.. δυστηχώς γιατί είναι ένα πολύ τίμιο ψευτοεντουράκι.. το xt το βρίσκω και εγώ λίγο ακριβό αλλά και αυτό είναι καλό. (αν θυμάμαι καλά, που καλά θυμάμαι έχει το ίδιο μοτεράκι με το ybr). Είναι αλήθεια ότι δύσκολο να βγάλουν ζημιές, αλλά αν βάλεις καινούρια λάστιχα, κανένα service, και τπτ άλλο, έχει αμέσως αμέσως 250 ευρώ.. Γενικά τα 125 έχουν κακή μεταπώληση, και το ybr λίγο χειρότερη γιατί δεν πουλάει ιδιαίτερα αυτό το στυλάκι.. και εγώ το μαύρο έχω αλλά το ψιλομετάνιωσα.. (όπως και στο αυτοκίνητο ) αφενός λερώνει αμέσως, αφετέρου το κάνει να φαίνεται ακόμα πιο μικρό από ότι είναι.. δεν κοιτάς το ασημί η το μπλε?

πάρτε και 2 φωτογραφίες με μία εκδοση (diversion 125 με φαίαρινγκ) που κυκλοφορεί στην Γαλλία..

http://upload.wikimedia.org/wikipedi..._Diversion.JPG

http://upload.wikimedia.org/wikipedi...n_Seitlich.JPG

δυστηχώς εδώ η έκδοση αυτή δεν κυκλοφόρησε ποτέ..

ορίστε και μία από το μαύρο σαν το δικό μου..

ΥΓ αν τα έχεις στο χέρι αυτά τα χρήματα ίσως και να το πάρεις πιο χαμηλά από την επίσημη τιμή.. εγώ με 2000 ευρώ πήρα και ταξινόμηση, σήμα και τα σχετικά οπότε εξοικονόμησα γύρω στα 180 ευρώ που είναι ένα καλό μπουφανάκι ή ένα καλό κρανάκι ή τα λάστιχα

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ybr.jpeg 
Προβολές:	441 
Μέγεθος:	56,7 KB 
ID:	139090

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    cbf250 παρε. κανει και πολυ μεγαλυτερες αποστασεις απο αυτες που λες με 110κμ χαλαρα με 6η σχεση και εχεις καμια 20αρα περιπου ακομα,ακομα και δικαβαλος. το χα 6 μηνεσ το μηχανακι . το μονο προβλημα ηταν οτι για να μπει η νεκρα σε φαναρι επρεπε να ριξεις κλοτσια στο μαρσπιε,αλλα λυνετε ευκολα η ισως εχει λυθει απο τον προηγουμενο .και ανετο ειναι και δεν καιει πολλα (εγω μες τη πολη φαντασου καθε 5-6 μερες εβαζα βενζινη) και στριβει αρκετα καλα ακομα και με τα μαμα λαστιχα ,και καλη ροπουλα εχει,οτι πρεπει για την περιπτωση σου.του 2004 πανε στα 2200 ,του2005 στα 2400 και παει λεγοντας.εννοειτε μηχανικοσ το κοιταει πριν το παρεις.

οσο για το ybr ,καλυτερα παρε παπι παρα αυτο το πραμα..... 10 αλογα = τιποτα
    το ιννοβα βγαζει 9
    το cbf βγαζει 20 περιπου ,μεγαλη διαφορα κ ειναι κ αξιοπιστο,και ειναι κ μηχανη ,οχι παπι σαν το αλλο....

τεσπα , βρες ενα καλο και παρτο και θα με θυμηθεις...
    οτι και αν αποφασισεις καλες βολτες και κρανακι εεεεε?
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

αααα τωρα ειδα για το ninja.... αμα θες καλο γαζακι παρε αυτο + ολα τα αλλα του cbf.
    απλα ισως να περιμενεις να μεινει στη ν αγορα λιγο ακομα να δεις κατα ποσο ειναι αξιοπιστο και να το βρεισ μεταχειρισμενο...... αν και απο θεμα αξιοπιστιας δεν νομιζω να παιζει προβλημα

οτι κ να κανεις μην βιαστεις ,σκεψου το καλα πρωτα....
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    εκεί για πάντα να με πας

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pilotos_xtreme
    cbf250 παρε. κανει και πολυ μεγαλυτερες αποστασεις απο αυτες που λες με 110κμ χαλαρα με 6η σχεση και εχεις καμια 20αρα περιπου ακομα,ακομα και δικαβαλος. το χα 6 μηνεσ το μηχανακι . το μονο προβλημα ηταν οτι για να μπει η νεκρα σε φαναρι επρεπε να ριξεις κλοτσια στο μαρσπιε,αλλα λυνετε ευκολα η ισως εχει λυθει απο τον προηγουμενο .και ανετο ειναι και δεν καιει πολλα (εγω μες τη πολη φαντασου καθε 5-6 μερες εβαζα βενζινη) και στριβει αρκετα καλα ακομα και με τα μαμα λαστιχα ,και καλη ροπουλα εχει,οτι πρεπει για την περιπτωση σου.του 2004 πανε στα 2200 ,του2005 στα 2400 και παει λεγοντας.εννοειτε μηχανικοσ το κοιταει πριν το παρεις.

οσο για το ybr ,καλυτερα παρε παπι παρα αυτο το πραμα..... 10 αλογα = τιποτα
    το ιννοβα βγαζει 9
    το cbf βγαζει 20 περιπου ,μεγαλη διαφορα κ ειναι κ αξιοπιστο,και ειναι κ μηχανη ,οχι παπι σαν το αλλο....

τεσπα , βρες ενα καλο και παρτο και θα με θυμηθεις...
    οτι και αν αποφασισεις καλες βολτες και κρανακι εεεεε?
    Και εγώ συμφωνώ ότι το cbf 250 κάνει ότι κάνει και το ybr λίγο καλύτερα, αλλά διάβασες τους λόγους που το παιδί σκέφτεται καινούριο? Και να ρωτήσω και το άλλο, γιατί να πάρει κάποιος παπάκι όταν μπορεί να πάρει μία μικρή μοτοσυκλέτα? Επειδή έχουν παραπλήσια ιπποδύναμη?? Ακόμα και την ίδια ιπποδύναμη να είχαν, γιατί προτιμάτε να πληρώσετε τα ίδια και περισσότερα χρήματα για να πάρετε κάτι με μισό σε μέγεθος μπροστινό, πλαίσιο που είναι μία σωλήνα κυριολεκτικά, χειρότερα φρένα και μικρότερους τροχούς, διαφορετική γεωμετρία και θέση? Με το ίδιο σκεπτικό η παρακάτω μηχανή είναι λιγότερο μοτοσυκλέτα από το innova αφού έχει 8,5 ίππους και είναι 50 cc..

Όνομα:	beta-rr-50-sm-racing-1.jpg 
Προβολές:	434 
Μέγεθος:	59,7 KB 
ID:	139151

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    τώρα που είδα το beta, υπάρχει και το υπέροχο yamaha tricker που μπορείς να σκεφτείς.
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

σεβαστες ολες οι αποψεις.ουτως η αλλως ακομα το σκεφτομαι οποτε ολες οι γνωμες με βοηθανε
    παντως σιγουρα απο παπι προτιμω το ybr.πραγματικα δεν μπορω να βρω αλλο λογο να προτιμισει καποιος παπι,εκτος αν βαριεται τον συμπλεκτη.επισης τα 10 αλογα πιστευω οτι ειναι αρκετα για μια συντηριτικη οδηγηση μικρων αποστασεων(χωρις βεβαια να εχω καμια εμπειρια τι σημαινουν 10 αλογα στο γκαζι,τελος παντων κουβεντα να γινεται )
    ασε που οτι χανεις σε επιδοσεις το κερδιζεις σε οικονομια καυσιμου.σημαντικο κριτηριο αν δεν σου περισευουν.

συμφωνω και εγω οτι το cbf ειναι πιο μηχανη αλλα αγοραζοντας ενα μεταχειρισμενο ,οσο αξιοπιστο και να ειναι, παιρνεις ενα σχετικο ρισκο που θα ηθελα να το αποφυγω.(χωρις να το εχω αποκλισει εντελως το ενδεχομενο του μεταχειρισμενου,ειδικα επειδη μιλαμε για πρωτη μηχανη)

και επειδη και η περιπτωση του xr125 με προβληματιζει λιγο,βρηκα μια τιμη για καινουριο http://www.mototriti.gr/moto/00_NEW/times_k.asp
    λετε να μην ισχυεί; γιατι στο site της honda οντως δεν το βρηκα.

ΥΓ φιλε pilote_xtreme κρανος εννοειται,παντα.ειπαμε ειμαι σοβαρο παιδι

σουπα εχουν γινει ολα στο μυαλο μου.ελπιζω μεχρι τα χριστουγεννα να εχω αποφασισιει
    :rotflmao:

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από benny

συμφωνω και εγω οτι το cbf ειναι πιο μηχανη αλλα αγοραζοντας ενα μεταχειρισμενο ,οσο αξιοπιστο και να ειναι, παιρνεις ενα σχετικο ρισκο που θα ηθελα να το αποφυγω.(χωρις να το εχω αποκλισει εντελως το ενδεχομενο του μεταχειρισμενου,ειδικα επειδη μιλαμε για πρωτη μηχανη)

και επειδη και η περιπτωση του xr125 με προβληματιζει λιγο,
    ωραία, αυτό πήγα να σου εξηγήσω αλλά δεν το είπα καλά μάλλον κ δεν το έπιασες. Το ρίσκο είναι πάρα πάρα πολύ μικρό όταν μιλάμε για το xr125, ακόμα μικρότερο από του cbf250. Και έχεις ένα μηχανάκι που σίγουρα θα μπορεσεις να πουλήσεις σε καλύτερη τιμή, σίγουρα θα περάσεις ένα χωματόδρομο πιο εύκολα, σίγουρα θα κινδυνέψεις λιγότερο στη βροχή, κλπ κλπ. Και αν ΑΝ λέμε χρειαστεί κάτι σαν μεταχειρισμένο, μάλλον θα έχεις ήδη κάνεις απόσβεση γιατί δε χρειάζεται να το πηγαίνεις στη χόντα για σέρβις. Ενώ το καινούριο ybr θα πρέπει να το πηγαίνεις στη yamaha.
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

file epp1640 to mixanaki sti foto einai odws mia mikroula mixani 50cc. den eipa oti to ybr den einai mixani (to sxoliasa apo apopsi epidosewn). ola ayta einai mikroules mixanes kai an kai theorountai se ayti tin katigoria den mporw na ta sygrinw me alla modela.eixa cbf250 egw kai meta piga sto xt600 ,eida diafora megali kai ws pros ti dynami kai ws pros to stripsimo ,to xt eixe kati lastixares pou den epefta me tpt.pou na deis twra pou exw cbr 600 ti diafora yparxei. ayto pou thelw na pw einai oti mi lete sto benny oti einai mixanes ayta ta pramata k paei to paidi kai pesei se kamia kolona. einai MIKRES mixanes opote prepei na tis odigas analogos.exoun polla perithwria gia kalyterh odigisi apo ta papia alla ligotera apo ta 600aria p.x. twra oso gia to xr eimoun anamesa se xr125 kai cbf250 tote kai doksa to theo pira to cbf,apo apopsi ippodynamis. to xr padws eixe kalo stisimo pou eixa odigisei.

oi 10 ippoi parapano exoun megalh diafora file benny.alla oi 20 pou vgazei to cbf den mporoun na se tromaksoun gia kanena logo.isws ligo esena pou den exeis megalh ebeiria ,

oti k an apofasiseis na prosexeis ,kai epeidei fenese sovaro paidi de tha sou ksanapw gia kranos

an pareis metaxeirismeno telika mi fovitheis apla pigaine to sto mixaniko sou prwta na to tsekarei,egw ola ta mixanakia mou metaxeirismena itan kai ola itan mia xara xwris provlimata.

take care!
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    εκεί για πάντα να με πας

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pilotos_xtreme
    file epp1640 to mixanaki sti foto einai odws mia mikroula mixani 50cc. den eipa oti to ybr den einai mixani (to sxoliasa apo apopsi epidosewn). ola ayta einai mikroules mixanes kai an kai theorountai se ayti tin katigoria den mporw na ta sygrinw me alla modela.eixa cbf250 egw kai meta piga sto xt600 ,eida diafora megali kai ws pros ti dynami kai ws pros to stripsimo ,to xt eixe kati lastixares pou den epefta me tpt.pou na deis twra pou exw cbr 600 ti diafora yparxei. ayto pou thelw na pw einai oti mi lete sto benny oti einai mixanes ayta ta pramata k paei to paidi kai pesei se kamia kolona. einai MIKRES mixanes opote prepei na tis odigas analogos.exoun polla perithwria gia kalyterh odigisi apo ta papia alla ligotera apo ta 600aria p.x. twra oso gia to xr eimoun anamesa se xr125 kai cbf250 tote kai doksa to theo pira to cbf,apo apopsi ippodynamis. to xr padws eixe kalo stisimo pou eixa odigisei.

oi 10 ippoi parapano exoun megalh diafora file benny.alla oi 20 pou vgazei to cbf den mporoun na se tromaksoun gia kanena logo.isws ligo esena pou den exeis megalh ebeiria ,

oti k an apofasiseis na prosexeis ,kai epeidei fenese sovaro paidi de tha sou ksanapw gia kranos

an pareis metaxeirismeno telika mi fovitheis apla pigaine to sto mixaniko sou prwta na to tsekarei,egw ola ta mixanakia mou metaxeirismena itan kai ola itan mia xara xwris provlimata.

take care!
    Συμφωνώ απολύτως.. καμία σχέση τα όρια πρόσφυσης του ybr και μιας μεγάλης μηχανής, ας πούμε με του super four που έχει πέσει στα χέρια μου μερικές φορές.. αλλά όπως και να χει αν τελικά θελήσει να συνεχίσει, καλύτερα, εφόσον δεν διαφέρει πολύ στο κόστος, να ξεκινήσει με μία μικρή μοτοσυκλέτα.. οι 10 ίπποι είναι λίγοι, όπως και οι 20 ίπποι δεν μπορούν να σε τρομάξουν, πάντως για πρώτο δίτροχο, όταν έχεις ξανακαβαλήσει μόνο ποδήλατο και αυτά τα 10 άλογα μια χαρά θα του φανούν.. εφόσον δεν βιάζεται εγώ θα λεγα να περιμένει να δει και που θα κυμανθεί και η τιμή του dr 125 sm k8.. αν ας πούμε βγει στα 2500-2800 είναι πάρα πολύ καλή επιλογή. Επίσης ας σκεφτεί και το ybr 2006 που ξεστοκάρει η μοτοδυναμική για 1750... ίσως σε καμιά αντιπροσωπεία το πάρει και 1600-1650 αν τα δώσει cash, και σε αυτά τα χρήματα δεν παίρνει τπτ πιο τίμιο.. αν πάλι πάρει μεταχειρισμένο, εκτός από τον τυπικό έλεγχο να προτιμήσει κάτι με καινούρια λάστιχα και αλυσιδογράναζα γιατί μόνο αυτά κοστίζουν 300 ευρώ πάνω κάτω..

ΥΓ γράφε ελληνικά γιατί είναι λίγο κουραστικό, και εμένα μπορεί να μην με νοιάζει γιατί έχω συνηθήσει αλλά θα στην πούνε..

σορρυ φιλε μου αλλα μια ζωη ετσι εγραφα και μου ειναι δυσκολο αλλα κανω προσπαθειες!!! +100 σε ολα αυτα που ειπες ,πολυ σωστα. εγω θα προτεινα και το ΤΤR 250 tis yamaha ,το χε ενας φιλος και ηταν καλο κ το βρισκεις με 1700 περιπου ισως και λιγο περισοτερα αν ειναι πιο καινουργιο,και καλυπτει κανονικα το διπλωμα ( κατω απο 33,6 ιππους )
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    εκεί για πάντα να με πας

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Αχχ ybr τι μου θύμησες τώρα!! Η πρώτη μου μηχανή (καλά ντε μηχανούλα). Την είχα 1 χρόνο! Γενικότερα ότι σου είπε ο φίλος πιο πριν για το ybr ισχύει. Αξιόπιστο, κόστος χρήσης-συντήρησης μηδαμηνό και είναι ότι πρέπει για φοιτητή! (και εγώ φοιτητής είμουν όταν το είχα). Το μόνο που θα σε ανησυχήσει είναι να σου περισσέυουν 5 ευρά την εβδομάδα για βενζίνη, εφόσον πάς και τις βόλτες σου, αλλιώς αν το έχεις μόνο για πόλη καίει ακόμη πιο λίγα

Λοιπόν και εγώ είχα το ίδιο δήλημα με εσένα. ybr καινούργιο ή cbf 250 μεταχειρισμένο??? Τελικά πήρα το ybr λόγο ρίσκου να πάρω μεταχ. και λοιπά που έγραψες και εσύ πιο πάνω. Η αλήθεια είναι ότι 5-6 μήνες μετά το ψιλομετάνοιωσα που δεν πήρα το 250, επειδή το ybr είναι λιγότερο μηχανή από το cbf και 12 άλογα για 90 κιλά άνθρωπο (σκέψου και δικάβαλο ) για ταξιδάκια με τελική στα 90 είναι αρκετά δύσκολο (και επικύνδυνο για εθνική). Το κράτησα 1 χρόνο με πολύ ωραίες εμπειρίες (πόλη, βόλτες, μικρά ταξιδάκια μέχρι 200χλμ). Για πόλη και βόλτες σε επαρχιακούς με ταχύτητες μικρότερες των 80 χλμ είναι μια χαρά και δεν θα σε απογοητεύσει καθόλου. Φρένα μπροστά καλύτερα απ`ότι χρειάζεται, αν και πίσω έχει ταμπούρο το οποίο κάνει μεν καλά την δουλειά του αλλά καλύτερα να είχε δισκόφρενο. Το πλαίσιο και το ψαλιδάκι του είναι πολύ καλά και προσωπικά μου ενέπνεαν εμπιστοσύνη. Τα μαμά ελαστικά απλά ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΑ! Δεν τα άλλαξα ο βλάκας και πραγματικά ΔΕΝ το χάρηκα όπως έπρεπε. Όταν το πήρε ο αδερφός μου του άλλαξε λάστιχα και όταν το βόλταρα έλεγα από μέσα μου τι μλκς που είμαι που τσιγκουνεύτηκα 100 ευρώ (metzeler δεν θυμάμαι ακριβώς το μοντέλο) και στερήθηκα την χαρά του πλαγιάσματος (ναι πλαγιάζει ).

Αν με ρωτάς τώρα όμως φίλε που είμαι και πιο ψαγμένος στο θέμα μηχανή ΔΕΝ μετανοιώνω για την αγορά, επειδή πολύ απλά ότι έκανα με το ybr θα έκανα και με το cbf και τπτ παραπάνω. Ναι μπορεί να μην το βαριόμουνα τόσο νωρίς το cbf αν το είχα αγοράσει, όμως τα 20 άλογα είναι και πάλι πολύ λίγα για ταξιδάκια σε εθνική και εκτός του κινδύνου (110 σταθερά και 140 με δυσκολία για προσπέρασμα) θα ήταν εξισου κουραστικό όσο και με το ybr. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι και τα δύο μηχανάκια κάνου περίπου το ίδιο πράγμα. Αν γουστάρεις ταξιδάκια σε εθνικές πάρε κάτι με 40 άλογα+, αλλιώς ξέχνα το.

Το θέμα ρίσκου για μεταχ δεν ισχύει για μένα. Είναι και τα δύο αξιόπιστα, απλά φρόντισε αυτά που σου είπανε για το cbf.
    Αυτά! Δεν ξέρω αν βοήθησα, πάρε ότι γουστάρεις περισσότερο!
    Chris

file benny asxeto epeidei kai gw eimai foititis,se pia sxolh eisai an epitrepete?
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    εκεί για πάντα να με πας

ybr η cbf

Φιλε μου και τα δυο ειναι της πλακας.Μπορει τωρα να εισαι πρωταρης αλλα σε λιγο που θα ξεθαρεψεις θα δεις οτι την πατησες.Πιο καλα κατι καλλιτερο στα κυβικα και να το πηγαινεις συντηρητικα μεχρι να το μαθεις.Το καινουργιο μου cbf250,το εχω στην αυλη σκεπασμενο,γιατι μου γυριζουν τα αντερα οταν το καβαλλαω.2000ΚΜ εχω κανει και μουτζωνομαι γιατι δεν πηρα καλλιτερα παπι που θα πληρωνα και λιγοτερα.Μετα απο 42 χρονια στους δυο τροχους και μετα απο τοσες μηχανες,εκανα την βλακεια μου.Ας ειναι καλα η ΒΑΡΑΝΤΕΡΟ του ανηψιου μου και το CM200T που κρατησα.
    BBBBBBBBB

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Εγω κατι ξερω απο Γιαννενα ...

Παρε Honda CB400 SF. Ειναι το τελειο μηχανακι και για αστικο περιβαλλον και για να μαθεις γενικα.

Όνομα:	1aa.jpg 
Προβολές:	373 
Μέγεθος:	37,8 KB 
ID:	139464
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Εγω κατι ξερω απο Γιαννενα ...

Παρε Honda CB400 SF. Ειναι το τελειο μηχανακι και για αστικο περιβαλλον και για να μαθεις γενικα.
    Παιδιά είναι πολύ δυνατό για κάποιον που δεν έχει ξαναοδηγήσει ούτε παπί.. και αρκετά βαρύ με το βάρος του να μην κρύβεται από την γεωμετρία.. εκτός από αυτό είναι πλέον παλιό και το βρίσκεις σε εξωφρενικές τιμές για την ηλικία του.. αν είναι να δώσει 2500 για να βρει ένα άριστο ας δώσει 3 να πάρει ένα hornet.. σε καμία περίπτωση γενικά δεν προτείνω τετρακύλινδρο για πρώτη μηχανή.. το super four είναι καλό για να μεταβείς από μία μικρή μοτοσυκλέτα σε μία μεγάλη σαν ενδιάμεσο στάδιο. Στον φίλο Βασίλη από πάνω, μου φαίνεται λογικό να ξενερώνει μετά από 40 χρόνια εμπειρίας με το cbf250.. όμως σίγουρα έχει ξεχάσει πως ξεκίνησε ο ίδιος (δεν νομίζω να ξεκίνησε με κανένα samurai ή κανένα μπολντόρ..).. για αρχή είναι πολύ καλά.. ειδικά το ybr στα 1750 ευρώ (μοντέλο 06) νομίζω ότι είναι μονόδρομος αν ψάχνεις μία μικρή, με πάμφθηνη συντήρηση, φτηνά ανταλλακτικά, άθραυστη και με απίστευτη οικονομία καυσίμου μοτοσυκλέτα..

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 78
    Τελευταίο μήνυμα: 26/01/2006, 11:51
  2. Καινουρια Φανελα
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2004, 13:50
  3. Πηρα Καινουρια Μοτο
    από XTMPAM στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2004, 00:40