Επειδή δεν το αναφέρεις πουθενά .....
Το Versys με ABS το έχεις απορρίψει ;; Δεν κάνεις ένα τέστ να το δείς καλύτερα ;;
![]()
Το Versys με ABS το έχεις απορρίψει ;; Δεν κάνεις ένα τέστ να το δείς καλύτερα ;;
![]()
Μα εχω γίνει καλό παιδίιιιιι......Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Βρε που χα8ηκες εσυ????
Λοιπον Νικολα ... να σου πω την αλη8εια δεν ειναι τα κυβικα που 8α πρεπει να σκεφτεις εδω ...αλλα....το δεξι σου χερακι που δεν λεει να αφησει το γκαζι...![]()
Δε νομιζω να σε δυσκολεψει το ΕR ...ΑΝ! το πας με συνεση μεχρι τουλαχιστο να το συνη8ισεις...και τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα το ΕR μπας και το φοβη8εις λιγακι γιατι με το νιτζακι σε κοβω να κανεις ''ψαρακι'' πριν κλεισεις 10ημερο...
Οσον αφορα στο 8εμα ανεσης ξερω πως δε μασας αλλιως δε 8α κοιταζες τις στριτ κα8ολου..![]()
Αντε με το καλο σε οτι και να καταληξεις!!![]()
![]()
![]()
![]()
Σε περιμένουμε φέτος εε!
![]()
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Γειά σου Vincent..εε..Άκη!Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
![]()
![]()
Το ABS το γουστάρω σε οτι μηχανάκι και να 'ναι, κανένα πρόβλημα εδω, αλλα το Versys εμφανησιακά δε μ' αρέσει καθόλου και η εμφάνιση παίζει σημαντικό ρόλο για 'μένα!
Δηλαδή τι να το κάνω π.χ ενα Κ8 (π.χ είπαμε) που τα κάνει ολα τέλεια αλλα κάθε φορά που το βλέπω ξυνίζω;![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Συμφωνώ απόλυτα με την άποψη σου .... και το γούστο είναι καθοριστικός παράγοντας στις αποφάσεις μας ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Γειά σου Vincent..εε..Άκη!![]()
Το ABS το γουστάρω σε οτι μηχανάκι και να 'ναι, κανένα πρόβλημα εδω, αλλα το Versys εμφανησιακά δε μ' αρέσει καθόλου και η εμφάνιση παίζει σημαντικό ρόλο για 'μένα!
Δηλαδή τι να το κάνω π.χ ενα Κ8 (π.χ είπαμε) που τα κάνει ολα τέλεια αλλα κάθε φορά που το βλέπω ξυνίζω;![]()
Εγώ στην αρχή το Versys δεν το πολυσυμπάθησα (από τις εκθέσεις και τα περιοδικά που έβλεπα) αλλά έτυχε και το οδήγησα πριν λίγο καιρό (το αγόρασε ενας φίλος και μου το έδωσε μια καλή βολτούλα )..... πραγματικά εξεπλάγην ευχάριστα και από την συμπεριφορά του, τόσο στην απόδοση του κινητήρα του και το στρίψιμο , καί από την κατανάλωση (πολύ οικονομικό μηχανάκι) ....
Αλλά είπαμε .... τα γούστα μας πρώτα ... σε τελική μηχανή πας να αγοράσεις ...![]()
(ότι αποφασίσεις να κάνεις καλό τεστ πρώτα ... βάλε και αυτό το γρόθο το Μάκη να σου δωσει το Χόνδα λίγες ώρες ...)
![]()
![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Έχει τον ίδιο κινητήρα με το ER, σωστός; αλλα το στήσιμο του είναι και λίγο χωμάτινο σε σχέση με το ER εε;Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Συμφωνώ απόλυτα με την άποψη σου .... και το γούστο είναι καθοριστικός παράγοντας στις αποφάσεις μας ...
Εγώ στην αρχή το Versys δεν το πολυσυμπάθησα (από τις εκθέσεις και τα περιοδικά που έβλεπα) αλλά έτυχε και το οδήγησα πριν λίγο καιρό (το αγόρασε ενας φίλος και μου το έδωσε μια καλή βολτούλα )..... πραγματικά εξεπλάγην ευχάριστα και από την συμπεριφορά του, τόσο στην απόδοση του κινητήρα του και το στρίψιμο , καί από την κατανάλωση (πολύ οικονομικό μηχανάκι) ....
Αλλά είπαμε .... τα γούστα μας πρώτα ... σε τελική μηχανή πας να αγοράσεις ...![]()
(ότι αποφασίσεις να κάνεις καλό τεστ πρώτα ... βάλε και αυτό το γρόθο το Μάκη να σου δωσει το Χόνδα λίγες ώρες ...)
![]()
![]()
Σημ. "Γρόθος" λένε οι Ηρακλειώτες, οι υπόλοιποι λένε απλά "μαΡάκας". :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αλλα κανένα δεν ισχύει για το Μανωλιό μας που είναι κοπέλι ολο μάλαμα και μέλι!!!
![]()
![]()
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Για να πούμε του στραβού το δίκιο μια δόση -κίας την έχει εδώ που τα λέΤε πάντως...Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Αλλα κανένα δεν ισχύει για το Μανωλιό μας που είναι κοπέλι ολο μάλαμα και μέλι!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πες μου τι ώρα θα συναντηθούμε τ' απόγευμα να ξέρω και ασε τις λοιπές -κίες. :o
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Θα τα μιλήσουμε τηλεφωνικά γιατί πριν καμμιά ώρα μεσολάβησε οδοντίατρος, είναι επείγουσα η περίπτωση !Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Πες μου τι ώρα θα συναντηθούμε τ' απόγευμα να ξέρω και ασε τις λοιπές -κίες. :o
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
Ναι τον ίδιο κινητήρα έχει με το ER ... 2 σε σειρά (πιό οικονομικός στην συντήρηση από τετρακύλινδρο) .... αλλά είναι πολύ ζωντανός κινητήρας και τραβάει κάργα από τις 1500 μέχρι τις 8-9 χιλιάδες ... όσο και να έστιψα το γκάζι πάνω από 5,5 λίτρα στα εκατό χλμ δεν μου έκαψε (έκανα γύρω στα 500 χιλιόμετρα ) και έχει και ένα ανάποδο μπροστινό που όντως δουλεύει καλά και είναι και μπάνικο ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Έχει τον ίδιο κινητήρα με το ER, σωστός; αλλα το στήσιμο του είναι και λίγο χωμάτινο σε σχέση με το ER εε;
Πίσω είναι πολύ σκληρή η ανάρτηση (αλλά δεν πείραξα τίποτα) - δουλεύει καλά με συνεπιβάτη όμως (σίγουρα πάντως το μηχανάκι συμπεριφέρεται σαν να φοράει πολύ ακριβότερο εξοπλισμό στα πολλά χιλιόμετρα ), αεροδυναμική καλή και δεν σου βγάζει τον αυχένα ο δυνατός άνεμος ακόμη και πάνω από τα 200 ... Το ABS δεν ξέρω αν δουλεύει καλά γιατί δεν το χρειάστηκα σε πολύ απότομο φρενάρισμα - γενικά φαντάζομαι θα δουλέψει εκέι που πρέπει χωρίς να παρεμβαίνει πιό νωρίς ...
Τι με χαλάει;;
- Η εξάτμιση δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου και ακόμη και αν παίξεις με afternarket δεν φαίνεται εκεί από κάτω (βέβαια άλλοι το θεωρούν προτέρημα αυτό σαν καλύτερη κατανομή μαζών και στο θέμα ήχου - επίσης δεν ξέρω με τα χρόνια πόσο θα αντέξει από σκουριά γιατί εκεί που είναι τρώει πολύ νερό
- Τα μαρσπιέ του συνεπιβάτη που είναι ένα ενιαίο κομμάτι μετάλλου βιδωμένα πάνω στο υποπλαίσιο και όχι ξεχωριστά , ώστε σε πτώση να πετάξω με 2 βίδες μόνο αυτά και όχι να χρειαστεί λύσιμο όλο το πίσω μέρος
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Σημ. "Γρόθος" λένε οι Ηρακλειώτες, οι υπόλοιποι λένε απλά "μαΡάκας". :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άκη πολύ δελεαστικά ακούγονται ολα αυτά και ειδικά αυτό το ανάποδο μπροστινό κάτι μου κάνει αλλα η εμφάνιση με κόβει ρε γμτ...![]()
Οπως και να 'χει -->![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Ο Άκης την ψάχνει πάντα πολύ σωστά τη δουλειά δεν το συζητώ, αν πας και πάρεις το Versys όμως εγώ δεν σου ξαναμιλάω !Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Άκη πολύ δελεαστικά ακούγονται ολα αυτά και ειδικά αυτό το ανάποδο μπροστινό κάτι μου κάνει αλλα η εμφάνιση με κόβει ρε γμτ...![]()
![]()
![]()
![]()
ΡΕ ΚΡΥΦΟΚΑΒΑΣΑΚΙΑ ΤΙ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Σ' ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ !?Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ο Άκης την ψάχνει πάντα πολύ σωστά τη δουλειά δεν το συζητώ, αν πας και πάρεις το Versys όμως εγώ δεν σου ξαναμιλάω !![]()
![]()
![]()
Μια φορά στο 'δωσα να δοκιμάσεις και 'συ μπήκες με τα πράσινα στα "κόκκινα"
( -->Modenas --> ZX-130) που πάει ο κόσμος...
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Νίκο ... θα έλεγα ειλικρινά ότι η εμφάνιση του έχει όντως κάτι διαφορετικό σε σχέση με όλα τα άλλα 650 των υπόλοιπων ιαπωνικών σε αυτή την κατηγορία ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Οπως και να 'χει -->![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πιάσε ένα ένα και δές ...
CBF 600 - Πολύ κοινότυπο σχήμα και τα όργανα είναι σαν να βλέπω το παλιό Transalp
(άσε που οι μακάκες στο νέο μοντέλο έβγαλαν το δείκτη θερμκρασίας και έβαλαν το Fi ):a31:
V-Strom 650 - Λες και τράκαρα με τον παγωτατζή της γειτονιάς - ντάξει είπαμε να έχει κάλυψη από τον αέρα .... αλλά το σκρίνιο της γιαγιάς μου τι το θέλω επάνω ;;;
Bandit - Καλό χρυσό δε λέω ... θεόβαρο όμως και καίει το πάτο του μέσα στην κίνηση
Fazer 600 -Ωραίο κράτημα αλλά χαμηλά το μοτέρ είναι βάστα τούρκο να γιομίσω ....
κάνε το Versys ένα τεστ και μπορεί να το δείς με άλλο μάτι ...
![]()
@catmaster:![]()
![]()
Εντάξει ρε Άκη με την 1η ευκαιρία θα το ζητήσω για td!
![]()
![]()
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!