Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 97

Θέμα: για το νεο hornet 1000

κάθε άλλο παρά μαζοχισμός είναι να αγοράζεις κάτι που ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ

η μοτό δεν είναι μόνο ορθολογισμος και χρηστικότητα, δεν αγοράζουμε μίξερ-πολυμηχάνημα

είναι και συναίσθημα

ή μάλλον είναι ΚΥΡΙΩΣ συναίσθημα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
    1. Για αυτοκινητόδρομο... δεν κάνει, γιατί πάνω από τα 120-140 κάνεις μπράτσα παλεύοντας με τον αέρα.
    Πας με 120-140 ρε φίλος.Ούτως ή άλλως ταξίδι με μοτό χωρίς ταλαιπωρία(έστω και λίγη)δεν υπάρχει ούτε θα υπάρξει.Αλλιώς πας με αμάξι.

2. Στην πίστα μπορεί κάπως να τα καταφέρει... αλλά αν ήθελες πίστα, γιατί δεν έπαιρνες supersport

Δηλ μόνο ss είναι για πίστα;Μotard κλπ δεν μπαίνουν;
    Όλα μπαίνουν πίστα αν σου δίνουν την αίσθηση που γουστάρεις.
    ΥΓ:Ξέρεις πολλές πίστες που μπορείς να εκμεταλλευτείς ένα ss(Σέρρες εξαιρούνται);

3. Για βόλτες μέσα και γύρω από την πόλη... τι να το κάνεις ένα μηχανάκι 1000 κυβικών?

4. Για να πας στην δουλειά σου κάθε πρωί... μπορείς, αλλά μόνο αν όσα πράγματα πρέπει να πάρεις μαζί σου μπορείς να τα κουβαλήσεις επάνω σου.
    Μ αυτή τη λογική ένα ninja 250 είναι υπεραρκετό για τις 2 αυτές χρήσεις.Σαν τί θες να κουβαλάς δηλ.κάθε μέρα στη δουλειά;

5. Για κανένα μπάνιο σε κοντινή παραλία... βλέπε το 4 παραπάνω. Τα πράγματα βέβαια γίνονται πολύ χειρότερα αν θέλεις να πάρεις και την κοπελιά σου μαζί.
    Ειδικά για το θέμα μπάνιο βρες μου
    μία μοτο που να βολεύει.Που θα βολέψεις:κράνος,γάντια,μπουφάν,μποτάκια,παντελόνι,μαγ ιό,πετσέτες κλπ.Αν μάλιστα μιλάμε για 2 άτομα...

6. Για ταξίδι... πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι σοβαρά που θα βάλεις τις όποιες αποσκευές σου, εκτός και αν ταξιδεύεις μόνο με την οδοντόβουρτσα και την πιστωτική σου κάρτα. Μπορείς βέβαια να τις στείλεις με το ΚΤΕΛ. Αλλά μέχρι το ΚΤΕΛ, πως θα τις πας? Με το αμάξι, μάλλον.
    Όλα τα μηχανάκια φορτώνονται αν είσαι ολιγαρκής και μπορείς να ταχτοποιείς τα πράγματά σου.Αν δεν είσαι γίνε!Αλλιώς αμάξι.

7. Δικάβαλος... εντάξει, για καφέ θα πας, αλλά το πολύ μέχρι την Χαλκίδα (αν μένεις αθήνα). Για μεγαλύτερες αποστάσεις θα πρέπει να είσαι έτοιμος για σοβαρή γκρίνια από τον συνεπιβάτη.
    Παιδιά κακά τα ψέμματα:οι μοτό είναι κατά βάση για τον οδηγό τους.Το καλύτερο τουριστάδικο να πάρετε πάλι ο συνεπιβάτης δεν ευχαριστιέται το ίδιο.Αν ο συνεπιβάτης δε γουστάρει δικάβαλο ξανά αμάξι.

8. Και εντάξει, πήγες το ταξιδάκι που ήθελες, περιορίζοντας στο ελάχιστο τις αποσκευές σου, και ήρθε η ώρα μετά από 500 χιλιόμετρα να λαδώσεις την αλυσίδα... Εδώ θα χρειαστείς τουλάχιστον άλλο ένα άτομο, γιατί στο μηχανάκι των 10000 ευρώ η μαμά εταιρεία φρόντισε να μην βάλει κεντρικό σταντ.
    Από πότε είναι απολύτως απαραίτητο το κεντρικό σταντ για καθάρισμα λάδωμα αλυσίδας;

Φίλε οι μοτο εξ'ορισμού ούτε απολύτως απαραίτητες είναι(ντελιβεράδες εξαιρούνται) ούτε βολικές.Τις παίρνεις αν γουστάρεις για να γουστάρεις.

εγώ ξέρω ότι όσο πιο ''άχρηστη'' είναι μια μοτοσυκλέτα αν κάτσεις και το σκεφτείς λογικά, τόσο πιο απολαυστική μπορεί να είναι....

ούτε γω κατάλαβα τι ακριβώς σημαίνει αυτό....
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    ο φίλος μας είναι το κλασσικό παράδειγμα που έχουμε πάθει όλοι μας, να θέλουμε ένα μηχανάκι και να προσπαθούμε να πείσουμε τον εαυτό μας ότι είναι αυτό που μας κάνει. Αν το γουστάρεις φίλε, παρτο. Αν θες να ικανοποιούνται τα ζητήματα που έθεσες στην αρχή, τσίμπα αυτό που σου προτείνει ο Ιντι.
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    φιλε μου ,οπως ειπαν κ τα παιδια παραπανω ,μια 1000αρα μηχανη ειναι υπερβολικη για μες την πολη.
    μερικοι λογοι ειναι το οτι δε θα μπορεις να εκμεταλευτεις στο επακρο το γκαζι της ,με τους σουπερ δρομους που εχουμε θα γλυστρας παντου κ παντα ,ασε που θα το χεις λιγο ανγχος μην στην ριξει κανεις κατω κ αλλο να πληρωνεις πλαστικα για 1000 (εστω κ χορνετ) κ αλλο για κανα παπακι που λεει ο λογος.
    εγω θα σου προτεινα αμα θες μηχανη για μες την πολη κατα το μεγαλυτερο μερος που θα την οδηγας να παρεις κατι σαν το kawasaki ninja 250 η κανα χτ που ειναι πολυ πρακτικα.
    δε θα χεις το γκαζι ομως κ αν βγεις εθνικη θα ξενερωσεις. οσο για δικαβαλο,αμα σε αγαπαει πολυ παει παντου μαζι σου αλλα κακα τα ψεματα ,οτι μηχανη κ να ναι θα σε κουρασει σε πολυωρα ταξιδια.
    οποτε θα σου προτεινα να παρεις κατι πιο μικρο κ κομψο για μες την πολη που το θες.
    αλλα παλι αμα το χεις κ@υλα φιλος παρτην κ καλες βολτες!!!

αερδυναμικη το χορτνετ μπααααα
    μπαγαζια κτλ κτλ ,δυσκολα αλλα ολα γινονται (δοκιμασε τσαντες πλατης εχω κ γω για το cbr600 μου κ χωραει αρκετα πραματα για 1 ατομο),τανκ μπαγκ κτλ
    η αποφαση ειναι δικη σου!

υ.γ. γιατι δε σκεφτεσε κ κανα 600 ss? δεν εχουν το τρομερο γκαζι των 1000,για μες την πολη παλευτεται δικαβαλο κ για κανα κοντινο ταξιδι(κ μακρινο) .... θα εχεις ενα πλατυ χαμογελο στα χειλη σου!
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    κάθε άλλο παρά μαζοχισμός είναι να αγοράζεις κάτι που ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ

η μοτό δεν είναι μόνο ορθολογισμος και χρηστικότητα, δεν αγοράζουμε μίξερ-πολυμηχάνημα

είναι και συναίσθημα

ή μάλλον είναι ΚΥΡΙΩΣ συναίσθημα
    Όταν οι μοτοσυκλέτες πάψουν να είναι πρακτικές, όταν πάψουν να εξυπηρετούν τους αναβάτες τους, να αποτελούν μέρος της ζωής και της καθημερινότητάς τους, όταν αυτοπεριοριστούν στον ρόλο του εντυπωσιακού παιχνιδιού για το Σαββατοκύριακο, και στο γκαράζ πάλι τη Δευτέρα το πρωί, τότε-κοντά αρχίζει και το τέλος του μοτοσυκλετισμού. Γιατί η γοητεία και το συναίσθημα πηγάζουν και αντλούνται από την χρηστικότητα, άσχετα, ή μάλλον ακριβώς επειδή, κάποιες φορές υπογραμμίζονται από την συνειδητή άρνησή της. Η μοτοσυκλέτα παθιάζει ακριβώς επειδή αρχετυπικά προβάλει μια λιτή, σπαρτιάτικη, ασκητική χρηστικότητα. Πνεύμα πάνω απ' την ύλη, συμμετοχή πάνω απ' την θέαση, βιοματικότητα πάνω απ' την κατανόηση, ταξίδι πάνω απ' την μετακίνηση. Αλλά η χρηστικότητα πρέπει πάντα να είναι εκεί, θεμέλιο στην μεταφυσική του πράγματος, αλλιώς το οικοδόμημα καταρρέει. Γι' αυτό ακριβώς το παπάκι με το οποίο πήγαινες πιτσιρικάς με την κοπελιά σου στην παραλία και το μεταχειρισμένο CB400 με το οποίο, φοιτητής, γύρισες την μισή Ελλάδα είναι ίσως πιο σημαντικά απ' την τελειότερη race-replica. Η μάλλον όχι... δεν είναι σημαντικότερα: Είναι αυτά που της δίνουν νόημα, που μας κάνουν να την αγαπάμε, να την θαυμάζουμε, και να την ποθούμε πέρα και πάνω από ότι θα άξιζε σε ένα άψυχο αντικείμενο. Οι μοτοσυκλέτες δεν είναι έργα αφηρημένης τέχνης ούτε εργαλεία "ορμονικής απόλαυσης" ή τουλάχιστον δεν είναι μόνο αυτό. Είναι κομμάτια της ζωής μας ακριβώς γιατί ζούμε μαζί τους την καθημερινότητά μας---τις μικρές και τις μεγάλες μας στιγμές---και θα είναι κομμάτια της ζωής μας για όσο θα μπορούμε να το κάνουμε αυτό.

Δεν υπάρχει δηλαδή θέση για πανέμορφες, περίεργες, αντιπρακτικές μοτοσυκλέτες? Φυσικά και υπάρχει. Πάντα υπήρχε. Αλλά ως εξαίρεση, όχι ως κανόνας. Όταν η εξαίρεση πάει να γίνει ο κανόνας---κάτι που όλο και περισσότερο το βλέπουμε τελευταία---το όλο πράγμα κάπου χάνει το νόημά του, και η μοτοσυκλέτα γίνεται είτε καταναλωτικό λάιφ-στάιλ αγαθό, είτε απλό παιχνίδι.

Η τουλάχιστον έτσι πιστεύω εγώ.

Από την άλλη πάλι... είναι πέντε το πρωί... οπότε μην παίρνεται και πολύ στα σοβαρά αυτά που γράφω (στην απίθανη περίπτωση που βγάζουν κάποιο νόημα).

Γιατί η γοητεία και το συναίσθημα πηγάζουν και αντλούνται από την χρηστικότητα,
    εδώ είναι που το 'χασες

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Όταν οι μοτοσυκλέτες πάψουν να είναι πρακτικές, όταν πάψουν να εξυπηρετούν τους αναβάτες τους, να αποτελούν μέρος της ζωής και της καθημερινότητάς τους, όταν αυτοπεριοριστούν στον ρόλο του εντυπωσιακού παιχνιδιού για το Σαββατοκύριακο, και στο γκαράζ πάλι τη Δευτέρα το πρωί, τότε-κοντά αρχίζει και το τέλος του μοτοσυκλετισμού. Γιατί η γοητεία και το συναίσθημα πηγάζουν και αντλούνται από την χρηστικότητα, άσχετα, ή μάλλον ακριβώς επειδή, κάποιες φορές υπογραμμίζονται από την συνειδητή άρνησή της. Η μοτοσυκλέτα παθιάζει ακριβώς επειδή αρχετυπικά προβάλει μια λιτή, σπαρτιάτικη, ασκητική χρηστικότητα. Πνεύμα πάνω απ' την ύλη, συμμετοχή πάνω απ' την θέαση, βιοματικότητα πάνω απ' την κατανόηση, ταξίδι πάνω απ' την μετακίνηση. Αλλά η χρηστικότητα πρέπει πάντα να είναι εκεί, θεμέλιο στην μεταφυσική του πράγματος, αλλιώς το οικοδόμημα καταρρέει. Γι' αυτό ακριβώς το παπάκι με το οποίο πήγαινες πιτσιρικάς με την κοπελιά σου στην παραλία και το μεταχειρισμένο CB400 με το οποίο, φοιτητής, γύρισες την μισή Ελλάδα είναι ίσως πιο σημαντικά απ' την τελειότερη race-replica. Η μάλλον όχι... δεν είναι σημαντικότερα: Είναι αυτά που της δίνουν νόημα, που μας κάνουν να την αγαπάμε, να την θαυμάζουμε, και να την ποθούμε πέρα και πάνω από ότι θα άξιζε σε ένα άψυχο αντικείμενο. Οι μοτοσυκλέτες δεν είναι έργα αφηρημένης τέχνης ούτε εργαλεία "ορμονικής απόλαυσης" ή τουλάχιστον δεν είναι μόνο αυτό. Είναι κομμάτια της ζωής μας ακριβώς γιατί ζούμε μαζί τους την καθημερινότητά μας---τις μικρές και τις μεγάλες μας στιγμές---και θα είναι κομμάτια της ζωής μας για όσο θα μπορούμε να το κάνουμε αυτό.

Δεν υπάρχει δηλαδή θέση για πανέμορφες, περίεργες, αντιπρακτικές μοτοσυκλέτες? Φυσικά και υπάρχει. Πάντα υπήρχε. Αλλά ως εξαίρεση, όχι ως κανόνας. Όταν η εξαίρεση πάει να γίνει ο κανόνας---κάτι που όλο και περισσότερο το βλέπουμε τελευταία---το όλο πράγμα κάπου χάνει το νόημά του, και η μοτοσυκλέτα γίνεται είτε καταναλωτικό λάιφ-στάιλ αγαθό, είτε απλό παιχνίδι.

Η τουλάχιστον έτσι πιστεύω εγώ.

Από την άλλη πάλι... είναι πέντε το πρωί... οπότε μην παίρνεται και πολύ στα σοβαρά αυτά που γράφω (στην απίθανη περίπτωση που βγάζουν κάποιο νόημα).
    Νίκο θα τα καταλάβαινα αυτα που λες αν μιλάγαμε για ενα SS η τελος πάντων κάποια μοτοσυκλέτα 'ειδικής χρήσης.'
    Εδω μιλάμε για μια γυμνή μοτοσυκλέτα, με πολύ καλές επιδόσεις αλλά πανευκολο χειρισμό και πραγματικά πιστευω οτι μια τέτοια πλησιάζει περισσότερ στο να τα κάνει όλα και να σε ευχαριστεί ταυτόχρονα.
    Δεν εχει φαίρινγκ, αλλά ετσι ηταν οι μοτοσυκλέτες τα παλιά χρόνια και κανείς δεν παραπονιόταν.

Εδω και 10 χρόνια που σταμάτησα να χρησιμοποιω το SR500, εχω μια μεγάλη γυμνη μοτοσυκλέτα με στρογγυλό φανάρι, και αυτη ειναι το βασικό μεταφορικό μου μέσο, ασχετα αν εχω κι αλλες πιο καλες σε καποιο τομέα. Ειχα ενα Kawasaki ZR7 και μετα Hornet900 που ειναι πολύ παρόμοιο με το CB1000 απ οτι διαβάζω.
    Βαζω κι ενα ψιλοτζαμάκι και παω όπου θες μεσα στην Ελλάδα με 180 χωρίς να κουράζομαι, εχω γκάζι όποτε θέλω, κράτημα καλό, φρένα τρομερά και με φτιάχνει ακόμα και οταν πάω στη δουλειά.
    Οταν παω σε μια στριφτερή διαδρομή το 900 ειναι πιο καλό κι απο τα SS αν ειναι κλειστή, και εν πασει περιπτώσει δεν σε αφήνει παραπονεμένο πουθενά, ούτε στην πίστα

Ισως είναι υπερβολή, αλλά μου αρέσει
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Πέστα ρε sapila

Αν και οι 2-3 βόλτες που έχω κάνει με το 900 του sapila είναι σχετικά μικρές και μέσα στην πόλη, το Hornet είναι απίστευτα εύκολο και μαζεμένο για τα κυβικά του. Ροπή ατελέιωτη απ΄τις 2.000 στροφές, αλλάζει κατεύθυνση πανεύκολα, φρένα πολύ καλά και ανύπαρκτοι κραδασμοί.

Προσωπικά νομίζω ότι το 900 καταφέρνει να κάνει αξιοπρεπώς τα πάντα και πάντα απορούσα γιατί δεν πούλησε όσο το 600. Τα ίδια μηχανάκια είναι με την διαφορά ότι το 900 ξεκινάει με 3η αδιαμαρτύρητα.

ΥΓ: Ρε παίδες αυτό το παραμύθι με τα γυμνά που δεν μπορείς να ταξιδέψεις με πάνω από 120 είναι αστείο πλέον, εκτός και ο αναβάτης έχει το σώμα μπαλαρίνας.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Νίκο θα τα καταλάβαινα αυτα που λες αν μιλάγαμε για ενα SS η τελος πάντων κάποια μοτοσυκλέτα 'ειδικής χρήσης.'
    Εδω μιλάμε για μια γυμνή μοτοσυκλέτα, με πολύ καλές επιδόσεις αλλά πανευκολο χειρισμό και πραγματικά πιστευω οτι μια τέτοια πλησιάζει περισσότερ στο να τα κάνει όλα και να σε ευχαριστεί ταυτόχρονα.
    Δεν εχει φαίρινγκ, αλλά ετσι ηταν οι μοτοσυκλέτες τα παλιά χρόνια και κανείς δεν παραπονιόταν.

Εδω και 10 χρόνια που σταμάτησα να χρησιμοποιω το SR500, εχω μια μεγάλη γυμνη μοτοσυκλέτα με στρογγυλό φανάρι, και αυτη ειναι το βασικό μεταφορικό μου μέσο, ασχετα αν εχω κι αλλες πιο καλες σε καποιο τομέα. Ειχα ενα Kawasaki ZR7 και μετα Hornet900 που ειναι πολύ παρόμοιο με το CB1000 απ οτι διαβάζω.
    Βαζω κι ενα ψιλοτζαμάκι και παω όπου θες μεσα στην Ελλάδα με 180 χωρίς να κουράζομαι, εχω γκάζι όποτε θέλω, κράτημα καλό, φρένα τρομερά και με φτιάχνει ακόμα και οταν πάω στη δουλειά.
    Οταν παω σε μια στριφτερή διαδρομή το 900 ειναι πιο καλό κι απο τα SS αν ειναι κλειστή, και εν πασει περιπτώσει δεν σε αφήνει παραπονεμένο πουθενά, ούτε στην πίστα

Ισως είναι υπερβολή, αλλά μου αρέσει
    Ρε Άρη, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...

Για την συγκεκριμένη όμως περίπτωση πιστεύω ότι με την αντικατάσταση του Hornet 900 από το CB1000R, πήραν μια πανέμορφη και πολυχρηστική μοτοσυκλέτα (που πραγματικά μπορούσες να κάνεις τα πάντα μαζί της) και την αντικατέστησαν με ένα στυλιστικά και μηχανικά αναβαθμισμένο, μεν, αλλά πολύ λιγότερο-πρακτικό σύνολο. Και πες μου τώρα ότι αυτό δεν είναι "σημάδι", ή έστω "μόδα" των καιρών...

Προφανώς και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα γυμνά, αυτό καθ' εαυτό...

γιατί είναι "πολύ λιγώτερο πρακτικό" το cb100r?

(όσο για ομορφιά, είναι κάτι παραπάνω από πανέμορφο αλλά αυτό είναι υποκειμενικό)

Για την συγκεκριμένη όμως περίπτωση πιστεύω ότι με την αντικατάσταση του Hornet 900 από το CB1000R, πήραν μια πανέμορφη και πολυχρηστική μοτοσυκλέτα (που πραγματικά μπορούσες να κάνεις τα πάντα μαζί της) και την αντικατέστησαν με ένα στυλιστικά και μηχανικά αναβαθμισμένο, μεν, αλλά πολύ λιγότερο-πρακτικό σύνολο. Και πες μου τώρα ότι αυτό δεν είναι "σημάδι", ή έστω "μόδα" των καιρών...
    Που το στηρίζεις αυτό;
    Επειδή απέκτησε μονόμπρατσο,αιχμηρό μούτρο και digital όργανα έχασε την χρηστικότητα της; Τα τεστ και οι εντυπώσεις φίλου που την οδήγησε, λένε ότι συνεχίζει την ίδια συνταγή του Hornet προσφέροντας ένα ομοιογενές σύνολο που δεν ξεχωρίζει μέν, αλλά κάνει τα πάντα αρκετά καλά.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Τα τεστ και οι εντυπώσεις φίλου που την οδήγησε, λένε ότι συνεχίζει την ίδια συνταγή του Hornet προσφέροντας ένα ομοιογενές σύνολο που δεν ξεχωρίζει μέν, αλλά κάνει τα πάντα αρκετά καλά.
    Τι να πω ρε Βύρωνα... μπορεί να κάνω και λάθος... και μακάρι δηλαδή...

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Oύτε κι εγω εχω οδηγήσει το καινούριο.
    Δεν το εχω δει καν για να ειμαι ακριβής! Ειναι κι αυτό σπάνιο σαν το 900 φαίνεται.

Εκτός απο εμφάνιση, που να πω την αλήθεια δεν μου αρέσει αλλά αυτό ειναι ασχετο, δεν νομίζω οτι στην χρήση ειναι και πολύ διαφορετικό.
    Ροπάτο παντού είναι, ιδιο τιμόνι ακριβως εχει, μοχλικό δεν εχει.
    Εχει βεβαια μουτρο μυγας, digital οργανα, μονόμπρατσο κλπ , εκδοση με ABS κλπ αλλά δεν αλλάζει η ουσία νομίζω.

Ιδια σχεδόν αλλά με άλλη συσκευασία μου φαίνονται.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Τι να πω ρε Βύρωνα... μπορεί να κάνω και λάθος... και μακάρι δηλαδή...
    Ακόμα και αν δεν κάνεις λάθος, υπάρχει μια σεβαστή κατηγορία αγοραστών που δεν ψάχνει την ομοιογένεια και χρηστικότητα του CB, αλλά όσα περιγράφεις ως αρνητικά στα παραπάνω ποστ σου. Oi μοτοσυκλέτες πάνω απ΄όλα είναι αντικείμενα συγκίνησης και χτύπου καρδιάς.
    Ο τρόπος που το νοιώθει ο καθένας μας είναι τελείως διαφορετικός.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κάντε λοιπόν το καλύτερο δώρο στον εαυτό σας για το Νέο Έτος !!!! κόψτε το !!!
    από nktR στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 27/12/2007, 16:21
  2. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2006, 23:34
  3. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2006, 21:51
  4. Βιντεάκι για το νέο Fazer 1000
    από Man7 στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 14:43
  5. Τι γνώμη έχετε για το νέο Anti-XT της HONDA?
    από Julius στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 126
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2004, 15:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ