Τυφλοι ειστε ; Με το συμπαθειο![]()
![]()
Παρτε το 1098 και βγαλτε του τα πλαστικα. Ειναι αναγκη να κυκλοφορησει επισημα αυτο το πραγμα;
Τυφλοι ειστε ; Με το συμπαθειο![]()
![]()
Παρτε το 1098 και βγαλτε του τα πλαστικα. Ειναι αναγκη να κυκλοφορησει επισημα αυτο το πραγμα;
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
ηταν που ηταν ασχημο αυτο το μηχανακι...εγινε...![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ηταν που ηταν ασχημο αυτο το μηχανακι![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
παρόμοια εικόνα δίνουν και τα υπόλοιπα γυμνά ντουκάτιαΑρχικά δημιουργήθηκε από Fireball400
Σαν κάτι τρακαρισμένες μηχανές που κυκλοφορούν χωρίς πλαστικά![]()
το ίδιο και speed triple/street triple
το ντυμένο 1098 μου αρέσει, το γυμνό καθόλου
οχι.χωρις τα πλαστικα ειναι πολυ "ξενο"...
τι πανε να "πιασουν" οι μ@λακες? τους καφετεριακηδες?
αφου χωρις φαιρινγκ στα πολλα δεν μπορεις.
ή μηπως εκαναν καμια τρελη μοντιφα στο μοτερ και αποδιδει σαν μονοκυλινδρο για να γινεις καγκουρας τον πολεων?![]()
ακυρο νομιζω ειναι εντελως.
:a47:
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
Λάθος!!!!![]()
![]()
![]()
χωρίς φέριγκ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ !!!!!!
ειναι λογικο να αλαξουν τον τροπο αποδοσης του κινητηρα,δινοντας ροπη χαμηλα και κανοντας τον πιο φιλικο για καθημερινη οδηγηση στην πολη..
μενει να δουμε πως θα πλαισιοσουν τον κινητηρα.....σιγουρα πιστευω το μοτορι θαναι ομορφοτερο απο τα γιαπωνεζικα.....μακαρι οι ιταλοι να δωσουν σημασια στη λεπτομερεια οπως στο brutale..![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
τα υπόλοιπα γυμνά ντουκάτια (όλη η σειρά των monster δηλαδή ) εγώ προσωπικά τα θεωρώ πανέμορφα ... και δεν σχεδιάστηκαν σαν ντυμένα μηχανάκια που μετά τα τσιτσίδωσαν ...Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
παρόμοια εικόνα δίνουν και τα υπόλοιπα γυμνά ντουκάτια
το ίδιο και speed triple/street triple
το ντυμένο 1098 μου αρέσει, το γυμνό καθόλου
Σταύρο ... έχεις οδηγήσει 1098 ;;Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ή μηπως εκαναν καμια τρελη μοντιφα στο μοτερ και αποδιδει σαν μονοκυλινδρο για να γινεις καγκουρας τον πολεων?
ακυρο νομιζω ειναι εντελως.
Τραβάει σαν τρένο , ανεβάζει στροφεεεεεεεεες σαν κούφιο και τα φρένα είναι αλλού ....
Θεωρώ οτι ο συνδυασμός αυτού του πακέτου (σαν σύνολο) με φαρδύ τιμόνι είναι "θανατερός"
(αν και θα μου άρεσε με πιό "μπουγιόζικη" μάσκα )
Σε τελική ανάλυση το Tuono (που είναι ενα γυμνό mille) δεν πούλησε ;;;
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Σταύρο ... έχεις οδηγήσει 1098 ;;
Τραβάει σαν τρένο , ανεβάζει στροφεεεεεεεεες σαν κούφιο και τα φρένα είναι αλλού ....
Θεωρώ οτι ο συνδυασμός αυτού του πακέτου (σαν σύνολο) με φαρδύ τιμόνι είναι "θανατερός"
(αν και θα μου άρεσε με πιό "μπουγιόζικη" μάσκα )
Σε τελική ανάλυση το Tuono (που είναι ενα γυμνό mille) δεν πούλησε ;;;
![]()
Ακη αυτο σκεφτομουν ακριβως. το tuono.
το tuono επιασε σαν streetfighter οχι σαν ss (mille)
δεν εχω οδηγησει 1098,αν και πολυ θα το'θελα αλλα δεν μπορει ενα μοτερ (χωρις μετατροπες) να ταιριαζει σε 2 διαφορετικα ειδη οδηγησης. (αλλο η πιστα,αλλο οι καγκουριες και η εξτρα ροπη στον δρομο.)
οταν λανσαρουν το ΥΠΕΡ-οπλο της πιστας και του επαρχιακου δρομου,δεν μπορουν ταυτοχρονα να στοχευουν με τον ιδιο κινητηρα και απλα χωρις την απουσια πλαστικων (εστω και με μια καρατιμονα) να χτυπησουν τα streetfighter.
αλλαζουν γεωμετριες,αλλαζουν τα παντα.
αντιστοιχο παραδειγμα η KTM με το SD και το RC8 αντιστοιχα.
:wacko:
Ούτε γυμνό, ούτε ντυμένο.....![]()
![]()
You BETA believe...
Αμ μπορεί.....Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
δεν μπορουν ταυτοχρονα να στοχευουν με τον ιδιο κινητηρα και απλα χωρις την απουσια πλαστικων (εστω και με μια καρατιμονα) να χτυπησουν τα streetfighter.
αλλαζουν γεωμετριες,αλλαζουν τα παντα.
![]()
πόσο πιθανό θεωρείς το μοτέρ του 1098 να έχει έλλειμμα ροπής χαμηλά ως γυμνό;Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
δεν εχω οδηγησει 1098,αν και πολυ θα το'θελα αλλα δεν μπορει ενα μοτερ (χωρις μετατροπες) να ταιριαζει σε 2 διαφορετικα ειδη οδηγησης. (αλλο η πιστα,αλλο οι καγκουριες και η εξτρα ροπη στον δρομο.)
εγώ βάζω στοίχημα πως έχει τόση ροπή που θα υπάρχει διαρκής κίνδυνος γλιστρήματος στην "άσφαλτο" των ελληνικών δρομων
Όση και να ΄χει, έχει λιγότερη απ΄τα Busa των 200 εύκολων hp.Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
πόσο πιθανό θεωρείς το μοτέρ του 1098 να έχει έλλειμμα ροπής χαμηλά ως γυμνό;
εγώ βάζω στοίχημα πως έχει τόση ροπή που θα υπάρχει διαρκής κίνδυνος γλιστρήματος στην "άσφαλτο" των ελληνικών δρομων
ΩΙΜΕ......Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
.... διαρκής κίνδυνος γλιστρήματος στην "άσφαλτο" των ελληνικών δρομων
:a53: :a53: :a53:
You BETA believe...