Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 35

Θέμα: Βοήθεια! Μετά τα 125...τι;;;;;;;;;

ειδικός χρήστης Το avatar του/της Rezeguet
    σωστος ο τζονης. Ειχα και εγω ενα φτιαγμενο σκουτερακι που ειχε εκκινησεις σαν τη cbf που οδηγαω τωρα (70αρι ητανε, ε?) αλλα μεχρι να παρει μπρος εκανε αμαν. Μυ ειχε διαλυσει τις σολες απο τις μανιβελιες. Αλλα τελικα εκασα και εμαθα καμποσα πραγματα για μοτορια εξαιτιας του για να μπορω να το επισκευαζω. Καλια το καινουργιο.

Ρε τζονυ πηγες απο ΑΧ1 σε cbf? αφου το δευτερο ειναι πιο αργο! Ενταξει ειχες και ζορια με το αλλο, αλλα θα μπορουσες να παρεις πραγμα αλλο.

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Ναι, αλλά ο νέος είναι ωραίος, και στρίβει κιόλας!!
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

ο μαυροφορεμένος! Το avatar του/της ThM
    Σας ευχαριστώ όλους και ιδιαίτερα τον johnpan για τις πολύτιμες συμβουλές του! Σήμερα πήρα το Cbaki to μαύρο και είναι φανταστικό!!!!!!!!!! Όλοι στο δρόμο κοιτάνε σαν χάνοι....

ωραιος! Καλωσηρθες στο club! Τωρα ειμαστε 5 cbfαδες δηλωμενοι (250)! Εγω , εσυ THm o Alchimistis o Johnpan και o alexander και δεν ξερω αμα εχουν αλλοι. (σορυ αν κανω για κανεναν λαθος η αν ξεχασα κανεναν)!
    Και εμενα στην πρωτη μου βολτα ολοι ητανε με ανοιχτο το στομα (μικρη πολη και τετοια δεν τα βλεπεις συχνα εδω) και οι γκομενες γυριζανε συνεχεια να με δουνε! (Τι εστι cbf250? γκομενοπαγιδα!)
    :rotflmao: :rotflmao: ]

Αντε να την προσεχεις και καλα χιλιομετρα!

Honda CBF 250 Το avatar του/της Alexander
    Καλορίζικη και καλοτάξιδη ΤhM !!!

Ρε παίδες θα κανονίσουμε να σκάσουμε μύτη σε κανένα meeting στο Δέλεαρ όλοι οι CBFάδες να ζηλεύουν όλοι;
    "For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."

θα φτασουμε 5 cbfακια να ψαρωσουν ολοι! (με το γκαζι στον κοφτη, εε?) εχεχεχεχεεε...

Γιατι ετσι σας αρέσει Το avatar του/της Alchimistis
    ΕΕΕΕΛΛΛΑ να μαζευομαστε σιγα σιγα καλοριζικο το εργαλειο φιλε!!!!
    το ωραιο μ'αυτο το μηχανακι ειναι οτι εχει την εξατμιση τη γυαλιστερη που ψαρωνουν ολοι!!!!!
    Απο οτι εχω καταλαβει ολοι πανω κατω ειμαστε ιδια ηλικια???Εγω ειμαι18 (ο πιο πιτσιρικας μαλλον)
    Μηπως ξερει κανεις αν παιζει καμια εξατμιση για cbf 250? ή να μη το πηραξω ακομα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
    ΕΕΕΕΛΛΛΑ να μαζευομαστε σιγα σιγα καλοριζικο το εργαλειο φιλε!!!!
    το ωραιο μ'αυτο το μηχανακι ειναι οτι εχει την εξατμιση τη γυαλιστερη που ψαρωνουν ολοι!!!!!
    Απο οτι εχω καταλαβει ολοι πανω κατω ειμαστε ιδια ηλικια???Εγω ειμαι18 (ο πιο πιτσιρικας μαλλον)
    Μηπως ξερει κανεις αν παιζει καμια εξατμιση για cbf 250? ή να μη το πηραξω ακομα?
    Εγώ είμαι 20 Κωλόγερος δηλαδή...
    Όσο για την εξάτμιση καλύτερα να μην την πηράξεις ακόμα. Πάντως ρε παιδιά το μοτόρι είναι απίστευτο....τέλειος ήχος, τέλειο γκάζι (παρόλο που το ανοίγω ελάχιστα στην αρχή), τέλειο look και.... καλό (χμμμμ) μπροστινό

εγω ειμι ο πιο μικρος! 16 και τον απριλιο 17!

Παντως τελειος ηχος και γκαζι? χμμμμ. Ηχος ειδικα με μια εξατμισουλα θα ηταν παρα πολυ ωραιος (μονο που η πανεμορφη γυαλιστερη εξατμισουλα μου θελω να παραμεινει εκει που ειναι!) και με καμια χουανη.. Το look και το μπροστινο συμφωνω απολυτα!!

Ρε σεις τωρα εκτος θεματος ειδα μια διαφημιση με το suzuki gs 500 γυμνο 45-48ιππους δικυλινδρο 5000Ε δηλ 1000 ευρω παραπανω απο την cbf!!! Ημαρτον! Επισης η Hornet 250 με 40 ιππους (στις 14000σαλ!!!) 4κυλινρδη 4000-5000 Ε απο το imported bikes! Εσεις πιο απολα θα παιρνατε?? στην ιδια τιμη παιζουν ολα τους! Εγω θα παιρνα παντως gs500 αν μπορουσα! Δειτε και την διαφημιση με το μοτορι στην τελευταια σελιδα του ΜΟΤΟ 11/02/05!

Honda CBF 250 Το avatar του/της Alexander
    Εγώ είμαι 20 Κωλόγερος δηλαδή...
    Σιγά ρε σεις... εγώ που έκλεισα τα 24 θα μου καρφώσετε τα καρφια στο φέρετρο;
    Ρε σεις τωρα εκτος θεματος ειδα μια διαφημιση με το suzuki gs 500 γυμνο 45-48ιππους δικυλινδρο 5000Ε δηλ 1000 ευρω παραπανω απο την cbf!!! Ημαρτον! Επισης η Hornet 250 με 40 ιππους (στις 14000σαλ!!!) 4κυλινρδη 4000-5000 Ε απο το imported bikes!
    Αυτά τα είδα κι εγώ και όντως με προβλημάτισαν...
    "For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Το Honret είναι 4 κύλινδρο? Δηλαδή 62 κυβικά το κυλινδράκι?!!!! Ωραία ροπή θα έχει!! Άντε να σοβαρευτούμε. Όσο για το gs500 είναι αρχαίο μπροστά στο cbf. Πάνω από 10ετία.

Εγώ είμαι 24++ και εγώ από τους γέρους!!
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

ΤΟ hornet 250 το είχα ψάξει κι εγώ πριν κάποιο καιρό...το μοτόρι είναι θεριό ανήμερο!!!!! Έχει τα ελαστικά του Fireblade!

ελαστικα fireblade?? Σιγα ρε φιλε...! Αλλα οντως ειναι πολυ καλο. Καθολου χρηστικο βασανο στην πολη, για να ξεκινησει απο σταση θα σου βγει η ψυχη ειδικα αν εισαι αρχαριος, αλλα παρα πολυ γρηγορο!!

Τωρα το οτι ειναι παλιο το suzuki...who cares? εμενα μου φαινεται πολυ καλο. Ποιοτητα πρεπει να ειναι εφαμιλη της cbf 250 και αξιοπιστια ιση η καλυτερη. Ροπη αφθονη οποτε που το προβλημα? το χιλιαρικο?

Νέο μέλος

Re: Re: by life...

Αρχικά δημιουργήθηκε από ThM
    Δεν μπορώ να πάω πάνω από 35ίππους. Δεν το καλύπτει το δίπλωμα

asxeto paidia alla to vlepw synexeia.loipon exw to diploma a1 gia 125 cc edw k 6 xronia peripou.moy eixan pei tote oti isxyei mono gia 125 cc aneksartitos ipwn.twra akoyw gia kapoio diploma(mallon to idio)pou isxyei kai gia 250cc arkei na mh kseperna kapoious ippous.ti paizei?kai kati allo.gia diploma a poso tha mou kostisei h epektash;thanks

καλα ρε παιδια τι μανια και αυτη να ξεθαβουμε αρχαια ποστς....

Τεσπα μιας και το ξεθαψες ας απαντησουμε.

λοιπον εισαι ατυχος το διπλωμα σου μετρα μονο για 125 ενω το καινουργιο μεχρι 34 ιππους ανεξαρτητων κυβικων. Για μεγαλο διπλωμα δινεις περ 200-500 Ε αναλογα το που θα πας και το αν λαδωσεις (λεμε τωρα).

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. παιζει το τιμονι σε ΧΤ 600 μετα τα 120χλμ. !Βοηθεια!
    από vaspiou στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 67
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2007, 13:11
  2. Μετα τα λιμανακια τι ? Μαραθωνος !?!??
    από RαNd στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2006, 00:10
  3. Μετά τα 125...τι;;;;
    από ThM στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 16/01/2005, 15:23
  4. Μετά τα 125...τι;;;;
    από ThM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/09/2004, 07:20

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •