Καλο ταξιδι στον φιλο.....![]()
Καλο ταξιδι στον φιλο.....![]()
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
"..... στο 2ο χιλιόμετρο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, στην Ηλεία."
απαισιος δρομος.. Φευγοντας απο Κυλληνη για Ανδραβιδα εχει δρομο με ηπιες στροφες τις πιο πολλες ανοιχτες κ μετα μια μεγαλη ευθεια που ειτε τρεχουν ολοι σαν παλαβοι, ειτε προσπερνανε αβερτα κουβερτα χωρις λογο
Κριμα για το παλικαρι
![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Καλό ταξίδι φίλε μου...
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Κουράγιο σ' αυτους που άφησε πίσω.......
![]()
![]()
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Όντως εκεί υπάρχει ένας από τους χειρότερους δρόμους της Ελλάδος.
Αλλά όπως αναφέρει κ το ρεπορτάζ τοπικής εφημερίδας:
"Οι άνδρες της αστυνομίας που έσπευσαν για το συμβάν βρήκαν το μπροστινό μέρος της μηχανής του 200 με 300 μέτρα μακριά από τον τόπο του δυστυχήματος".
Μην τα ρίχνουμε κ όλα στο δρόμο έτσι?
Τέσπα, ό,τι έγινε έγινε, ό,τι και να πούμε δεν θα ελαφρύνουμε το χώμα που θα τον σκεπάσει,
και όπως προαναφέρθηκε καλό κουράγιο στους δικούς του.
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ
Το Μανώλη τον γνώρισα πριν μια πενταετία περίπου όταν φρέσκος τοπογράφος ήλθε να εργαστεί στο γραφείο του Λεωνίδα στην πολυκατοικία που έχω και γω το γραφείο μου. Τότε είχε ένα CBR 600F4, σαν το δικό μου. Καλός πιλότος είχε παρακολουθήσει όλα τα λέβελ των καλιφόρνια και μάλιστα έτρεχε και στο Τυμπάκι σε αγώνες (ο θεός να τους κάνει ...στα τσιμέντα τέσπα)
Είχε φαγωθεί να πάρει το τζιξερ γαι να μπορεί να έχει καλύτερα αποτελέσματα σε αυτούς.Εγώ τουλεγα, Μανώλη είμαστε γέροι για τζιξερ....., που αυτός (εγώ τον περνούσα και είκοσι περίπου χρόνια!! δεν επέμενα)
Μια μέρα μουφερε περήφανος το μπαξτερ του F4 δώρο,λέγοντας ότι έγινε η πολυπόθητη αλλαγή! Που νάξερε!!!
Τόφτιαξε το σενιάρισε με τα πολυεστερικά και τίς εξατμίσεις και νάτος στο Τυμπάκι!!
Καλές θέσεις το διασκέδαζε πολύ. Πήρε και απο το ebay τον εξοπλισμό του, έτοιμος για τις βόλτες του.
Άριστος στη δουλειά του,μέχρι τις πέντε το απόγευμα που πήγαινα στο γραφείο μπροστά στον υπολογιστή τον έβλεπα , σε κατι ακαταλαβίστηκα για μένα σύμβολα.
Ξέδινε με το τζιξερ!!! Ομολογώ ότι στο Μπάλικτον που τον έβλεπα πότε - πότε τον ζήλευα. Και το μηχανάκι του , και τις οδηγικές γνώσεις του και κυρίως το στύλ του: πάντα με το χαμόγελο , πάντα χαλαρός, σε αντίθεση με μένα τον μουτζούφλη και αγχωμένο.
Τον έψαχνα πριν φύγει για διακοπές για να μου πεί την γνώμη μου σε κάτι στο ebay. Δεν τον βρηκα......
Απο χτες μέπερνε φίλος στο κινήτο, σήμερα έμαθα το νέο.
Ακόμα δεν το πιστεύω.
Παιδιά άν τον θυμόμαστε , ίσως θα ζεί για πάντα ... στις καρδιές μας
τώρα για τα αίτια κλπ αφήστε τα. Σήμερα ήλθα απο Χανιά, κίνηση τρομερή σε ένα δρόμο κατασκευής - προδιαγραφών της επταετίας 1967 (και ευτυχώς που τον έκανε) και ούτε ένα περιπολικό στο δρόμο έστω για τα ματια. Φυλάνε τον ..... ,κάνει τις βουτιές του στη Ελούντα μη μας ενοχλήτε. Και μην ενοχλήτε το κράτος κοιμάται.....
Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ....
ΔΕΝ ΛΕΣ ΑΡΧΗΓΕ ΟΤΙ ΦΥΣΗΞΕ ΑΕΡΑΚΙ, ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΥΜΑ....
TATAR
Αυτες της μερες ταξιδεψα με την μηχανη Αθηνα-βολο-σερρες-βεροια-κοζανη-γιαννενα-αμφιλοχια-αγρινιο-πατρα και μολις εφτασα στην πατρων -πυργου κατεβασα τα χλμ. στα 80-100 και θαυμαζα την αναισθησια των υπευθυνων για τον χειροτερο δρομο που εχω συναντησει,Εκτος αυτου ειδα και φαναρια μετα απ'στροφη και το οδοστρωμα να εχει τελειως καταστραφει.
Και τα 100 χλμ. πολλα ειναι ,κριμα γι'αυτους που δεν το ξερουν και ειδικα για τον Μανωλη.
Να ειναι καλα οπου και να ειναι και να μας προσεχει.![]()
Πολυ κριμα![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
...R.I.P.
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...