Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 72

Θέμα: Φωτιά

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Φωτιά

Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    Στο εξωτερικό οι δουλειά των πυροσβεστών είναι να εκκενώσουν τα χωριά πόλεις και να μη μείνει ούτε ένας άνθρωπος εκεί και μετά να κάνουν ότι μπορούν για τη φωτιά.

Πέρσι μαζί με την Ηλεία καίγονταν η μισή Ελλάδα, που να πρωτοπάνε τα αεροπλάνα και τα ελικόπτερα?? Όλοι τα χρειαζόντουσαν κ παντού ξεσπούσαν φωτιές, δε το λέω για να δικαιολογήσω πράγματα και καταστάσεις, σαφώς και έγιναν λάθη. Αλλά οι πιλότοι, οι πυροσβέστες, ο κόσμος προσπαθούσαν να κάνουν ότι μπορούσαν. Πρέπει να καταλάβουμε ότι όσα κ αεροπλάνα να πάρουμε αν καίγεται όλη η Ελλάδα πάλι τα ίδια θα έχουμε
    μαζι σου, δεν ριχνω φταιξιμο στους πυροσβεστες και γενικα οσους τρεχανε, ριχνω ευθυνες στην οργανωση, τον σχεδιασμο, την ελλειψη εμψυχου δυναμικου κλπ κλπ

σε καμια περιπτωση ο ανθρωπος που δινει και την ζωη του να βοηθησει δεν μπορω να τον χρεωσω με τιποτα αλλο..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Φωτιά

Αρχικά δημιουργήθηκε από TDM900KOL
    φιλε μου εκει ημουν κ ξερω!ξερω αν εστειλαν αεροπλανο!ενα κ παλευε που κ που κ οταν μπορουσε κ ξερω κ τον κινδυνο,,κ οτι συτοι οι ανθρωποι που πετουν αυτα τα ερειπια ειναι ηρωες...το πρατηριο ηταν στο νιοχωρι πανω στην εθνικη την τεταρτη μερα του πανικου ομως!οταν ειχαν καει ολα!το θεμα ειναι οτι μυαλο δε βαζουμε κ ουτε προκειται να γινει κατι!ο καθενας ας προσευχεται για τον εαυτο του κ τους δικους γιατι κατι αλλο δυστυχως δεν μπορει να κανει!
    Συγγνώμη αλλά απ όσο ξέρω, από φίλους που ήταν κάτω σε διάφορες περιοχές της Ηλείας δε μου μίλησαν για ένα και στις ειδήσεις που παρακολουθούσα δεν είδα μόνο ένα.... Αλλά τις περισσότερες φορές δε μπορούσαν καν να πάρουν νερό και να ρίξουν, συν ότι συμπλήρωναν πολύ γρήγορα τις ώρες και έπρεπε να προσγειωθούν για το service δε ξέρω πως να το εκφράσω σωστά..

Με το θέμα αεροπλάνα και ελικόπτερα παίζουν διάφορα, αυτά μας τα είπαν άνθρωποι που είναι στα καναντέρ και πίστεψέμε είναι ιδιαίτερα κ@λωμένοι και δε τους νοιάζει αν το αεροπλάνο πάει μισό, θα προσπαθήσουν να κάνουν ότι μπορούν για να μπουν στη μάχη με τη φωτιά...
    Το θέμα είναι ότι μυαλό δε βάζουμε σαν άνθρωποι, σα κράτος. Όσοι άνθρωποι και να χαθούν, όσα χωριά, δάση και να εξαφανιστούν εμείς πάλι τα ίδια θα κάνουμε θα πετάμε τα σκουπίδια μας όπου βρούμε, τα τσιγάρα, το αναμμένο σπίρτο, θα ψηφίζουμε τους ίδιους, δε θα μπορούμε να οργανωθούμε κοκ

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Φωτιά

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    μαζι σου, δεν ριχνω φταιξιμο στους πυροσβεστες και γενικα οσους τρεχανε, ριχνω ευθυνες στην οργανωση, τον σχεδιασμο, την ελλειψη εμψυχου δυναμικου κλπ κλπ

σε καμια περιπτωση ο ανθρωπος που δινει και την ζωη του να βοηθησει δεν μπορω να τον χρεωσω με τιποτα αλλο..
    Μας έλεγαν ότι οι περισσότεροι καθόντουσαν και κοιτούσαν τη φωτιά, την έβγαζαν φωτογραφία αντί να τρέξουν να καθαρίσουν κανένα κομμάτι από τα ξερά χόρτα μπας και δε κατέβει κι άλλο η φωτιά ( χωρίς να κινδυνεύσει η ζωή τους πάντα) τι να λέμε τώρα

Τρελοκοτσιδού..!!!!

ε!ετσι ειναι ομως αλλα μη μου λες τωρα αν μπορουσαν η οχι το ξερω πολυ καλυτερα απο σενα!γ@ματο!
    Τότε οι απόψεις των ανθρώπων της Ηλείας διαφέρουν....
    Καταλαβαίνω την αγανάκτησή σου και το πόνο αλλά θα συνεχίσω να διαφωνώ σε κάποια κομμάτια...
    Τα ίδια έλεγα και γω, κατηγορούσα ότι μπορούσαν να πάνε τα αεροπλάνα και δε πήγαν, ότι άφησαν το κόσμο να πεθάνει και να καούν τα πάντα. Αλλά με πιάσαν φίλοι μου είπαν διάφορα και τελικά κατάλαβα ότι δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα και δεν ήταν τόσο απλά τα πράγματα, ειδικά όταν έχει τέτοιο αέρα πάνω...

Επίσης φίλε μου είσαι λάθος γιατί και στην Αθήνα δεν έκαναν όλες τις φορές ρίψεις, έκαναν κύκλους κ αν μπορούσαν να ρίξουν το έκαναν.. εκεί ήμασταν και το βλέπαμε.

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8

Συγγνώμη αλλά απ όσο ξέρω, από φίλους που ήταν κάτω σε διάφορες περιοχές της Ηλείας δε μου μίλησαν για ένα και στις ειδήσεις που παρακολουθούσα δεν είδα μόνο ένα..

13:30 στην Ολυμπία ήταν 1 πυροσβεστικό και 1 Ερικσον (το ελικόπτερο) .

14:30 δεν είχε μείνει κολυμπηθρόξυλό όρθιο

Η ανοργανωσιά που επικρατούσε ήταν παροιμιώδης. Δεν ήξεραν που τους πάνε τα 4 . Κάηκε μέχρι και το οίκημα της πυροσβεστικής.

Αν οι εμπρηστές γνώριζαν οτι το κράτος μπορούσε να αντεπεξέλθει δεν θα έβαζαν φωτιές (τζάμπα δεν πάνε ούτε οι εμπρηστές για "δουλειά") .
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    13:30 στην Ολυμπία ήταν 1 πυροσβεστικό και 1 Ερικσον (το ελικόπτερο) .

14:30 δεν είχε μείνει κολυμπηθρόξυλό όρθιο

Η ανοργανωσιά που επικρατούσε ήταν παροιμιώδης. Δεν ήξεραν που τους πάνε τα 4 . Κάηκε μέχρι και το οίκημα της πυροσβεστικής.

Αν οι εμπρηστές γνώριζαν οτι το κράτος μπορούσε να αντεπεξέλθει δεν θα έβαζαν φωτιές (τζάμπα δεν πάνε ούτε οι εμπρηστές για "δουλειά") .
    Μάριε δεν ήταν ένας απλός εμπρησμός αυτός... Παίζονται μεγάλα παιχνίδια πίσω από τις πυρκαγιές της Ηλείας και σαφώς αυτά θα φανούν σε λίγα χρόνια.. Μακάρι να φανώ ψεύτρα αλλά δε το βλέπω.
    Το είπα και γω αν προσέξεις λίγο πιο πάνω ότι έγιναν λάθη. Αλλά έχω την αίσθηση ότι κ άλλα αεροπλάνα και ελικόπτερα αν πάρουμε πάλι τα ίδια θα γίνουν(πάντα σε περίπτωση που καίνε όλη την Ελλάδα).

Τρελοκοτσιδού..!!!!

words, words, words......

Το θέμα είναι ότι μυαλό δε βάζουμε σαν άνθρωποι, σα κράτος. Όσοι άνθρωποι και να χαθούν, όσα χωριά, δάση και να εξαφανιστούν εμείς πάλι τα ίδια θα κάνουμε θα πετάμε τα σκουπίδια μας όπου βρούμε, τα τσιγάρα, το αναμμένο σπίρτο, θα ψηφίζουμε τους ίδιους, δε θα μπορούμε να οργανωθούμε κοκ

Αυτή είναι η ουσία πίσω από όλα τα προβλήματα αυτής της χώρας. Αυτή είναι η κατάσταση εδώ και πάρα πολλά χρόνια και θα παραμείνει για πάρα πολλά χρόνια ακόμα. Οπότε τελικά καταλήγουμε στο κοινότυπο : "Όποιος δεν γουστάρει, την βαλίτσα του και στο αερόδρομιο" ? Ίσως ο μοναδικός τρόπος για να διατηρήσουμε την όποια ψυχική υγεία και ηρεμία μας έχει απομείνει?

I've always thought
    that I would love to live by the sea
    To travel the world alone
    and live my life more simply
    I have no idea what's happened to that dream
    Cos there's really nothing left here to stop me

Συγγνώμη αλλά απ όσο ξέρω, από φίλους που ήταν κάτωμου

Μας έλεγαν
    απ οσο λες σας ελεγαν κ σας ελεγαν!
    δεν ησουν εκει,εγω ημουν ομως κ σου ξαναλεω οτι σου λεγαν κουραφεξαλα!τραβουσαν φωτο κλπ!εσυ τι θα κανες?μηπως θα πεφτες μεσα!αντε γιατι ολοι γιναμε ειδημονες!τωρα το αν θα συνεχισεις να διαφωνεις μαζι μου,ξερεις ειναι το τελευταιο που θα μ ενδιεφερε!!sorry κιολας αλλα αυτα που λες ειναι π@π@ριες κ δεν στεκουν καπου!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από panagiotispapa
    Αυτή είναι η ουσία πίσω από όλα τα προβλήματα αυτής της χώρας. Αυτή είναι η κατάσταση εδώ και πάρα πολλά χρόνια και θα παραμείνει για πάρα πολλά χρόνια ακόμα. Οπότε τελικά καταλήγουμε στο κοινότυπο : "Όποιος δεν γουστάρει, την βαλίτσα του και στο αερόδρομιο" ? Ίσως ο μοναδικός τρόπος για να διατηρήσουμε την όποια ψυχική υγεία και ηρεμία μας έχει απομείνει?
    Όχι, δε θα φύγω αλλά θα προσπαθήσω σαν άτομο να κάνω ότι μπορώ. Να μη πετάω σκουπίδια και και και .... και να το μεταφέρω σα νοοτροπία σε φίλους, γνωστούς συγγενείς.

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Φωτιά

Μάριε δεν ήταν ένας απλός εμπρησμός αυτός...
    Το θέμα δεν είναι ο εμπρησμός αλλα το κατα πόσο είσαι έτοιμος να τον αντιμετωπίσεις .

πχ το 2004 δεν άναψε σπίρτο
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

απ οσο λες σας ελεγαν κ σας ελεγαν!
    δεν ησουν εκει,εγω ημουν ομως κ σου ξαναλεω οτι σου λεγαν κουραφεξαλα!τραβουσαν φωτο κλπ!εσυ τι θα κανες?μηπως θα πεφτες μεσα!αντε γιατι ολοι γιναμε ειδημονες!τωρα το αν θα συνεχισεις να διαφωνεις μαζι μου,ξερεις ειναι το τελευταιο που θα μ ενδιεφερε!!sorry κιολας αλλα αυτα που λες ειναι π@π@ριες κ δεν στεκουν καπου!!!!

Δεν είπε κανείς να πέσουν μέσα στη φωτιά, θα μπορούσες να διαβάσεις λίγο καλύτερα τι γράφω. Όλα όσα γράφω είναι από φίλους και γνωστούς που ήταν σε διάφορα χωριά της Ηλείας και όχι μόνο... και μας είπε ο καθένας την εμπειρία του. Αυτά γράφω και μεταφέρω. Μπορείς να τα ακούς σα παπαρολογίες και όχι μόνο όπως λες, αλλά δε σημαίνει ότι δε μπορούμε να εκφέρουμε τη γνώμη μας ή θα πρέπει να συμφωνήσω με όσα λες. Εσύ και ο καθένας που το έζησε το βλέπει διαφορετικά από εμένα το δίπλα που το ζούσε μέσω τηλεφώνων και τηλεόρασης. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι έχεις απόλυτο δίκιο στα όσα γράφεις, όπως δε μπορώ να πω ότι δε προσπάθησαν ή έστειλαν μόνο ένα ελικόπτερο και αεροπλάνο. Όπως ξαναείπα έγιναν πολλά λάθη αλλά δεν ήταν και οι ειδανικότερες συνθήκες.

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Φωτιά

Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    Το θέμα δεν είναι ο εμπρησμός αλλα το κατα πόσο είσαι έτοιμος να τον αντιμετωπίσεις .

πχ το 2004 δεν άναψε σπίρτο
    Το 2004 ήταν άλλη εποχή, τώρα υπάρχουν άλλα συμφέροντα μάλλον ....
    Μάριε νομίζω ότι η Ελλάδα δε θα είναι ποτέ έτοιμη να αντιμετωπίσει τόσα πολλά μέτωπα μαζί

Τρελοκοτσιδού..!!!!

δεν θα κατσω να το συζητησω παρα περα,αφου εσυ ξερεις καλυτερα:a12:
    αλλα που ησουν εσυ να τους συντονισεις?γιατι απ οτι φαινεται ξερεις απ αυτα μιας κ τα ξερεις ολα!

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    <<<Πυρκαγιά στη Χαλκίδα
    20/08/2008

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στο Δήμο Μεσσαπίων στη περιοχή Τριάδα Χαλκίδας.

Ο Χάρτης των πυρκαγιών
    Επί τόπου επιχειρούν 8 οχήματα με 18 πυροσβέστες, 17 άτομα πεζοπόρο τμήμα και ένα ελικόπτερο. >>>

Αμα καταφερουν 35 νοματεοι να σβησουν την συγκεκριμενη φωτια ( που ξεσπασε πριν απο λιγο) γραψτε μου..... Μην ξεχασετε να πουμε οτι........ Προσπαθησαν..

Αλλου να κοιτατε.......

Αφηστε την πραξη ( πυροσβεστες , πιλοτους κλπς )

Και πιαστε την θεωρια... ( στρατηγους ανεμους κλπς διοικουντες..)

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

Και πιαστε την θεωρια... ( στρατηγους ανεμους κλπς διοικουντες..)
    Τα μεγάλα κεφάλια δε ξέρω αν τα πειράξουν... θα πρέπει να γίνει πάρα πολύ μεγάλος ντόρος κ αν!

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Φωτιά στην Ραφήνα στιγμιότυπα.
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2005, 08:36
  2. ΦΩΤΙΑ ΣΕ 2-ΤΡΟΧΟ
    από bmour στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 30/07/2005, 14:53
  3. παραλία - φωτιά - τραγούδι - σκηνή ..
    από jimbar στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2005, 09:39
  4. Λάδια.. φωτιά!
    από derd στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2004, 12:41
  5. Παραλία-Φωτιά-Κιθάρες-Παρέα Νο2
    από periklisk στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 104
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2004, 18:48

Κανόνες δημοσιεύσεων