Εγώ βλέπω τη λιακάδα σήμερα και λέω να την κάνω για Σούνιο... δεν μπορώ να περιμένω το ΣΚ ρε γμτ... Θέλω να το στρώσω επιτέλους το ρημάδι...![]()
Εγώ βλέπω τη λιακάδα σήμερα και λέω να την κάνω για Σούνιο... δεν μπορώ να περιμένω το ΣΚ ρε γμτ... Θέλω να το στρώσω επιτέλους το ρημάδι...![]()
"For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."
απο τις άλπεις φρέσκια φρέσκια , έτοιμη να ανεβοκατέβει τα βουνά.Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
von den Alpen ganz frisch , vertig um die Bergen auf und runder rennen.
Nichts wird mehr wie fruher . alle Galender werden wie eine flache see .
τίποτε πλέον δε θα είναι όπως ήταν. όλες οι πλαγιές θα γίνουν σαν μια επίπεδη λίμνη.
ταδε εφη κατανας χεχεχε
βρήκα και το όνομα της!!!
θα σας το πώ στην κοπή της πίτας.
εγώ δεν ξέρω για σας έπλυνα το μαγιώ μου και την κυριακή πάω για μπάνιο....................![]()
![]()
![]()
![]()
:hypnotize
![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!
Ττττ... το ... δδδάγκγκωωσσααα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Alexander
πήγα στις 17:00 που ο ήλιος είχε κρυφτεί (προδοσία)...
Αλλά τουλάχιστον έκλεισα τα 500 και έχω αρχίσει να το ανοίγω μέχρι τις 9500 - 10000 στροφούλες...![]()
"For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alexander
Ττττ... το ... δδδάγκγκωωσσααα...
πήγα στις 17:00 που ο ήλιος είχε κρυφτεί (προδοσία)...
Αλλά τουλάχιστον έκλεισα τα 500 και έχω αρχίσει να το ανοίγω μέχρι τις 9500 - 10000 στροφούλες...![]()
Ρε συ Αλεξανδρε κανε λιγο κρατει γιατι 500 χλμ
δεν ειναι και πολλα.
Περιμενε μεχρι τα 1000 και μετα φτασε μεχρι τις 7.000 στροφες
Και μετα απο τα 3000χλμ, σταδιακα με χαμηλη!!! σχεση στο σασμαν,
μεχρι εκει που λες.
Η χαμηλη σχεση στο σασμαν εχει μεγαλη σημασια, μη βαλεις καμια 6η και περιμενεις μεχρι τον κοφτη.
Εγω ετσι θα εκανα, και πειτε με συντηρητικο.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Τώρα το διακόρευσα... αλλά τέσπα, δεν θα το ζορίσω πάρα πολύ μέχρι τα 1000...![]()
Δεν αντέχω... το αυτοκίνητο το έστρωνα για 3-3500 χλμ και είχα λυσσάξει...![]()
Τώρα το διακόρευσα... αλλά τέσπα, δεν θα το ζορίσω πάρα πολύ μέχρι τα 1000...![]()
Δεν αντέχω... το αυτοκίνητο το έστρωνα για 3-3500 χλμ και είχα λυσσάξει...![]()
einai eykairia twra na matheis kai kala toys dromous. oles tis kakotexnies, tis trypes. na xazepseis tis diafhmiseis sta plakat.
na xazeyeis tis korasides poy pernoun ton dromo!![]()
alhtheia giati de pas mia patra na to strwseis? genika xiliometra anoixta.
gia ti mhxanaki milame?![]()
ciaozzzzzzzzzzz![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Τι χαρχαλο ειναι αυτο ρε.
Καθιστε να βγει αυτο στην παραγωγη (επιβεβαιωθηκε..!) και τα λεμε.
![]()
TI EINAI AYTO RE MLK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατί δεν είμαι ακόμα έμπειρος με τη μηχανή και τη φοβάμαι τη δουλειά... Στρώνω κι εγώ σαν οδηγός μαζί αυτόν τον καιρό...Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
alhtheia giati de pas mia patra na to strwseis? genika xiliometra anoixta.
Τς τς τς... μα τι άλλο, ότι πιο όμορφο υπάρχει... Ένα ασημένιο CBF250 !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
gia ti mhxanaki milame?![]()
Δεν πιστεύω να διαφωνεί κανείς;
![]()
Γιατί δεν είμαι ακόμα έμπειρος με τη μηχανή και τη φοβάμαι τη δουλειά... Στρώνω κι εγώ σαν οδηγός μαζί αυτόν τον καιρό...
Ένα ασημένιο CBF250 !!!
kalorizikh alexander, me ayth hrthes th deytera? de thn eida.
ma akoma kai gia thn apeiria, pio akindynh einai h ethnikh apo thn polh kai ta limanakia.
tespa, molis noijei o kairos ligo gia na mh pagwnoume, tha grapsoume xiliometra mpolika![]()
gia thn pista sou exw pei?![]()
geia sou file alexander![]()
ρε φίλε Αλεξ ..
μην το φοβάσαι τόσο...
μηχανή είναι δεν παθαίνει τίποτα ....
χώστουτα μωρεεεεεε
![]()
![]()
Τη Δευτέρα με έφερε ένας φίλος με το κάρο του ! Θα τη θαυμάσεις κάποια από τις επόμενες Δευτέρες !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
kalorizikh alexander, me ayth hrthes th deytera? de thn eida.
Πίστα; I don't know this word !!!gia thn pista sou exw pei?![]()
![]()
![]()
Εγώ μόνο τον cameraman θα κάνω άμα είναι![]()
Χούφτωστη χούφτωστη !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
ρε φίλε Αλεξ ..
μην το φοβάσαι τόσο...
μηχανή είναι δεν παθαίνει τίποτα ....
χώστουτα μωρεεεεεε
![]()
![]()
![]()