Όλοι λίγο πολύ μπήκαμε εδώ μέσα με τον ένα ή τον άλλο λόγο...
Οι περισσότεροι γιατί μας αρέσει η μηχανή, η κουβέντα γύρω από αυτή (ανεξάρτητα τι χρέπι καβαλάει ο καθένας) και σιγά σιγά με τον καιρό αρχίσαμε να μαθαίνουμε τι είναι ο κάθε ένας....
Πλάκα κυρίως για να περνάει και η ώρα όταν δεν έχουμε δουλειά στο γραφείο ή όπου δουλεύει ο καθένας και κάποια ποιο σοβαρά θέματα για να σπάει η μονοτονία...
Εγώ είχα την τύχη να μπω στο φόρουμ όταν ακόμα ήταν στην προηγούμενη μορφή του και αποφάσισα πολύ δειλά, ομολογουμένως, να εμφανιστώ (ενώ διάβαζα για πολύ καιρό και έιχα γράψει πολύ λίγα ποστ) ένα βράδυ στο Γκαζάκι όπου εμφανίστηκαν Hornet, Val, Zan, SuperFlor, Capo, Fillipos και άλλοι που τώρα (ου γαρ μόνον έρχεται) ξεχνώ... Εμπειρία τρομαχτική ειδικά αν δεν ξέρεις τον Γιάννη αλλά ο Κωστάκης ήταν Super όπως και το μηχανάκι του αλλά και ο Σταθης και τα άλλα τα παιδιά...
Μετά ήταν πιο κατανοητό το τι γινόταν στο φόρουμ....
Άρχισαμε και τις βόλτες και όλα έγιναν ακόμα καλύτερα
Ο ΑΦΡΟ ήταν παρουσία έκπληξη... Στην αρχή δώσαμε ομηρικές μάχες και αλληλοβριζόμασταν καθημερινά..... Όσοι τον ήξεραν έλεγαν ότ δεν έχει καμμία σχέση το κανονικό από το εικονικό, οπότε και πήρε όμως και 2η ευκαιρία και απέδειξε ότι δεν είναι αυτό που φανταζόμασταν.... Μία φορά τον έχω δει στην εκδρομούλα για τα παιδάκια στον Μαλιακό..... απόμακρος και ήσυχος.... Ούτε καν μιλήσαμε
Τον ευχαριστώ για τα καλά του λόγια αλλά του έχω μία εκπληξη.... Ούτε και γω είμαι όπως ακριβώς φαίνομαι εδώ μέσα![]()
Το ότι βρισκόμαστε εδώ μέσα έχει να κάνει με την θέληση του καθένα να έχει σχέση με τους υπόλοιπους.... όλα τα άλλα είναι φιλοσοφικά ερωτήματα που μόνο η επιστήμη μπορεί να τα εξηγήσει... κάποια στιγμη στο μέλλον... αν μπορέσει
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Γιωργο για αλλη μια φορα επιβαιβεωνομαι....εισαι απιστευτος.
Με ενα κειμενο με μια σκεψη και ολα σου τα αισθηματα καταφερες να ξεμπλοκαρεις πολυ κοσμο. Τελικα δεν ειναι και τοσο δυσκολο να πεις αυτο που πραγματικα ειδες. Ετσι δεν ειναι?
Ειμαστε πολυ τυχεροι που γνωρισαμε αυτο το forum. Γεμιζουμε τις μπαταριες μας καθε φορα. Μαθαινουμε συναιχεια. Μακαρι να μαζευτουμε ολοι στο WT την παρασκευη και να περασουμε τελεια.
Συμφονω στο οτι η μηχανη ειναι συντροφος....εχει αποψη , εχει θεληση , εχει δυναμη , μαγευει......
file min mas ta kanis diskola me to zori o afro mia fora se ekopse ke katalave ti iseΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Όλοι λίγο πολύ μπήκαμε εδώ μέσα με τον ένα ή τον άλλο λόγο...
Οι περισσότεροι γιατί μας αρέσει η μηχανή, η κουβέντα γύρω από αυτή (ανεξάρτητα τι χρέπι καβαλάει ο καθένας) και σιγά σιγά με τον καιρό αρχίσαμε να μαθαίνουμε τι είναι ο κάθε ένας....
Πλάκα κυρίως για να περνάει και η ώρα όταν δεν έχουμε δουλειά στο γραφείο ή όπου δουλεύει ο καθένας και κάποια ποιο σοβαρά θέματα για να σπάει η μονοτονία...
Εγώ είχα την τύχη να μπω στο φόρουμ όταν ακόμα ήταν στην προηγούμενη μορφή του και αποφάσισα πολύ δειλά, ομολογουμένως, να εμφανιστώ (ενώ διάβαζα για πολύ καιρό και έιχα γράψει πολύ λίγα ποστ) ένα βράδυ στο Γκαζάκι όπου εμφανίστηκαν Hornet, Val, Zan, SuperFlor, Capo, Fillipos και άλλοι που τώρα (ου γαρ μόνον έρχεται) ξεχνώ... Εμπειρία τρομαχτική ειδικά αν δεν ξέρεις τον Γιάννη αλλά ο Κωστάκης ήταν Super όπως και το μηχανάκι του αλλά και ο Σταθης και τα άλλα τα παιδιά...
Μετά ήταν πιο κατανοητό το τι γινόταν στο φόρουμ....
Άρχισαμε και τις βόλτες και όλα έγιναν ακόμα καλύτερα
Ο ΑΦΡΟ ήταν παρουσία έκπληξη... Στην αρχή δώσαμε ομηρικές μάχες και αλληλοβριζόμασταν καθημερινά..... Όσοι τον ήξεραν έλεγαν ότ δεν έχει καμμία σχέση το κανονικό από το εικονικό, οπότε και πήρε όμως και 2η ευκαιρία και απέδειξε ότι δεν είναι αυτό που φανταζόμασταν.... Μία φορά τον έχω δει στην εκδρομούλα για τα παιδάκια στον Μαλιακό..... απόμακρος και ήσυχος.... Ούτε καν μιλήσαμε
Τον ευχαριστώ για τα καλά του λόγια αλλά του έχω μία εκπληξη.... Ούτε και γω είμαι όπως ακριβώς φαίνομαι εδώ μέσα![]()
Το ότι βρισκόμαστε εδώ μέσα έχει να κάνει με την θέληση του καθένα να έχει σχέση με τους υπόλοιπους.... όλα τα άλλα είναι φιλοσοφικά ερωτήματα που μόνο η επιστήμη μπορεί να τα εξηγήσει... κάποια στιγμη στο μέλλον... αν μπορέσει
![]()
ke den milao gia sena ke oute se krino me afta pou grafis edo
min ksexnas oti meriki imaste sto internet pano apo 15 xronia ke kseroume pos milane ke pos antidroun i perisoteroi sto internet
ante ke kali pita
tora 8eli ke i gineka na er8i...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
............
ante ke kali pita
tora 8eli ke i gineka na er8i...
:rotflmao: :rotflmao:![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
sto tilefono agouga kati fones ton pedion:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Να το παρεις το κοριτσι ...
Να το παρεις, μην το παιδευεις!
:rotflmao:
![]()
ne 8a pate .......(ta pedia)
sto telos 8a mou kani moutra ke i pe8era ke 8a fero mexri ke to kanisaki....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
rezili olou tou zoikou vasiliou leme....
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
sto tilefono agouga kati fones ton pedion:rotflmao:
ne 8a pate .......(ta pedia)
sto telos 8a mou kani moutra ke i pe8era ke 8a fero mexri ke to kanisaki....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
rezili olou tou zoikou vasiliou leme....
Μωρε την πεθερα μη φερεις κι οτι αλλο θελεις φερε ...
:rotflmao:
![]()
exo mia aporia![]()
pos meta apo toso kero
polous mines mpori ke xrono mpike simera o michalispap sto forum
ke o nls
malon pai to sirma sinefo.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τι καλά!!!
Τώρα είστε και πάλι όλοι αγαπημένοι ..... ......![]()
μην το γρουσουζεύεις:rotflmao:
![]()
Γιώργο:
Μαζί σου!
Άφρο:
Καλά ρε απαράδεκτε στην αρχή έγραφες σωστά ελληνικά και τώρα μας έχεις βγάλει τα μάτια με τα αλαμπουρνέζικα σου;
Σα δεν ντρέπεσαι!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σχετικά νωρίς μπήκα στο πνεύμα του μαγαζιού…
Επτά οκτώ μήνες πόσοι είναι?? Κάπου εκεί..
Τόσα χρόνια μοναξιάς πάνω στην μηχανή και εξαφανίστηκαν γιατί άνοιξαν τα μάτια μου και είδα πολλούς σαν κι εμένα…ή περίπου σαν κι εμένα ή και καθόλου σαν κι εμένα..
Αλλά εκεί που βρισκόμασταν όλοι μας ήταν και είναι στο σημείο μηχανή…Τόσο αλλοπρόσαλλοι άνθρωποι τόσο διαφορετικοί με άλλες κουλτούρες άλλα βιώματα καμία σχέση ό ένας με τον άλλο , παρά μόνο την μηχανή..
Και γνωρίστηκα και έκανα φιλίες όπως κάποιος μου είπε εδώ μέσα, και μπορώ να πω ότι δημιούργησα συμπάθειες και έχθρες ποτέ δεν με φόβισαν, με κάποιους τα χνώτα κολλάνε με κάποιους άλλους όχι ή τουλάχιστον έτσι δείχνει…
Κάποιοι με έκαναν να γελάω με δάκρυα και άλλοι να ανεβαίνει η πίεσή μου στο 300 ( όχι χιλιόμετρα…)…
Μα κέρδισα από όλους σας ..μπορώ να το πω ότι κέρδισα …μοιράστηκα καλές στιγμές λίγες βέβαια γιατί από την φύση μου είμαι παρορμητικός και υπερβολικός , αυτά που ο κοινός νους τα βλέπει συνηθισμένα ο δικός μου τα μεγαλοποιεί και άλλα που πιθανόν είναι όντως δύσκολα εγώ τα βλέπω πολύ απλά.. τι να κάνω έτσι είμαι…αν δεν ήμουνα κάτι τέτοιο δεν θα έπαιρνα τα ρίσκα που έχω πάρει ως τώρα στην ζωή μου…
Κάθομαι και σκέφτομαι αν ποτέ θα έκανα παρέα με πολλούς από σας έτσι τυχαία όπως είναι προδιαγεγραμμένη η ζωή μου το σίγουρο είναι ότι ο καθένας μας έχει τους δικούς του κύκλους τις δικές του κλίκες και όσο πιο πολύ το βάζω στο μυαλό μου τόσο καταλαβαίνω γιατί έχω το συναίσθημα του κέρδους μέσα μου …
γιατί απλά αν δεν υπήρχε η υπόθεση μηχανή δεν θα είχα έρθει σε επαφή με αυτόν τον συρφετό από αλλόκοτους ανθρώπους , και είναι ένα δικαίωμα που πρέπει να το παλέψω για να μείνω..
Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα ακολουθούσα ότι κάνω πολύ συχνά στην ζωή μου προστατεύοντας την ύπαρξή μου και μην αφήνοντας να με πλησιάζουν ακατάλληλοι άνθρωποι…
Απλά απομακρύνομαι …αλλάζω παιχνίδι πάω σε άλλη παραλία όταν νιώθω ότι δεν μπορώ να αντέξω κάτι όταν χάσω την αυτοκυριαρχία μου μαζεύομαι ενστικτωδώς σαν το ζώο και βγάζω νύχια για αν επιβιώσω ,
Και ήμουνα έτοιμος να το ξανακάνω ,,,να το βάλω στα πόδια να την κοπανήσω σαν τότε που ένοιωθα ότι η γη χάνεται κάτω απ τα πόδια μου…
αυτός είναι ο λόγος που με ενδιαφέρει να έχω γύρω μου ανθρώπους …
όχι γιατί θέλω να έχω μια βαμπιρική σχέση εξουσίας μαζί τους αλλά γιατί προσπαθώ να νικάω το μεγαλύτερο εχθρό μου την μοναξιά..
γιατί θέλω να νιώθω ότι ανήκω κάπου, ειλικρινά στην ζωή μου έχω ζήσει πολλά πράγματα και έχω αφομοιώσει πολλές καταστάσεις αλλά μέχρι τώρα ποτέ δεν ένοιωθα ένα μέρος ενός συνόλου τόσο πολύ όσο μαζί σας ………………..
και φυσικά γι αυτό φταίει ότι από τα δεκατέσσερα καβαλάω μηχανή …
και έχω μοιραστεί την ίδια μου την ζωή με αυτές στις δύο ρόδες που κυλάνε …
θυμήθηκα ένα τραγούδι που λένε οι Τρύπες …για το τραίνο που έβλεπε τα άλλα τραίνα να περνούν…
κάπως έτσι νιώθω συχνά …ότι μένω πίσω ……..
δεν ξέρω μάλλον θεωρώ τον Χρήστο αρκετά περίεργο…
Και σήμερα το βράδυ μαζευτήκαμε να παίξουμε τόπι όλοι μαζί για δες συμμετέχω και σε ομαδικά αθλήματα…πώς κι έτσι ως τώρα στην ζωή μου έχω κάνει μόνο ατομικά αθλήματα…(πραγματικά ποτέ δεν έμαθα να δουλεύω μαζί με τους άλλους αλλά πάνω από τους άλλους ή ξεχωριστά από τους άλλους)..στο γηπεδάκι 5 Χ 5…
Κοίταζα όλα αυτά τα παιδιά και έλεγα μέσα μου ρε συ …που πας να φύγεις πάλι …πάλι θα βάλεις μπροστά και θα τρέχεις σαν να σε κυνηγάνε χίλιοι διαβόλοι ??
Μια ζωή τα ίδια??
Και άκουσα τα σχόλια σχετικά με την στάση μου πολύ διακριτικά όμως αλλά άκουσα τα λόγια τους …και σκέφτηκα ότι ίσως
δεν πρέπει να είμαι πάλι ένας φυγάς …
Ας κάτσω για μια φορά στην ζωή μου να παλέψω να μείνω σε ένα μέρος ..
Έτσι έφτασα στα σαράντα και μόλις τώρα παντρεύτηκα με μια γυναίκα που με ανέχεται έτσι όπως είμαι ας το ελπίσουμε τουλάχιστον…αλλά πράγματι έτσι έφευγα από σχέσεις ……….
από φίλους ..δύο ανθρώπους έχω κρατήσει από την ζωή μου και μόνο….από τόσα χρόνια που έχω τοοοσους γνωστούς….
Γι αυτό έφτασα στο σημείο να κάνω δική μου εταιρία γιατί δεν μπορούσα να αντέχω να δουλεύω στην κάθε άλλη κολοεταιρία άσε που τώρα θέλω να φύγω και από την δική μου αλλά αυτό μάλλον δεν γίνεται…
Γι αυτό άλλαζα τα ατομικά αθλήματα όταν έφτανα σε ένα καλό σημείο και ένιωθα ότι δεν είχα τίποτα άλλο να ανακαλύψω…
Και βλέπω ότι έχω παρατραβήξει καταστάσεις που φυσιολογικά κάτω από νορμάλ στιγμές απλά δεν θα υπήρχαν …
και πραγματικά ντρέπομαι που εμφανίζω τέτοια συμπεριφορά….αλλά τελικά το γαιτανάκι βγάζει πράγματα και σκέψεις στον καθένα μας…
Τις τελευταίες μέρες έχοντας αποφασίσει να συνεχίσω μπαίνοντας στο bikenet διάβασα την ιστορία του κεϋελίτη…μιλάμε χάζεψα από αυτό που έγραφε το παλικάρι και από την γνησιότητα του ξεγυμνώματος του μπροστά στα μάτια όποιων άχρηστων σαν και μένα διάβαζαν …
Τέτοιες ιστορίες με κάνουν να μένω άφωνος…και σκέφτομαι ..για δες ρε Χρήστο εδώ έχεις κερδίσει κάποιους ανθρώπους …μπορεί να είσαι άσχετος από μπάλα αλλά σου λένε έλα παίξε μαζί μας και πας να τους διώξεις πάλι από την ζωή σου ???
Λέω να σταματήσω να γράφω γιατί από την εξάντληση λόγω τέλειας (…χαχαχαχα…)φυσικής κατάστασης, μετά από δυό ώρες μπάλα πονάνε τα πόδια τα χέρια η μέση και άστα να πάνε…είμαι συναρμολογούμενο …’όμως είχε και ένα καλό η εκτόνωση μου στο ποδόσφαιρο…
Είδα τα φιλαράκια μου αυτούς τους άγνωστους κατά τα άλλα, που τους ξέρω όμως με τα nick τους …
μπορεί να μην ξέρω τα επώνυμά τους και ούτε και με ενδιαφέρει…αρκετές bussines ..κάρτες εχω...
αλλά τους ξέρω σαν προσωπικότητες στο φόρουμ…και έτσι μου αρέσει …και άλλαξαν τα μυαλά , και είπα να …
Για όσο αξίζει να υπάρχουν άνθρωποι γύρω μου …γι αυτούς να μείνω και να παλέψω…
Πριν ενάμιση χρόνο περίπου γνωρίστηκα με τον Γιώργο και αφού είδε την αγάπη μου για τις μηχανές και το κρυμμένο μου απωθημένο για αυτές μου πρότεινε να μπω σε τούτο εδώ το forum.
Με υποδεχτήκανε με ανοικτές αγκάλες και ανοικτό μυαλό. Ήπια μαζί τους άπειρους καφέδες και τσαγάκι και συζητήσαμε τόσα θέματα. Με πήραν μαζί τους εκδρομές με τις μηχανές κάτι που στη ζωή μου έγινε αργά και τους ευχαριστώ.
Αυτό που τελικά κατάλαβα είναι ότι οι <<μηχανόβιοι>> έχουν για την ζωή μια άλλη αγάπη, τρελή και όμορφη, ανεξάρτητη, φευγάτη.
Αυτό που με έκανε να μείνω είναι, ότι αφού εγώ καμιά σχέση με μηχανές δεν είχα και επειδή όλοι εσείς δεν έχετε μόνο σχέση με τις μηχανές αλλά με όλα αυτά που περιτριγυρίζουν την καθημερινότητα μας, μπορούσαμε λοιπόν να επικοινωνούμε ανταλλάσσοντας καλημέρες, κουβέντες χαλαρές, αστείες, ιδέες, βοήθειες, πικρίες, βρισιές και κάθε μέρα εκεί να μπορώ να βρω τα φιλαράκια που θα διαβάσουν και θα απαντήσουν, θα ρωτήσουν για να μάθουν και θα ενδιαφερθούν.
Δεν θέλω να πω για μένα τι είμαι, άλλωστε τι σημασία έχει τι πιστεύω εγώ ότι είμαι είναι απλά τα πράγματα…………
Θέλω μόνο να πω ότι εδώ μέσα δεν μπαίνω και πιστεύω πως κανένας μας δεν μπαίνει μόνο για τον εαυτό του. Είναι επικίνδυνο αυτό για εκείνον και για όλους του υπόλοιπους.
Δεν θέλω να πω κάτι τονίζοντας ότι ισχύει για όλους θα πω αυτό που εγώ νοιώθω για μένα.
Πιστεύω ότι το να απλώνω το χέρι και να ζητάω βοήθεια με λόγια που βγαίνουν μέσα από βαθιά συναισθήματα ή μερικές φορές από ένα μπλεγμένο μυαλό είναι αναγκαίο πολλές φορές και αυτό που θέλω είναι να νοιώθω πως τα φιλαράκια είναι δίπλα μου.
Πιστεύω ότι το να βλέπω κάποιον από ψηλά είναι μόνο για να του απλώσω εγώ το χέρι μου και να τον πιάσω να σηκωθεί.
Δεν μου αρέσει να δοκιμάζω τους ανθρώπους ούτε να τους στήνω παγίδες για να δω ποιοι είναι δεν μου αρέσει να με δοκιμάζουν, μου αρέσει να μου ζητάνε την αλήθεια μου.
Όσες φορές έχω απαντήσει εδώ μέσα μόνο με τον Αφρο έχω <<τσακωθεί>> και το γράφω έτσι γιατί θέλω να το πω καλύτερα διαφωνήσει και το λέω έτσι, γιατί μέσα από τις διαφωνίες τελικά μπορώ να καταλάβω πολύ περισσότερα. Για μένα δεν υπάρχουν μαχαίρα που βγαίνουν, υπάρχουν λόγια που αντιπαραθέτονται, δεν υπάρχει λόγος να πω κακιά κουβέντα για κανέναν, να κρίνω ή να κατακρίνω, ψυχές είμαστε όλοι η μια δίπλα στην άλλη και αν κάποια λαβωθεί συμπάσχουν όλες (τουλάχιστον έτσι έχει φανεί από εδώ μέσα).
Τέλος να πω ότι <<οι σχέσεις>> δεν θέλουν κόπο θέλουν τρόπο και να ζητήσω συγνώμη γιατί κάποια από αυτά που και εγώ έχω γράψει τις τελευταίες ημέρες όξυναν τις συζητήσεις.
![]()
ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ.
Εγώ γνώρισα τη σελίδα του μοτό στο άσχετο από ένα αρθράκι που μου είχε στείλει ένας φίλος μοτοσυκλετιστής και επειδή μου άρεσε είπα να γραφτώ.... Αυτό έγινε στο τέλος του 2003.... Το φόρουμ είχε περάσει απαρατήρητο για πολλούς και διαφόρους λόγους που δεν υπάρχει καμία αξία να τους πω...
Μέχρι που "έσκασε" ένα email πριν ένα χρόνο περίπου και έλεγε κάτι για πίτα του μοτό.γρ και να πάμε βόλτα να την κόψουμε και κάτι τέτοια.... μας πρόλαβε η κακοκαιρία και να σου καινούργιο email με νεώτερα στο φόρουμ.... ε αυτό ήτανε κόλλησα!
Η πρώτη συνάντηση βέβαια δεν ήταν στην πίτα αλλά λίγες μέρες αργότερα την Κυριακή των εκλογών που μαζευτήκαμε με τη γιαγιά αρκούδα στην Πεντέλη.... Οι δισταγμοί και οι αμφιβολίες που είχα για το αν έκανα καλά που πήγα εκεί παρόλο που δεν ήξερα κανέναν, εξαφανίστηκαν μέσα σε 5 λεπτά.....
Τι να πω.... Αυτός ο χρόνος που πέρασε στο φόρουμ μόνο θετικά είχε για μένα αφού γνώρισα πολλούς αξιόλογους ανθρώπους, κάνουμε παρέα, πάμε εκδρομούλες, μαζευόμαστε και λέμε ο καθένας το δικό του και άλλα τέτοια ωραία.....
Τα άσχημα έχω μια τάση να τα ξεχνάω (δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό... μάλλον και τα δύο) γι' αυτό δεν θα πω τίποτα γι' αυτά!
Να 'μαστε καλά!![]()
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!