Φίλε μου το λαστιχοα μπρος πίσβ ειναι στις ιδιες διαστασεις με του Hornet 600!![]()
Φίλε μου το λαστιχοα μπρος πίσβ ειναι στις ιδιες διαστασεις με του Hornet 600!![]()
Υπαρχει κανεις αλλος?![]()
λοιπον, λογω φιλου που θελει να παρει το χορνετακι εχω τις εξης αποριες
1) Κανει περιπου 4000Ε καινουργια απο το imported bikes? Υπαρχει περιπτωση να το βρει εκει καινουργιο η μεταχειρισμενο, η πρεπει να ειναι πολυ τυχερος για να το βρει ετοιμοπαραδοτο?
2)Απο ανταλλακτικα υπαρχει καλυψη?
3) Γινεται το μαγαζι να το στειλει στην κρητη?
4) Σερβις κλπ γινονται και σε συνεργειο Χοντα?
5) Στον δρομο τωρα πως πηγαινει? Στην πολη βολευει η θελει πολυ συμπλεκτη?
6) Σε επαρχιακους δρομους με στροφιλικι θελέι πολλες αλλαγες στις ταχυτητες για να τραβαει η ειναι ενταξει?
7) Ειναι αξιοπιστο σαν το 600?
8) Με δυο ατομα τα καταφερνει?
9) Στην ευθεια ειναι πιο γρηγορο απο οτιδηποτε μεχρι 400κε?![]()
Αυτααα
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alex6RR
υπαρχει κανεις αλλος με hornet 250?![]()
![]()
na se rothsw:to phres opws einai sth foto h ebales allh eksatmish k lastixa;kai de fobhthikes thn aksiopistia enos metax. pou kykloforei sthn agora ths japan pano apo 7 xronia.milaw genika gia ta cb250.alhtheia ti montelo einai;2003 nomizw giati mono ayta exoun th sygkekrimenh zanta.kalotaksido opws k na xei
.Αρχικά δημιουργήθηκε από xt 125
na se rothsw:to phres opws einai sth foto h ebales allh eksatmish k lastixa;kai de fobhthikes thn aksiopistia enos metax. pou kykloforei sthn agora ths japan pano apo 7 xronia.milaw genika gia ta cb250.alhtheia ti montelo einai;2003 nomizw giati mono ayta exoun th sygkekrimenh zanta.kalotaksido opws k na xei
PS:sorry pal nomisa oti exeis ayto to ashmi sth prwth foto tou net...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
λοιπον, λογω φιλου που θελει να παρει το χορνετακι εχω τις εξης αποριες
1) Κανει περιπου 4000Ε καινουργια απο το imported bikes? Υπαρχει περιπτωση να το βρει εκει καινουργιο η μεταχειρισμενο, η πρεπει να ειναι πολυ τυχερος για να το βρει ετοιμοπαραδοτο?
2)Απο ανταλλακτικα υπαρχει καλυψη?
3) Γινεται το μαγαζι να το στειλει στην κρητη?
4) Σερβις κλπ γινονται και σε συνεργειο Χοντα?
5) Στον δρομο τωρα πως πηγαινει? Στην πολη βολευει η θελει πολυ συμπλεκτη?
6) Σε επαρχιακους δρομους με στροφιλικι θελέι πολλες αλλαγες στις ταχυτητες για να τραβαει η ειναι ενταξει?
7) Ειναι αξιοπιστο σαν το 600?
8) Με δυο ατομα τα καταφερνει?
9) Στην ευθεια ειναι πιο γρηγορο απο οτιδηποτε μεχρι 400κε?![]()
Αυτααα
TIS IDIES APORIES KAI APO EMENA AN MPOREIS NA APANTHSEIS....REZ EISAI APO TO GROTHISTAN.....XANIA CITY;
2)υπαρχουν
3)οχι δεν εχει αλλο
4)και στην Yamaha γινονται αν το θες αλλα γιατι να το πας συγκεκριμενα στην Χοντα?εγω το παω σε δικο μου μηχανικο!
5)στον δρομο παει μια χαρα!ναι θελει πολυ συμπλεκτη γοσο χρειαζετε για να το οδιγησεις!
6)το μηχνακι εχει τραβηγμα και αισθηση οπως του 600
7)ειναι Αξιοπιστο σαν το 600
8)με δυο ατομα τα καταφερνει και χοραει και 3το αν εχεις χορο!![]()
9)ειναι γρηγοροτερο απο χτ600-BMW GS650- bandit 400 cb 400 ktlpeinai mhxanaki assow sto maniki!
φιλε χτ125 γιατι πρεπει να ειναι 7ετιας? οχι τα λαστιχα ειναι απο το εργοστασιο σε αυτες τις διαστασεις!δεν ειναι 7ετιας και μεταχειρισμενο!αυτα!![]()
το μηχνακι μου ειναι αυτο στο αβαταρ μου!
Πως γίνεται να έχει ίδιο τράβηγμα με το 600 ;
Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value.
δεν ξερω για το τραβηγμα αλλα τελικη εχω 191,78 καθαρα!και εχω κοφτες στις 16.000prm το μηχανακι δεν το πιστευουν οτι ειναι 250:smilea:![]()
Τι εννοείς ;Αρχικά δημιουργήθηκε από Alex6RR
δεν ξερω για το τραβηγμα αλλα τελικη εχω 191,78 καθαρα!και εχω κοφτες στις 16.000prm το μηχανακι δεν το πιστευουν οτι ειναι 250:smilea:![]()
Με Gtech το μέτρησες ;
Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value.
Η αλήθεια είναι οτι είναι τρομερό μηχανάκι αλλά ρε φίλε Αλέξη...δεν είναι όπως τα λες!191 τελική χλωμό το βλέπω,και γιαυτό έψαξα και βρήκα
Τέστ ΜΟΤΟ
Ισχύς στον τροχό: 35,3/13.000
Ροπή στον τροχό: 2,2/10.000
Τελική:162 km/h
Επιτάχυνση(0-400): 14,7''
Μέση κατανάλωση: 15,6 km/lit
Βάρος (γεμ): 166 kg.
Τρομερό 250cc πάντως και κρίμα που δεν έρχεται στο Ηλλάντα!
CBF600S
Με αυτή τη λογική το 600 πόση τελική έχει; 2.1 Mach;Αρχικά δημιουργήθηκε από Alex6RR
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Και από πού είπαμε ότι το αγοράζουμε;![]()
(Να περιμένω κι εγώ pm;)
απο το διαστημικο σταθμο της περιοχης σας!Αρχικά δημιουργήθηκε από artech
Και από πού είπαμε ότι το αγοράζουμε;![]()
:rotflmao:
Kαι εδω ενα πμ μιας το καλοκαιρι θα αναζητησουμε μια καλη 250.Παντως
να επισημανω καποιες παρατηρησεις τα 250cc δεν ισχυουν.Εΐναι μονο τα αλογα για α1.Αμα κοιταξεις το διπλωμα σου λεει 25κw η 0.16κw ανα κιλο της μηχανης σου.Η hornet οπως λεει ο Ζαn ειναι 166κιλα αρα 166x0.16=26,56KW αρα 35,61754 ιπποι αρα εισαι οκ![]()
![]()