ναι επιτελους την πήρα!!
αυτος που μου την πουλησε με επιασε λιγο κοτσο, αλλα δεν πειραζει ειναι η πρωτη μου οποτε τωρα αλλα πραματα εχουν σημασια! τελοσπαντων οπως καταλαβαινετε ειμαι αρκετα ενθουσιασμενος και πραματα που πριν να την παρω δεν μου κανανε και πολυ εντυπωση τωρα τα σκεφτομαι και αναρωτιεμαι...
αναυτικοτερα εχω μοντελο του 92. ξερετε με φωτα που δεν σβηνουν και χωρις μετρητη βενζινης. αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι σε ενα μηχανακι που οταν εβγαινε ηταν απ τους μπροσταρηδες της εταιρειας δεν βαλανε μετρητη βενζινης τη στιγμη που απ οτι φανταζομαι με το ταπεινο μου μυαλο δεν χρειαζεται τεχνολογια νασα για να το βαλεις.... και γενικα μου φαινεται πολυ ακυρο που δεν εχει.. το θεωρουσα μεχρι τωρα απ τα βασικοτερα οργανα ενος οχηματος... αν μου το λεγαν δηλαδη χωρις να το δω μαλλον θα το θεωρουσα ανεκδοτο...
υποψιαζομαι στο μελλον θα σπαστω πολυ απ αυτην την ελλειψη μιας και δεν ειμαι ο πιο προσεκτικος σε τετοια πραματα ανθρωπος και αν δεν εχω το κοκκινο χρωματακι να μου λεει προσεχε μαλακα μαλλον θα την κανω συχνα την μαλακια...![]()
![]()