Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 19 από 19

Θέμα: Μεταχειρισμένο σπορ 400αρι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdil
    [B]
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
    υπαρχει και η εξης λογικη.παιρνεις ενα μεταχειρισμενο 250(πχ cbf η καποια τετοια παπαρια) .....

ρε φιλε βεντουζα οποιος αγοραζει παπαριες ειναι ....παπαρας?? επειδη εχω cbf 250 προβληματιστηκα απο το posts σου
    μηπως να το αλλαξω αμεσως γιατι μου καθισε καπως ο χαρακτηρισμος

Όχι ρε συ εμείς χαρακτηρίζουμε τα μηχανάκια όχι αυτά εμάς!

Παγανιστικόν μέλος Το avatar του/της Κανένας

Re: Μεταχειρισμένο σπορ 400αρι

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitrisp
    Γεια χαρα σε ολους,

προσανατολιζόμουνα στα παλιά σπορ 400αρια

Μην αγοράσεις μηχανή, που δεν έχει εισαχθεί Ελλάδα από την επίσημη αντιπροσωπεία
    Τα εισαγωγής 400 εκτός του ότι είναι αμφιβόλου προέλευσης, εκτός του ότι έχουν γυρίσει το κοντέρ τους 2 φορές, έχουν πανάκριβα και δυσεύρετα ανταλλακτικά
    Εάν αγοράσεις κάτι τέτοιο, απλά γίνεσαι αργά η γρήγορα, ένας ακόμα κρίκος, μιας κλεμμένης αλυσίδας

υγ Ρώτα πόσο κάνουν πχ τα όργανα του cb400
    Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdil
    [B]
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
    υπαρχει και η εξης λογικη.παιρνεις ενα μεταχειρισμενο 250(πχ cbf η καποια τετοια παπαρια) .....

ρε φιλε βεντουζα οποιος αγοραζει παπαριες ειναι ....παπαρας?? επειδη εχω cbf 250 προβληματιστηκα απο το posts σου
    μηπως να το αλλαξω αμεσως γιατι μου καθισε καπως ο χαρακτηρισμος
    εισαι με τα καλα σου;
    θα αλλαξεις μηχανακι επειδη δεν μου αρεσει εμενα;
    αυτο που για μενα ειναι παπαρια σε καποιον αλλον αρεσει κ τουμπαλιν.

το παιδι χαλβαδιαζει σκυφτα, αβολα μηχανακια (οπως και εγω:rotflmao: ). Γιαυτον το λογω το cbf για μενα αποτελει μια λογικη, καθολου αρεστη επιλογη μεχρι να παρει αυτο που θελει..
    Για σενα μπορει να ειναι το ιδανικο..

Η αλήθεια είναι οτι δεν εχω οδηγήσει και πολυ για να έχω ολοκληρωμένη εικόνα, μονο ενα CB400 για το δίπλωμα, ενα FZR400 για κάμποσες ώρες και 4-5 φορες ενα KTM640 ενός φίλου μου που με βόηθησε να κάνω τα πρώτα μου βήματα. Κανένα παντως απο αυτά δεν τα έχω οδηγήσει για πάνω απο 2 ωρες τη φορά.

Απο αυτά, απο αποψη άνεσης το CB400 και FZR400 μου φάνηκαν παρόμοια αν και προσωπικά μου άρεσε παραπάνω το FZR. Ισως να είναι και θέμα ύψους και βάρους (είμαι γύρω στο 1.95 και την τελευταία φορα που ζυγίστηκα πλησίαζα επικίνδυνα τα 100 κιλά) πάντως η πολύ όρθια στάση δε με βολεύει και πολύ. Άλλωστε και SS απο SS διαφέρει: αυτό το FZR δεν με ανάγκαζε να σκύψω και πολύ γιατι το τιμονι δεν απείχε και πολύ απο τη σελα. Αντιθέτως σε ενα GSXR600Κ4 που είχα ανεβει (εν στάσει) αισθανόμουνα λες και είμουνα απλωμένη πετσέτα πάνω απο το ντεπόζιτο. Μπορεί να ήταν και ιδέα μου πάντως δεν μου φάνηκε και πολύ ανετη η στάση.

Οσο για τα αναλλακτικά δεν ξερω τι παίζει εδω, παντως απο ebay κλπ. και γενικά απο εξωτερικό δεν φαινονται και εξωφρενικές οι τιμές. Και, οπως και να' χει, δεν με προβληματιζει τόσο αν θα χρειαστεί σε κάποια φάση να αλλαξω ενα δυο πράματα (οργανα ή δεν ξέρω και γω τι), κάποια πατέντα θα βρω να κανω. Αυτο που φοβάμαι ειναι να ειναι "ταλαιπωρημένο" περαν πάσης ελπίδος το μηχανάκι και να βγάζει συνεχώς προβλήματα που να μην μπορουν να διορθωθούν χωρις μεγαλες αλλαγές και να μην με αφήνουν και να μάθω σωστά (αν το μηχανακι ειναι δύστροπο λογω κακορυθμισμένων καρμπυρατέρ κλπ.). Γινεται να ειναι τοσο κατεστραμμένο το μοτερ και να ακουγεται και να αποκρίνεται (στο γκάζι) σχετικά καλα;

Το αλλο που με προβληματιζει μετα απο κανα-δυο τετοια 400ακια που είδα ειναι οι αναρτήσεις. Γιατι ειναι τοσο μαλακες ρε παιδια; Μου δινουν την εντύπωση οτι θα τερματισουν με το παραμικρό. Ειναι γενικό φαινόμενο αυτο; Παντως ενα CBR600F της ιδιας περιοδου που εχω δει δεν εχει τετοιο πρόβλημα.

Τελος πάντων, βλακεία κανω και το ξέρω αλλα δε βαριέσαι. Αν δεν βρώ καποιο που να φαινεται της προκοπής θα πάω για κανα GS500 μαλλον που απ'οτι εχω δει μπορείς να βρεις σε παραπλησιες τιμές (κοντα στα 3000) αρκετά καινουρια. Βασικά αυτό θα 'πρεπε να κάνω εξ 'αρχής αλλα...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2005, 15:16
  2. Μεταχειρισμένο!!!!!
    από nikoskkk στο forum BMW
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2005, 18:17
  3. Modenas μεταχειρισμενο....
    από KeLeYTiS στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2005, 16:48
  4. μεταχειρισμένο Fazer
    από angels_gr στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 28/01/2005, 14:59
  5. Μεταχειρισμενο v-strom 650
    από eliasgr στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2004, 00:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ