Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 40

Θέμα: τελετη λήξης

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Ευτυχως που ηταν και ο Τσακυ τσαν.

Οσο σκεφτομε οτι τα καπιτοσκυλα ανοιγουν τα τσουβαλια με το χρημα και τα διασκορπανε ασυστολα για μια μαλακια χωρις ιδανικα,σκοπο,ουσια και με τα ιδια χρηματα θα σωνωνταν πολλες χωρες που ψοφανε απο πεινα-δειψα, μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι.

Να πω την αληθεια σκεφτηκα μια τρομοκρατικη ενεργεια στο τελος της ληξης να μην μεινει ουτε φωλια ουτε κολυμπιθροξυλο , μπας και σταματαγε αυτη η παπαρ'ι'α!

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    O Page ήταν αυτός πάνω στο λεωφορείο μαζί με τον Μπεκ-Χαμ???
    Έβαλα στιγμιαία να δω την τελετή λήξης και κάτι μου θύμιζε ο κωλόγερος
    Πώς έγινε έτσι...

Είδα στιγμές(μόνο) από την τελετή λήξης μιας και δεν άντεξα το φρουφρού και το καρακιτσαριό...κάτι από γιουροβύζιον των παλιότερων χρόνων μου θύμισε όσο είδα.

Οι ομπρέλες των Ηνωμενοβασιλιάδων πολύ σε gay parade έφερναν...αν φόραγε κι ο Μπεκ-Χαμ κάνα στρίγκο θα έδενε το γλυκό καλύτερα:rotflmao: :rotflmao:
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Καλα..εννοειται πως 8α μας βγουν τα ματια το 2012 με αυτα που 8α δουμε στο Λονδινο...οσο για την τελετη ληξης...κι εγω μια δυο σκηνες ειδα και μετα βαρε8ηκα....Ηταν σαν να τρως ενα γλυκο τιγκα στη ζαχαρη και λιγωνεσαι με τη μια....ε...αυτο σε οπτικη version...
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Το πρόβλημα είναι πως η Κίνα έχει πάρα πολύ πλούσια ιστορία να συνδέσει και να δείξει σε εκδηλώσεις, αλλά όλες είναι Αυτοκρατορικής Προέλευσης (Μανδαρίνοι) που είναι non-grata απο την Κυβέρνηση/Δικτατορία της Κίνας.

Ούτε ενας Δράκος... ούτε μια απεικόνιση της Κινέζικης τέχνης πλην ελαχίστων πραγμάτων στην τελετή έναρξης. Μόνο μιλιταριστικές κινήσεις και συγχρονισμοι που απεικονίζουν όντως την σημερινή Κίνα.

Για την τελετή λήξης... κανένας εντυπωσιασμός. Καμία φαντασία... ίσως ενα κλικ αίσθησης κατά το σβύσιμο της φλόγας... αλλά μέχρι εκεί.

Όσον αφορά τον συμβολισμο των αγώνων.. τι να σου κάνουν οι αγώνες .όταν στην Οσετία και στο Θιβέτ μόνο αγώνες δεν είδαν αλλά βία και μάχες;

Η τελευταία αναλαμπή των αγώνων έγινε εν Ελλάδι το 04 ,... ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ.. εκεί όπου κανείς δεν απείχε. Μόνο ο πόλεμος στο Ιράκ απο τους "αιωνίους Ρωμαίους" των ΗΠΑ φρόντιζαν να συντηρούν.

Ούτε λογοκρισία , ούτε μιλιταρισμοί. Η εξύψση του ανθρώπινου πνεύματος ... το Άτομο μέσα στο Σύνολο.

Και αμέσως μετά την Κίνα... όποιος είδε το Αγγλικό σκέτς (έτσι θα το αποκαλέσω) και του άρεσε μάλλον για συναυλία πρέπει να πάει και οχι για Αγώνες.

Απο τον Δήμαρχο του Λονδίνου που μπήκε σαν μπακάλης με τα χέρια στις τσέπες και το σακκάκι ανοιχτό (παίζει ρόλο και το εθιμοτυπικό, όσο και αν είνα εικόνα μόνο) μέχρι και το κιτς του κόκκινου λεοφωρείου και του broadway σκετς που δεν καταλαβαίνω τι έδειχνε απο την Ιστορία της Μ.Βρεττανίας και τον συσχετισμό του αθλητισμού.

Εκτός και αν η στραβοκλωτσιά του Μπέργκαμ ήταν το απαύγασμα της αθλητικής συμμετοχής.

Περαστικά τους και περαστικά μας. Όσοι έχετε κάπου το βίντεο με την τελετή έναρξης και λήξης εδώ (αφαιρέστε το κιτς των datsun κτλ.. που το ΕΚΡΑΞΕ πολύ κόσμος εντός και εκτός)... βάλτε το να παίξει και συγκρίνετε.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Το πρόβλημα είναι πως η Κίνα έχει πάρα πολύ πλούσια ιστορία να συνδέσει και να δείξει σε εκδηλώσεις, αλλά όλες είναι Αυτοκρατορικής Προέλευσης (Μανδαρίνοι) που είναι non-grata απο την Κυβέρνηση/Δικτατορία της Κίνας.

Ούτε ενας Δράκος... ούτε μια απεικόνιση της Κινέζικης τέχνης πλην ελαχίστων πραγμάτων στην τελετή έναρξης. Μόνο μιλιταριστικές κινήσεις και συγχρονισμοι που απεικονίζουν όντως την σημερινή Κίνα.

Για την τελετή λήξης... κανένας εντυπωσιασμός. Καμία φαντασία... ίσως ενα κλικ αίσθησης κατά το σβύσιμο της φλόγας... αλλά μέχρι εκεί.

Όσον αφορά τον συμβολισμο των αγώνων.. τι να σου κάνουν οι αγώνες .όταν στην Οσετία και στο Θιβέτ μόνο αγώνες δεν είδαν αλλά βία και μάχες;

Η τελευταία αναλαμπή των αγώνων έγινε εν Ελλάδι το 04 ,... ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ.. εκεί όπου κανείς δεν απείχε. Μόνο ο πόλεμος στο Ιράκ απο τους "αιωνίους Ρωμαίους" των ΗΠΑ φρόντιζαν να συντηρούν.

Ούτε λογοκρισία , ούτε μιλιταρισμοί. Η εξύψση του ανθρώπινου πνεύματος ... το Άτομο μέσα στο Σύνολο.

Και αμέσως μετά την Κίνα... όποιος είδε το Αγγλικό σκέτς (έτσι θα το αποκαλέσω) και του άρεσε μάλλον για συναυλία πρέπει να πάει και οχι για Αγώνες.

Απο τον Δήμαρχο του Λονδίνου που μπήκε σαν μπακάλης με τα χέρια στις τσέπες και το σακκάκι ανοιχτό (παίζει ρόλο και το εθιμοτυπικό, όσο και αν είνα εικόνα μόνο) μέχρι και το κιτς του κόκκινου λεοφωρείου και του broadway σκετς που δεν καταλαβαίνω τι έδειχνε απο την Ιστορία της Μ.Βρεττανίας και τον συσχετισμό του αθλητισμού.

Εκτός και αν η στραβοκλωτσιά του Μπέργκαμ ήταν το απαύγασμα της αθλητικής συμμετοχής.

Περαστικά τους και περαστικά μας. Όσοι έχετε κάπου το βίντεο με την τελετή έναρξης και λήξης εδώ (αφαιρέστε το κιτς των datsun κτλ.. που το ΕΚΡΑΞΕ πολύ κόσμος εντός και εκτός)... βάλτε το να παίξει και συγκρίνετε.

Gandalf
    δηλαδη η βισση και ο ρουβας ειναι ο ελληνικος πολιτισμος?η μηπως οι παριοι και οι λοιποι δηθεν ποιοτικοι.Τελικα μαλλον το datsun δεν ηταν και τοσο ξεκαρφωτο.
    Καλυτερα χιλιες φορες zeppelin και σκαθαρια.

madox...

Να με διαβάζεις προσεκτικά...

Όσοι έχετε κάπου το βίντεο με την τελετή έναρξης και λήξης εδώ (αφαιρέστε το κιτς των datsun κτλ.. που το ΕΚΡΑΞΕ πολύ κόσμος εντός και εκτός)... βάλτε το να παίξει και συγκρίνετε.
    Που ακριβώς είπα οτι μου άρεσε ο Ρουβάς κτλ;;;.... Εγώ εμμένω στην εικόνα με το κοριτσάκι και στα τελετουργικά που έγιναν πριν απο αυτό. Αυτή η δήθεν εικόνα του πάρτυ μου προκαλεί θυμηδία.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Μην απαξιώνετε έτσι ελαφρά τι καρδία το μπουζουκοπόπ
    Είναι ΕΝΑ κομμάτι απο την τρέχουσα παραγωγή του ΟΠΟΙΟΥ πολιτισμού παράγουμε.
    Και η αντίδραση και ή αγάπη, των ακουσμάτων και των εικόνων αυτών, θα φέρει αποτέλεσμα, που ίσως να είναι η εξαφάνιση του Ελληνικού στοιχείου μέσα στον αμερικάνικο λαπά σκέψης, αλλά, ίσως, να είναι η γενεσιουργός αιτία για κάποιον άλλον "χρυσό αιώνα".
    Ποτέ δεν ξέρεις τι θα βγάλει μια (άσκημη?) εγκυμοσύνη!!
    Αλλο είναι όμως, να μην μου αρέσει αυτό που έχω, αλλα να ξέρω ΤΙ ΕΙΜΑΙ,
    Ένας Εφιάλτης-Λεωνίδας Ενας αυτοκράτορας-βλάχος, Ενας αριστοκράτης-πειναλέος Ενας επαναστάτης-προδότης Ένας γραικύλος -προσκυνημένος -

εσαεί όμως Καραϊσκάκης με datsun και ρουβήτσες

Και ειναι άλλο να κρύβω τον εαυτό μου, τον κουμφούκιο μου τον αυτοκράτορα μου τον Μάο μου ΠΑΡΟΥΣΙΆΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΚΙΤΣΟΚΛΑΜΟΥΡΙΑ στους απέξω για να μου πετάξουν σε μένα τον κιτρινιάρη παλιάτσο, μερικά μηδενικά euro ή $ ή να με αφήσουν να (ξε)πουλήσω την πραμάτεια μου στα παζάρια τους

κάποτε οι πεινασμένοι τραγουδάγανε

""και στην καντωνα χιλιάδες σφάζουν
    προλεταρίους ηρωικούς""

τωρα στην λήξη τι τραγουδάγανε??

οτι δειξει το σπρα'ι'τς
    οταν λεμε οτι καποιος τοπος ειναι πολιτισμενος η οτι παραγει πολιτισμο εννοουμε οτι παραγει θεατρο, μουσικη ,λογοτεχνια και αθλητισμο .δεν γινεται να παραγεις μονο καλη μουσικη και να λες οτι επειδη το μουσικο επιπεδο της χωρας μου ειναι καλο θα συμπαρασυρει και το επιπεδο της κοινωνιας (μηπως αυτο εννουμε τελικα πολιτισμο).οσων αφορα την ενχωρια και ξενη μουσικη ειναι ακριβως το ιδιο, τα λογια ειναι χωρις νοημα, μεσα σε ενα επαναλαμβανομενο ρυθμο (τυχαια?).ελπιζω να μην βγηκα εκτος θεματος αλλα καποτε σε αυτον τον τοπο οταν ενας πολιτης ηθελε να βρισει καποιον αλλον ,απηγγειλε μια αποτροπεα πραξη απο καποια τραγωδια
    όποιος εις την ορθήν του γνώμην περί οποιουδήποτε αντικειμένου προσθέσει την διαφοράν, η οποία το διακρίνει από όλα τα άλλα, αυτός θα έχει αποκτήσει την γνώσιν αυτού, ενώ προηγουμένως δεν είχε παρά απλώς μία γνώμη..

Πάντως στο 8λεπτο που είχαν οι Κινέζοι στην τελετή λήξεις το 2004 είχε δράκους...

ermiss ...

και εκεί έμειναν. Επειδή έχω διαβάσει 1-2 βιβλία για την Κινέζικη μυθολογία , το ζώο Τίγρης και το μυθολογικό ( ;;; ) τέρας του Δράκου είναι το Α και το Ω στην όλη αφήγηση της.

Αλλά ο δράκος στην Κίνα κατά κόρον αποτελεί και "Αυτοκρατορικό Οικόσημο" , κάτι που σίγουρα δεν θα ήθελε να προβάλει το καθεστώς εκεί. Πραγματικά είναι τεράστια η ιστορία τους και παρέμειναν σε 1-2 μόνο νύξεις και μετά όπως λέει ο Tai άρχισαν με "άσχημες και παραμορφωμένες παραστάσεις" να πείσουν τον κόσμο για το παρόν τους.

Λες και στον αιώνα της πληροφορίας δεν γνωρίζουμε τι γίνεται εκεί ... όσο και αν επιβάλουν λογοκρισία.

Στην Ελλάδα μόνο φίλε Tai θα διαφωνήσω όσον αφορά την παραγωγή πολιτισμού. Γιατί πραγματικά στο συγκεκριμένο θέμα, θα πρέπει πέρα απο την προσωπική μας ικανοποίηση (μπουζούκια, pop, Νεο-Ελληνικά τερτίπια κτλ. ) , το όλο εγχείρημα παραγωγής πολιτισμού θα πρέπει να οδηγεί σε εξέλιξη ανθρώπων και σκέψης, ... σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτό εδώ και καιρό , πλέον δεν το κάνουμε παρά σε ελάχιστα επίπεδα (εντός της χώρα μας) ... κυρίως το κάνουν παιδιά της χώρας αλλά βασισμένοι σε ξένα θεμέλια (βλ. Επιστημονικά επιτεύγματα στο εξωτερικό π.χ. )

Δυστυχώς είμαστε μια χώρα που εκτός του οτι δεν παράγει πολιτισμό , πέφτει σε λήθαργο και ξεχνά ή αν θες "σκοτώνει" και την ιστορία της λίγο-λίγο. Τα σημάδια είναι εμφανή , αλλά κανείς δεν ασχολείται.

Gandalf

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Σε οτι αφορα στο Jimmy Page +100000

χεστηκα αν ηταν ακυρο, ακαιρο, μη πολιτικως ορθο, κιτσια κτλ

εμενα μ αρεσε

Αλλωστε μαζι με τους Floyd ειναι οτι καλυτερο εχει εξαγει το νησι...

και τους black sabbath
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Συγγνώμη ο Ρουβάς η Βίση κοκ είπαν δικά τους τραγούδια??

Εμένα μου άρεσε ο γύφτος, είναι αυτός που σταματάμε να πάρουμε το καρπούζι ή τα φρούτα μας στα νησιά πολλές φορές... ούτε οι ξένοι το θεωρούν κακό, εμείς γιατί να το θεωρήσουμε?? Δεν είναι κάτι που υπάρχει, δεν είναι μέρος μας???

Εμένα η λήξη και η έναρξη της Ελλάδας μου άρεσε πάρα πάρα πολύ... από τις ωραιότερες που χω δει

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Εμένα μου άρεσε γιατί είμαι καλόβολος άνθρωπος

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    Συγγνώμη ο Ρουβάς η Βίση κοκ είπαν δικά τους τραγούδια??

Ρε το youtube περα απ΄την ζεμπεκια που ριξε ο ρουβας , να μην εχει το καραπιπερι(καλα το λεω ) του ιδιου.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Από την Τελετή υποδοχής...
    από morpheus στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 13/07/2006, 09:03
  2. Έχουν τα λάδια ημερομηνία λήξης;
    από gRim στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 25/05/2005, 22:57
  3. Και τα ποτά έχουν ημερ/νία λήξης !
    από takiskan στο forum Συναντήσεις & βόλτες