Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 27 από 27

Θέμα: Εξουσιοδοτημενο Suzuki Περιστερίου

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Ξερεις καποιο μαγαζι που να αγοραζει μια μηχανη πχ 10ε και να την πουλησει ακριβως τοσο 0σε καποιον αλλο βρε Ανδρεα??
    Ναι, το εχω κανει αρκετες φορες..

Ειναι αναλογα τι βγαζεις απο το καινουργιο που εχεις δωσει για την ανταλλαγη ρε'συ.. Αν εχει κερδος απο το καινουργιο δεν σε νοιαζει το μτχ.. Το δινεις οσο το πηρες, καμια φορα και λιγοτερα αμα τυχει.. Αν εχει κερδος 800-900? απο το καινουργιο δεν πειραζει να χασεις 100-200 απο το μτχ ετσι δεν ειναι?
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
    Αν εχει κερδος 800-900? απο το καινουργιο δεν πειραζει να χασεις 100-200 απο το μτχ ετσι δεν ειναι?
    Συγνωμη, Ελληνικα μιλαει ο κυριος;
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Τι ειπα ρε'συ?
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator

Μην δείτε άνθρωπο να πάει για κατούρημα ...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Και ξαναεπαναφερομαι το θεμα μιας και εφτασε η ωρα του 2ου Service.
    OK...δεν ειχα κανα παραπονο απο τα παιδια εκει...αλλα πολυ μου τη σπαει που ο αρχιμηχανικος ασχολειτε με "καποια" μηχανακια...και τα άλλα τα αναλαμβάνουν τα.."παιδια".

Τεσπα...μεχρι να τελειωσει η εγγυηση....σε εξουσιοδοτημενο θα το πηγαινω...γιατι εγω προτιμάω την μηχανη να την πιανει ΕΝΑΣ...με αυτον να μιλαω...και με αυτον να συννενοουμαι...και οχι το καθε "παιδι" που κανει την πρακτικη του εκει περα.

Λοιπον...για το αλλο συνεργειο του Sfakianakh στη Συγγρου ...ξερουμε τίποτα ?
    Καμια ταπα λαδιου ξεχασμενη στον πάγκο ? Φιλτρο λαδιου απο Scania κλπ κλπ ? ? ?

Για πειτε οι γνωρίζοντες.

Ενας γνωστος μου ειπε οτι αυτο το συνεργειο ( Στο Μπουρναζι) δεν ειναι συνεργειο αλλα παρθεναγωγειο.....
    Εγω το βρηκα ρατσιστικο αυτο και συνεχισα να το πηγαινω εκει το στρωμα μου. Ο Μιχαλης ηταν παντα εξυπηρετικος και οπου χρειζοταν εδινε λυσεις. Οτι ηταν μεσα στην εγγυηση αλλαζε χωρις δευτερη κουβεντα. Οτι ηθελε λιγο πραραπω σκεψη , με λιγη πιεση δικη μου, γινοταν και εν τελει μπορω να πω οτι με τον καιρο γινονται καλυτεροι καθως και οι ιδιοι γνωριζουν καλυτερα το μηχανακι και τα προβληματα του. (Μιλαω παντα για το DL)

Απ' την αλλη δε βρηκα και κανα καλυτερο εξουσιοδοτημενο.

Τελος οταν πηγα για να το δωσω, δε χρειαστηκε δευτερη κουβεντα και μου εδωσε τιμη που ουτε μονος μου δε μπορουσα να το δωσω .

Αυτα για Suzuki. Τωρα για BMW, διοτι ως γνωστον ειναι και εξουσιοδοτημενοι BMW, μαλλον θα ελεγα να δοκιμασει καποιος καπου αλλου.

Χαρης

Κάποια στιγμή είχα παει να ρωτήσω για το burgman το 400, ο τύπος χωρίς να σηκωθεί από εκεί που καθόταν μου δείχνει με το χέρι του το μηχανάκι και μου λεει ΄εκεί είναι αν θες να το δεις΄ .....πάω το βλέπω και τον ρωτάω τιμή...μου λεει την τιμή καταλόγου...τον ρωτάω ...τι δώρα δίνετε μαζί με την μηχανή? Και μου λεει αυτά θα τα πούμε όταν θα αποφασίσεις να την πάρεις !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:hypnotize

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasfazer
    Κάποια στιγμή είχα παει να ρωτήσω για το burgman το 400, ο τύπος χωρίς να σηκωθεί από εκεί που καθόταν μου δείχνει με το χέρι του το μηχανάκι και μου λεει ΄εκεί είναι αν θες να το δεις΄ .....πάω το βλέπω και τον ρωτάω τιμή...μου λεει την τιμή καταλόγου...τον ρωτάω ...τι δώρα δίνετε μαζί με την μηχανή? Και μου λεει αυτά θα τα πούμε όταν θα αποφασίσεις να την πάρεις !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:hypnotize
    Μιλαμε τον καταταλαιπωρησες τον ανθρωπο...αισχος !!!!
    :rotflmao:

Εμ βεβαια....πουλησει δεν πουλησει...στο τελος του μηνα ο Σφακιανακης θα του εχει βαλει τον μισθουλακο του στο λογαριασμο του...τι τον νοιαζει ?

Ειναι η μεγαλη οικονομικη κριση που περνανε οι εμποροι...που λεγαμε κα ισε αλλο post.....

Θελω μια φορα να δω καποιον να παει στο Media Markt, να ρωτησει τον πολιτη ποσο του αφηνει την τηλεοραση 40" απ'την τιμη που εχει και τι δωρα δινουν μαζι..

Ξαναπροσλήφθηκααααα!!!! Το avatar του/της micele
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Και ξαναεπαναφερομαι το θεμα μιας και εφτασε η ωρα του 2ου Service.
    OK...δεν ειχα κανα παραπονο απο τα παιδια εκει...αλλα πολυ μου τη σπαει που ο αρχιμηχανικος ασχολειτε με "καποια" μηχανακια...και τα άλλα τα αναλαμβάνουν τα.."παιδια".

Τεσπα...μεχρι να τελειωσει η εγγυηση....σε εξουσιοδοτημενο θα το πηγαινω...γιατι εγω προτιμάω την μηχανη να την πιανει ΕΝΑΣ...με αυτον να μιλαω...και με αυτον να συννενοουμαι...και οχι το καθε "παιδι" που κανει την πρακτικη του εκει περα.

Λοιπον...για το αλλο συνεργειο του Sfakianakh στη Συγγρου ...ξερουμε τίποτα ?
    Καμια ταπα λαδιου ξεχασμενη στον πάγκο ? Φιλτρο λαδιου απο Scania κλπ κλπ ? ? ?

Για πειτε οι γνωρίζοντες.

την άλλην εβδομάδα θα πάω το δικο μου στον βοτανικό για το 2ο service
    θα γραψω εντυπωσεις,εαν ξερετε και εσεις κατι πείτε...πάντως εχω ακούσει καλα λογια.

παλι HONDA ρε παιδια??
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
    Θελω μια φορα να δω καποιον να παει στο Media Markt, να ρωτησει τον πολιτη ποσο του αφηνει την τηλεοραση 40" απ'την τιμη που εχει και τι δωρα δινουν μαζι..

καλως η κακως ειναι πια κοινη πρακτικη στα αυτοκινητα και στις μηχανες
    θεε ποσο μπλε ξοδεψες για να μη σε βλεπω!!!
    Ο. ΕΛΥΤΗΣ

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Thanx σε όλους.
    Βασικα ηθελα να μαθω αν είχε γίνει τίποτα χοντρο εκει πέρα (αυτο με τις τιμονοπλακες με ανυσηχεί κάπως).
    Για το κλασσικο service μιλάμε πάντα....γιατι ο καλός μηχανικός....στην επιλυση προβληματων φαίνεται...κιοχι στην αλλαγή λαδιών.
    δεν υπάρχουν χοντρά...ο καλος μηχανικος φαίνεται την επόμενη εβδομάδα/μέρα...στην επιλυση προβληματων τηλεφωνείς σε μαθηματικό...
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Εξουσιοδοτημένο συνεργείο SUZUKI ???
    από THEOD στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 71
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2013, 19:25
  2. Suzuki V-strom 650
    από petridist στο forum Νέα