Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: Τα κλεβουν τα Triumph;

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Είχε βγει παλιά μια φήμη στα κλεφτρόνια ότι τα εγγλέζικα μηχανάκια έχουν ανάποδα τις μανέτες,τις ταχύτητες ΄στο λεβιέ του φρένου και το λεβιέ του φρένου στις ταχύτητες,το φέρινγκ στη σχάρα και τη σχάρα στο φέρινγκ...εεε,μετά από αυτό τα άφησαν ήσυχα...

Αυτο το θρεντακι, μου μυριζει συγκαλημενη διαμαχη
    Ρωτας εαν κλεβουν τα τραιαμφ, λες και ειναι τιποτα παλιοσιδερα, την στιγμη που και τα παλιοσιδερα αν τα βρουν εξω απ την πορτα σου οι τσιγγανοι, θα τα παρουν.
    Επισης δεν τολμανε οι περισοτεροι να μην κλειδωσουν τα ποδηλατα τους εξω απο σουπερ μαρκετ.
    Επισης αφηνεις ξεκαθαρο υπονοουμενο οτι το κτμ το προσεχες σαν κορη οφθαλμου, την στιγμη που ολοι ξερουμε οτι τα κτμ, φοβουντε να τα κλεψουν μην τυχει και χαλασουν την ωρα που τα κλεβουν, και οι δραστες συληφθουν.
    Ακομα μας λες οτι το sv εμεσως πλην σαφως το ειχες για την πλακα σου.
    Λοιπον παρτε την καραμπινατη διαμαχη απο δω, γιατι συντομα θα βγουμε ολοι εκτος ελεγχου.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αμελές μέλος Το avatar του/της Alki_Viades
    Ρε συ λες τελικα να ειμαι ο ...τσατσος των Χαρλευ που εχει βαλθει να βγαλει σκαρτους και τους ευρωπεους και τους γιαπωνεζους????

Εκνευριστικο μελος Το avatar του/της Band(age)it
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    Είχε βγει παλιά μια φήμη στα κλεφτρόνια ότι τα εγγλέζικα μηχανάκια έχουν ανάποδα τις μανέτες,τις ταχύτητες ΄στο λεβιέ του φρένου και το λεβιέ του φρένου στις ταχύτητες,το φέρινγκ στη σχάρα και τη σχάρα στο φέρινγκ...εεε,μετά από αυτό τα άφησαν ήσυχα...

Η φημη ελεγε επισης πως τα εγγλεζικα κυκλοφορουν και απο το αντιθετο ρευμα απ'οτι τα ιαπωνικα :rotflmao:

Αμελές μέλος Το avatar του/της Alki_Viades
    Αρχικά δημιουργήθηκε από emix24
    Τι να κλεψουν ρε απο το χρεπι σου;
    Παρε καμια BMW λεω εγω...!
    Αυτα σιγουρα τα κλεβουν!

(βεβαια το γιατι, ποτε δεν το καταλαβα...)

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    Είχε βγει παλιά μια φήμη στα κλεφτρόνια ότι τα εγγλέζικα μηχανάκια έχουν ανάποδα τις μανέτες,τις ταχύτητες ΄στο λεβιέ του φρένου και το λεβιέ του φρένου στις ταχύτητες,...
    Κάποια ΕΙΝΑΙ έτσι ............. και είναι και "αγγλικου σχεδιασμου" !!!

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    .... μην τυχει και χαλασουν την ωρα που τα κλεβουν, και οι δραστες συληφθουν.
    Αυτό εσύ το έγραψες για πλάκα αλλά μου έχει συμβεί με το Guzzi που είχα παλιά (φοιτητής) .......... μου το κλέψαν από το Παγκράτι ........... Χαμπάρι εγώ .............. κοιμόμουνα ...........
    Χτυπά τηλέφωνο .......
    Ελα ρε Μ@@@@@, σπίτι είσαι ;;;
    Ναι γιατί ;;;
    Γιατί το μηχανάκι σου είναι Εξάρχεια ............. σουρωμένος ήσουν εχτές ;;;

Το κλέψαν και τους άφησε !!!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Eγω παντως αν ημουν κλεφτης, το sv θα εκλεβα, που δεν τα κλεβουν κιολας.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της manos cbr600fi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    αν είχες sv και δεν στο έκλεψαν είναι γιατί στάθηκες τυχερός και όχι γιατί δεν τα κλέβουν

τώρα ως προς τα triumph, αν σου πει κάποιος "όχι καημένε δεν τα κλέβουν" και στο κλέψουν, θα του ζητήσεις αποζημίωση;

πάρε εσύ τα μέτρα σου σαν να είχες Ρ1 και δεν θα πεις ποτέ "τι μ@λ@κία έκανα"
    ασχετο αλλα το γραφω μηπως βοηθησουμε κανενα παλικαρι εξω απο το α.τ νικαιας βρισκετε κλεμενο sv-650s (miso fairing) μαυρου χρωμματος αν γνωριζετε κανενα παθοντα ειδοποιηστε τον μηπως και τον βοηθησουμε

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Υπαρχουν Ss που δεν τα κλεβουν?
    από Panos1313 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 06/02/2010, 17:12
  2. Τα "κουρέλια" .... τα κλέβουν ακόμα;...ευτυχώς παρα τρίχα.
    από Gandalf dr685sm στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 06/09/2006, 17:08

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF