Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: Χαλαρή χωμάτινη βόλτα?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Χαλαρή χωμάτινη βόλτα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Α αυτό είναι το θηρίο!

Οπότε το δικό μου κατατάσεται σε δεινόσαυρους!!! :rotflmao:

Είπα κι εγώ, βρήκα κι άλλον τρελλό για να κάνουμε εξάσκηση στην άρση βαρών......!!!

γεια σου συνονοματε....

στην αρχη εχει πλακα να μπαινεις με μεγαλα μηχανακια... οση πλακα εχει το να κανεις κατι καινουργιο, κατι μεχρι τωρα αγμωστο.. αλλα σιγα σιγα καταλαβαινεις πως αξιζει τοκ κοπο τη ταλαιπωριας της δικηςσου και της μοτοσυκλετας... και το οτι καθε πραγμα γι ατη δουλεια του...

δεν θελω να σε απογοητευσω ομως, τα ορια της μοτο σου μπορουν ανετοτατα να σε πηγαινοφερνουν αθηνα λουτρακι απο χωμα ας πουμε...

υπαρχουν οι ΧΤΧ.γρ που κανουν εκδρομικα και οι συμοφεδες... οταν κανονισθει η επομενη διασχιση απο βατες φλαταδουρες θα σε ενημεωσω με πμ!

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce
    Είναι ΠΟΟΛΛΥΥΥ βατοί! Τα έχω κάνει με το Gsr τα μονοπάτια, ψάχνοντας ενα πορτοφόλι που είχα χάσει την προηγούμενη που ειχαμε ανεβει με ενα dt 50...

Πήγαινε καλύτερα απο Κερατέα - Καλύβια!!! Θα την ευχαριστηθείς τη διαδρομή!
    Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό..... Για έναν τόσο νέο με πλοίο σε χώμα.....

Το ΣΚ 100% θα πάω να δω τι παίζεται, έστω και μόνος, το πολύ αν τυχόν γίνει κάτι θα πάρω τηλ να έρθει κανάς φίλος με γερανό, δίπλα στην Αθήνα είναι........:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    γεια σου συνονοματε....

στην αρχη εχει πλακα να μπαινεις με μεγαλα μηχανακια... οση πλακα εχει το να κανεις κατι καινουργιο, κατι μεχρι τωρα αγμωστο.. αλλα σιγα σιγα καταλαβαινεις πως αξιζει τοκ κοπο τη ταλαιπωριας της δικηςσου και της μοτοσυκλετας... και το οτι καθε πραγμα γι ατη δουλεια του...

δεν θελω να σε απογοητευσω ομως, τα ορια της μοτο σου μπορουν ανετοτατα να σε πηγαινοφερνουν αθηνα λουτρακι απο χωμα ας πουμε...

υπαρχουν οι ΧΤΧ.γρ που κανουν εκδρομικα και οι συμοφεδες... οταν κανονισθει η επομενη διασχιση απο βατες φλαταδουρες θα σε ενημεωσω με πμ!

Γεια σου κι εσένα Σταύρο!

Θα πάω να πάρω μια γεύση και μετά βλέπουμε. Το GSXR θα το δώσω 99% τον Σεπτέμβρη (το ξαναέγραψα? δεν θυμάμαι) οπότε όταν έχω λεφτά στα χέρια μου (ή ανταλλαγή έστω) βλέπουμε τι θα γίνει. Απλά θέλω αν τυχόν το πάρω απόφαση να "γλιτώσω" την αγορά μέτριου 10ετίας enduro και να πάρω κάτι καλό απευθείας.

Αν πέσει στην αντίληψη σου καμιά βόλτα τέτοιου είδους ενημέρωσε με και αν μπορείς θα χαρώ να τα πούμε και από κοντά.

Τελικά την πήγα την βόλτα στους χωματόδρομους της Πεντέλης.....

Πράγματι είναι σχετικά βατοί αλλά μάλλον ήμουν άτυχος και επέλεξα τον χειρότερο, μετά από λίγο ήταν γεμάτος σκόρπιες πέτρες και φυτεμένες κοτρώνες. Αλλά οκ, πλάκα είχε και πήρα μια γεύση. Βγήκαν και μερικά συμπεράσματα...

1. Δεν ξαναπάω με βαλιτσάκι πίσω. Κοπανάει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και σου σπάει τα νεύρα. Άσε που μπορεί και να σπάσει και η βάση με τόσους κραδασμούς..... 1000 φορές καλύτερα να βγάζω την πίσω σέλα και να δένω πάνω ένα σακίδιο.

2. Το μηχανάκι πρέπει να μαλακώσει ΠΟΛΥ. Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης το έχει κάνει πολύ σκληρό, έχει βάλει WP ελατήρια και δύο αποστάτες στο μπροστινό, με αποτέλεσμα σε άσφαλτο να είναι πολύ καλό αλλά σε ανωμαλίες και ειδικά χώμα είναι απαράδεκτο. Αναπηδά παντού και συνέχεια.....

3. Δεν ξαναπάω μόνος μου, αν πέσει το πλοίο δύσκολο να το σηκώσω. Όχι ακατόρθωτο αλλά αν το σημείο είναι περίεργο είναι δύσκολο.....

Σε πρώτη γεύση πάντως δεν ήταν κακό το Caponord σε αυτές τις συνθήκες. Μάλλον βοηθάει και ο 19ρης μπροστά. Έχει και τις ακτίνες στην άκρη της ζάντας που βοηθάει και ψυχολογικά. Καλό ήταν...... Σίγουρα θα το χρησιμοποιώ και έτσι αλλά κυρίως σε μακρινές εκδρομές. Για κοντά λέω να πάω σε άλλα κόλπα..... Και θα ήθελα την γνώμη σας.....:

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=65241

Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    3. Δεν ξαναπάω μόνος μου, αν πέσει το πλοίο δύσκολο να το σηκώσω. Όχι ακατόρθωτο αλλά αν το σημείο είναι περίεργο είναι δύσκολο.....
    [/B]

Mεγάλο λάθος μόνος στο χώμα.. Αμα σου πέσει το μηχανάκι μόνο καλα είσαι στην αναγκη το παρατας κ φευγεις.. Αν πέσει ομως πάνω σου τι γινεται??

Πάντα με παρέα!

Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

Αρχικά δημιουργήθηκε από Mariner

Mεγάλο λάθος μόνος στο χώμα.. Αμα σου πέσει το μηχανάκι μόνο καλα είσαι στην αναγκη το παρατας κ φευγεις.. Αν πέσει ομως πάνω σου τι γινεται??

Πάντα με παρέα!

Σωστός για αυτό και δεν θα ξαναγίνει...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Χαλαρή βραδυνή βόλτα 17-2-2010
    από Tigas στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/02/2010, 17:03
  2. ΧΩΜΑΤΙΝΗ ΒΟΛΤΑ
    από nantin στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2007, 13:16
  3. Λίγες φώτο απο μία χωμάτινη βόλτα(Βόρρας Πάϊκο)
    από ΝΙΚ στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 06/09/2006, 08:17
  4. ΧΑΛΑΡΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ, ΒΟΛΤΑ 17/7
    από maintenance στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 117
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2005, 13:45
  5. Μια χαλαρή Κυριακιάτικη βόλτα μέσα στα σύννεφα
    από SeNNinhA στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 17/12/2003, 16:24

Κανόνες δημοσιεύσεων