Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 33

Θέμα: μανετες Titax και Asvinvetions

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Μπύρον σκέφτομαι να χώσω αυτή στο SV μαζί με την αντίστοιχη Ρazzo μανέτα.
    Πώς σου φαίνεται;
    Κάθε σχόλιο δεκτό...

αρκεί να μην δω τπτ για εσβόπουλα που τα χώνουν χωρίς λόγο στις σβούρες τους...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xristos67
    An 8imamai kala oi Titax exoun "gonies" kai kapoios gnostos parapone8ike oti den itan comfortable gia ta daktila tou ...

By the way... ftiagnontai edo stin Tsexia

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Πώς σου φαίνεται;
    Κάθε σχόλιο δεκτό...

Φαντάζομαι ότι είναι super, αλλά δεν έχω άποψη για την συγκεκριμένη μιας και η brembo που φοράω είναι υπέρ-αρκετή για τα γούστα μου. Αν πας για αυτήν ρίξε μια ματιά στο italopartsπου έχει ίδια τιμή και δεν παίζει τελωνείο.

Κάποια παιδιά απ΄το apriliabikers έχουν δει καλύτερα αποτελέσματα απ΄τις brembo, βάζοντας 19Χ20 Billet (είναι και φθηνότερη).
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Κάθε σχόλιο δεκτό...
    Δε λέω τίποτε, Τόλη.

(αφού ψάχνω να βάλω και εγώ ρυθμιζόμενες... αλλά όχι με κλικ, μάλλον με rollάκι ) :o

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Φαντάζομαι ότι είναι super, αλλά δεν έχω άποψη για την συγκεκριμένη μιας και η brembo που φοράω είναι υπέρ-αρκετή για τα γούστα μου. Αν πας για αυτήν ρίξε μια ματιά στο italopartsπου έχει ίδια τιμή και δεν παίζει τελωνείο.

Κάποια παιδιά απ΄το apriliabikers έχουν δει καλύτερα αποτελέσματα απ΄τις brembo, βάζοντας 19Χ20 Billet (είναι και φθηνότερη).
    Βillet?Ποιά εννοείς;
    Μου κάνει πάντως εντύπωση ότι η 19/20 που υποστηρίζει μέχρι και 6-πίστονα και χαρακτηρίζεται Α RΕΑL ΟΝΕ FINGER ΒRΑΚΕ είναι φτηνότερη απ'την 19/18 που υποστηρίζει μέχρι 4-πίστονα.Πώς εξηγείται αυτό;
    Κανα link απ'το apriliabikers;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Δε λέω τίποτε, Τόλη.

(αφού ψάχνω να βάλω και εγώ ρυθμιζόμενες... αλλά όχι με κλικ, μάλλον με rollάκι ) :o
    Μήπως εννοείς αυτές ;
    Ωραίες φαίνονται αλλά ακριβές...Πιθανόν ποιοτικότερες των Pazzo.
    Το unbreakable και το Rebuildable 5-Year Guarantee-even if you crash πώς το εννοούνε;Πόσο unbreakable δηλαδή;

Παλαιο Μελος Το avatar του/της dimdoc
    Πώς σου φαίνεται;
    Κάθε σχόλιο δεκτό

Τοσο περιπου θα σου κοστισει αν την παρεις απο δω απο τον Τασουλη...

...ex 88 SS 600 GR

Βillet?Ποιά εννοείς;

Ακυρον. Δεν είναι η billet αλλά η Brembo 19X20 billet. Απ΄ότι μου είπαν συμφέρει από ebay με τιμή κοντά στα 250?.
    Ρώτα και τον DimST που έχει κάποιες άκρες....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ακυρον. Δεν είναι η billet αλλά η Brembo 19X20 billet. Απ΄ότι μου είπαν συμφέρει από ebay με τιμή κοντά στα 250?.
    Ρώτα και τον DimST που έχει κάποιες άκρες....
    [007 mode]Το Tuono σου είναι το τελευταίο;Ποιά Brembo φοράει;Tην είχε από μαμά ή την έβαλε ο μπαμπάς(μπύρον ) πιο υστερότερα;
    [/007 mode]

[007 mode]Το Tuono σου είναι το τελευταίο;Ποιά Brembo φοράει;Tην είχε από μαμά ή την έβαλε ο μπαμπάς(μπύρον ) πιο υστερότερα;
    [/007 mode]
    Το τελευταίο έχω. Τα Tuono φοράνε όλο το σετ (τρόμπα, ακτινικές δαγκάνες, μανέτες, δισκόπλακες) της brembo από μαμά. Απλά το Factory φοράει ακτινική τρόμπα, ενώ το δικό μου την απλή 16Χ18.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    οι titax ειναι για ολα τα μηχανακια?
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Το τελευταίο έχω. Τα Tuono φοράνε όλο το σετ (τρόμπα, ακτινικές δαγκάνες, μανέτες, δισκόπλακες) της brembo από μαμά. Απλά το Factory φοράει ακτινική τρόμπα, ενώ το δικό μου την απλή 16Χ18.
    Δε μπορώ να βρω τη δικιά σου...Ποιά είναι;

Δε μπορώ να βρω τη δικιά σου...Ποιά είναι;
    Δεν νομίζω να βρεθεί από aftermarket μιας και είναι για τα aprilia. H μαμά ακτινική πχ έχει 290$ στο USA επομένως δεν συμφέρει.
    Μόνο από ebay θα βρείς (Tuono 06-08 ή Μιlle 04-05)
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Δεν νομίζω να βρεθεί από aftermarket μιας και είναι για τα aprilia. H μαμά ακτινική πχ έχει 290$ στο USA επομένως δεν συμφέρει.
    Μόνο από ebay θα βρείς (Tuono 06-08 ή Μιlle 04-05)
    Όχι aftermarket,από το site της brembo ή της Yoyodyne που πόσταρες.
    Φανταστικό!Μέχρι και φρένο για αντίχειρα έχει!

Νόμιζα ότι φορούσες τα ίδια φρένα με το mille της ίδιας περιόδου,δεν ήξερα ότι φοράς τα του προηγουμένου.

Μήπως όμως θα'ταν πιο ορθολογιστικό να μη βάλω racing τρόμπα στο SV;Ελαφρύτερο είναι,άλλο μπροστινό από πισταδόρικο μοτο έχει,άλλο λάστιχο,άλλες απαιτήσεις γενικά.Ούτε racing ικανότητες έχω για να εκμεταλλευτώ πλήρως τη brembo,ούτε υπάρχει πίστα ν'ασχοληθώ...
    Άρα με μια τρόμπα από πχ gsxr μάλλον καλά θα'μαι.Άσε που θα περισσέψουν ? ν'αλλάξω πχ δισκόπλακες.

Νέο μέλος
    Βrembo φοραει και το R1 και εαν θυμαμαι καλα εχει ιδια τρομπα με το Aprilia - κοιταξε να δεις specs ή σε καποιο R1 στο δρομο γιατι το κοστος θα ειναι χαμηλοτερο απο Μοτοδυναμικη.

Σε οτι αφορα τις κοντες μανετες δεν ειναι βολικοτερες απο τις μακριες αλλα ειναι ομορφες και δεν βρισκουν σε πτωση - το κοστος τους ομως ειναι ιδιαιτερα υψηλο για το τι προσφερουν...

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μανέτες και χούφτες ?
    από zoropatra στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 06/01/2008, 11:53

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •