Αγαπητε deusXT συμφωνω απολυτως μαζι σου και αυτα τα επιχειρηματα τα εχω πει και εγω καποτε σε εναν φιλο.Και εκεινος μου απαντησε:
Και τοτε γιατι δεν κυκλοφορειτε ολοι με μηχανακια εως 150 κυβικα και αγοραζετε τα..θηρια.Γιατι ειστε ψωνια.....
Αγαπητε deusXT συμφωνω απολυτως μαζι σου και αυτα τα επιχειρηματα τα εχω πει και εγω καποτε σε εναν φιλο.Και εκεινος μου απαντησε:
Και τοτε γιατι δεν κυκλοφορειτε ολοι με μηχανακια εως 150 κυβικα και αγοραζετε τα..θηρια.Γιατι ειστε ψωνια.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από all right
γιατι,ουτε αυτο δεν ειναι αληθεια?
![]()
Πανο, στο Dyseldorf μενεις; Που να πας Κυριακη μεσημερι για μπανακι με το 911;
Μαζι με παπι να ξεκινησετε, οταν φτανεις, θα μαζευει τις πετσετες και θα χαιρεταη το ηλιοβασιλεμα.![]()
![]()
![]()
ΡΕ ΘΕΛΕΤΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ...
Μεγαλύτερη μηχανή = καλύτερη ενεργητική ασφάλεια (βλ. καλύτερα φρένα, μεγαλύτερη απόκριση στο γκάζι αν χρειαστεί... καλύτερες αναρτήσεις.)
Το ίδιο είναι και στα Ι.Χ. ... το ίδιο είναι ενα OPEL CORSA με ενα GOLF GT;... οτι θέλουμε λέμε;
Συγκεντρωθείτε.
Είπαμε κάθε μέσο έχει την δική του χαρά και απόλαυση αλλά οχι οτι το Ι.Χ. υπερέχει τουλάχιστον εντός πόλης την μηχανή γιατί θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος.
Σε αυτούς ταιριάζει μόνο ενα ρητό... "ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ".
Αίντε... τα πήρα πάλι με τους κάθε λογής ηλίθιους και ημιμαθής.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Πανο, στο Dyseldorf μενεις; Που να πας Κυριακη μεσημερι για μπανακι με το 911;
Μαζι με παπι να ξεκινησετε, οταν φτανεις, θα μαζευει τις πετσετες και θα χαιρεταη το ηλιοβασιλεμα.![]()
![]()
![]()
![]()
ρε βεστρομα απλα προσπαθω να ειμαι οσο πιο αντικειμενικος γινεται...
και προσωπικα μιλωντας,τη μηχανη μονο για ενα λογο θα την αφηνα,και αυτος ειναι οτι εισαι εκτεθημενος και σε καθε μικρη μλκια του αλλου εσυ μπορει να φυγεις για νοσοκομειο...
ο μονος λογος που θα παρατουσα τη μηχανη.
Και επειδη το ξεχασα το....ανεπαναληπτο απο την χθεσινη βραδια.Σας μεταφερω ...ανεκδοτο που οπως φαινεται ειναι πολυ διαδεδομενο στους ....κυκλους της αυτοκινησης
Μια φορα που ειχα παει Κεφαλλονια με τη γυναικα μου σε camping με την μηχανη,την ειχα πρηξει,μην παρεις φουστιτσες,μην παρεις πεδιλα,μην παρεις σεσουαρ κλπ κλπ......ξερετε τι γυρισε και μου ειπε ?
Με την γυναικα σου θα πας διακοπές...οχι με τον ξαδερφο σου!
Αδικο είχε ?
Το σχετικό θέμα έχει πλάκα όντως... διότι ανεξαρτήτως οχήματος , οι γυναίκες στις διακοπές τείνουν να κουβαλανε οτι μπορείς να φανταστείς όπου το 50% εξ αυτών θα είναι άχρηστα.
Π.χ. ψηλοτάκουνα πέδιλα για camping σε αμμουδιά ή πιστολάκι όπως ειπώθηκε σε αντίσκηνο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
παραθέτω απο παλιότερο χιουμοριστικό κείμενο που είχα βάλει στο εδώ forum... κάπου εδώ θα είναι... δεν μπορεί.... α .. το έχω και εδώ
http://pigadi-tis-skepsis.blogspot.c...post_7114.html
Διακοπές δεν σημαίνει μετακόμιση... αλλά είπαμε.. .γυναίκες!!!Αφού κάνετε όλα αυτά λοιπόν έρχεται η ώρα των αποσκευών
Αν είσαστε άντρες αναβάτες και μόνοι σας, τότε είναι οτι το καλύτερο (απο πολλές απόψεις και εξαρτάται τον προορισμό σας.)μιας και συνήθως με μια μεγάλη τσάντα και το tank-bag είμαστε ΟΚ να φύγουμε. Απλό δέσιμο με ιμάντες ή χταπόδια , κυρίως πάνω στο πλαίσιο-σκελετό της μηχανής με καλό σφίξιμο. Βαριά πράγματα στο κάτω σημείο και κυρίως προς το κέντρο της μηχανής και ελαφριά πιο μετά.
Αν πάτε με έταιρον ήμισυ , αρχίζουν τα προβλήματα. Ώς συνήθως οι κυρίες συνδιάζουν οτι στο νησί θα πρέπει να κουβαλήσουν μια ποικιλία ενδυμάτων (το γνωστό ντουλαπο-μάγαζο του σπιτιου) και παπουτσιών (καλά 20 πόντους τακούνι στο πλακόστρωτο;... θα τσακιστείτε ρε κορίτσια!) ...χώρια καλλυντικά - πιστολάκι (έλεος!!!)- α... και το τελευταίο.... σέτ θαλάσσης (με την ομπρέλα δεμένη σε μηχανή σαν πολιορκητικός κριός θα μοιάζει).
Εννοείται οτι την προσγειώνετε και της αναγγέλετε οτι θα πάρει 1 ή 2 τσάντες (ΟΧΙ βαλίτσες) το πολύ. Αν θέλει όπως και δήποτε και τα υπόλοιπα, τότε τηλέφωνο.... παρακαλώ; ΚΤΕΛ εκεί;... μπορείτε παρακαλώ να μου πείτε δρομολόγιο να στείλω κάτι στην ταδε τοποθεσία;
Πιστέψτε με , ... αυτή η λύση και την γκρίνια σταματάει και την κάνει να το σκεφτεί διπλά, καθώς μπορεί να χάσει κάτι απο το σύνολο αυτό. Οπότε συμμορφώνεται και διαλέγει για κανά τριήμερο (Εννοείται οτι το έχετε κάνει σε κάποιο λογικό χρόνο πριν να φύγετε!)
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
xaχαχαχαχααχαχα... και κάνεις και γυμναστική έτσι .. σαν μονόζυγο ενα πράγμα... Θα φτάσεις και γυμνασμένος στην παραλία...χαχαχαχαχα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf
Και μια και ο λογος για μηχανες και γυναικες και για να μην ανοιγω αλλο θεματακι μπορω να θεσω ενα ακομα ....φιλοσοφικο ερωτημα;
Τελικα η γυναικα πανω στην μηχανη (ειτε οδηγωντας ειτε συνοδηγος)χανει την θηλυκοτητα της η οχι ;
νομίζω οτι υπάρχει κάτι αντίστοιχο στις διαφωνίες/αντιπαραθέσεις και τράβηξε και αρκετές σελιδες... ρίξε μια ματιά..![]()
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=52070
Gandalf
Το ειδα
Gandalf dr685sm το θεμα αλλα αυτο μιλαει κυριως για το γιατι οι γυναικες δεν πολυσυμπαθουν να ανεβαινουν στις μηχανες.Εγω ρωταω αλλο:Η γυναικα που ανεβαινει σε μηχανη συνειδητα και την οδηγαει τελικα χανει την θηλυκοτητα της η οχι;
άνοιξε το ξέχωρα αν θες... αν και προβλέπω 10000 spam μηνύματα και 3 με περιεχόμενο... και θα πλακώσουν τις σφουγαρίστες μετά για καθάρισμα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μόνο πες που θα είναι να πιάσω θέση με![]()
καθότι και
και θα πιαστεί η μέση μου απο την ορθοστασία...
![]()
Gandalf
Μηπως να το θεσω ως ερωτημα στις διαμαχες να πεσει καμια μπουνια;
το μετεφερα στις αντιπαραθεσεις...ω ρε μανα μου....