Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 46

Θέμα: africa twin club?

για castor.....apo?

πριν κανα δυο ωρεσ καταφερα και μπηκα στο africatwin.gr .
    τωρα βασικα δεν ανηγει ουτε η σελιδα!

αντε ...λεμε,,,,
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από winbox
    Το θέμα είναι απο ότι κόβω μάλλον δεν θέλουν άλλα μέλοι στο φόρουμ τους.... και απο ότι είδα είναι παραμελλημένο μέχρι αηδίας.....!!! Για αυτό σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο να δημιουργήσω νέο φόρουμ...!!!
    Το να κανεις ενα νεο forum δεν ειναι η λυση. Σκεψου οτι πισω απο το official africatwin.gr βρισκεται και η επισημη λεσχη της Africa twin. Τι θα κανεις? Θα κανεις και νεα λεσχη? Μειναμε που μειναμε λιγοι, να διαλυθουμε κιολας θα ηταν οτι χειροτερο. Εστω και αν προκειται για την δημιουργια ενος νεου forum...
    Μιας που γνωριζεις απο ιστοσελλιδες, και εχεις το μερακι και τον ελευθερο χρονο, θα προτεινα να γραφτεις κανονικα στη λεσχη και να τους προτεινεις να διατηρεις/συντηρεις το εν λογω forum. Δεν φαντάζομαι να το αρνηθουν. Αν το αρνηθουν τοτε ναι και εγω μαζι να κανουμε κατι καινουριο.

Ασχέτως αν το site ειναι παραμελημένο ή οχι ειναι μια μεγαλη πηγη πληροφοριων για το συγκεκριμενο μοντελο που εμενα προσωπικα με βοηθησε διαβάζοντας και μονο (χωρις να κανω καποιο ποστ και να ρωτησω) σε πολλα προβληματα που ειχα. Δεν υπαρχει κατι αλλο το οποιο μπορει να βγαλει αυτη η μοτοσυκλετα και να μην έχει απαντηθει πιστευω.

Ας μη γελιωμαστε ρε παιδια. Ο μεσος ορος ηλικιας των ατομων που εχουν αυτον τον τυπο μοτοσυκλετας περναει τα 40 χρονια πραγμα που σημαινει οικογενεια, παιδια, και πολλες αλλες υποχρεωσεις. Που χρονος να ασχολειθεις με το forum στα σοβαρα?

africa twin club? MΑΛΛΟΝ ΒΑΡΑΝΤΕΡΟ,ΜΠΕΜΒΕ,ΚΑΤΕΜ,ΤΡΑΝΣΑΛΠ,...........και λοιπα,εχουν χασει την μπαλα εκει,ημουν μελος και ξερω,καλα παιδια αλλα δεν υποστηριζουν το αφρικα πια,οι περισσοτεροι εχουν παρει βαραντερο
    ...τα οποια Africa τα αγορασαμε εμεις οι νεοτεροι και κ@υλομενοι (δεν χανεται αυτο το μηχανακι! ) και τωρα θελουμε να γινουμε "βασιλιαδες" σε "θρονους" που εχτισαν αλλοι.

Παντα φιλικα...

Κωστας

I Love My Africa Το avatar του/της winbox
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Verbal Kint
    Το να κανεις ενα νεο forum δεν ειναι η λυση. Σκεψου οτι πισω απο το official africatwin.gr βρισκεται και η επισημη λεσχη της Africa twin. Τι θα κανεις? Θα κανεις και νεα λεσχη? Μειναμε που μειναμε λιγοι, να διαλυθουμε κιολας θα ηταν οτι χειροτερο. Εστω και αν προκειται για την δημιουργια ενος νεου forum...
    Αγαπητέ μου Κώστα έχεις δίκιο.... αλλα αν πρόσεξες είπα ότι θα ενημερώσω και το Africa Club Βορείου Ελλάδος ώστε να γίνει κάτι απο αποτέλεσμα συνεργασίας..!! Και όχι να ξεκινήσω κάτι μόνος μου....!!! Και όσο για αυτό που λές να επικοινωνήσω ώστε να μπορέσω να αναβαθμίσω την υπάρχων σελίδα... το έχω κάνει άπειρες φορές ωστε να με κάνουν μέλος αλλα φώς δεν είδα.... οπότε αυτομάτος νιώθω να μην με σέβοντε και απο μέρος μου δεν πάω να κάνω κάτι με κάποιους που δεν με σέβοντε...!!!

Φυσικά να μην ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε τους Admin του Moto.gr για την παραχώρηση του χώρου τους...!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από castor
    ΕΕΕΕΕΕ!!!!ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ!!!!!
    Α παρεπιπτόντως πήγα την μηχανη φορτωμένη σήμερα στον Κατσέα.... Λογικά τον ξέρεις!!!
    Καλό χειμώνα....!!!!!!!!!

Νομιζω οτι το Africa Twin Club Hellas ειναι ενα και το αυτο. Δεν υπαρχει δηλαδη Club Βορειου Ελλαδος και Club Νοτιου Ελλαδος. Το Club της θεσ/νικης ειναι απλως ενα "παραρτημα" του club των Αθηνων ωστε τα μελη να εχουν ενα χωρο συναντησης στην βορειο ελλαδα. (Καπου στη Νεαπολη νομιζω). ΑΝ ειναι ετσι πρεπει να αποσταλει αιτημα απο Θεσ/νικη στην Αθηνα (πως τα λεω ο μπουστης) να συζητηθει στο συμβουλιο και να ληφθει μια αποφαση. AN OXI να προτεινω και ονομα για την "βορεια ιστοσελιδα" των Africanων
    Διορθωσε με αν κανω λαθος σε παρακαλω.

Αν ειδες καλα προτεινα ΠΡΩΤΑ να γραφτεις στην επισημη λεσχη και μετα (εφοσον σε γνωριζει το συμβουλιο μιας και θα εισαι μελος) να ζητησεις Administration για την σελιδα.
    Δεν μπορει καποιος να σου δωσει ετσι, με ενα mail, διαχειρηση σελιδας χωρις να ξερει ποιος εισαι.
    Εσυ θα το εκανες αν ησουν στη θεση αυτων?

Ελπιζω να καταλαβες οτι δεν ειμαι αντιθετος σε οποιαδηποτε νεα ενεργεια απο οποιοδηποτε ανθρωπο ιδιως αν εχει να προτεινει και κατι καλο. Απλως δεν ειμαι οπαδος του "διαιρει και βασιλευε" κατα οποιονδηποτε τροπο και ιδιως με τον παραμικρο λογο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Verbal Kint
    Νομιζω οτι το Africa Twin Club Hellas ειναι ενα και το αυτο. Δεν υπαρχει δηλαδη Club Βορειου Ελλαδος και Club Νοτιου Ελλαδος. Το Club της θεσ/νικης ειναι απλως ενα "παραρτημα" του club των Αθηνων ωστε τα μελη να εχουν ενα χωρο συναντησης στην βορειο ελλαδα. (Καπου στη Νεαπολη νομιζω). ΑΝ ειναι ετσι πρεπει να αποσταλει αιτημα απο Θεσ/νικη στην Αθηνα (πως τα λεω ο μπουστης) να συζητηθει στο συμβουλιο και να ληφθει μια αποφαση. AN OXI να προτεινω και ονομα για την "βορεια ιστοσελιδα" των Africanων
    Διορθωσε με αν κανω λαθος σε παρακαλω.

Αν ειδες καλα προτεινα ΠΡΩΤΑ να γραφτεις στην επισημη λεσχη και μετα (εφοσον σε γνωριζει το συμβουλιο μιας και θα εισαι μελος) να ζητησεις Administration για την σελιδα.
    Δεν μπορει καποιος να σου δωσει ετσι, με ενα mail, διαχειρηση σελιδας χωρις να ξερει ποιος εισαι.
    Εσυ θα το εκανες αν ησουν στη θεση αυτων?

Ελπιζω να καταλαβες οτι δεν ειμαι αντιθετος σε οποιαδηποτε νεα ενεργεια απο οποιοδηποτε ανθρωπο ιδιως αν εχει να προτεινει και κατι καλο. Απλως δεν ειμαι οπαδος του "διαιρει και βασιλευε" κατα οποιονδηποτε τροπο και ιδιως με τον παραμικρο λογο.
    το θέμα είναι όμως πρώτα απο όλα να με δεχτούν σαν μέλος...... και αυτο εδώ και μήνες δεν γινεται και ας έχω κάνει προσπάθειες...!!
    Σε αυτές τις περιπτώσεις χέρεις τι γίνεται?? Βγάζει ενα πόστ και ανακοινώνεις πώς ψάχνεις κόσμο να διαχειριστεί την σελίδα και όχι να την αφηνεις στο έλεος του θεού!

Ααααα..... βρές όνομα για το site!! xexexe

winbox

παντωσ εμενα με εβαλε σημερα ,,,κανω logg in κανονικα!

yiiiooouuupppiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Re: winbox

Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    παντωσ εμενα με εβαλε σημερα ,,,κανω logg in κανονικα!

yiiiooouuupppiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μάλλον διαβασαν το ποστ...!!! χεχεχεχε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xristoforos
    ΜΑΓΚΕΣ

Αντί να <<<<‘’’’’’’’τρωγόμαστε ‘’’’’’’’’’’ >>>> μεταξύ μας , δεν στέλνουμε κανα email στη χοντα να βγάλει καινούριο AFRICA ώστε να μην έχουμε χρόνο για ιντερνετ διότι θα ήμαστε στους δρόμους ?
    RANTEBOY STOYS DROMOYS

Θεωρώ πάντος πως και καινούριο να βγεί δεν θα έχει αυτήν την επιτυχία.... Αυτή η μηχανή που έχουμε έχει το <κάτι> που την κάνει ξεχωριστή!!

Θεωρώ πάντος πως και καινούριο να βγεί δεν θα έχει αυτήν την επιτυχία.... Αυτή η μηχανή που έχουμε έχει το <κάτι> που την κάνει ξεχωριστή!!

Φίλε winbox

Κάτσε να βγει νέο και θα βρούμε τρόπο να το μεταλαμπαδεύσουμε το <κάτι> που ξέρουμε καλά τι εννοεί ο ποιητής .
    RANTEBOY STOYS DROMOYS

Πάντως... αν ποτέ βγεί το σίγουρο είναι ότι θα χρειαστεί να βάλουμε το χέρι αρκετά βαθεια στην τσέπη μας!!!!!

Πάντως... αν ποτέ βγεί το σίγουρο είναι ότι θα χρειαστεί να βάλουμε το χέρι αρκετά βαθεια στην τσέπη μας!!!!!

Νομίζω φίλε winbox πως ο castor θα πρέπει να μας << ντοπάρει >> με τα επιχειρήματα του γιατί και γω κάτι τέτοιο πιστεύω .
    RANTEBOY STOYS DROMOYS

japanesechoppersarthens Το avatar του/της castor
    Φιλοι μου,δεν ξερω για σας αλλα εγω africa twin θεωρω μονο αυτα www.africatwin.ru/models/ τα μοντελα που εχουν βγει απο το 88 εως το 03,οτιδηποτε καινουργιο μπορει να λεγεται αφρικα,αλλα αφρικα σαν αυτα δεν θα ειναι ποτε. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΟΡΩΣΗ Κ@ΥΛΛΛΛΛΛΛΛ@!!!!!![

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc01031.jpg 
Προβολές:	104 
Μέγεθος:	57,7 KB 
ID:	140314
    F/B Team (CHOPPER OWNERS ATHENS ) or (Γιαπωνέζικα Τσόπερς Αθήνα)

Φέξε μου και γλίστρησα .
    RANTEBOY STOYS DROMOYS

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Kοπή πίττας του Africa Twin Club
    από afrotwin στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2005, 10:07
  2. Νέα από africa twin club
    από afrotwin στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 0