Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: Χρειαζομαι μια συμβουλη SoS

Παλαιό μέλος Το avatar του/της orcinious
    Αοπ τι στιγμη που δεν επαθες κατι ( καλος) δεν νομιζω οτι καποιο δικαστηριο θα σου εκδικασει κατι.
    απ την αλλη αν τους ζορισεις θα το φτιαξουν τσαμπα
    εκτος αν μεσα στο μανουαλ λεει τα γνωστα 20000 η ενα χρονο η καθε δισεκτο η αν κλανει το γατι και αντε βρες ακρη.......
    Τη πρώτη μέρα χώρισε τους δίχρονους από του τετράχρονους
    Τη δεύτερη έφτιαξε τον βάνκελ.
    .
    .
    Ο Θεός ήταν μηχανολόγος

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Ξανακοίταγα το θέμα εδώ και σκέφτηκα κάτι που με έχει τσαντίσει και για να πω την αλήθεια ούτε που το είχα ξανασκεφτεί. Φίλος μου πήρε μεταχειρισμένο CBF 250 πήγε για μια απλή επισκευή και του δώσανε μηχανή αντικατάστασης. Εγώ καινούργια τα αγόρασα και ποτέ δε μου δώσανε μηχανή αντικατάστασης ούτε για επισκευή πόσο μάλιστα για θέμα εγγύησης. Και το ίδιο ισχύει και για φίλο μου με TDM. Επίσης, μηχανή ευρωπαϊκή έμεινε σε άλλη χώρα και τη μεταφέρανε Ελλάδα την επισκευάσανε και την ξαναπήγαν στη χώρα που παραθέριζε ο ιδιοκτήτης της.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Ουτε μια στο εκατομμύριο δεν θα πάρεις αποζημίωση απο την εταιρία...

οι λόγοι - προφάσεις που μπορούν να θέσουν είναι πάρα πολλοί.

- Κακοδιαχείριση μοτοσυκλέτας. Σε όλα τα εγχειρίδια χρήσης της ΥΑΜΑΗΑ, αναφέρεται ρηττά πως πριν να ξεκινήσεις θα πρέπει να είσαι σίγουρος (έλεγχος) οτι έχει λάδι - λιπαντικό το μοτέρ και όποιο άλλο δοχείο έχει η μηχανή σου (κιβώτιο). Ο συχνός έλεγχος αναφέρεται και εκτός των περιοδικών διαστημάτων service. Εχω μπροστά μου το owners manual του ΧΤΧ και στα γράφω.

- Αστοχία υλικού ... για αυτό και δίδεται η εγγύηση. Το οτι εσύ πήγαινες με 150 ή και με 10 είναι σύμπτωση. Με 10 απλα θα κόλαγε και θα έπεφτες.. με 150 σκοτώνεσαι. Χώρια που όπως είπε και ο sniper θα σε πάνε πιο δίπλα να σε περάσουν ενα χεράκι αυτόφωρο...

Γενικά απο εμπειρία σε 4-5 μηχανές που είχα σου λέω πως ειδικά η ΜΔ είναι απο τις καλύτερες όσον αφορά την εξυπηρέτηση πελατών και θα δείς οτι δεν θα έχεις πρόβλημα με το όλο θέμα.

Για την αποζημίωση πάντως αν δεν θες να τραβιέσαι με δικηγόρους και ρέστα και να χάσεις αρκετό χρόνο και πιθανώς χρήμα δεν θα στο συμβούλευα. Πάτημα έχεις μεν.. αλλά στην Ελλάδα είσαι και οχι στις ΗΠΑ, δε.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    Ναι, όντως οι όροι εγγύησης αναφέρουν ότι το κόστος της επισκευής της μοτοσυκλέτας δεν μπορει να καλυφτεί αν η ζημιά προκαλείται από κακομεταχείρηση. Βέβαια τα 150 χιλιόμετρα δεν σημαίνουν για όλους κακομεταχείρηση. Γιατί αν αγοράσεις καινούριο όχημα, τώρα ήτε αυτοκίνητο είναι ήτε μηχανή, δεν θα έλεγα λογικό να οδηγάς πάντα σαν κότα για να καλύπτεις τις ζημιές που μπορούν να προξενηθούν απο κάποια απροσδόκητη βλάβη. Η δική μου (αντίστοιχη με τη δική σου) προσωπική εμπειρία ήταν πριν 1 χρόνο περίπου όταν έτρεχα με το αμάξι μου 200 χιλιόμετρα μέχρι που άκουσα ένα θόρυβο κάτω απο τον κινητήρα σαν κάτι να σέρνεται (χχχχχχχχχχχχχχχ)! Σταματάω, κατεβαίνω, βλέπω από κάτω, και παρατήρησα πως πλαστική ποδιά που προστατεύει το κάτω τμήμα του κινητήρα από λάσπες κ.τ.λ. είχε ξεβιδωθεί.
    Ήμουν μια εβδομάδα πριν την εγγύηση και πήγα στο συνεργείο της αντιπροσωπίας και τους είπα το όλο συμβάν όπως είχε γίνει. Ο αρχιμηχανικός μου συνέστησε να μην αναφέρω την ταχύτητά μου (200 χλμ/ώ) στο τμήμα ανταλακτικών γιατί δε θα μπορούσαμε να καλύψουμε το κόστος αντικατάστασης. Έτσι κι έγινε. Δεν πλήρωσα έτσι τίποτα κι από τώρα ξέρω οτι κάποια πράγματα όταν είσαι εντός εγγύησης δεν τα λένε! Λέμε απλώς "Εκεί που πήγαινα κυριλέ έγινε αυτό. Τι συμβαίνει ρε μάστορα; Γιατί να μου συμβαίνει αυτό; Έχει ξανασυμβεί κάποια αντίστοιχη ζημιά σε άλλο μοντέλο (Χmax?)! Θα αργήσει να επισκευαστεί; Τι θα κάνω εγώ; Με αυτό μετακινούμαι! Σας παρακαλώ πάρα πολύ να επισκευαστεί το συντομότερο!"
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Δεν τους παίρνει έχει συμβεί σε αρκετά xmax. Επιπλέον, με 140-150 πήγαινα και με τα virago, venox επίσης δυομισάρια που είχα παλιά. Άλλωστε το θέμα του ιμάντα και των λαδιών το αναγνωρίσανε πλήρως. Αλλά είναι πολύ εκνευριστικό οτι μου έχει βγάλει σχεδόν όλα τα προβλήματα που βγάζει το συγκεκριμένο μοντέλο εντός εγγύησης και ουδέποτε μου δώσανε μηχανή αντικατάστασης.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Παλαιό μέλος

Χρειαζομαι μια συμβουλη SoS

Μην τρως κίτρινο χιόνι.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Χρειαζομαι μια βοηθεια με το spss
    από McTalas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 19/01/2010, 13:14
  2. Μια συμβουλή ..