Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 57

Θέμα: Ανύσηχο ρελαντί

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    1. και καλά κάνεις.

2. ε λοιπόν, χρειάστηκε.

3. μπορώ να μάθω λεπτομέρειες αν πράγματι ακούς αυτά που λέω. ΑΝ από την άλλη αμφισβητείς τα λεγόμενα μου, θα μου επιτρέψεις να μην (ξανα)μπω στον κόπο...

4. @vestromas: άλλη φορά όταν απαντάς σε μένα να μπαίνεις από τον λογαριασμό σου και όχι από του κολλητού σου.

1.

2.Ωραία

3.Δεν τα αμφισβήτισα καθόλου αλλά δεν μου κολλάει το ότι δεν υπάρχει ενδιάμεσο καπελότο για "μάζεμα" εκτός και αν ήταν τελείως αρύθμιστες οπότε χρειάστηκε την επόμενη διάσταση ...μαλλον εκεί είναι η παρεξήγησή μας .

4.Αν εννοείς εμένα δεν μπαίνει κανείς από το λογαριασμό μου και στο υπογράφω κιόλας.Και κολλητός μου δεν είναι κανείς

Πανε να μας χαλασουνε την σχεση γλυκε μου πριγκιπα.:a07: :a07: :a07:

Κατσε καλάααααααααααα :rotflmao: :rotflmao:

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Ποτε εγινε αυτο ρε μαστορα; Δεν το πηρα πρεφα.
    Γεια δειξε μου να δω τι εννοης
    Πως γινετε να σου απαντησω απο αλουνου λογαριασμο;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
    4.Αν εννοείς εμένα δεν μπαίνει κανείς από το λογαριασμό μου και στο υπογράφω κιόλας.Και κολλητός μου δεν είναι κανείς

το ξέρω ότι καταλάβατε πως έκανα ΧΙΟΥΜΟΡ.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Πέρασα μια βόλτα χθες το πρωι, του τα είπα, παρόλα αυτά δεν δέχτηκε να το κρατήσει. Εριξε μια γρήγορη ματιά χώνοντας ένα μακρί κατσαβίδι μέσα στον v κάτω απο το ρεζερβουαρ και μου είπε να αδειάσω το ντεποζιτο, να βάλω απο αλλού βενζίνη και αν συνεχίσει να το κάνει να του το πάω. Το θέμα καθαρότητας της βενζίνης δεν έπαιζε κατά την γνώμη μου γιατί απο την ημέρα που την παρέλαβα απο το service δεν είχα ξαναβάλει και όπως είπα πριν το service δεν είχε κανένα πρόβλημα.

Παρόλα αυτά, το έπραξα και το πρόβλημα όχι μόνο συνεχίζεται αλλά σήμερα μου έσβησε πηγένοντας απο στη δουλειά μου, πάνω στην παραλιακή σε κατέβασμα ταχύτητας και χέστηκα πάνω μου γιατί όπως καταλαβένετε το μοτέρ λειτούργησε σαν φρένο και θα μπορούσα κάλιστα να είχα φάει σαβούρδα.

Αύριο το πρωι θα πάω να το αφήσω και ελπίζω στην συνέπεια του.
    "Γιατί ο δρόμος είναι αλήθεια, χίλια κι ένα παραμύθια
    είναι το σπίτι μας, δεν έχει τέλος"

iMix

Μάλλον φίλε μου πρέπει να αλλάξεις συνεργείο.Τα ωραία σου λεφτά δίνεις και αν δεν τα εκτιμάει ο κάθε καραγκιόζης τότε πας αλλού...άκου δεν δέχτηκε να το κρατήσει

Ξαναλέω, πεταλούδες.

(και κοίτα να δεις που θα στο χρεώσει)
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Respect μια αναζήτηση στο google για vstrom και tps με έφερε αντιμέτωπο με αρκετά thread σε πολλά απο τα οποία έχεις λάβει μέρος.

Όπως διάβασα το να μπλέξεις με τον μάστορα σου χωρίς να ζητήσεις συγκεκριμένα πράγματα πολύ να αποδειχτεί τρομακτικά πολυέξοδο. Παρόλα αυτά επειδή αν και το πρόβλημα δεν έχει συγκεκριμένη συχότητα εμφάνησης, αλλά είναι τρομακτικά σοβαρό (βλέπε σβήσιμο σε κατέβασμα ταχύτητας) σαφώς και πρέπει να λυθεί.

Ρύθμισμα πεταλούδων θα επιφέρει λύση σε περίπτωση που το πρόβλημα έχει δημιουργηθεί απο κακής ποιότητας καύσιμο;

Απορώ με το γεγονός ότι εμφανήστηκε μετά το Service. Υπάρχει περίπτωση κάποια αλλαγή η ρύθμιση οδήγησε στο να εκδηλωθεί το πρόβλημα.

Θα ήθελα να προσθέσω ότι το μηχανάκι εμφανίζει τα συμπτώματα "αδυναμίας" του μοτέρ που διάβασα και σε άλλα thread.

Πάω να συνεχίσω το διάβασμα....

iMix

Ερμηνίες απο άλλα thread:

"σώματα ψεκασμού" (700 Euro!!!!!!!!)
    "φίλτρο καυσίμου" (200 Euro!!!!!!!!)
    "TPS" (100 Euro!!!!!)

Τι λέτε ρε παιδιά, ευκαιρία για τους μάστορες να μας τα πάρουν είναι αυτό το πρόβλημα.

Φαντάσου να πας ανίδεος στο μάστορα και να τους πείς "δεν ξέρω το θα κάνεις, φτιάξτο!"... αυτόματα έχεις πέσει στα δόντια του λύκου

iMix

Συνεχίζοντας:

"Αντλία Βενζίνης" (190 (?)+50 Euro εργασία)

Μιά χαρά πάμε απο τιμές, να σας πω, αν το αφήσω έτσι το μηχανάκι κυνδηνεύει να πάθει μεγαλύτερη ζημειά; Λέω μήπως με συνεχόμενη χρήση Super αμόλυβδης θυμηθεί και πάρει τα πάνω του. Μέχρι και τέτειες σοφείες διάβασα "Δεν έδωσα σημασία στα σβησίματα και μετά απο λίγο καιρό τα σημάδια εξαφανήστικαν"... ότι να ναι...

Οι καιροί είναι σκοτεινοί για την γενιά των 700 Euro...

iMix

Απ ότι διαβάζω αν παρατηρείται "αδυναμία" το μοτέρ γενικά παίζει να είναι αντλία βενζίνης, ειδικά αν ακούγεται (έλα όμως που ακογόταν αρκετά πάντα).

Η αντλία βενζίνης επιβαρύνεται απο τη χρήση κακής ποιότητας καυσίμου;

Παάντως απ' ότι διαβάζω είναι συηθισμένα συμπτώματα των VStrom γύρω στα 25000km και εγώ είμαι στα 25700!!!!!!! Έλεος δηλαδή... μιλάμε για μαθηματική ακρίβεια...

Να σημειώσω ότι το πρώτο που τσέκαρε ο μηχανικός χωρίς να μου πει τίποτα ήταν τα χιλιόμετρα... προφανός μόλις τα είδε κάτι θα του πέρασε απο το μυαλό...

iMix

χμμμμ...

http://www.stp.com/fuel_cfsc.html

κάνει δουλίτσα ισχυρίζονται κάποιοι...

iMix

τελευταίες παρατηρήσεις που μπορεί να έχουν σχέση και να προσδιορίσουν επακριβώς το πρόβλημα είναι ότι

- το μηχανάκι ξεκινάει με ψηλό ρελαντι (2000 rpm και πέφτει λίγο μετά, παρόλο που δεν είναι ιδιαίτερα παράλογο δεν μου το έκανε πριν το service)

- το τσαφ, παφ, τσικ, ντουπ όπως θέλετε πείτε το που εντοπίζεται κάτω απο ρεζερβουάρ στο δεξι μέρος του καβάλου (ρε μπας και σε εκείνο το σημείο είναι η αντλία βενζίνης; ) με ταυτόχρονο τσίμπιμα στις στροφές όταν το κάνει που κάτω απο 1000rpm.

iMix

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Τσέκαρε και τα μπουζοκαλώδια σου.
    Η ''αδυναμία'' που αναφέρεις θα μπορούσε να οφείλεται αν βγαίνει εκτός ο ένας κύλινδρος.
    Ακόμη αν ο σπινθήρας δεν καταλήγει στο μπουζί σου, και κάνει τόξο σε πλαίσιο ή μπλόκ κάνει ένα παρόμοιο ''τσικ-τσικ''...

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΘΟΡΥΒΟΣ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ
    από TEO.VFR στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2006, 12:35
  2. Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2005, 01:45
  3. ρελαντι αφρικάνας
    από Afrikaner στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2005, 02:22