και εμενα 5.5 με 6.5 lt!!! πραγματικα δεν καιει τιποτα!! και ολα αυτα με την ροπαρα του να μου φτιαχνει το κεφι καθε φορα!!!![]()
![]()
και εμενα 5.5 με 6.5 lt!!! πραγματικα δεν καιει τιποτα!! και ολα αυτα με την ροπαρα του να μου φτιαχνει το κεφι καθε φορα!!!![]()
![]()
Με συγχωρείτε αλλά πως γίνεται ο μεγάλος ληστής να καίει τόσο λίγο; Αν είναι έτσι το 650 πρέπει να καίει 3l/100 km. Δε νομίζω ότι στέκουν αυτές οι καταναλώσεις. Γιατί από το δικό μου το 650 υδρόψυκτο άλλα βλέπω. Και το πάω παναγία.![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Δυο λογους που ερχονται ευκολα στο μυαλο μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
Με συγχωρείτε αλλά πως γίνεται ο μεγάλος ληστής να καίει τόσο λίγο; Αν είναι έτσι το 650 πρέπει να καίει 3l/100 km. Δε νομίζω ότι στέκουν αυτές οι καταναλώσεις. Γιατί από το δικό μου το 650 υδρόψυκτο άλλα βλέπω. Και το πάω παναγία.![]()
Εχει πολυ ροπη σε χαμηλες στροφες
Εχει πολυ μακριες σχεσεις ταχυτητων με αποτελεσμα να κινησε με τις μισες στροφες απο το 650.
εγω τουλαχιστον το ανοιγω το γκαζι,
αυτο βεβαια που εχω παρατηρησει ειναι οτι μετα το φιλτρο και την εξατμηση η καταναλωση εκτοξευτηκε πανω απο τα 7 λιτρα για να μην πω 8. οποτε ειμαι σε πολυ σοβαρες σκεψεις να ξαναβαλω τα μαμα.![]()
GSF 650 N
http://www.moto.gr/forums/showthread...E1%EB%F9%F3%2A
Εδώ το βγάζει 5.50 το μικρό και 6.50 το μεγάλο πάντως!![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Εγω πιστευω οτι τα περιοδικα δεν ειναι τα πιο αντιπροσωπευτικα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
http://www.moto.gr/forums/showthread...E1%EB%F9%F3%2A
Εδώ το βγάζει 5.50 το μικρό και 6.50 το μεγάλο πάντως!![]()
Αν προσεξες ολοι εδω μεσα με το 1250 αναφερουν παραπλησιες καταναλωσεις.
Αν εχεις διαβασει καποιο αλλο ποστ οπου σε μια βολτα των ληστων, ο amourakai με το 650 ειχε καψει τα ιδια με τον bikenest 1250. Και αυτο συνεβει σε ιδιες συνθηκες την ιδια μερα με τις ιδιες ταχυτητες. Η καλυτερη αποδειξη οτι μικρο και μεγαλο καινε παραπλησια.
Εγώ με το 1250, οδήγησα χτες στην Εγνατία από Καστοριά μέχρι Μέτσοβο και σε 150 χλμ. έκαψα 9 lt ήτοι 6 lt στα 100 χλμ. Οδηγούσα με 130 χαω ίσως και λίγο παραπάνω κατά διαστήματα. Να σημειώσω πως είχα και συνεπιβάτη και λίγες αποσκευές.
στα τεστ παντως το δινουν 7,2.ελεος.με αυτην την καταναλωση ουτε εγω το περνα.ξερεις κανεις τα τεστ των περιοδικων πως μετραν την καταναλωση?ουτε οταν το πηγαινα ταπα δεν εκαψε τοσο(μια ωρα συνεχομενα 220 χλμ περιπου κ το ρεζερβουαρ ειχε ακομα λιτρα μεσα ουτε καν η ρεζερβα δεν ειχε αναψει)
....και το στηλιαρι απο το τσεκουρι του ξυλοκοπου, απο το λογγο βγαινει...
οταν το αγορασα διαβασα και το τεστ στο μοτο του μακαριτη Αλκη Συνιωρη.και οι μετρησεις που εχει κανει ειναι ακριβως οτι εχω δει και εγω.ελαχιστη 6 λιτ μεση 7.2 και μεγιστη 9.5 λιτ /100χλμ .το 6 βεβαια εγω εχω παψει να το βλεπω το 9.5 αρκετα συχνα,οπως την κυριακη εγνατια 182χλμ 17.2 λτ.
Όσοι το πάρουν καινούριο πάντως θα βγάλουν τη διαφορά από τη τιμή αγοράς :
http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=1
μ΄αρέσει που σε κάποιους φαίνεται υπερβολική η κατανάλωση 7 λτ/100χλμ....
Δηλαδή τι περιμένατε απο μια μοτοσυκλέτα 1250 κυβικών? Έλεος, 4-5 λίτρα καίνε τα σκούτερ ...
Όσο για καταναλώσεις της τάξης των 5-6 λίτρων/100χλμ, μόνο με ταχύτητες 100-120 χλμ/ώρα μπορούν να επιτευχθούν ...
Eμένα με νορμάλ χρήση μου βγάζει μέχρι να αρχίσει να ανάβει η 1η ένδειξη, 200-215 χλμ, είμαι αρκετά ευχαριστημένος αν αναλογιστεί κανείς ότι μιλάμε για μια μηχανή 1250cc. δεν μπορεί να καίει σαν πάπια.
val
Αρχικά δημιουργήθηκε από valantis8
Eμένα με νορμάλ χρήση μου βγάζει μέχρι να αρχίσει να ανάβει η 1η ένδειξη, 200-215 χλμ, είμαι αρκετά ευχαριστημένος αν αναλογιστεί κανείς ότι μιλάμε για μια μηχανή 1250cc. δεν μπορεί να καίει σαν πάπια.
εχω την εντυπωση οτι το καινουριο με ολοσωμο φερικγ καιει λιγοτερο![]()
....και το στηλιαρι απο το τσεκουρι του ξυλοκοπου, απο το λογγο βγαινει...
Tha fanei tin pempti![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook