Η σωστη σελιδα ειναι εδω http://www.youtube.com/watch?v=ngDbt_PFyzU !!!!!!!!!Δειτε να γουσταρετε!!!!!!
Η σωστη σελιδα ειναι εδω http://www.youtube.com/watch?v=ngDbt_PFyzU !!!!!!!!!Δειτε να γουσταρετε!!!!!!
F/B Team (CHOPPER OWNERS ATHENS ) or (Γιαπωνέζικα Τσόπερς Αθήνα)
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
.....
(είναι τρελός γαμιστρώνας και απίστευτη καβάτζα για χύμα διακοπές ... )
...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
δε ξερω γιατι αλλα μου ρθε ενα χαμογελο νοσταλγιας οταν ειδα το θρεντακι.
![]()
Εσύ δεν πας κάμπινγκ για το μπάνιο ε;![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εσύ δεν πας κάμπινγκ για το μπάνιο ε;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν με νοιαζεια να χει σκουριες και να θελει βαψιμο! Κυριως με νοιαζει το μοτερ του και να μην ειναι μεσα "κανιβαλισμενο"Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
Εισαι πολυ επιλεκτικος....αμφιβαλλω εαν θα τα καταφερεις να βρεις και φτηνο και καλο τωρα πια...εχουν καταληξει τα περισσοτερα στα παλιοσιδερα...
Εαν δω κατι θα σε ειδοποιησω...![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
είναι τρελός γαμιστρώνας....
ΜΗ !
ΜΗ !
ΜΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΤΕΣΤΑΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΙΣΩ ΕΤΑΖΙΕΡΑ !![]()
![]()
:a53: :rotflmao: :a53:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
ΜΗ !
ΜΗ !
ΜΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΤΕΣΤΑΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΙΣΩ ΕΤΑΖΙΕΡΑ !![]()
![]()
:a53: :rotflmao: :a53:
την εχεις πατησει ε?![]()
![]()
οταν με το καλο το αγορασει ο κολλητος μου γραψτε εναν δωδεκαλογο χρησης οι γνωστες του αμαξιου, να μην εχουμε τιποτα παρατραγουδα:rotflmao:
![]()
:rotflmao:
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Εκτός του ότι βγήκα τετράγωνος απο'κει μέσα παραλίγο να πάρω αγκαλιά το μοτέρ !:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
την εχεις πατησει ε?![]()
![]()
Θά'λεγα και για τα κουρτινάκια κάτι αλλά έχε χάρη που φανήκανε χρήσιμα στο τέλος...![]()
:rotflmao:
Πέρα απ'την πλάκα όμως το αυτοκινητάκι είναι σούπερ και για δυο χρόνια χάρησε απίστευτες στιγμές σε 10-12 πιτσιρικάδες, από μασκαραλίκια τις απόκριες μέχρι και τις βραδυνές μας εξόδους είχαμε ένα όχημα μαζί μας που μας πρόσφερε πάρα πολλά, το τι χαβαλές δεν λέγεται.
Μιλάω για ένα σαν αυτό που πουλάει ο castor, μακάρι να μπορούσα να πάρω το δικό του τώρα.
![]()
Πέρα απ'την πλάκα όμως το αυτοκινητάκι είναι σούπερ και για δυο χρόνια χάρησε απίστευτες στιγμές σε 10-12 πιτσιρικάδες, από μασκαραλίκια τις απόκριες μέχρι και τις βραδυνές μας εξόδους είχαμε ένα όχημα μαζί μας που μας πρόσφερε πάρα πολλά, το τι χαβαλές δεν λέγεται.
Μιλάω για ένα σαν αυτό που πουλάει ο castor, μακάρι να μπορούσα να πάρω το δικό του τώρα.
![]()
Με κανετε να νιωθω τυψειςκαι στο τελος δεν θα το πουλησω
Αντε τωρα
![]()
![]()
F/B Team (CHOPPER OWNERS ATHENS ) or (Γιαπωνέζικα Τσόπερς Αθήνα)
Εγώ δεν θα το έδινα αυτό το κόσμημα πάντως, άσε που αν μου είχε δώσει όσα έδωσε σε εσένα δεν θα μπορούσα να το αποχωριστώ κιόλας !Αρχικά δημιουργήθηκε από castor
Με κανετε να νιωθω τυψειςκαι στο τελος δεν θα το πουλησω
Αντε τωρα
![]()
![]()
Εσύ ξέρεις όμως και θά'χεις και τους λόγους σου υποθέτω, αν πάλι θες απλά να το ξεφορτωθείς απλά για να μειώσεις τα έξοδα που πιθανόν σε επιβαρύνουν, κατάθεσε πινακίδες και άσ'το στον κήπο να το καμαρώνεις κάθε πρωί!
Είν'ωραίο να βλέπεις μια τέτοια φατσούλα να σου λέει καλημέρα !![]()
Είμαι πολύ ρομαντικός γι'αυτό μου ταιριάζει το όχημα![]()
![]()
ωραιο αμαξι και ωραιο θεμα...
εχει στο Περιστερι ο ιδιοκτητης του Πατατρακ.![]()
επισης αν το παρεις βαψτο psycedelic σε στυλ χιππις θα του πηγαινει πολυ... αφου ηταν το χαρακτριστικο αμαξι της εποχης εκεινης.
![]()
![]()
![]()
Το Τ1 είναι αυτό που λεςΑρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ωραιο αμαξι και ωραιο θεμα...
εχει στο Περιστερι ο ιδιοκτητης του Πατατρακ.![]()
επισης αν το παρεις βαψτο psycedelic σε στυλ χιππις θα του πηγαινει πολυ... αφου ηταν το χαρακτριστικο αμαξι της εποχης εκεινης.
![]()
![]()
![]()
Ξέρω από βέσπα!
Θά'λεγα και για τα κουρτινάκια κάτι αλλά έχε χάρη που φανήκανε χρήσιμα στο τέλος...![]()
:rotflmao: [/B]
για φαντασου να ητανε της κοπελιας τ'αμαξι τι θα γινοτανε...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
Α καλά, στην απόσυρση μαζί με το βανάκι θα πήγαινα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
για φαντασου να ητανε της κοπελιας τ'αμαξι τι θα γινοτανε...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
καποιοι απο δω μεσα δλδ καποτε γμοθσανε ε?![]()