Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: E-bay αγορες απο Αγγλια....ταχυδρομικα??

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ares_tz

Ebay

Γεια,

Πρόσφατα αγόρασα ενα adapter και η χρέωση με απλο ταχυδρομείο για Έλλαδα
    ήταν 2.20pounds ενώ για UK 1.70pounds...

Να ρωτάτε πάντα για ΕΞΟΔΑ αποστολής ΠΡΙΝ κάνετε δημοπρασία...
    Υπάρχουν περιπτώσεις που τα έξοδα υπερβαίνουν αξία αντικειμένου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    εγω υποψιάζομαι οτι επειδη η δημοπρασια ελειξε αχτυπητη, μονο εγω χτύπησα, και το πηρα στην τιμή εκίνησης, προσπαθει να ρεφαρει με τα ταχυδρομικα..
    πολυ πιθανον οποτε μην τον πληρωνεις, πες του πως δεν εχεις φραγκο, πλεον δεν υπαρχουν αρνητικες αξιολογισεις για αγοραστες (δλδ και που υπηρχαν τι νοημα ειχε ποτε δεν καταλαβα)

ετσι ειχα κανει και εγω, και απλα ακυρωθηκε η συναλαγγη, βεβαια δεν το κανεις συνεχεια για τι λογικα θα σε πεταξουν οξω αλλα που και που δεν νομιζω πως πειραζει!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    πολυ πιθανον οποτε μην τον πληρωνεις, πες του πως δεν εχεις φραγκο, πλεον δεν υπαρχουν αρνητικες αξιολογισεις για αγοραστες (δλδ και που υπηρχαν τι νοημα ειχε ποτε δεν καταλαβα)

ετσι ειχα κανει και εγω, και απλα ακυρωθηκε η συναλαγγη, βεβαια δεν το κανεις συνεχεια για τι λογικα θα σε πεταξουν οξω αλλα που και που δεν νομιζω πως πειραζει!

Εντάξει, αν γίνει μια φορά το καταλαβαίνω! Αν γίνει όμως κανόνας, θα υποβαθμιστεί το site, θα χάσει την αξιοπιστία του και θα καταρρεύσει! Αυτό είναι το νόημα των αξιολογήσεων! Αν χτυπάς εσύ ένα αντικείμενο, μην έχοντας σκοπό να το αγοράσεις, η δημοπρασία σταματά και σαν πωλητής περιμένω να το αγοράσεις! Αν εσύ λες μετά "ε...να ήθελα απλώς να δω τα αντανακλαστικά σου", δε με καθυστερείς; Σεβασμό στους κανόνες χρειάζεται για να λειτουργήσει σωστά! Οι αξιολογήσεις, αυτό το ρόλο παίζουν! Αν εσύ χτυπάς αντικείμενα και είσαι πάτος στις αξιολογήσεις, οι περισσότεροι (αξιόπιστοι πωλητές) απλώς θα σε αγνοούν! Οι αξιολογήσεις των αγοραστών δεν καταργήθηκαν. Απλώς, επειδή μέχρι τώρα, η πλειοψηφεία των πωλητών περίμενε για να δει τι είδους αξιολόγηση θα αφήσει ο αγοραστής, ώστε σε περίπτωση που ήταν αυτή αρνητική, να κινηθεί ανάλογα, πλέον πρώτα πρέπει να αξιολογήσει ο πωλητής τον αγοραστή και μετά αποκτά δικαίωμα ο αγοραστής να αξιολογήσει τον πωλητή, ευννοώντας όμως έτσι τη συμπεριφορά που προτείνεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Εντάξει, αν γίνει μια φορά το καταλαβαίνω! Αν γίνει όμως κανόνας, θα υποβαθμιστεί το site, θα χάσει την αξιοπιστία του και θα καταρρεύσει! Αυτό είναι το νόημα των αξιολογήσεων! Αν χτυπάς εσύ ένα αντικείμενο, μην έχοντας σκοπό να το αγοράσεις, η δημοπρασία σταματά και σαν πωλητής περιμένω να το αγοράσεις! Αν εσύ λες μετά "ε...να ήθελα απλώς να δω τα αντανακλαστικά σου", δε με καθυστερείς; Σεβασμό στους κανόνες χρειάζεται για να λειτουργήσει σωστά! Οι αξιολογήσεις, αυτό το ρόλο παίζουν! Αν εσύ χτυπάς αντικείμενα και είσαι πάτος στις αξιολογήσεις, οι περισσότεροι (αξιόπιστοι πωλητές) απλώς θα σε αγνοούν! Οι αξιολογήσεις των αγοραστών δεν καταργήθηκαν. Απλώς, επειδή μέχρι τώρα, η πλειοψηφεία των πωλητών περίμενε για να δει τι είδους αξιολόγηση θα αφήσει ο αγοραστής, ώστε σε περίπτωση που ήταν αυτή αρνητική, να κινηθεί ανάλογα, πλέον πρώτα πρέπει να αξιολογήσει ο πωλητής τον αγοραστή και μετά αποκτά δικαίωμα ο αγοραστής να αξιολογήσει τον πωλητή, ευννοώντας όμως έτσι τη συμπεριφορά που προτείνεις.
    δεν μιλάμε για buy it now price...
    εληγε η δημοπρασια και δεν το ειχε χτυπησει κανενας....το χτυπησα και το πηρα στην χαμηλότερη τιμη....καθως δεν το χτυπησε κανεις αλλος
    αλλα μετα με "βιασε" στα ταχυδορμικα...
    τονιζω οτι του ειχα κανει ερωτηση 2-3 ωρες πριν ληξει η δημοπρασια αλλα δεν απαντησε....και απαντησε αμεσως μετα τη ληξη της...

πραγμα που σημαινει οτι παρακολουθουσε τη δημοπρασια αλλα δεν θελησε να απαντησει νωριτερα....για αυτο σκεφτομαι να τον φεσωσω....

φυσικα και ειχα σκοπο να το αγορασω...δεν κανω χαβαλε στο ebay....αλλα το χτυπησα επειδη η τιμη του ηταν στις 20 λιρες και ελεγε 10 λιρες ταχυδρομικα για ΑΓΓΛΙΑ....θεωρησα οτι αποκλειεται να ειναι πανω απο 30 λιρες για Ελλαδα.....τωρα να να περνεις κατι που κανει 20 λιρες και να σου χρεωνει ταχυδρομικα 50 λιρες ειναι φρικη....
    Και αυτο προσπαθω να διαπιστωσω....αν ειναι κοροιδια δεν θελω να αγορασω και να επικροτησω ετσι τη σταση του...
    αν ισχύει ότι ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΤΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ θα το αγορασω και την επομενη φορα θα προσεχω

αλλα απο αυτα που μου λενε οι παραπανω δεν βρισκω οτι οντως ειναι σε τοσο υψηλά επιπεδα τα ταχυδρομικα.....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Καλα ενταξει οτι να'ναι,
    αφου λοιπον αξιολογει ο πωλητης πρωτος γιατι σε εμενα περιμεναν ΟΛΟΙ να τους αξιολογησω και μολις το εκανα σε δευτερολεπτα,στα καπακια, με αξιολογησαν και αυτοι!!!
    Δευτερον οταν ο πωλητης ακυρωνει την δημοπρασια γιατι το πουλησε εκτος ebay τοτε αυτο τι ειναι δεν ειναι υποβαθμιση?(μου ετυχε προσφατα)
    εχω κερδισει σε δημοπρασια, ο πωλητης μου λεει μετα πως δεν στελνει στην Ελλαδα ακυρωνει την δημοπρασια και μου στελνει θετικο feedback και το προιον εχει σημειωθει κανονικα σε μενα πως το αγορασα και σε αυτον πως το πουλησε, δεν πηρα τιποτα δεν εστειλε τιποτα και ομως εχουμε ενα αντικειμενο σημειωμενο, για πες μου αυτο τι ειναι τωρα?
    και πες εσυ οτι εισαι ενας τετοιος τυπος που χτυπα σε δημοπρασιες και δεν πληρωνει και δεν σε πετανε εξω, αν σε μια δημοπρασια κερδισεις και τον πληρωσεις κανονικα, ο πωλητης δεν θα στο στειλει? θα κατσει να δει το αρνητικο σου feedback και θα πει δεν στο στελνω γιατι ειναι καραγκιοζεις?
    Τελος παντων το ebay δεν ειναι καποιο μικρο site και τετοια περιστατικα ξερει να τα χειριζεται χωρις να χανει την αξιοπιστια του .

δεν μιλάμε για buy it now price... εληγε η δημοπρασια και δεν το ειχε χτυπησει κανενας....το χτυπησα και το πηρα στην χαμηλότερη τιμη....καθως δεν το χτυπησε κανεις αλλος αλλα μετα με "βιασε" στα ταχυδορμικα... τονιζω οτι του ειχα κανει ερωτηση 2-3 ωρες πριν ληξει η δημοπρασια αλλα δεν απαντησε....και απαντησε αμεσως μετα τη ληξη της... πραγμα που σημαινει οτι παρακολουθουσε τη δημοπρασια αλλα δεν θελησε να απαντησει νωριτερα....για αυτο σκεφτομαι να τον φεσωσω.... φυσικα και ειχα σκοπο να το αγορασω...δεν κανω χαβαλε στο ebay....αλλα το χτυπησα επειδη η τιμη του ηταν στις 20 λιρες και ελεγε 10 λιρες ταχυδρομικα για ΑΓΓΛΙΑ....θεωρησα οτι αποκλειεται να ειναι πανω απο 30 λιρες για Ελλαδα.....τωρα να να περνεις κατι που κανει 20 λιρες και να σου χρεωνει ταχυδρομικα 50 λιρες ειναι φρικη.... Και αυτο προσπαθω να διαπιστωσω....αν ειναι κοροιδια δεν θελω να αγορασω και να επικροτησω ετσι τη σταση του... αν ισχύει ότι ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΤΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ θα το αγορασω και την επομενη φορα θα προσεχω αλλα απο αυτα που μου λενε οι παραπανω δεν βρισκω οτι οντως ειναι σε τοσο υψηλά επιπεδα τα ταχυδρομικα.....
    ρωτα τον με ποια εταιρεια θα στα στειλει και τσεκαρε τις τιμες ή πες του πως εινα ακριβα και παραλογα τα μεταφορικα (που μπορει ομως και να ειναι και η σωστη τιμη) και να σου κοψει κατι...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Τελικά αφού δεν τον πλήρωσα επί 7 μέρες μου έστειλε invoice όπου αναφερει το τελικο ποσό και στο οποίο ως δια μαγείας τα ταχυδρομικα εγιναν 28 ευρώ απο 50

παρότι σε σχετικη ερωτηση μου μου ειχε διευκρινησει οτι τα 50 ευρω ειναι η χαμηλοτερη τιμή που μπορει να βρει...

και τα 28 ευρω κλέψιμο ειναι αλλα τουλαχιστον ειναι πιο λογικη τιμη
    ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Αγορές από Αμερική
    από crazykiller στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2011, 13:45
  2. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΟΤΟ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ
    από Anritsu στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2008, 23:16
  3. Αγορες απο το δικτυο