Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 22 από 22

Θέμα: Βοηθεια επιλογης Enduro-z125

Νέο μέλος
    ειμαι νεος στο φορουμ δεν ξερω πολυ καλα πως λειτουργει,πως θα βρω τον ιατροδικαστη?
    ασε τον βρηκα,εχω εισαγαγει συζητηση για πρωτη μηχανη βοηθεια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΡΓΟΙ ΟΔΗΓΟΙ!!!!!!!!

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΤΑΖ
    ειμαι νεος στο φορουμ δεν ξερω πολυ καλα πως λειτουργει,πως θα βρω τον ιατροδικαστη?
    Με αυτήν την κατεύθυνση θα τον βρεις.. στον φυσικό του χώρο.. :rotflmao:

Πέρα από την πλάκα τώρα, μικρέ, σοβαρά τι πας να κάνεις??? Καλά μου φαίνεται στα λέει ο Zid.. συμορφώσου.. άκου 610 και πράσινα άλογα.. δίπλωμα έχεις? πόσο χρονών είσαι? για κάνε μία αναζήτηση για σχετικά θέματα να δεις τι σε περιμένει.. :hypnotize

Αν θες έλα στην επόμενη συνάντηση του κρητικού ΔΣ στο ΤΙΤΑ ΜΠΡΙΚΙ (θα το βρεις στις συναντήσεις) μπας και σου βάλουμε μυαλό..

Νέο μέλος
    ε αυτήν την κατεύθυνση θα τον βρεις.. στον φυσικό του χώρο..
    ΦΙΛΕ ΕΙΜΑΙ 26 ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗ,ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΤΥΠΟΥ 610 Η' ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.............Ο ΝΩΟΝ ΝΟΕΙΤΩ!
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΡΓΟΙ ΟΔΗΓΟΙ!!!!!!!!

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΤΑΖ
    ΦΙΛΕ ΕΙΜΑΙ 26 ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗ,ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΤΥΠΟΥ 610 Η' ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.............Ο ΝΩΟΝ ΝΟΕΙΤΩ!
    Μηνά με συγχωρείς.. σε μπέρδεψα με τον πιτσιρίκο που ήθελε να επιλέξει μεταξύ 50 cc εντούρο και Z όντας 16.. κεκτημένη ταχύτητα..

Νέο μέλος
    ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΩ ΠΛΗΡΩΣ ΔΩΣΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΩ ΑΚΡΗ.

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    Μηνά με συγχωρείς.. σε μπέρδεψα με τον πιτσιρίκο που ήθελε να επιλέξει μεταξύ 50 cc εντούρο και Z όντας 16.. κεκτημένη ταχύτητα..
    Α και επειδή το ξέχασα.. σε περιμένουμε την Τετάρτη, και τις Τετάρτες γενικότερα στο Τιτα Μπρίκι για τις καθιερωμένες

Νομίζω ότι το yamaha είναι πιο χρηστικό, χωρίς να χάνει σε καμία περίπτωση σε εκτός δρόμου δυνατότητες. Είναι μία μοτοσυκλέτα που θα σε συντροφεύει στην δουλειά σου καθ' όλη την διάρκεια της εβδομάδας και το σαββατοκύριακο θα σε πάει μία καλή βόλτα στο βουνό.. Αν δεν έχεις πρόβλημα με τα 30 άλογα που βγάζει σαν 2μισάρι τότε δες το, πραγματικά αξίζει.. λίγο ακριβό αλλά αξίζει.

Νέο μέλος
    ΜΜΜΜΜ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ, 6500 ΓΙΑ ΕΝΑ 250CC ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ,ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΜΟΤΑΡΝΤ ΟΧΙ ΤΟ ΟΝ ΟFF. ΕΣΥ ΤΙ ΜΟΤΟ ΕΧΕΙΣ?

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. ΑΡΧΑΡΙΟΣ βοηθεια επιλογής
    από slokie στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2013, 08:46
  3. ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ Enduro
    από apsogos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 18/08/2011, 20:48
  4. Βοήθεια στην επιλογή enduro.
    από nonamed στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2009, 13:37
  5. Βοηθεια επιλογης Aprilia rs 125?
    από Soile στο forum Aprilia
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 27/09/2008, 18:02

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα