ασε τον βρηκα,εχω εισαγαγει συζητηση για πρωτη μηχανη βοηθεια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεειμαι νεος στο φορουμ δεν ξερω πολυ καλα πως λειτουργει,πως θα βρω τον ιατροδικαστη?
ασε τον βρηκα,εχω εισαγαγει συζητηση για πρωτη μηχανη βοηθεια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεειμαι νεος στο φορουμ δεν ξερω πολυ καλα πως λειτουργει,πως θα βρω τον ιατροδικαστη?
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΡΓΟΙ ΟΔΗΓΟΙ!!!!!!!!
Με αυτήν την κατεύθυνση θα τον βρεις.. στον φυσικό του χώρο.. :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από ΤΑΖ
ειμαι νεος στο φορουμ δεν ξερω πολυ καλα πως λειτουργει,πως θα βρω τον ιατροδικαστη?![]()
Πέρα από την πλάκα τώρα, μικρέ, σοβαρά τι πας να κάνεις??? Καλά μου φαίνεται στα λέει ο Zid.. συμορφώσου.. άκου 610 και πράσινα άλογα.. δίπλωμα έχεις? πόσο χρονών είσαι? για κάνε μία αναζήτηση για σχετικά θέματα να δεις τι σε περιμένει.. :hypnotize
Αν θες έλα στην επόμενη συνάντηση του κρητικού ΔΣ στο ΤΙΤΑ ΜΠΡΙΚΙ (θα το βρεις στις συναντήσεις) μπας και σου βάλουμε μυαλό..
ΦΙΛΕ ΕΙΜΑΙ 26 ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗ,ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΤΥΠΟΥ 610 Η' ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.............Ο ΝΩΟΝ ΝΟΕΙΤΩ!ε αυτήν την κατεύθυνση θα τον βρεις.. στον φυσικό του χώρο..![]()
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΡΓΟΙ ΟΔΗΓΟΙ!!!!!!!!
Μηνά με συγχωρείς.. σε μπέρδεψα με τον πιτσιρίκο που ήθελε να επιλέξει μεταξύ 50 cc εντούρο και Z όντας 16.. κεκτημένη ταχύτητα..Αρχικά δημιουργήθηκε από ΤΑΖ
ΦΙΛΕ ΕΙΜΑΙ 26 ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗ,ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΤΥΠΟΥ 610 Η' ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.............Ο ΝΩΟΝ ΝΟΕΙΤΩ!![]()
![]()
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΩ ΠΛΗΡΩΣ ΔΩΣΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΩ ΑΚΡΗ.
Α και επειδή το ξέχασα.. σε περιμένουμε την Τετάρτη, και τις Τετάρτες γενικότερα στο Τιτα Μπρίκι για τις καθιερωμένεςΑρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Μηνά με συγχωρείς.. σε μπέρδεψα με τον πιτσιρίκο που ήθελε να επιλέξει μεταξύ 50 cc εντούρο και Z όντας 16.. κεκτημένη ταχύτητα..![]()
![]()
![]()
Νομίζω ότι το yamaha είναι πιο χρηστικό, χωρίς να χάνει σε καμία περίπτωση σε εκτός δρόμου δυνατότητες. Είναι μία μοτοσυκλέτα που θα σε συντροφεύει στην δουλειά σου καθ' όλη την διάρκεια της εβδομάδας και το σαββατοκύριακο θα σε πάει μία καλή βόλτα στο βουνό.. Αν δεν έχεις πρόβλημα με τα 30 άλογα που βγάζει σαν 2μισάρι τότε δες το, πραγματικά αξίζει.. λίγο ακριβό αλλά αξίζει.![]()
![]()
ΜΜΜΜΜ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ, 6500 ΓΙΑ ΕΝΑ 250CC ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ,ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΜΟΤΑΡΝΤ ΟΧΙ ΤΟ ΟΝ ΟFF. ΕΣΥ ΤΙ ΜΟΤΟ ΕΧΕΙΣ?