Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 37

Θέμα: Xtx ΜΕ ΨΥΓΕΙΟ Ktm???

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Αποτι εμαθα ειναι το μοναδικο πραγμα που χαλαει στα ΧΤ.

Ξερεις καμια εξαιρεση???
    Βασικά, το βεντιλατέρ που είναι Yamaha μου τίναξε τα πέταλα όχι το ΚΤΜ ψυγείο, οπότε...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

The Firestarter Το avatar του/της jimtarasxt660x
    ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΒΑΣΙΛΗ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Βασικά, το βεντιλατέρ που είναι Yamaha μου τίναξε τα πέταλα όχι το ΚΤΜ ψυγείο, οπότε...
    Ωραια τοτε θα δω το βεντιλατερ και αμα ειναι γιαμαχα θα το αλλαξω με ενα ΚΤΜ..
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Jimmy, μην ανησυχείς. Δεν έχω ξανακούσει να καεί βεντιλατέρ στο 660. (Εκτός απ' το δικό μου)

Στρατούλη μου,

είσαι πολύ κακός, το ξέρεις?
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Jimmy, μην ανησυχείς. Δεν έχω ξανακούσει να καεί βεντιλατέρ στο 660. (Εκτός απ' το δικό μου)

Στρατούλη μου,

είσαι πολύ κακός, το ξέρεις?
    Οχι βρε..:a29: :a015: :a39:
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΒΗΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΕΝΤΙΛΑΤΕΡ!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΒΗΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΕΝΤΙΛΑΤΕΡ!!!
    Ωχ εχεις το γνωστο θεμα με το tps??

Εμένα ρε παιδιά μου ψιλο κάνει μπερδεματάκια στις πολύ χαμηλες στροφές (2α με 20χλμ) αλλά δεν μου έχει σβήσει μέχρι τώρα.

Τελικά όντως, το πρόβλημα είναι πιο έντονο στα ΧΤΧ

Στράτο από ψεκασμό είσαι βασιλιάς, έτσι?

XR
    XTR
    XJR

ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΑΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΩ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ ΣΒΗΝΕΙ!!!ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΑΛΙ!!!ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ TPS ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΩ,ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ.ΤΟ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΑ.ΤΩΡΑ ΦΤΑΙΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ:ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕΣ!!!
    ΑΣΧΕΤΟ:ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΤΗΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
    (ΜΑΛΛΟΝ)...ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΕΒΓΑΖΕ,ΛΕΤΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΛΑΜΠΟΥΡΝΕΖΙΚΑ???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12

Στράτο από ψεκασμό είσαι βασιλιάς, έτσι?
    Αφού είναι εντελώς καινούργιος στις "χοντρές" ρε Bill........είπαμε έχουν άλλον μεταβολισμό οι ψηλές....
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Παιδια στο τενερε μεχρι στιγμης ο ψεκασμος δουλευει σαν ελβετικο ρολοι.
    Φτου να μην το ματιασω .Οξω απο δω κακο ζηλιαρικο ματι (XT Billy).
    Αλλα το TPS ξερω οτι το αλλαζανε τσαμπα στην Γιαμασα.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

εγω παλι λεω το οτι γραφει το τενερε σου καπου κτμ...ειναι και ο μοναδικος λόγος για να το εχεις στη κατοχή σου..:rotflmao:

αν μπορεις κανε τα γραμματα μπολτν και μεγαλωσε τα και λιγο να δειξει λιγο το μηχανακι σου..

Το πολυόργανο του ΧΤ δείχνει όλες τις ρυθμίσεις της μηχανής καθώς ΚΑΙ τις στροφές του κινητήρα.

Μπορείς να κάνεις ένα σωρό ρυθμίσεις από εκεί. Μπορείς επίσης να βλέπεις και τις στροφές του κινητήρα ενώ κινείσαι. Αλλά χωρίς να βλέπεις με πόσα χλμ πας. Και όταν σβήσει ο κινητήρας επιστρέφει στο ταχύμετρο.

Ήταν ΤΟΣΟ δύσκολο λοιπόν για τη Yamaha να μας έχει ένα κουμπάκι που να μπορούμε να διαλέγουμε ανάμεσα σε στροφές/χλμ χωρίς να επεμβαίνουμε στις ρυθμίσεις?

Από τη στιγμή που το πολυόργανο ΜΠΟΡΕΙ να δείχνει και χλμ και στροφές?

Και που δεν καταδέχτηκαν να μας βάλουν ένα στροφομετράκι? (Και ένα δείκτη βενζίνης?)

Τζίμμυ, ποιάς χρονιάς είναι το μωρό σου?

Αν είναι πιο παλιό από το 2007, έχε υπόψην σου ότι η Yamaha έκανε ανάκληση και άλλαξε όλα τα παλιότερα TPS δωρεάν. Από το 2007 βγαίνουν πλέον τέλεια. (Κούνια που μας κούναγε).

XR
    XTR
    XJR

ΕΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΧΩ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟ...ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ!!!ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ 2007!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Η ΥΑΜΑΗΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ?ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΤΑΣ?ΕΣΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΠΤ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII

εγω παλι λεω το οτι γραφει το τενερε σου καπου κτμ...ειναι και ο μοναδικος λόγος για να το εχεις στη κατοχή σου..:rotflmao:

αν μπορεις κανε τα γραμματα μπολτν και μεγαλωσε τα και λιγο να δειξει λιγο το μηχανακι σου..
    Αν και εχεις δικιο στο ενα σκελος στο δευτερο εχω βρει καλυτερη λυση...
    Θα αγορασω ενα ωραιο πορτοκαλι μαγιουδακι που ειδα σε διαφημιση σε περιοδικα μοτοσυκλετας που γραφουν με πολυ μεγαλα γραμματα ΚΤΜ στο σωστο σημειο, θα βγαλω και την εξατμιση τελειως για να κανει και τον αντιστοιχο θορυβο και θα κοβω βολτες.

Μην παρεξηγιεσαι ε??
    Πλακιτσα κανω.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πρόβλημα με ψυγείο
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2013, 09:31
  2. Ταξιδι με μονοκυλινδρο ktm
    από eurotreno2002 στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 16/12/2011, 12:56
  3. Κυριακή 19/11 - Βόλτα με το KTM Club
    από Nik0s στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 16/11/2006, 18:03
  4. XTx 660.........KTM??
    από lampros_fazer στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 13/03/2006, 21:04

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF