Καλημέρα! :hypnotize![]()
![]()
Καλημέρα! :hypnotize![]()
![]()
καλημερα παιδακια!
τελεια μερα για βολτουλα..να περασετε καλα!
συγχαρητηρια στα γεννητουρια , να σας ζησει !!
:a51:
![]()
![]()
![]()
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
καλημερα ομορφοπαιδα.............. .![]()
τα καφελια μεσα.![]()
γλυκια μικρη μου μανιβελα....
λόγω της μετεγγραφής μας όχι πιά Δυναμό Μόσχας αλλά ΦενέρΜπαχτσέ, κι όπως έμαθα από 2012 Ζενίτ Καζάν κι ας με μισήσουν Παπαθεμελής και Ψωμιάδης και Καρατζαφέρης
Δεν είναι γεννητούρια βρε.Γενέθλια έχει και κλείνει τα 15 ο μούργος.Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
καλημερα παιδακια!
τελεια μερα για βολτουλα..να περασετε καλα!
συγχαρητηρια στα γεννητουρια , να σας ζησει !!
:a51:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
το εμπεδόσαμε σύντροφε....![]()
γλυκια μικρη μου μανιβελα....
ααααααααααααααααα:oΑρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Δεν είναι γεννητούρια βρε.Γενέθλια έχει και κλείνει τα 15 ο μούργος.![]()
![]()
![]()
![]()
χρονια πολλα!! να τα εκατοστησει!
( ειμαι κ απο ξενυχτι γαμου:o :wacko: )
edit : ααα καλα..παω για δευτερο καφε..τωρα ειδα οτι ειναι 15 ( πριν διαβασα 1,5)
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
άλλο καταλάβαμε όλοιΑρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Δεν είναι γεννητούρια βρε.Γενέθλια έχει και κλείνει τα 15 ο μούργος.![]()
![]()
![]()
![]()
άντε του χρόνου δίπλωμα![]()
Kαλημερούδια γλυκά μου Αγγελούδια....!!!
![]()
![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
KALHMERA pros apantes motosikletistes...ta matia sas sto dormo pouthena alou...kali prosextiki kai omorfi KYRIAKI gia OLOUS...oxi alo aima stous dromous
Αρχικά δημιουργήθηκε από soteas
το εμπεδόσαμε σύντροφε....![]()
πάλι καλά, γιατί λόγω της απαράδεκτης εμφάνισης μας στο Πεκίνο, το χρυσό μας μετατέθηκε για Λονδίνο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9MbBQTAREVI&NR=1
![]()
![]()
![]()
λόγω της μετεγγραφής μας όχι πιά Δυναμό Μόσχας αλλά ΦενέρΜπαχτσέ, κι όπως έμαθα από 2012 Ζενίτ Καζάν κι ας με μισήσουν Παπαθεμελής και Ψωμιάδης και Καρατζαφέρης
και να γίνει καλύτερος απο το πατέρα, για να τον βλέπει να τον καμαρώνει και να τον ζηλεύει ο χαζοαλητομπαμπάς τουΑρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Καλημέρα σας κυρίες και κύριοι και να μάς ζήσει ο γιός.![]()
![]()
![]()
καλημερα![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
moto perpetuo
hasta luego.