Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 25 από 25

Θέμα: Απορία: Ποιοί παίρνουν 990s?

Καλημερα,

αν καταλαβα καλα θελεις να αγορασεις ADV.

Αν σου αρεσει το S κ δεν σε νοιαζει το ABS κ φτανεις να πατας κατω με αυτοπεποιθηση για μενα παρε το S.

Ημουν ακριβως στο ιδιο διλημμα. Το μονο προβλημα μου ηταν οτι δεν παταω καλα κατω. Μετα απο 5 πεντες μερες το ξεχασα.

Και κατι πολυ σημαντικο βγαινει κ σε εκδοση traveller.

Μέλος Το avatar του/της snowman
    Τα έχω καβαλήσει και τα δύο και δεν έχω πρόβλημα ύψους....
    Δεν είμαι 2 μέτρα αλλά το ταπεινό 1.80m μου δεν με προβληματίζει... Έχω και τα κιλάκια μου (100kg) όποτε από θέμα βάρους-κιλών δεν έχω πρόβλημα.

Στο TT-R (που είναι το τρέχων μηχανάκι μου) ίσως να είμαι λίγο αστείος! :smilea:

Την επιβεβαίωση που ήθελα να πάρω ανοίγοντας αυτό το thread την πήρα πάντως... δηλαδή το ότι δεν υπάρχει οδηγικά(ή αλλού) κάποια τρελή διαφορά. Γιατί όπως είπα μία βόλτα τα έχω κάνει αλλά συμπέρασμα δεν μπορώ να βγάλω...
    Προτιμώ το S επειδή είμαι φίλος του βουνού και μου αρέσει πιο πολύ!
    It's sad that you're not here...To open up your eyes and watch me disappear!

Αρχικά δημιουργήθηκε από snowman
    Δεν είμαι 2 μέτρα αλλά το ταπεινό 1.80m μου δεν με προβληματίζει... Έχω και τα κιλάκια μου (100kg) όποτε από θέμα βάρους-κιλών δεν έχω πρόβλημα.

Στο TT-R (που είναι το τρέχων μηχανάκι μου) ίσως να είμαι λίγο αστείος! :smilea:
    Κι αν εισαι 1.90 με 110 κιλα και εχεις και ΤΤ τοτε;.... Γιαυτο ποτέ μη λες ποτέ...Ασε που μετα το ΤΤ,με το 990 μια χαρα...Και το ΤΤ ομως με πηγε παντου ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ...και δεν ενοιωθα καθολου αστειος..Αστειες ηταν οι φατσες καποιων που εμεναν πισω σε κατι βουνα...
    Κι αν θες την αποψη μου,σε επικειμενη αγορα του 990,μην πας ντουγρού για το S...κοιτα και το απλο...μονο χαμενος δεν θα βγεις...

Να διευκρινίσω πως μιλάω για το ΤΤR 250cc :smilea: την RAID έκδοση.

Όχι πως με έχει απογοητεύσει στο βουνό....αλλά το έχω λιώσει πιά... Πολύ όμως!

εγω προσωπικα προτιμω το απλο κι οχι το s.
    ειμαι 1,80,δεν εχω καβαλησει το s γιατι και δεν με ενδιαφερει αλλα και δεν ετυχε.

αλλη ερωτηση τωρα,πως πανε τα ktm adv απο πωλησεις στην αθηνα???
    και γενικα παγκοσμιος πως τα πηγαινει σαν εταιρεια?δεν εχω διαβασει ποτε το πως τα παει.
    και δεν μιλαω για αγωνες.

Αυτή είναι μια καλή ερώτηση... Αν έχει κανείς info ας τα post-άρει.
    Εγώ δεν βρήκα τίποτα.

εγω παντως μετα απο αρκετο ψαξιμο για μεταχειρισμενο 990 πορτοκαλι βρηκα ενα 06 (που σημαινει εκτος εγγυησης),15000 χλμ (κανενα λαστιχο η τακακι θα θελει) κ τιμη 11000!!!που σημαινει 12000 με το service κτλ!οποτε για 2000ε παω για καινουργιο!
    Ειμαι 1.86-90 κιλα κ θα προτιμησω το απλο πορτοκαλι γιατι εχω κολλησει το s μου ερχεται καπως εκεινο το μπλε....!

Αρχικά δημιουργήθηκε από KOSTAS-ER6
    εγω παντως μετα απο αρκετο ψαξιμο για μεταχειρισμενο 990 πορτοκαλι βρηκα ενα 06 (που σημαινει εκτος εγγυησης),15000 χλμ (κανενα λαστιχο η τακακι θα θελει) κ τιμη 11000!!!που σημαινει 12000 με το service κτλ!οποτε για 2000ε παω για καινουργιο!
    Ειμαι 1.86-90 κιλα κ θα προτιμησω το απλο πορτοκαλι γιατι εχω κολλησει το s μου ερχεται καπως εκεινο το μπλε....!
    Δεν ψαχνεις ΚΑΛΑ μαλλον,διοτι πωλειται και μαυρο 990 απλο,οχι το S,με 17500χλμ,μοντελο 2006 ΑΛΛΑ με 3ετη εγγυηση εως Μαρτιο 2009...Και ειναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ 990 της Πατρας(σε αυτο ΔΕΝ κανω σκοντο)...Εχει μαλιστα και Akrapovic τιτανιου και φιλτρο DNA γιατι ειναι πιο κ@υλα ετσι και όποτε θες το παιρνεις ΑΜΕΣΑ με 11.000...Α και που'σαι!Ειναι απο γενικο service στα 15.300...Και οταν λεμε ΓΕΝΙΚΟ εννοουμε οτι δεν βαζεις χερι στην τσεπη μεχρι το επομενο...Και ακου κι αυτο...τα λαστιχα τα εχω αλλαξει,ωπερ εχουν κανει 2.000χλμ τα παπά μας.Πανε κι αυτα καινουρια πακετο!Και εχει και μια σιτα προστασιας στο ψυγειο...μη φαμε καμμια πετρουλα!ΦΥΣΙΚΑ το εχω ΤΖΙΤΖΙ α-γ-ρ-α-τ-ζ-ο-υ-ν-ι-σ-τ-ο!!!ΑΥΤΑ
    Παρε και μια φωτο να παιξεις "ματι"...και ο,τι θες εδω γυρω ειμαι φιλε

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	my990 apriliabikersforum.jpg 
Προβολές:	180 
Μέγεθος:	96,3 KB 
ID:	141562

πολυ καλο το μηχανακι σου φιλε μου αλλα θελω αποκλειστικα πορτοκαλι χρωμα!
    κ μετα ειμαι απο Ορεστιαδα κ μπορω να κατεβω μεχρι Αθηνα!
    Αν πεις να δωσεις τις εξατμησεις κ το φιλτρο χωρια,ριξε πμ!
    καλοπουλητο

Αρχικά δημιουργήθηκε από KOSTAS-ER6
    πολυ καλο το μηχανακι σου φιλε μου αλλα θελω αποκλειστικα πορτοκαλι χρωμα!
    κ μετα ειμαι απο Ορεστιαδα κ μπορω να κατεβω μεχρι Αθηνα!
    Αν πεις να δωσεις τις εξατμησεις κ το φιλτρο χωρια,ριξε πμ!
    καλοπουλητο
    Αθηνα μια χαρα ειναι.Κατεβαινεις ανεβαινω και το πηρες!Το 990 θα δοθει ως εχει.Τιποτα χώρια.Αν σε ενδιαφερει,τα λεμε.Αλλιως νο προμπλεμο!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. KTM 950/990 Adventure απορία
    από tanaka στο forum KTM
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2009, 23:01
  2. Απορία...
    από DEMINIO στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 10/04/2004, 21:39
  3. Μια απορία...
    από milaber στο forum Off topic