καλα τους κανει ο κολλητος μου σε μερικους.Αφου δεν βλεπουν απο τον καθρεπτη τι τον χρειαζονται και τους το αφαιρει
καλα τους κανει ο κολλητος μου σε μερικους.Αφου δεν βλεπουν απο τον καθρεπτη τι τον χρειαζονται και τους το αφαιρει
gogogo!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lilith_tzw
ελπιζω με τον καιρο να μαθω να τα μυριζομαι αλλα ηταν μια γερη αρχη και πολυ τυχερη....
Να μάθεις να "κοιτάς" 360 μοίρες....
διαφορετικά θα τρώς άδεια πακέτα τσιγάρα....![]()
Περαστικά.![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
πάλι καλά... το έχουμε ξαναπεί... δυστυχώς γίνεται πόλεμος έξω και κάθε φορά που καβαλάμε θα πρέπει να μπαίνουμε σε αυτό το "τριπάκι" και να ανεβάζουμε τεχνητά αδρεναλίνη για να είμαστε σε εγρήγορση ανά πάσα στιγμή.
Δυστυχώς μόνο έτσι μειώνουμε τις πιθανότητες να μας συμβεί κάτι.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
περαστικά βρε Τζό!
![]()
θα σου έρθει με τον καιρό και η ικανότητα να προβλέπεις κάτι τέτοια...
υγ: πλέον είναι πιο ασφαλές, στον Κηφισό, να κινείσαι αριστερά (ΚΑΙ ΑΡΓΑ) παρά δεξιά ή στην ΛΕΑ!!!:hypnotize![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Τι μαλάκας ήταν αυτός?????Τι σημαίνει δε σε είδα αφού ήσουν μπροστά του???????
Τι στοιχεία κυκλοφορούν ρε πούστη μου???????
Σκατά στα μούτρα τους![]()
![]()
Περαστικά ρε κοπελιά
το τελευταίο να ειναι τζο![]()
ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΌΝΙΑ ΟΤΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΑΌΡΑΤΟΙ, ΜΕ ΛΕΝΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΌ ΓΜΤ![]()
γι' αυτο στην αριστερη με διακοσια.
Περαστικα κοπελια![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
περαστικα!![]()
καλως ηρθες στον κοσμο μας τζω.φαντασου οτι αυτο ητανε πταισμα (αφου δεν ειχες πτωση) και εσω ετοιμη για τα χειροτερα που απευχομαι, αλλα θα αντιμετωπισεις.
υ.γ.διαβασε ξανα το ποστακι σου και πες μου αν βγαζεις ακρη ποιος ηταν δεξια σου και ποιος αριστερα σου.εγω μπερδευτηκα...![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
καλως ηρθες στον κοσμο μας τζω.φαντασου οτι αυτο ητανε πταισμα (αφου δεν ειχες πτωση) και εσω ετοιμη για τα χειροτερα που απευχομαι, αλλα θα αντιμετωπισεις.
υ.γ.διαβασε ξανα το ποστακι σου και πες μου αν βγαζεις ακρη ποιος ηταν δεξια σου και ποιος αριστερα σου.εγω μπερδευτηκα...![]()
Ευχαριστω πολυ....και ναι εχεις δικιο λεω οτι ερχοντε και οι δυο απο δεξια διορθωθηκε...το εγραψα εν βρασμο ψυχης...και πονο ποδιου.....![]()
![]()
Ειμαστε ολοι μοναδικοι
καταλαβαινω...Αρχικά δημιουργήθηκε από Lilith_tzw
Ευχαριστω πολυ....και ναι εχεις δικιο λεω οτι ερχοντε και οι δυο απο δεξια διορθωθηκε...το εγραψα εν βρασμο ψυχης...και πονο ποδιου.....![]()
![]()
παρε αυριο τον μικρο μου αδερφο και ελατε Δ.Σ. να πιεις να σου περασει το ποδι.
και παλι περαστηκα ρε.
![]()
μωρε να παρει η ευχη το ξαναδιαβασα....
διορθωμενο οπως λες....αλλα παλι κατι δε μου κολαει...το βανακι ηρθε απο δεξια σου και λες οτι σου εσπασε το λεβγεδακι των ταχυτητων.αυτο απ' οσο θυμαμαι ειναι αριστερα.παλι μπερδευτηκα...![]()
![]()
![]()
τωρα τετοια ωρα τετοια λογια....αυτο το σκορδο κρεμυδι ποτε δεν θα το μαθω.........![]()
Ειμαστε ολοι μοναδικοι
νομιζω οτι τωρα ειναι σωστο το αριστερα με το δεξια συγνωμη για το μπερδεμα αλλα....Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μωρε να παρει η ευχη το ξαναδιαβασα....
διορθωμενο οπως λες....αλλα παλι κατι δε μου κολαει...το βανακι ηρθε απο δεξια σου και λες οτι σου εσπασε το λεβγεδακι των ταχυτητων.αυτο απ' οσο θυμαμαι ειναι αριστερα.παλι μπερδευτηκα...![]()
![]()
![]()
Ειμαστε ολοι μοναδικοι