Normaden.....
είσαι σίγουρος πως αυτό που ακούς, δεν είναι η καμπάνα από τα δεξιά σου?
Ως πρώην κάτοχος, ξέρω ότι στα KLE ακούγεται αρκετά..
Normaden.....
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Ειχα το ιδιο προβλημα στα 63000 χιλιομετρα,και τελικα ηταν καδενες,και χρειαστηκαν αλλαγη.
Visit http://baskervillle.myminicity.com/
Visit http://baskervillle.myminicity.com/ind
Visit http://baskervillle.myminicity.com/tra
Ο ηχος ακουγεται απο τον κηνητηρα και οχι απο το μοτερ, οσο ανοιγεις το γκαζι τοσο ο ηχος δυναμωνειΑρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Χωμάτινος
Η γνώμη μου είναι ότι ο "μάστορας" που το πήγες λειτουργεί σύμφωνα με το ακόλουθο flowchart..![]()
Άλλαξε μηχανικό.
Εχεις δικιο χωματινε (σορυ) Χωματινεαλλα ειναι ο καλυτερος για μενα (μαλλον ο πιο εμπιστος) στο Αργος που μενω (οχι μεσα, λιγο πιο εξω, μην τρελαθουμε κι ολας)
+ οτι εχει και την αντιπροσωπεια την Kawasaki.
Ενταξει, δεν πρεπει να βγαλει και αυτος το ψωμι του. ΟΧΙ ομως οπως οι αλλοι που δεν σε ρωτανε και απλα αρχιζουν και χρεωνουν ανταλακτικα που ουτε καν εχουν αλλαξει...
Παιδια για αποφυγη παρεξηγησεων απλα δεν κραζω κανενα. Λεω τα πραγματα με το ονομα τους και ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του. π.χ. εφ'ωσον διαπιστωνει οτι δεν διορθωθηκε ο θορυβος, γιατι δενει το καπακι και μετα ενημερωνει? Αυτα
Aν εννοεις το χρωμα που παιρνουν καμια φορα οι εξατμισεις, μπλε αυτο σημαινει οτι τα σημεια που εχουν γινει μπλε, εχουν φτασει στους 600+ βαθμους κελσιου. Δηλαδη το μοτερ σου εχει καταπονηθει απο αρκετα υψηλες θερμοκρασιες, και ισως αυτο να εχει και καποια σχεση με τον θορυβο αυτον που περιγραφεις. Μηπως το μοτερ ειχε μεινει χωρις παραφλου καποτε?οσο για τα κοκορακια εχουν "μελανιασει" (οπως και εγω εδω που τα λεμε ), αν και το βρησκω λογικο με τις υψηλες θερμοκρασιες.
Ναι αυτο το χρωμα αν και δεν το ειδα. Το μηχανακι το εχω ενα χρονο τωρα και ποτε δεν μου εχει μεινει απο παραφλου οσο για τις ψηλες θερμοκρασιες μονο λιγο το καλοκαιρι το ζωρισα για μια εβδομαδα διακοπες και οχι υπερβολεςΑρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
Aν εννοεις το χρωμα που παιρνουν καμια φορα οι εξατμισεις, μπλε αυτο σημαινει οτι τα σημεια που εχουν γινει μπλε, εχουν φτασει στους 600+ βαθμους κελσιου. Δηλαδη το μοτερ σου εχει καταπονηθει απο αρκετα υψηλες θερμοκρασιες, και ισως αυτο να εχει και καποια σχεση με τον θορυβο αυτον που περιγραφεις. Μηπως το μοτερ ειχε μεινει χωρις παραφλου καποτε?
Τοτε ισως να ειχε συμβει στον προηγουμενο, και δεν αποκλειεται η μηχανη να εχει 155.000χλμ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
Τοτε ισως να ειχε συμβει στον προηγουμενο, και δεν αποκλειεται η μηχανη να εχει 155.000χλμ...
Τον σκότωσες τον άνθρωπο.
Τι σημερον ημερα ολα ειναι πιθανα...
ΟΧΙ παιδια δεν υπαρχει τετοια περιπτωση. Το μηχανακι εχει πρωτη αδεια καλοκαιρι του 2002Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
...και δεν αποκλειεται η μηχανη να εχει 155.000χλμ...
+ οτι καθοτανε και για ενα χρονο πριν το παρω.
Καλο αυτο τοτε! Οταν λες 1η αδεια? δεν ειναι μοντελο 2002?
2002(μαυρο-ζαχαρί) ειναι, απλα μπορει να ειναι πρωτο εξαμηνο,γι' αυτο το εγραψα ετσι.Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
Καλο αυτο τοτε! Οταν λες 1η αδεια? δεν ειναι μοντελο 2002?
Σχετικα με το θεμα μας, εχω παρει 5-6 γνωμες και ολοι μου λενε οτι ακουγεται η καδενα.
Αν ξερεται, ρεγουλαρεται ή αλλαζει?
Πιθανοτατα να θελει αντικατασταση μονο ο τεντωτηρας της καδενας!
Τελικα παιδια...
...Ψαχνω 2 εκκεντροφορους και 4 κοκκορακια για KLE 500 2002.
οποιος γνωριζει κατι παρακαλω ας ενημερωσει ειναι αναγκη.
Ευχαριστω
Όλα είναι δρόμος!
τελικα? ειχε ο μαστορας δικιο? για πες?Αρχικά δημιουργήθηκε από Normaden
Τελικα παιδια...
...Ψαχνω 2 εκκεντροφορους και 4 κοκκορακια για KLE 500 2002.
οποιος γνωριζει κατι παρακαλω ας ενημερωσει ειναι αναγκη.
Ευχαριστω![]()
Ετοιμο το ΚΛΕ θα μπουν και φωτο να δειτε τα χαλια![]()
Όλα είναι δρόμος!