Να και ένα καλό νέο..![]()
του το πα φυσικα!πανω που χε δεχτει το γεγονος οτι δεν εχει πλεον μηχανακι κι εψαχνε να δει τι θα παρει το βρηκαμε!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
Πες του να παίξει κάνα τζόκερ...![]()
VL46
Επιτέλους κάτι ευχάριστο
Περισσότερες πληροφορίες για τους δράστες και το κύκλωμα έχετε?
![]()
Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση
Αρχικά δημιουργήθηκε από mini_yzf
Με μεγαλη μου χαρα ανακοινωνω πως το μηχανακι βρεθηκε αγρατζουνιστο(με κομενα καλωδια συναγερμου) εντος νταλικας μαζι με παρα πολλα αλλα και εχει ξεκινησει η διαδικασια να ξαναρθει στα χερια του ιδιοκτητη.
Η Ελληνικη Αστυνομια ηταν αυτη που μας ειδοποιησε να παμε στο τμημα οπου βρισκοταν το φορτηγο με την αδεια κυκλοφοριας για να ταυτοποιησουμε τον αριθμο πλαισιου!
Τελος καλο λοιπον για οσα παιδια θα χουν τα μηχανακια τους και παλι πισω!![]()
Ωραία.... τι άλλα μηχανάκια ήταν εκεί μέσα;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Πραγματικα πολυ καλα νεα. Καποιος μπατσος εκανε καλα τη δουλεια του.
"Ευχαριστουμε τους φιλους μας τους αμερικανους"
ωπ λαθος! ...αυτο ειναι απο αλλου
![]()
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
αρκετα κλεμενα νομιζω πως βρικαν τα αφεντικα τους.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ωραία.... τι άλλα μηχανάκια ήταν εκεί μέσα;
η αστυνομια θα επικοινωνουσε με ολους τους ιδιοκτητες
VL46
Ωραια! Ευχαριστο που βρεθηκε!!!!
ΜΠΡΑΒΟ σε οσους εκαναν οτι επρεπε!
Με τα καριόλια τωρα θα κανουν τιποτα να τους σκισουν τον πατο?![]()
Πάλι καλά!
Πάντως μου κάνει εντύπωση η λογική των κλεφτών:τέτοιο μηχανάκι είναι πολύ σπάνιο.Άντε και να το πουλούσανε...Πού;Σε ποιόν:Αυτός που θα το'παιρνε δε θα το κινούσε;Κάποτε δε θα χρειαζόταν σέρβις(θα μου πεις το κάνει μόνος του...).Ανταλλακτικά-αναλώσιμα όμως;Εδώ ζητάνε άδεια για να παραγείλουν ανταλακτικά οπότε;;;
Να το κάνανε ανταλλακτικά το θεωρώ απίθανο...
εξαγωγη σε αλλες χωρες οπως αλβανια.....
εχει ξαναγινει
θα σου πω το εξις..το μηχανακι το ειχαν παρει σηκωτο..δεν ανοιξε η γκαραζοπορτα και δεν βγηκαν τα λουκετα απο πανω...φαντασου λοιπον περι τινος προκειται!Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Πάλι καλά!
Πάντως μου κάνει εντύπωση η λογική των κλεφτών:τέτοιο μηχανάκι είναι πολύ σπάνιο.Άντε και να το πουλούσανε...Πού;Σε ποιόν:Αυτός που θα το'παιρνε δε θα το κινούσε;Κάποτε δε θα χρειαζόταν σέρβις(θα μου πεις το κάνει μόνος του...).Ανταλλακτικά-αναλώσιμα όμως;Εδώ ζητάνε άδεια για να παραγείλουν ανταλακτικά οπότε;;;
Να το κάνανε ανταλλακτικά το θεωρώ απίθανο...
δεν θελω να φανταζομαι που θα εφτανε το μηχανακι μαζι με τα αλλα!!!
VL46
αν και ρώτησα και πριν, έχετε κάποια πληροφορία γύρω από τους κλέφτες και το κύκλωμα τους ?Αρχικά δημιουργήθηκε από mini_yzf
θα σου πω το εξις..το μηχανακι το ειχαν παρει σηκωτο..δεν ανοιξε η γκαραζοπορτα και δεν βγηκαν τα λουκετα απο πανω...φαντασου λοιπον περι τινος προκειται!
Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση
Φαντάζομαι...γερανός,καρότσα και μη τον είδατε.Αρχικά δημιουργήθηκε από mini_yzf
θα σου πω το εξις..το μηχανακι το ειχαν παρει σηκωτο..δεν ανοιξε η γκαραζοπορτα και δεν βγηκαν τα λουκετα απο πανω...φαντασου λοιπον περι τινος προκειται!
Γάμησέ τα...πάλι καλά που τους τσιμπήσανε.
Από καθαρή περιέργεια πόσο κοστίζει στο φίλο σου η ετήσια ασφάλεια κλοπής;Γιατί εμένα η Inter... ζητούσε 230? όλες οι καλύψεις(εκτός από μικτή) για μηχανή του 1999.