ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΥΒR ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ CBF125;
ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΥΒR ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ CBF125;
Με 2500+ καλομεταχειρισμένο cbf 250 κατά προτίμηση 07 και πάνω (μαύρες ζάντες). Ασύγκριτα καλύτερο από οποιοδήποτε παπί.![]()
Γιατί είναι του ακατονόμαστου ΣακαρακάκηΑρχικά δημιουργήθηκε από geoliz
ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΥΒR ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ CBF125;![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Epp μου διέφυγε το δίπλωμα πάνω στη χαρά μου να βοηθήσω :rotflmao:
Για να λέμε και του στραβού το δίκιο αν έχεις ήδη δίπλωμα για 125 και πάρεις κάτι μεγαλύτερο απλά το νου σου με τα ατυχήματα.Να σε γράψουν είναι το λιγότερο το θέμα είναι να μην προκαλέσεις ζημιά σε τρίτους και σε κυνηγάει να σου φάει τα λεφτά μιας και δεν σε καλύπτει η ασφαλιστική.![]()
www.myspace.com/deathmetalito
Ακριβώς.. η κλήση είναι το λιγότερο που θα έπρεπε να σκέφτεται.. Εγώ κυκλοφόρησα λίγους μήνες με δίπλωμα 50ριού..Αρχικά δημιουργήθηκε από extremist
Epp μου διέφυγε το δίπλωμα πάνω στη χαρά μου να βοηθήσω :rotflmao:
Για να λέμε και του στραβού το δίκιο αν έχεις ήδη δίπλωμα για 125 και πάρεις κάτι μεγαλύτερο απλά το νου σου με τα ατυχήματα.Να σε γράψουν είναι το λιγότερο το θέμα είναι να μην προκαλέσεις ζημιά σε τρίτους και σε κυνηγάει να σου φάει τα λεφτά μιας και δεν σε καλύπτει η ασφαλιστική.![]()
και δεν υπάρχει πιο ψυχοφθόρο πράγμα.. Αν κάτι συμβεί και ειδικά αν φταις απλά
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
παιδια αλλαζοντας τα ενδιαμεσα λαδια μονοι μας,,πχ στα 3000 χλμ,,αλλα το σερβις στα 6000,,το κανουμε κανονικα στην αντοιπρωσοπια,,χανουμε την εγκυηση?
Καλή ερώτηση.. βασικά το πάω και μου τα αλλάζουν γιατί δεν πληρώνω εργατικά αλλά θα ήθελα να τα αλλάξω μόνος μου..Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
παιδια αλλαζοντας τα ενδιαμεσα λαδια μονοι μας,,πχ στα 3000 χλμ,,αλλα το σερβις στα 6000,,το κανουμε κανονικα στην αντοιπρωσοπια,,χανουμε την εγκυηση?
τελικα την χανεις την εγκηιση?
δεν το γνωρίζω αν χάνεις την εγγύηση..