+1Αρχικά δημιουργήθηκε από iatrodikastis
μπράβο,
να ξέρω την επόμενη φορά σε ποιόν θα στείλω την κλήση.![]()
Και προς ενημέρωση σου, την πινακίδα την κοπιάρουμε-πλαστικοποιούμε για αποφυγή τραυματισμού σε πιθανή πτώση ή σπρώξιμο.
![]()
![]()
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από iatrodikastis
μπράβο,
να ξέρω την επόμενη φορά σε ποιόν θα στείλω την κλήση.![]()
Και προς ενημέρωση σου, την πινακίδα την κοπιάρουμε-πλαστικοποιούμε για αποφυγή τραυματισμού σε πιθανή πτώση ή σπρώξιμο.
![]()
![]()
You BETA believe...
ναι αλλα αν την στραβωσεις σπασει κτλ απο πεσιμο πρεπει μετα να πας για αντικατασταση η οποια ειναι 30 ευρο την πρωτη φορα και 60 τις υπολοιπες συν το τρεξιμο. ειναι πιστευω και αυτος ενας παραγονταςΑρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
+1
![]()
![]()
ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
a sub-forum you can trust....
ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ
Αρχικά δημιουργήθηκε από jasondakar
ναι αλλα αν την στραβωσεις σπασει κτλ απο πεσιμο πρεπει μετα να πας για αντικατασταση η οποια ειναι 30 ευρο την πρωτη φορα και 60 τις υπολοιπες συν το τρεξιμο. ειναι πιστευω και αυτος ενας παραγοντας
...καλά εσύ δεν κινδυνεύεις μόνο από την πινακίδα...έχεις και έναν μπόξερ να σκέφτεσαι.![]()
οποτε αν εχεις την πινακιδα απανω υπαρχει περιπτωση να τραυματιστεις,να την χασεις ή να στραβωσει και αν σε σταματησουν να φας ποινη ή να εχεις ενα μικρο πλαστηκοποιημενο με τον αριθμο και τα χαρτια κατω απο την σελα με κινδυνο παλι να φας ποινη εξαρταται την ημερα του αστυνομικου που θα σε σταματησει...
καλη φαση
ε ρε να μην εχω ενα τρειλερ να φορτωνω το μηχανακι που ΘΑ παρω
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.