Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 55

Θέμα: Για Την Προτοβουλια Μοτοσηκλετηστων

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    Εγώ έβαλα το όνομά μου εδώ πέρα γιατί κατάλαβα πως το παρόν ποστ μπήκε για να δούμε ποιοι το πήραν ζεστά το θέμα της πρωτοβουλίας μοτοσυκλετιστών κλπ....

Αν αρχίσουμε τα κουλά του στυλ: Έλα τώρα να κάνουμε αυτό, πήγαινε εκεί να κάνεις το άλλο και διάφορα τέτοια εγώ λε πουλ....

Ξανατονίζω πως οι λέσχες και τα καπέλα τους είναι κάτι που δεν πάω μια και δεν θα ήθελα και αυτή η προσπάθεια να καταλήξει σε καπέλωμα....

Οργανώνουμε μια διαμαρτυρία-εκδήλωση.... Θες κύριε να συμμετέχεις καλώς.... δεν θες με γεια σου με χαρά σου δεν σου κρατάμε κακία.....

Αν θέλουμε να το κάνουμε ομάδα κρούσης και έμεις είμαστε και οι υπόλοιποι στην απ' έξω εγώ δεν θέλω να συμμετέχω...

Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ......
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot

Η αρχική...

...παρουσία μου στο ποστ ισχύει και κατάλαβα πολύ καλά
    τι εννοούσε ο παππούς αρκούδος.

Τώρα το θέμα είναι ότι πάλι το ποστ ξεφεύγει απο το
    νόημα του. Δεν νομίζω ότι κανένας θα αρέσκεται στο να δρά
    μυστικά και μέσω "sms" αλλά είναι κι αυτός ένας
    τρόπος επικοινωνίας για όσους δεν έχουν πρόσβαση στο net.

Hornet κατάλαβα τι εννοείς αλλά βλέπω να μένουμε
    πάλι στις συζητήσεις.
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

Παγανιστικόν μέλος Το avatar του/της Κανένας

Re: Για Την Προτοβουλια Μοτοσηκλετηστων

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ

σκοπος που εβαλα αυτο το ποστ ειναι οτι μολις μαθω οτι ετοιμαζετε καποια κηνηση να σας στηλω μηνημα να μαζευτουμε για να οργανοθουμε.
    Γιώργο
    ξαναδιαβάζοντας το μήνυμα και αυτά που ακολούθησαν καλό θα ήταν να διευκρινίσετε και να αναλύσετε, είτε εσύ είτε οποιοσδήποτε άλλος από την πρωτοβουλία, περισσότερα πράγματα, γιατί όντως υπάρχουν κενά

η κίνηση της πρωτοβουλίας είναι δημόσια και αλίμονο αν στηρίζεται στα κινητά
    Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση

το ποστ το εβαλα για τον εξεις σκοπο.
    με το που πεση στην αντηλιψη μου οτι υπαρχη καπια σκεψη να γινη καποια κηνηση θα μπορεσουμε να ενημεροθουμε και να κηνηθουμε οτι θα γινη αυτο και αυτο .
    περα απο τα φορουμ υπαρχουν και ανθρωποι που δεν παρακολουθουν τα φορουμ και πρεπει να ενιμερωθουν. αλλα και καποιοι απο εμας μπορει να θελουμε να ειμαστε εθελοντες στο πχ να μηρασουμε φιλαδια κατα την εκδηλοση. η να πουμε την γνωμη μας για την κηνηση που ετυμαζεται. δεν ειναι κανεις αλανθαστος και με τον διαλογο θα πετηχουμε καλυτερο αποτελεσμα.
    και αφου κατασταλαξουμε στο τι θα γηνη οποιος ενδιαφερετε θα κανει της διαφορες δουλιες που απετουντε. ακομα και να εκτυποση στον εκτυποτη του 100 φιλαδια πχ.
    και στην συνεχεια αφου ξερουμε οτι εχουμε μια βαση 30-40 ατομων που θα κανουν καποιες <<αγκαριες>> μενη η ανακηνωση στα φορουμ και οπου αλλου χρηαζετε.
    και αυτο το σκευτηκα γιατι αν τρεχουν σηνεχως 3-4 ατομα καποια στιγμη θα κουραστουν αλλοστε δεν ειναι δικαιο να τρεχουν 3-4 για κατι που ειναι καλο για το συνολο..
    γιωργος

Λοιπόν Γιώργο, άμα μαζευτείτε πολλοί και κάνετε την δουλειά, πάρε με τηλέφωνο να έρθω να ξεκουραστώ για σας. Μην τα κάνετε όλα εσείς.

Εννοείτε ότι είμαι μέσα.

Jesus Fucking Christ!!!!! Το avatar του/της Avapxia

Ring ding ding.....ding ding......nnnniiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ring ding ding...ding ding.....eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

MESA!

Magges, mexri kai o Idi pou me exei sto mati molis tou apokaluyw thn apokaluyh mou 0a me sumpa0hsei, kapou to shmeiwsa se ena adeio paketo tsigara.........ftou....

To magiko oplo enantiwn ths kameras, ena diafano sprei pou bafeis thn pinakida kai oti allo 0es kai dhmiourgei tetoies antanaklaseis stis kameres pou den diabazoun tipota! Mexri kai se zelatines, parpriz klp to bazeis.

Mporoume na to poulhsoume gia na bgaloume koumpara gia ta e3oda ths prwtoboulias .....!!!

Λυπαμαι αλλα εγω δεν ειμαι!!!

Τελικα μου φαινεται οτι ειχα απολυτο δικιο

Αρα να τη και η task force

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    Λυπαμαι αλλα εγω δεν ειμαι!!!
    Τελικα μου φαινεται οτι ειχα απολυτο δικιο
    Αρα να τη και η task force

Σε ποιον απαντας ρε φιλε ?

Μας μπερδεψες ... :wacko:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

τωρα νομιζω ειναι καλυτερα

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    αυτο που καταλαβα εγω χτες και συμφωνω με τον hornet...αν λεμε το ιδιο πραγμα ....ειναι με λιγα λογια ειναι οτι με την κινηση αυτη η ανεξαρτητη πρωτοβουλια μοτοσυκλετιστων παει να γινει ¨΄λεσχη πρωτοβουλιας μοτοσυκλετιστων¨΄......προσωπικη αποψη παντα......και νομιζω οτι καθε ιδεα για κινητοποιηση και δραση μαζι με τους λογους που γινεται θα πρεπει να φιλτραρετε και να δημοσκοπητε απο τα σπαργανα και οχι επι τετελεσμενου γεγονοτος.....δεν κρινω τις κινησεις σας προς θεου ...αν και δεν σας ξερω σας σεβομαι μονο και μονο για το γεγονος του ενδιαφεροντο σας για δραση.......απλα η γνωμη μου για το ποσο επιτυχια θα εχουν ολα αυτα στο μελλον εξαρτατε οχι μονο απο το τροπο που θα γινεται η δραση(που παντα θα ειναι σε νομιμα πλαισια) αλλα και απο τα αιτηματα που εχουμε και τους λογους δρασεις οι οποιοι θα πρεπει να αγγιζουν βαθια στο κοκκαλο τους συμετεχοντες σε αυτη......με το να συζητατε με 10-15 ατομα του χωρου ..αλλα 20-30 να κανουν τις αγγαριες οπως ανφερθηκε πιο πανω ...και τελικα να μας λετε τοτε θα κανουμε αυτο....μας φερνετε προ τετελεσμενου γεγονοτος και η συμμετοχη ενος ωριμου ανθρωπου θα εξαρτατε απο το ποσο πιστευει σε αυτα που θιγονται..........πχ...προσωπικα το θεμα με τις καμερες αγγιζει και αλλες ανθρωπινες ομαδες και δεν ειναι καθαρα μοτοσυκλετιστικου ενδιαφεροντος...κοινωνικα θα ειχε μεγαλυτερη επιτυχια αν γινοταν μονο του απο μεγαλυτερες ομαδες ανθρωπων που θιγονται.........ξερω οτι ολα αυτα ειναι δυσκολα στη πραξη και ισως αυτα που ανεφερα να ακουγονται αμπελοφιλοσοφιες στα αυτια καποιων......απλα αναφερα την γνωμη μου.....δεν μειωνω με τιποτα την προσπαθεια σας ....και ευχομε οτι καλυτερο για την κινηση αυτη στο μελλον

φιλικα παντα
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

το λαθος ειναι δικο μου ισως δεν μπωρω να μεταφερω σωστα της σκεψεις μου .
    οποτε ξεχαστε το θα γινουν ολλα οπως γηνωντουσαν μεχρη τωρα..

αυτο που με πιραζε ηταν οτι εβλεπα να υπαρχη ενδιαφερων για να τρεξουν να οργανοσουν την ολλη κατασταση μια μικρη μερηδα μοτοσηκλετηστων. με δικα τους εξωδα πχ γινωντουσαν τα φιλαδια, γιατι τα ιδια ατομα να επιβαρηνοντε το κοστος των φιλαδιων? ενω αν μαζευωμασταν 40-50 ατομα και βαζαμε απο 50 σελιδες στον εκτηποτη μας να τιποναμε το κοστος θα ηταν ασημαντο. μετα γιατι την τελευταια στιγμη την ωρα της διαμαρτηριας να ψαχνουμε πιος θα μιραση τα φιλαδια, πιος θα κοληση της αφισες, πιος θα κανει το ενα πιος το αλλο.... ενω αν ξεραμε οτι υπαρχουν 50-60 ατομα προθημα να κανουν αυτα θα το ειχαμε προσηνενοηθη. και με αυτον τον τροπο και εμεις οι ανεξαρτητοι μοτοσηκλετηστες θα βοηθουσαμε και με αυτον τον τροπο θα εμποδιζαμε το καπελομα απο της λεσχες. γιατι αν παντα κανουν τα πραγματα οι ιδιοι και οι ιδιοι καποια στιγμη θα κουραστουνε και θα τα παρατησουνε οι περισοτεροι. αν ομως ξερουν οτι απο το ταδε φορουμ ειναι τοσα ατομα προθημα να βοηθησουν απο το αλλο φορουμ αλλοι τοσοι τοτε θα υπηρχε περισοτερη ορεξη πιστευω....
    τελος παντων ξεχαστε το..

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    αρα μπορεις να ζητησεις την βοηθεια αυτη οταν θα γινει κατι τετοιο και για την συγκεκριμενη κινητοποιηση..χωρις να δινετε η εντυπωση οτι παει να δημιουργειθει ομαδα κρουσης.....ετσι μπορει τα ατομα καθε φορα να αλλαζουν ...αλλα και οι υπολοιποι να νιωθουν ενημερωμενοι για καθε βημα τησ κινητοποιησης
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

ζητω συγνωμη αν καποιους τους προσβαλα με το ποστ αυτο δεν ειχα κακο σκοπο. ξεχαστε το και αν θελουν θα παρακαλουσα να διαγραψουν αυτο το ποστ απο την αρχη του. εγω εχω δηλωσει οτι ειμαι παρων και εχουν ολλοι το τηλεφωνο μου για οτι γηνετε η θα γινη στο μελων. συνεχηζουμε οπως ημασταν με το που δω κατι θα σας ριξω ποστ.

Ετσι νομιζω ειναι καλυτερα

παντως η βεφα της φωτο με το αεροπλανο ετσι που πεταγετε μιαζη με ρινοκαιρο.... εισαι να την ζευγαροσουμε με τον δυνοσαυρο (ζζρ) μου:rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2004, 22:54
  2. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2003, 14:48
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2003, 14:13
  4. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 10:28

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα