Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 25 από 25

Θέμα: Είναι κάτι τέτοιες μέρες…

Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider

τελικά η μόνη αλήθεια είναι το γιούρμπασι...έτσι δεν το έλεγαν??

Γκιούλμπασι λέγετε.
    Ο κόσμος όλος, είναι μια πιθαμή, πάνω και κάτω απ’ τον αφαλό σου?
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΚΑΙ ΤΩΡΑ????.... Το avatar του/της matmat
    φίλε μου σε βρίσκω λίγο θεωρητικό...

Καθολου θα ελεγα !! απλος εμαθα να μην κυνηγω χειμαιρες και να βαζω μικρους και κοντινους σχετικα στοχους .

Το ποτε ειναι σε παρενθεση για να τονιση αυτο ακριβος που ειπα παραπανο οτι ειναι σχετικος ο πλουτος αλλος ειναι πλουσιος εχωντας ενα δις, δεν το βλεπει ομως, θελη κι αλλα, καποιος αλλος νοιωθη πλουσιος και με 5 ερω στην τσεπη. Ουτε και ο χρονος βεβαιος βεβαιος ειναι παντα αυτος που θελουμε ποτε δεν θα φταση για να κανουμε αυτα που εχουμε κατα νου, για τον απλο λογο
    το μυαλο μας ειναι μια τεραστια (μηχανη) που γεννα συνεχεια θελω...

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    Γκιούλμπασι λέγετε.
    Ο κόσμος όλος, είναι μια πιθαμή, πάνω και κάτω απ’ τον αφαλό σου?
    χαχα

καλά ντε...

εγω απλά ξέρω να το καταναλώνω...

είμαι γκιούλμπασι καταναλωτής ρεεεεεε

και η ζωή συνεχίζεται...

χαχα

καλά ντε...

εγω απλά ξέρω να το καταναλώνω...

είμαι γκιούλμπασι καταναλωτής ρεεεεεε

με τα μουτρα επεσε μεσα

απο μακρια οταν το ειδε σε αλλο τραπεζι
    λιγο ηθελε και θα πηγενε σε οποιο τραπεζι ειχε γκιουλμπασι!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από matmat
    Καθολου θα ελεγα !! απλος εμαθα να μην κυνηγω χειμαιρες και να βαζω μικρους και κοντινους σχετικα στοχους .

Το ποτε ειναι σε παρενθεση για να τονιση αυτο ακριβος που ειπα παραπανο οτι ειναι σχετικος ο πλουτος αλλος ειναι πλουσιος εχωντας ενα δις, δεν το βλεπει ομως, θελη κι αλλα, καποιος αλλος νοιωθη πλουσιος και με 5 ερω στην τσεπη. Ουτε και ο χρονος βεβαιος βεβαιος ειναι παντα αυτος που θελουμε ποτε δεν θα φταση για να κανουμε αυτα που εχουμε κατα νου, για τον απλο λογο
    το μυαλο μας ειναι μια τεραστια (μηχανη) που γεννα συνεχεια θελω...
    θα συνεχίσω αγαπητέ φίλε ...

είναι όντως θεωρητικά όσα μου αναλύεις αλλά επι του πρακτέου ο συγχρονος ανθρωπος έχει να επιλέξει ξεκάθαρα και αποφασιστικά.
    τι θέλω και πως το επιδιώκω..

κατόπιν της απαρχής της εργασιακής απασχόλησης και καθώς ζει την καθημερινή αγωνία του γίνομαι και επιβάλομαι στον τομέα μου περνα στο χειρότερο στάδιο της αφομοίωσης.

Δεν υπάρχει χειρότερη κατάσταση απο την ολοκληροτική πνευματική θέλεις αφομοίωση..

Και ξέρεις δεν μπορείς κατόπιν να αναρωτηθείς πως γιατί και πότε....

όλα έρχονται τελείως φυσικά.

Τόσο πολύ που δεν τα καταλαβαίνεις...
    Και ναι το μυαλό θα γενά συναίχεια τα θέλω αλλά πως να αντιδρασει?
    πως να αντισταθεί οταν κάτω απο την λογική του παραλόγου δεν έχει πια την ικανότητα να δεί το πιο απλό ...
    πως π.χ. το χιόνι είναι άσπρο.

ε αμα δεν μπορεί κάποιος να το καταλάβει γιατί πως να το κάνουμε βλέπει μέσα στα σύνορα της δικής του λογικής οτι είναι μαύρο ...τι να του πείς και πως να σε ακούσει...

αφου δεν ξέρει οτι υπάρχει και αυτό που του λές...
    και η ζωή συνεχίζεται...

θα σου απαντησω αυριο !!!

παντος το χιονι δεν ειναι κατ" αναγκη ασπρο!!!!!!!!!

αντε καληνυχτα...

θα σου απαντησω αυριο !!!

παντος το χιονι δεν ειναι κατ" αναγκη ασπρο!!!!!!!!!

αντε καληνυχτα...
    οχι ρε φίλε...
    τώρα με τελείωσες...

και η ζωή συνεχίζεται...

Και επανέρχομαι …

Αυτή είναι η λέξη κλειδί ο σύγχρονος άνθρωπος , ο οποίος έπαψε κα σκεφτετε η αναγκάσθηκε αν προτιμάς , την στιγμή που βομβαρδίζεται από πλήθος πληροφοριών που στην ουσία τον αποπροσανατολίζουν και γεννουν συνέχεια πρέπει και θέλω , με αποτέλεσμα την απομάκρυνση από τους στόχους και την δημιουργία ενός ομιχλώδους τοπίου γύρω του , έτσι στην ουσία καταλήγει δούλος των επιθυμιών που ηθελημένα η άθελα τον περιτριγυρίζουν. Το πόσο ξεκάθαρα και αποφασιστικά διαλέγει αυτό που θέλει είναι μια αυταπάτη , στην ουσία διαλέγουμε αυτό που υποσυνείδητα μας έχει επιβληθεί , όλα αυτά είναι μια διαδρομή που δεν οδηγεί κάπου …

Πάντα μα πάντα υπάρχουν πολλοί δρόμοι για να διαλέξουμε πως θα πορευτούμε , μέσα από τον λαβύρινθο του μυαλού και της όποιας λογικής που ακόμη και αυτή δεν είναι πανάκια , γιατί τι και ποια είναι σωστή λογική η δική σου η του άλλου και το παράλογο που είναι αυτό ? ποιος είναι αυτός που τα καθορίζει…

(Ένας κυκεώνας είναι , μια διαρκής πάλη
    με τον εαυτό μας και με τους γύρω μας )

Ποιος είναι αυτός που καθορίζει το σωστό από το λάθος , το άσπρο από το μαύρο η όποια άλλη αντίθεση υπάρχει σε αυτόν τον πλανήτη , γιατί να ακολουθήσουμε την μάζα , θα μας φάει ο λύκος αν βγούμε μόνοι μας από το μαντρί που λέγετε κοινωνία ?

Καλός η κακός ο άνθρωπος είναι η τελειότερη μηχανή που έχει φτιαχτεί ποτέ σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, αλλά δεν ξέρει τι δυνατότητες έχει , ο ανεξερεύνητος μηχανισμός που λέγεται μυαλό , η αυλη ενέργεια που παράγει , η ψυχή , τίποτα από όλα αυτά δεν έχουν όρια .

Τα όρια τα καθορίζει ο καθένας μόνος του ίσος γιατί δεν θέλει να πάει λίγο παραπέρα ίσος γιατί τον φοβίζει αυτό που θα ανακαλύψει …

"Παππούς" -- (22-05-02) Το avatar του/της jimbar

Παιδιά μην τρελαίνεστε ..
    η Ζωή είναι πραγματικά πολύ ωραία.

Κοιτάξτε με !!! είμαι ένα απ' όλα τα ζωντανά παραδείγματά της [ή μήπως τελικά δεν είμαι;;;;]
    Φανταστείτε λίγο να μην είχα γνωρίσει τον σιδερά και να μην του είχε πει λόγια της χαράς, το πού θα βρισκόμουν τώρα..

Εγώ προτιμώ να μην το φαντάζομαι ..

Άρα .. η ΖΩΗ είναι ωραία!

Άντε καλές βόλτες [και ας ζηλεύω έστω και λίγο]
    Τζίμης
    - - - ΠANTA ΟΡΘΙΟΙ !!!! - - -

ΘΕΕ μου μην φοβάσαι είμαι δίπλα σου!!

Και επανέρχομαι …

Αυτή είναι η λέξη κλειδί ο σύγχρονος άνθρωπος , ο οποίος έπαψε κα σκεφτετε η αναγκάσθηκε αν προτιμάς , την στιγμή που βομβαρδίζεται από πλήθος πληροφοριών που στην ουσία τον αποπροσανατολίζουν και γεννουν συνέχεια πρέπει και θέλω , με αποτέλεσμα την απομάκρυνση από τους στόχους και την δημιουργία ενός ομιχλώδους τοπίου γύρω του , έτσι στην ουσία καταλήγει δούλος των επιθυμιών που ηθελημένα η άθελα τον περιτριγυρίζουν. Το πόσο ξεκάθαρα και αποφασιστικά διαλέγει αυτό που θέλει είναι μια αυταπάτη , στην ουσία διαλέγουμε αυτό που υποσυνείδητα μας έχει επιβληθεί , όλα αυτά είναι μια διαδρομή που δεν οδηγεί κάπου …

Πάντα μα πάντα υπάρχουν πολλοί δρόμοι για να διαλέξουμε πως θα πορευτούμε , μέσα από τον λαβύρινθο του μυαλού και της όποιας λογικής που ακόμη και αυτή δεν είναι πανάκια , γιατί τι και ποια είναι σωστή λογική η δική σου η του άλλου και το παράλογο που είναι αυτό ? ποιος είναι αυτός που τα καθορίζει…

(Ένας κυκεώνας είναι , μια διαρκής πάλη
    με τον εαυτό μας και με τους γύρω μας )

Ποιος είναι αυτός που καθορίζει το σωστό από το λάθος , το άσπρο από το μαύρο η όποια άλλη αντίθεση υπάρχει σε αυτόν τον πλανήτη , γιατί να ακολουθήσουμε την μάζα , θα μας φάει ο λύκος αν βγούμε μόνοι μας από το μαντρί που λέγετε κοινωνία ?

Καλός η κακός ο άνθρωπος είναι η τελειότερη μηχανή που έχει φτιαχτεί ποτέ σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, αλλά δεν ξέρει τι δυνατότητες έχει , ο ανεξερεύνητος μηχανισμός που λέγεται μυαλό , η αυλη ενέργεια που παράγει , η ψυχή , τίποτα από όλα αυτά δεν έχουν όρια .

Τα όρια τα καθορίζει ο καθένας μόνος του ίσος γιατί δεν θέλει να πάει λίγο παραπέρα ίσος γιατί τον φοβίζει αυτό που θα ανακαλύψει …
    παρατηρώ με μεγάλη ευχαρίστηση οτι οι συζητήσεις στο φλόρουμ έχουν αναβαθμιστεί ποιοτικά τις τελευταίες μέρες...

τώρα διαβάζω το εκκλησιαστικό ζήτημα και ποστάρω σε αυτό...

θα επανέλθω γιατι το θέμα που έχουμε ανοίξει αξίζει να συνεχιστεί...
    και η ζωή συνεχίζεται...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Ειναι κατι μερες
    από taskon στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2010, 10:59
  2. είναι κάτι σοβαρό...
    από veagle στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2007, 19:25
  3. ktm 640 sm ειναι κατι σοβαρό ?