ρε παιδια στην suzuki,στην αντιπροσωπεια εννοω,βαζουν 100% συνθετικα,γιατι λετε ημισυνθετικα ολοι??? Δεν εκανα καλα που τα εβαλα εγω δηλαδη μιας και σημερα το πηγα για τα πρωτα λαδακια των 1000 χιλιομετρων?
ρε παιδια στην suzuki,στην αντιπροσωπεια εννοω,βαζουν 100% συνθετικα,γιατι λετε ημισυνθετικα ολοι??? Δεν εκανα καλα που τα εβαλα εγω δηλαδη μιας και σημερα το πηγα για τα πρωτα λαδακια των 1000 χιλιομετρων?
Και εμενα το σερβις μπουκ λεει "προσοχη οχι φουλ συνθετικο λαδι" ρωτησα και εμαθα οτι τα πιστονια μας ειναι νικασιλ δηλαδη απο καποιο κραμα που το φουλ συνθετικο λαδι το χαλαει προφανως. Αρα ημισυνθετικο να ναι και οτι μαρκα να ναι.
εγώ πάντως άκουσα ένα φίλο που μου πρότεινε red line full synthetic και βρήκα την υγειά μου!!!
...και όσοι τα δοκίμασαν μετά απο μένα, έχουν να πουν τα καλύτερα!!!
είναι λίγο ακριβά, αλλά χαλάλι τους...
εγώ έχω GSXR 1000 K9, το manual λέει ότι προτείνει πολύτυπο λάδι 10W40, η επιλογή δεν είναι στάνταρ καθώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις και 15W50 ή 05W40 ανάλογα με τις συνθήκες που κυκλοφορεί η μοτοσυκλέτα.
Πουθενά δεν αναφέρει για συνθετικό ή ημισυνθετικό.
Εγώ προσωπικά θα του βάζω Motul 300V 10W40 full συνθετικό που έβαζα και στο CBR και είχε πολύ μαλακό κιβώτιο.
Τα αμερικανάκια πάντως που έχω δεί χρησιμοποιούν πάρα πολύ το Amsoil 10W40 full συνθετικό.