Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: Ροπάτη και "ανεβαστική";

είπες πως κάνεις κάτω από 1.000χλμ το χρόνο

αυτό σημαίνει 3χλμ τη μέρα κατά μέσο όρο

μια χαρά βγαίνει, 1.5χλμ να πας, άλλο 1.5χλμ να 'ρθεις... --> 1095χλμ το χρόνο

μείον αργίες, βγαίνει κάτω από 1.000χλμ το χρόνο

άρα τις βόλτες ΞΕΧΝΑ ΤΕΣ!!!

:rotflmao:

πάρε ένα τρανσαλπ 650 και μην το ψάχνεις καθόλου!
    και σε υπερκαλυπτει σε δυνατότητες, και κουμαντάρεται πολύ ευκολα, απο αξιοπιστία δεν τίθεται θέμα, και θα σου μείνουν και λεφτά στην τσέπη!
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρα κανεις πηγαινε-ελα 3 χιλ/ημερα και πες βολτουλα αλλο ενα 17 χιλ/ημερα λεω εγω, 20 συνολο, αρα σκεφτεσαι να κανεις κατω απο 600 χιλ/μηνα, ας πουμε 500, οποτε 6.000 χιλ/χρονο, επομενως οικονομικα δε σε συμφερει. Μεινε λοιπον με το καβαζακι που δε σε προδιαθετει γι' απογευματινες δικαβαλες βολτες :rotflmao:

Ξερω ενα πολυ καλο μηχανακι, αλλα καινουργιο δε μπορεις να το παρεις και μτχ δε βρισκεις ευκολα. XCountry. Eναλλακτικα το F650.

Νομιζω ομως οτι το προβλημα ειναι πως το ενα σου ξινιζει και το αλλο σου βρωμαει. Αλλα κατα βαση ξερεις λιγα πραγματα για το καθενα κι αυτα μονο θεωρητικα. Οπως προανεφερα και στο πρωτο μου ποστ test ride απαραιτητα, αλλιως μενεις μονο σε θεωριες και θα παραλαβεις τελικα ενα μηχανακι που ναι μεν το μοτο τριτη σου λεει καποια γενικα χαρακτηριστικα αλλα τις ιδιαιτεροτητες του που θα τακιμιασουν η οχι με το ''dna'' σου ως μοτοσυκλετιστη δε θα στις πει κανενα περιοδικο και κανενας φιλος φιλου που εχει ιδια μοτο, γιατι απλα δε μπορουν. Παραδειγμα χωρις να εχω προσβληθει. Λες πως εχεις καποιο επιπεδο η δε γουσταρεις αυτοματο. Εγω το δικο μου αυτοματο το λατρευω και δεν αισθανομαι καθολου κομπλεξικα στα φαναρια και το στριβω τελικιασμενο και κανω ταξιδι με αυτο. Κι οσο για το fazer ναι μεν δεν αποδιδει καλα χαμηλα αλλα για τη χρηση που το πηρα, ηταν ιδανικο. Θα μπορουσα να ειχα παρει το cbf600s αλλα δεν με καλυπτε σε αυτα που το ηθελα, εχοντας ομως και μια δευτερη μηχανη που ναι μεν μικροτερη, ναι μεν αυτοματη αλλα κι απο την αλλη αυτονομη μοναδα ικανη να εξυπηρετησει ενδοαστικες αναγκες και λιγοτερο αστικες. Αφηνοντας μου μια μηχανη δυνατη και παιχνιδιαρα για τα ταξιδια και τις μεγαλες βολτες μου.
    ΑΛΛΑ αυτος ειμαι εγω κι αυτο χρειαζομουν. Εσυ χρειαζεσαι κατι αλλο αλλα εσυ ο ιδιος δεν ξερεις τι ειναι γιατι δεν εχεις προσωπικη αποψη και η προσωπικη αποψη αποκτιεται στην πραξη κι οχι το ενα ειναι παλιο, το αλλο κατασκευαζεται στην Αραβια και ουτω καθεξης.
    Γνωμη μου, διαλεξε μερικα απ' οσα προαναφερθηκαν απο τα παιδια η κι απο 'μενα και πηγαινε να τα τεσταρεις. Μονο ετσι θα ξερεις τι σου ταιριαζει και παραλληλα ικανοποιει και τις αναγκες σου.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

The eye of the tiger... Το avatar του/της C-LF

Ριξε μια ματια και στο pegaso της aprilia...
    Εχει κινητηρα της minareli ιδιο με αυτο της xt και tenere,σελαρα για 2 ατομα και ουσιαστικα εχει οσα ζητας...

μπράβο ρε συ και δεν το σκέφτηκα ..... f 650 gs το προηγούμενο θα κάνει τέλεια τη δουλειά του επίσης!

..και ένα suzuki freewind δε θα ταν άσχημο ....και το βρίσκεις και πολύ φθηνά!
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Παλαιό μέλος
    Πιθανόν ο Road67 έχει δίκιο στο ότι δεν ξέρω τι θέλω.
    Γι΄αυτό άλλωστε και στο 1ο ποστ δήλωσα "είμαι λίγο εκτός κλίματος". Διότι έχω καιρό να ασχοληθώ... και έτσι δεν ξέρω τι παίζει με τα μηχανάκια που υπάρχουν σήμερα στην αγορά.(πάντως αν εξακολουθούσε να βγαίνει το d-tracker το χτύπαγα και ξεμπέρδευα...)

Αυτός είναι και ο λόγος που ζήτησα στο φορουμ την βοήθειά σας ώστε να προσανατολιστώ.
    Σαφώς και το test-ride είναι απαραίτητο αλλά δυστυχώς στην επαρχία είναι συνήθως ανέφικτο.

Γνωρίζω επίσης ότι είναι ασύμφορη η αγορά για τόσο λίγα κμ/χρόνο αλλά όσοι οδηγούμε μηχανή με την λογική πάμε;;;

Οπως λοιπόν καταλάβατε, μάλλον για ακριβό παιχνίδι που θα μου κάνω δώρο πρόκειται!

@@ κι άλλο ένα @ Το avatar του/της Konti
    Freewind 650 (φτηνό και σκυλί με κάνα 2000€ το παίρνεις και πας άνετα κάνα ταξιδάκι και δυκάβαλος

Transalp 650-> με 3500-4000€ επίσης σκυλί

F650GS (το twinspark) -> 4500-5000€ ομοίως!

Οπως κατάλαβες αυτές είναι οι προτάσεις απ'το φθηνότερο στο ακριβότερο!
    ΤΕΛΟΣ

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Aν σου αρεσε το D-Tracker και το βρηκες ανετο ( ;! ) τοτε αγοραζεις ενα Yamaha WR250X και εχεις την ιδια και ακομα καλυτερη αισθηση...

Απλα να ξερεις οτι δεν ειναι και οτι πιο ανετο κυκλοφορει και το οτι κοστιζει αρκετα για 250αρι...(ειναι κορυφη ομως!)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    fmx 650

Kοιτα την φωτογραφια στο αβαταρ μου και σκεψου τη λεζαντα μηχανακι θα παρεις αμα παρεις το vstrom

Παλαιό μέλος
    Κανόνισα να κατεβώ Αθήνα Παρ-Σαβ/κο.

Που να πάω για να δω όσο γίνεται περισσότερα από τα προτεινόμενα; (καλύτερα όχι μεταχειρισμένο)

test-ride δίνουν;

Θα μένω δίπλα στην Μιχαλακοπούλου...

Πολλά τα χρόνια... Το avatar του/της Antwnis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Konti
    Freewind 650 (φτηνό και σκυλί με κάνα 2000€ το παίρνεις και πας άνετα κάνα ταξιδάκι και δυκάβαλος

Transalp 650-> με 3500-4000€ επίσης σκυλί

F650GS (το twinspark) -> 4500-5000€ ομοίως!

Οπως κατάλαβες αυτές είναι οι προτάσεις απ'το φθηνότερο στο ακριβότερο!

+ 1.000.000 . . . ! ! ! !!

Πεστου τα!!
    Όλα είναι έτσι, μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι αλλιώς! :a39:

Παλαιό μέλος
    Μα είπα να αποφύγω το μεταχειρισμένο...

Μου άρεσαν από όσα είδα το Versys, το ΜΤ03 και το ER-6N.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Πως κάνουμε πολλαπλά quotes ?
    από kostakisK στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2009, 23:41
  2. quote: VANDA Πριν κατεβούμε από τη μηχανή...
    από mikios400 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2008, 00:03
  3. famous quotes from dirt people..
    από dirtbird στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2008, 09:41
  4. Quote
    από Mago Babidi στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2007, 21:23

Κανόνες δημοσιεύσεων