Στο ξαναέγραψα, ότι δεν πας ΚΑΘΟΛΟΥ καλά τελευταία !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ FREE ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΜΠΕΚΡΗ !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στο ξαναέγραψα, ότι δεν πας ΚΑΘΟΛΟΥ καλά τελευταία !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ FREE ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΜΠΕΚΡΗ !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Γιατί το λες αυτό ???Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
γαμώ είμαστε πάλι!![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
γιατί μου θύμησες ότι το έχω πάθει και γω......Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Γιατί το λες αυτό ???![]()
![]()
![]()
βέβαια δεν είχε χρειαστεί να κάνω endo αλλά θυμάμαι μου ρθε μια πελώωωρια λαχτάρα να ανέβω πάνω στο καπώ και να χοροπηδάω.....
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Είναι κακό να συγκρατείς τις ορέξεις σου !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
γιατί μου θύμησες ότι το έχω πάθει και γω......
βέβαια δεν είχε χρειαστεί να κάνω endo αλλά θυμάμαι μου ρθε μια πελώωωρια λαχτάρα να ανέβω πάνω στο καπώ και να χοροπηδάω.....
Θα πάθεις κανένα ιλεό (sorry Λεωνίδα) !!!
![]()
![]()
![]()
καλά λοιπόν!Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Είναι κακό να συγκρατείς τις ορέξεις σου !!!
Θα πάθεις κανένα ιλεό (sorry Λεωνίδα) !!!
![]()
![]()
![]()
την επόμενη θα αρχίσω τα χορευτικά!:rotflmao:
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Χθες περιμένω στο φανάρι για να στρίψω από Μεσογείων (με κατεύθυνση προς Αθήνα) προς Κατεχάκη (προς Πολυτεχνειούπολη κλπ). Ανάβει πράσινο και φεύγω, μπροστά μου βλέπω αυτοκίνητα να διασχίζουν την κατεχάκη από τη Μεσογείων έχοντας κόκκινο. Περνάει ένας, δύο τρεις (!!!) και τη στιγμή που κορνάρω στον τρίτο πάει να περάσει και μια γυναίκα (το όλον 4 αυτοκίνητα με κόκκινο) αλλά τελευταία στιγμή σταματάει, φρενάρισμα αποσταθεροποίηση της μηχανής και μέχρι εκεί. Αυτοί δεν κοιτάνε φανάρια ρε. Βλέπουν τους άλλους να πηγαίνουν μπροστά, σου λένε πράσινο έχω ακόμα...
Πρώτη φορά βλέπω να περνούν τόσα κάρα με κόκκινο... αφού κοίταζα μετά αν υπήρχε τροχονόμος πουθενά...
"For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."
ΣΙΙΙΙΙΙΓΟΥΡΑ έφυγες με πράσινο ???Αρχικά δημιουργήθηκε από Alexander
Χθες περιμένω στο φανάρι για να στρίψω από Μεσογείων (με κατεύθυνση προς Αθήνα) προς Κατεχάκη (προς Πολυτεχνειούπολη κλπ). Ανάβει πράσινο και φεύγω, μπροστά μου βλέπω αυτοκίνητα να διασχίζουν την κατεχάκη από τη Μεσογείων έχοντας κόκκινο. Περνάει ένας, δύο τρεις (!!!) και τη στιγμή που κορνάρω στον τρίτο πάει να περάσει και μια γυναίκα (το όλον 4 αυτοκίνητα με κόκκινο) αλλά τελευταία στιγμή σταματάει, φρενάρισμα αποσταθεροποίηση της μηχανής και μέχρι εκεί. Αυτοί δεν κοιτάνε φανάρια ρε. Βλέπουν τους άλλους να πηγαίνουν μπροστά, σου λένε πράσινο έχω ακόμα...
Πρώτη φορά βλέπω να περνούν τόσα κάρα με κόκκινο... αφού κοίταζα μετά αν υπήρχε τροχονόμος πουθενά...![]()
![]()
Τς τς τς... ενδροπή... εννοείται πως έφυγα με πράσινο... αφού με ακολουθούσαν και οι υπόλοιποι που περίμεναν στο φανάρι !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
ΣΙΙΙΙΙΙΓΟΥΡΑ έφυγες με πράσινο ???![]()
![]()
![]()
"For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."
ΑΙΝΤΕ ΒΡΕ !!!!ΠΟΡΝΟΜΥΑΛΕ.ΕΝΑ ΒΑΡΕΛΙ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥ ΕΤΑΞΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΤΟ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ CRS ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ..ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΣΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ?Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Στο ξαναέγραψα, ότι δεν πας ΚΑΘΟΛΟΥ καλά τελευταία !!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
ΑΙΝΤΕ ΒΡΕ !!!!ΠΟΡΝΟΜΥΑΛΕ.ΕΝΑ ΒΑΡΕΛΙ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥ ΕΤΑΞΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΤΟ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ CRS ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ..ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΣΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ?![]()
![]()
όλα κι όλα έτσι όπως τι πάμε αυτό το πιόμα αν φτάσει προς Πάσχα θα ανέβω εις τον βοράν για να δώ καμιά συγγένισσα οπότε ...
τώρα αμα μου την δώσει να κάνω και καμιά μεγάλη βολτούλα με το μπάικ ακόμα καλύτερα...
και η ζωή συνεχίζεται...
Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
όλα κι όλα έτσι όπως τι πάμε αυτό το πιόμα αν φτάσει προς Πάσχα θα ανέβω εις τον βοράν για να δώ καμιά συγγένισσα οπότε ...
τώρα αμα μου την δώσει να κάνω και καμιά μεγάλη βολτούλα με το μπάικ ακόμα καλύτερα...
ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΜΗΝΕΥΤΗ ..ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ........ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΠΕΡΑ![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
![]()
![]()
![]()
Βαρέλι κρασί ????
Πίνετε ???
Τί πίνετε ???
Πως πίνετε ???
Γιατί πίνετε ???
ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕ ????
![]()
![]()